Misterija 007: Da li je Džejms novi Bond?

Glasine da bi Džejms Norton mogao da nasledi Danijela Krejga u ulozi tajnog agenta 007 dobile su na značaju od kada se taj glumac pojavio u ulozi uglađenog Aleksa Godmena u novoj Bi-Bi-Sijevoj seriji "MekMafija", čije emitovanje počinje sledeće godine.

Izvor: B92

Nedelja, 24.12.2017.

12:12

Misterija 007: Da li je Džejms novi Bond?
GettyImages

Iako se sam Norton ogradio od glasina, njegov lik Aleksa sadrži mnogo bondovskih elemenata, dok neke od scena iz serije, koje se mogu videti u do sada objavljenim trejlerima, neodoljivo podsećaju na filmove iz serijala o tajnom agentu 007.

"Divno je i laskavo biti deo takvih priča, ali sve su to, bar za sada, samo glasine", izjavio je Norton.

"Jednom sam pomenuo da će scene iz serije doprineti širenju glasina o Bondu, ali 'MekMafija' je 'zverka' za sebe. Nadam se da će Danijel Krejg snimiti još pet filmova, i da će se buduće glasine ticati samo njega. Ja sam njegov veliki obožavalac, pa sasvim sebično mogu da kažem 'Voleo bih da on nastavi'", rekao je Norton. Ulogu Džemsa Bonda Danijel Krejg tumači od 2006. godine, od kada je glumio u četiri filma.

Iako se, u više navrata, govorilo i pisalo da bi "Spektra", iz 2015. godine, mogao da bude njegovo poslednje pojavljivanje u toj ulozi, sredionom ove godine je potvrđeno da će se Krejg vratiti "u službu Njenog veličanstva" u novom 25. nastavku, čije prikazivnje je najavljano za 2019. godinu, navodi NME.
GettyImages

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: