10 serija na Netfliksu koje ne možete da prestanete da gledate

Izraz “binge-watching“, gledanje serije odjednom i do jedne sezone na dan, do skoro bio je nepoznat u našoj zemlji, ali s dolaskom Netfliksa sve se promenilo.

Izvor: B92

Utorak, 12.12.2017.

14:25

10 serija na Netfliksu koje ne možete da prestanete da gledate
foto: epa

Kompanija Netfliks objavila je listu serija koje se gledaju odjednom, tačnije i po nekoliko epizoda bez prekida. U obzir su ušle serije koje je korisnik gledao duže od dva sata u toku dana. Pogledajte listu:

1. American Vandal

2. 3%

3. 13 Reasons Why

4. Anne

5. Riverdale

6. Ingobernable

7. Travelers

8. The Keepers

9. The OA

10. The Confession Tapes

Netfliks je takođe predstavio još tri liste koje se tiču načina na koji su korisnici gledali serije, pa su se tako izrodile nove kategorije – serije koje su toliko dobre i koje se gledaju polako da ih ne bismo prebrzo odgledali, serije zbog kojih se ne čeka supružnik s posla i serije koje su bile toliko dobre da su zahtevale porodično okupljanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: