Josipa završava slavljeničku turneju u Sava centru

Muzička diva Josipa Lisac simbolično će završiti slavljeničku turneju povodom 50 godina karijere koncertom 14. februara 2018. godine u beogradskom Sava centru! Josipa je turneju bila započela na prošli Dan zaljubljenih upravo u Sava centru, koji je bio rasprodat desetak dana unapred.

Izvor: B92

Utorak, 14.11.2017.

13:29

Josipa završava slavljeničku turneju u Sava centru
foto: Mare Milin

"Sa velikim zadovoljstvom se vraćam u Beograd, jer znam da mnogi nisu stigli nabaviti ulaznice i prisustvovati prvom koncertu, a sada se pruža nova prilika da se vidimo i čujemo u Sava centru. Radujem se susretu sa nekim novim, ali i starim prijateljima, da podjelimo ljubav još jednom", kaže Josipa.

Proslavljajući 50 godina izuzetne karijere, Josipa je nastupila, između ostalog, u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu i na Arsenal festu u Kragujevcu, nedavno je uspešno nastupila u Torontu, Čikagu i Njujorku, a u decembru je očekuju već nedeljama unapred dva rasprodata koncerta u dvorani Lisinski u Zagrebu. Potom, novim susretom sa beogradskom publikom u Sava centru 14. februara zatvara se krug i završava jedna nezaboravna turneja.

Ulaznice za koncert Josipe Lisac za Dan zaljubljenih u Sava centru koštaju 1.800, 2.100, 2.400 i 2.800 dinara na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim.

Unikatna pojava muzičke scene - vokalno superiorna, specifičnih interpretacija i nekonvencionalna stila - Josipa je izgradila svoj karakteristični pevački i modni identitet s potpisom. Prepoznatljiva je po hitovima kakvi su "Magla", "Hir, hir, hir", "Gdje Dunav ljubi nebo", "Boginja", "Danas sam luda"...

"U tih 50 godina meni je apsolutno najljepša muzička suradnja i život sa Karlom Metikošem (1940-1991). On je napravio za mene najljepše pjesme koje žive i danas. Napravio je antologijski album 'Dnevnik jedne ljubavi' (1973) i autor je dviju rok opera 'Gubec Beg' (1975) i 'Grička vještica' (1979). Napravio je sve moguće hitove kao 'Magla', 'Danas sam luda'... To su najljepši trenuci, na to sam ponosna", kaže Josipa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: