Slobodna zona od 1. do 6. novembra u šest bioskopskih dvorana

Filmski festival Slobodna zona biće održan od 1. do 6. novembra u šest bioskopskih dvorana u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.

Izvor: Beta

Subota, 21.10.2017.

09:10

Slobodna zona od 1. do 6. novembra u šest bioskopskih dvorana
Foto: Youtube Screenshot

Na 13. festivalu biće prikazano više od 45 igranih i dokumentarnih, kratkih i dugometražnih ostvarenja iz čitavog sveta.

Dokumentarni mjuzikl u režiji Ugisa Oltea i Mortena Travika "Dan oslobođenja", koji prati posetu i koncert slovenačkog benda "Laibach" u Severnoj Koreji, svečano će 1. novembra u 20 sati otvoriti ovogodišnju Slobodnu zonu.

Poslednjeg dana festivala - 6. novembra, biće dodeljene četiri nagrade koje dodeljuju dva stručna i jedan omladinski žiri.

Publika će, kao i svake godine, glasati za svoje favorite, a pored nagrade publike odlučivaće svojim glasovima i koji filmovi će na proleće 2018. krenuti na Turneju po Srbiji.

Ovogodišnju Slobodnu zonu podržali su Ministarstvo kuture i informisanja Republike Srbije, Rekonstrukcija, Ženski fond, Francuski institut, Sekretarijat za kulturu grada Beograda, Kanadska ambasada i Ambasada Norveške u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: