Tužna vest za fanove "Igre prestola": Ništa od poslednje sezone u 2018.

Sofi Tarner, glumica koja u "Igri prestola" tumači ulogu Sanse Stark, potvrdila je da spletke u Vesterosu ipak nećemo gledati sledeće godine, već da osma i poslednja sezona popularne serije stiže tek 2019. godine.

Izvor: B92

Subota, 09.12.2017.

10:55

Tužna vest za fanove
Foto: YouTube screenshot

Tarner je u intervjuu za Varajeti istakla da će poslednja sezona "Dark Phoenix" biti emitovana tek u novembru 2019. godine, a da je ona producent u svom sledećem filmu i da se raduje stvarima koje je čekaju u budućnosti.

Poslednja sezona imaće samo sedam epizoda, za razliku od prvih šest koje su imale po 10 epizoda, odnosno sedma sezona - sedam epizoda. Međutim, epizode osme sezone trajaće znatno duže, u proseku po 80-90 minuta.

Produkcija osme sezone počela je u oktobru, a već ranije su tvorci serije David Beniof i Den Vajs za Entertejnment vikli najavili da nameravaju da na poslednjoj sezoni rade godinu i po. Snimanje će trajati do kraja leta, nakon čega sledi postprodukcija. Zato nije moguće da sezona bude gotova do kraja 2018. godine.

Igra prestolja je trenutno najpopularnija HBO-ova serija dosad snimljena, a osvojila je Zlatni globus i 38 Emi nagrada, čime je postala najjagrađivanija serija u istoriji Emija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: