"Dobrodošli u Srbiju" - 350. izvođenje

Predstava "Dobrodošli u Srbiju" Dragana Jovanovića, autora teksta i nosioca glavne uloge, biće 350. put izvedena sutra u Zvezdara teatru, najavilo je to pozorište.

Izvor: Tanjug

Utorak, 23.05.2017.

10:09

"Dobrodošli u Srbiju" jedna je od najtraženijih predstava Zvezdara teatra za koju interesovanje publike ne prestaje ni nakon 11 godina od premijere.

Broj gledalaca bliži se cifri od 95.000, a popunjenost sale je čak 95 posto, ističu iz pozorišta. Dragan Jovanović, čuven po svom jedinstvenom, duhovitom i karakterističnom scenskom izrazu, kao vlasnik agencije vodi putnike (publiku) na nesvakidašnje putovanje kroz Srbiju, a goste dočekuje u maniru pravog dobrog domaćina.

Ekipu predstave pored Jovanovića čine i Anđela Jovanović, Nina Nešković, Bojana Matović, Anđelka Simović, Aleksandra Sekulić, Milica Miletić i Jovana Ćirić.

Važan deo predstave čine i video radovi, a filmske uloge odigrali su Rade Marković, Dejan Matić, Branka Pujić, Ivan Isailović, Milica Usanović, Milica Mandić i Jasmina Stoiljković.

Za ulogu u ovoj predstavi Jovanoviću je dodeljena nagrada za najbolje glumačko ostvarenje večeri na festivalu "Nušićevi dani" u Smederevu 2007. godine. Predstava "Dobrodošli u Srbiju" biće na repertaoru 5. i 12. juna, a ulaznice su u prodaji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

22 h

Podeli: