Izložba “Viki voli Zemlju” u NIšu

U okviru predstojećeg Nišvil džez festivala koji se održava od 13. do 16. avgusta na Niškoj tvrđavi u utorak, 11. avgusta, biće otvorena izložba "Viki voli Zemlju".

Izvor: Tanjug

Subota, 08.08.2015.

13:16

Default images
Foto: www.npfruskagora.co.rs

Vikimedija Srbije i Vikipedija na srpskom jeziku su u saradnji sa Zavodom za zaštitu prirode Srbije, organizovali konkurs "Viki voli Zemlju" sa ciljem prikupljanja fotografija zaštićenih prirodnih dobara naše zemlje, kao deo međunarodnog takmičenja u kojem je učestvovalo 26 zemalja.

Na konkurs je stiglo više od 800 fotografija, a najbolje je odabrao stručni žiri Zavoda za zaštitu prirode Srbije.

Foto-konkurs "Viki voli Zemlju", kao i druge projekte Vikimedije Srbije i Vikipediju na srpskom jeziku predstaviće Ivana Guslarević, menadžer komunikacija Vikimedije Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: