"Boemska rapsodija" u Viva Vox stilu ekskluzivno u Cineplexxu

Premijera filma „Boemska rapsodija" koja nam donosi biografsku priču o Frediju Merkjuriju i nastanku legendarne grupe Queen, zakazana je za utorak 30. oktobar u bioskopu Cineplexx BIG Beograd u terminima od 20, 20:10 i 20:15 časova. Sve posetioce premijere očekuje specijalni program pre filma - nastup fenomenalnog hora Viva Vox. Karte su u prodaji na blagajni bioskopa.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 25.10.2018.

13:35

Foto: Promo

Kroz presek kultnih pesama i revolucionarnog zvuka, film prati i meteorski brz razvoj i uspon benda, uključujući i eksploziju tog istog meteora u vreme kada se Fredijev životni stil oteo kontroli, ali i trijumfalni povratak koncertom na Live Aid-u. Tada je Merkjuri, gledajući u oči svoju smrtnu bolest, poveo bend u jedan od najznačajnijih i najfascinantnijih nastupa u istoriji rok muzike.

Uz stalno jačanje nasleđa benda, koji je uvek bio više kao porodica, grupa Queen u svakom trenutku, pa i danas, neiscrpno nadahnjuje brojne sanjare, autsajdere i ljubitelje muzike.

U ulozi Fredija Merkjurija našao se Rami Malek, zvezda serije Mr. Robot, koji neverovatno podseća na energičnog frontmena grupe Queen. Malek će zapravo pevati u filmu, ali će njegov glas biti dopunjen Fredijevim. Pored Ramija Maleka, u filmu ćemo gledati Gvilima Lija u ulozi glavnog gitariste grupe Queen Brajana Meja, Bena Hardija kao bubnjara Rodžera Tejlora, i Džona Mazela kao bas gitaristu Džona Dikona.

Karte za premijernu projekciju filma „Boemska rapsodija" u bioskopu Cineplexx BIG Beograd u prodaji su na blagajni bioskopa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: