Paradise Lost sutra u Domu omladine

Metal bend Paradise Lost nastupiće sutra u sali "Amerikana" Doma omladine Beograd, a kao predgrupe publiku očekuju "Pallbearer" iz Amerike i "Sinistro" iz Portugala.

Izvor: B92

Četvrtak, 12.10.2017.

20:20

Paradise Lost sutra u Domu omladine

Paradise Lost je u istoriju metal pokreta upisan kao jedan od tvoraca dum metal zvuka. U svojoj kasnijoj karijeri suvereno je vladao svetskom scenom, uvek u vrhu i uvek aktuelan, ali i dovoljno mističan i nedokučiv.

Kao specijalni gosti iste večeri nastupa sve popularnija dum metal četvorka "Pallbearer". Bend je svoj novi studijski album "Heartless" objavio za "Nuclear Blast Records", a izdanje je dobilo odlične ocene kako štampe tako i fanova širom sveta.

"Sinistro" će upotpuniti atmosferu koncerta, a publika će čuti pesme sa njihovog prošlogodišnjeg albuma "Semente". Koncert organizuju "MH Concerts" i "Serbian Hellbangers", a ulaznice na dan koncerta koštaju 3.200 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: