Blejd Raner 2049: Urnebesni intervju Harisona Forda i Rajana Goslinga

"Blejd Raner 2049", filmski hit u najavi koji je ovih dana u središtu pažnje filmskog sveta, sinoć je premijerno prikazan u Srbiji, dan pre svetske premijere.

Izvor: B92

Petak, 06.10.2017.

11:20

Blejd Raner 2049: Urnebesni intervju Harisona Forda i Rajana Goslinga
Printscreen YouTube/This Morning

Film je bio povod da britnska televizja ITV u svom jutarnjem programu "This Morning" uradi intervju sa glavnim glumcima Harisonom Fordom i Rajanom Goslingom. Razgovor je prošao u sasvim neuobičajenom maniru, budući da oba glumca kao i novinarka Alison Hamond tokom celog razgovora nisu prestajali da se smeju.

Smeh je počeo još tokom nameštanja mikrofona, pre početka intervjua, a nastavio se kada je Hamondova priznala da nikada nije gledala originalnog "Blejd Ranera" iz 1982. godine. Samo nakratko je izgledalo da će razgovor biti ozbiljan, kada je novinarka počela da opisuje film:

"Sumoran, distopijski - apsolutna noćna mora..."

"Malo to vedrije! Ovo nije predstavljanje kakvo su nam obećali", dobacio je Ford.

Smeh se nastavio kada je Gosling sipao sebi čašu viskija.

Novinarka je pokušala da vrati razgovor "u normalu", upitavši Forda kako je reagovao kada su ga producenti pozvali da glumi u nastavku.

"Kada su me pitali da li bih bio zaniteresovan...", počeo je Ford.

"Koliko?", prekinula ga je Hamondova.

"Pare na sunce!", složio se glumac.

Ovo je bila jedna od retkih prilika u kojoj su gledaoci mogli da vide Harisona Forda, poznatog po ozbiljnosti prilikom davanja intervjua, u prilično neozbiljnom izdanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: