Prekinuto snimanje filma o grupi Kvin, reditelj otpušten

Snimanje biografskog filma o kultnoj rok grupi Kvin, pod naslovom "Boemska rapsodija" (Bohemian Rhapsody), prekinuto je zbog nesuglasica sa rediteljem Brajanom Singerom.

Izvor: B92

Utorak, 05.12.2017.

20:30

Prekinuto snimanje filma o grupi Kvin, reditelj otpušten
GettyImages

Kako navodi britanski Bi-Bi-Si, razlog otpuštanja Singera je njegovo "nepouzdano ponašanje na setu". Sam Singer, međutim, kaže da je otpušten u trenutku kada je bio bolestan, i to zbog toga što studio "nije bio voljan da mu obezbedi smeštaj" tokom bolesti.

Holivud riporter je, međutim, u ponedeljak objavio da je Singer došao u sukob sa glavnim glumcem Ramijem Malekom, koji igra pevača Fredija Merkjurija, kao i da se u više navrata nije pojavio za snimanju.
GettyImages
Brajan Singer je, u izjavi posredstvom advokata, saopštio da je razočaran što ne može da završi film koji predstavlja "njegov strastveni projekt". On je demantovao glasine o sukobima sa Malekom, tvrdeći da nisu istinite.

"S vremena na vreme, dolazilo je do određenih kreativnih razlika između nas, ali smo ih Rami i ja uspešno prevazilazili i nastavljali zajedno da radimo na filmu", naveo je reditelj.

Na filmu "Boemska rapsodija" radi se od 2010. godine. Prema sadašnjim očekivanjima, u bioskopima bi trebalo da se nađe u decembru 2018.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: