Povratak Sare Konor: Linda Hamilton deo ekipe novog "Terminatora"

Šesti nastavak "Terminatora" ponovo će ispred kamera okupiti zvezde originalnog filma Arnolda Švarcenegera i Lindu Hamilton. Njeno učešće potvrdio je producent filma Džejms Kameron.

Izvor: B92

Sreda, 20.09.2017.

18:18

Povratak Sare Konor: Linda Hamilton deo ekipe novog
GettyImages

Hamiltonova je tumačila lik Sare Konor u prva dva nastavka filma, iz 1984. i 1991. godine.

Kameron će, kao producent šestog filma, pokušati da oživi franšizu, čiji poslednji nastavak "Terminator: Postanje" nije naišao na dobre kritike.

Film, čija radnja se nadovezuje na radnju u prethodnom nastavku, režiraće reditelj fima "Dedpul" Tim Miler. Početak snimanja najavljen je za mart 2018. godine.

"Koliko je Linda bila značajna za ženski rod i kao akciona zvezda tada, toliko će i njen povratak u novom filmu takođe predstavljati značajnu stvar", rekao je Kameron.

"Postoje filmovi u kojima 50-godišnjaci i 60-godišnjaci ubijaju loše momke, ali do sada nije bilo primera da žena radi to isto", istakao je Kameron.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: