Dženifer Aniston prvi put na televiziji nakon "Prijatelja"

Dženifer Aniston se vraća na televiziju, skoro 14 godina nakon što je serija "Prijatelji" završena, ovaj put zajedno sa Riz Viterspun.

Izvor: B92

Petak, 10.11.2017.

13:15

Dženifer Aniston prvi put na televiziji nakon
Foto: Getty

Epl je naručio dve sezone drame u kojoj će, pored toga što će biti i producenti, glavne uloge tumačiti Dženifer Aniston i Riz Viterspun.

Projekat je naručen i dogovoren čak i pre emitovanja pilot-epizode, a predstavlja veliku stvar za kompaniju Epl, imajući u vidu kakve zvezde će se pojavljivati. Još se ne zna datum lansiranja serije.

Serija je opisana kao "pogled u živote ljudi koji pomažu Americi da se probudi svakog jutra", istražujući "jedinstvene izazove sa kojima se susreću žene i muškarci koji su svakoga dana na televiziji".

Najava za ovu, još neimenovanu, seriju stigla je samo nekoliko meseci nakon što je serija "Big Little Lies", koju je producirala Riz Viterspun, osvojila osam Emi nagrada.

Anistonova se nije pojavila u redovnoj ulozi na televiziji od kada se serija "Prijatelji" završila 2004. godine.

Riz Viterspun je gostovala u šestoj sezoni serije "Prijatelji", a igrala je sestru lika Dženifer Aniston.

Izvor: Nedeljnik.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: