Razigravanje pred 16. Beogradski festival igre

U subotu, 9. marta, na programu je prepoznatljiva uvertira za Beogradski festival igre, jednu od najznačajnijih manifestacija u Srbiji.

Kultura

Izvor: PR

Četvrtak, 07.03.2019.

14:00

Razigravanje pred 16. Beogradski festival igre
Foto: Promo

"Razigravanje" će se i ove godine održati na "Dorćol Platzu" u organizaciji Beogradskog festivala igre i kompanije Vip mobile, gde će ljubitelji igre pokazati svoj talenat uz dobar ritam za koji će biti zadužena DJ Miss Millie.

Na podijumu će najpre uživati najmlađi, jer će program od 11 do 13 časova za decu voditi Ana Ivančević, solistkinja Baleta Narodnog pozorišta i pedagog u Nacionalnoj fondaciji za igru.

Veče je rezervisano za pravi plesni maraton, a za razigranu atmosferu i pozitivnu energiju pobrinuće se pevačica benda Lollobrigida Ida Prester, kao i Đorđe Makarević, prvak Baleta beogradskog Pozorišta na Terazijama i koreograf, koji je pripremio raznovrsne plesne smernice, kojima će učesnici moći da upotpune svoje freestyle pokrete.

Program traje od 20 do 23 časa, i obavezna registracija učesnika obaviće se na licu mesta od 19.30, a za one koji se najbolje budu snašli na podijumu Beogradski festival igre i Vip mobile pripremili su atraktivne nagrade.

"Razigravanje“ je tradicionalno idealna opcija za subotnje veče za sve koji znaju da uživaju na plesnom podijumu. Ovo je ujedno i uvod za Beogradski festival igre, koji će se održati po 16. put, od 22. marta do 12. aprila, pod sloganom "Emocije".

Na samom otvaranju festivala, publici u Sava Centru će se predstaviti belgijski "Eastman", koji će izvesti komad "Fractus V". Stalna trupa deSingel-a iz Antverpena samo je jedna od ukupno 16 iz 11 zemalja sveta, koja će se tokom trajanja festivala predstaviti publici u Beogradu i Novom Sadu. Festival će publici ponuditi 19 koreografskih komada, kao i 25 sola i dueta.

I ovaj put podršku festivalu pruža kompanija Vip mobile kao glavni partner već 12. godinu zaredom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: