Enis Bešlagić: Od glume se ne može živeti

Enis Bešlagić se više od godinu dana nije pojavljivao u medijima, niti je angažovan na filmskim, pozorišnim ili televizijskim projektima.

Izvor: index.hr

Petak, 03.11.2017.

18:52

Enis Bešlagić: Od glume se ne može živeti
Foto: YouTube Screenshot

Na putu za Frankfurt, između ostalog, za sarajevski "Avaz" je poručio da se od glume ne može živeti.

"Gledam i pokušavam da radim i neke druge stvari. Glumci su uvek radili nešto drugo uz glumu, jer se od te profesije ne može preživeti. Iskreno, volim menadžerske, ekonomske stvari, ma sve me zanima, pa zašto da se ne oprobam u nečemu drugom", rekao je Bešlagić.

"Dobra komunikacija i retorika daju vam šansu da probate nešto drugo osim onoga čime se trenutno bavite. Nije nužno usmeriti se samo na ono što ste upisali i završili. Jednostavno, u životu se nekad desi preokret i profesija postane hobi, a hobi postane profesija. Uglavnom, čovek se usmeri ka nečem sasvim drugom", dodao je.

U nastavku je otkrio i da u Frankfurtu u subotu organizuje događaj pod nazivom "Veče Bosne i Hercegovine".

"Druženje će biti u subotu, a već u ponedeljak vraćam se kući u Sarajevo", kaže Bešlagić i dodaje da i dalje živi na relaciji BiH – Hrvatska.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: