„Ubistvo u Orijent ekspresu" od 9. novembra u bioskopima širom Srbije

Nakon londonske premijere filma „Ubistvo u Orijent ekspresu", beogradsku publiku premijerno gledanje ovog filma očekuje 8. novembra u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center, a od 9. novembra film će se prikazivati u bioskopima širom Srbije.

Izvor: B92

Utorak, 07.11.2017.

16:46

„Ubistvo u Orijent ekspresu
Foto: YouTube Screenshot

"Kenet Branina filmska adaptacija novele Agate Kristi iz 1934. je sočna filmska torta", piše "Gardijan" (The Guardian) nakon premijere filma.

Pored glumačkog ansambla, filmski kritičar Simran Hans posebno ističe to što je film snimljen na 65mm filmskoj traci:

"Film velikog formata omogućava obim, širinu, bogatstvo i boju, a taktilnost koja je primenjena tokom snimanja podseća na filmove britanskog Rajha, na koje se Brana vraća."

Podsetimo, rimejk filma „Ubistvo u Orijent ekspresu" nam donosi poznatu priču o trinaestoro stranaca zarobljenih u vozu u kome nema nevinih. Ono što je izgledalo da će biti raskošno putovanje kroz Evropu, ubrzo se pretvorilo u jednu od najglamuroznijih, najnapetijih i najuzbudljivijih misterija svih vremena. Herkul Poaro povešće borbu sa vremenom kako bi razrešio misteriju, pre nego što ubica ponovo napadne.

U ulozi kultnog Poaroa gledaćemo Keneta Branu, koji je istovremeno i režiser, producent, i predvodnik sjajne glumačke ekipe, među kojima su Džoni Dep kao Samjuel Račet, Mišel Fajfer kao gospođa Habard, glamurozna, tvrdoglava žena sa tajnom, Penelopa Kruz kao Pilar Estravados, Džudi Denč u ulozi princeze Dragomirove, ruske plemkinje, Dejzi Ridli kao Meri Debenam, devojka iz radničke klase, i mnogi drugi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: