Molder uskoro ostaje bez Skali...

Istina je izašla na videlo, glumica Džilijen Anderson zvanično napušta "Dosije Iks".

Izvor: B92

Četvrtak, 11.01.2018.

21:46

Molder uskoro ostaje bez Skali...
GettyImages

Glumica najpozanatija po ulozi agentikinje Ef-Bi-Aja Dejne Skali u četvrtak je potvrdila svoju odluku da napusti seriju.

"Vreme je da okačim Skalin kaput. Nas dve smo završile, i to je kraj", rekla je Andersonova za Holivud Riporter.

Jedanaesta sezona serije, koja će biti emotivana ove godine, poslednja je u kojoj se ona pojavljuje u ulozi Skali, prenosi Mashable. Producent serije, televizija Foks, je međutim izdala saopštenje u kome se navodi da Andersonova "nije kometrisala svoj povratak u eventualnom daljem nastavku serije, budući da je za to još prerano".

Džilijen Anderson je najavila i da napušta seriju "Američki bogovi", i to samo nekoliko dana pošto je dobila svoju zvezdu na Holivudskoj stazi slavnih. To je njen kolega Dejvid Duhovni prokometarisao na svoj način...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: