Šarenac: Dođite u "selo bez žena"

Srđan Šarenac, autor filma “Selo bez žena” prikazanog na nedavno održanom filmskom festivalu “Slobodna zona”, čitaocima Kulture preporučuje da se sklone od svadodnevne realnosti i da, na bar nekoliko dana, posete ovo selo.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 11.11.2010.

14:43

Default images

“Prvo bih svima preporučio da ne čitaju dnevne vesti, jer to je ono što neverovatno utiče na raspoloženje građana. Zatim, da ne čitaju nikakvu zaduženost i vesti o tome koliko se ljudi zadužuju i koja je država koliko dužna. Ne treba ni da čitaju koliko će trajati ekonomski oporavak sveta”.

“Svi treba da odu u ovo selo bez žena i čini mi se da će im tamo biti definitivno bolje, jer neverovatan je osećaj kada se ode u prirodu, u taj neki planinski deo. Zapravo, neverovatno je kada si potpuno odsečen od celog sveta i kada se vratiš ponovo u taj naš svakodnevni svet. Super je to što zapravo može svašta da se desi, bilo kakva promen a njima se u životu ništa neće promeniti. Možda je to pravi život”.




Šarenac za opuštanje preporučuje hitove osamdesetih: "Ovih dana sam slušao hitove 80-ih dok sam se vozio od Sarajeva do Beograda. Evo neka čitaoci sajta b92 poslušaju Samantu Fox. Bilo koju njenu pesmu iz 80-ih”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: