Premijera poslednjeg filma Ružice Sokić

Film "Open Cage/Otvoreni kavez" Siniše Galića, poslednji u kome je glumila Ružica Sokić, premijerno će biti prikazan večeras u Domu omladine Beograda.

Izvor: B92

Subota, 13.06.2015.

11:52

Default images
Arhiva - Izvor: Tanjug/ Danilo Peternek

Srpsko-nemačka produkcija "Open Cage" je poslednje pojavljivanje Ružice Sokić na velikom platnu, a uz nju igraju i Jelena Rakočević-Cekić, Boris Komnenić, Nenad Okanović, Jelica Sretenović, Leni Veselman, Heiko Pikovski...

Ana (Leni Veselman), mlada fotoreporterka iz Berlina, putuje u Srbiju da napravi reportažu o izbeglicama. Po dolasku u Beograd saznaje da neće moći da sprovede projekat kako je planirala.

Preko taksiste Džekija (Nenad Okanović) upoznaje nepoverljivu mladu devojku Maju (Jelena Rakočević-Cekić) koja radi u obližnjem restoranu brze hrane. Maja je nezadovoljna životom u Srbiji i sanja o novom početku negde u inostranstvu.

U pokušaju da sprovede svoj projekat do kraja, Ana počinje tajno da pravi prilog o Maji. Zaslepljena željom da pobegne iz Srbije, Maja ne uviđa Anine prave namere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: