Kako do ulaznica za Converse Rubber Tracks Live?

U beogradskom klubu Božidarac, u petak 22. maja sa početkom u 20 časova, održaće se Converse Rubber Tracks Live – koncert kojim se završava višemesečni regionalni projekat.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 19.05.2015.

14:40

Default images

Škrtice, Deca loših muzičara i dva benda koja su učestvovala na Converse Rubber Tracks takmičenju, Šajzerbiterlemon i Raskid 13 najavljuju beskrompromisni i energični koncert. Besplatne ulaznice za Converse Rubber Tracks Live se mogu preuzeti samo 20. i 21. maja u Converse Shopovima!

Šansu da nastupe na Converse Rubber Tracks Live-u pre kultnog benda Deca Loših Muzičara i novoformiranih Škrtica koje predvodi Zoran Kostić Cane, dobili su Šajzerbiterlemon i Raskid 13. Autorski pank-rok bend Šajzerbiterlemon je osnovan 2014. godine u Beogradu, dok skupina pod imenom Raskid 13 postoji tek nekoliko meseci i dolazi iz Pančeva. Pobednici Converse Rubber Tracks takmičenja doneće na scenu u Božidaracu energičnu muziku i šaljiv pristup panku.

U supergrupi - Škrticama krativnu snagu udružili su Cane, Boris Mladenović (Jarboli), Vladimir Kolarić Kole (Veliki Prezir) i Boško Mijučković i Danilo Luković (Straight Mickey and The Boyz). Nastup 22. maja u Božidarcu biće njihov drugi nastup u Beogradu u proteklih godinu dana. Fank-rok sastav Deca loših muzičara predstaviće novog pevača i odsvirati najveće hitove iz svoje karijere.

Ljubitelji rokenrol zvuka mogu da uđu besplatno na Converse Rubber Tracks Live ukoliko obezbede na vreme svoje propusnice - narukvice u Converse Shopovima (Knez Mihailova ulica 26, Ušće Shopping Center i Bulevar Kralja Aleksandra 72-74) u sredu i četvrtak, 20. i 21. maja. Jedna narukvica važi za jednu osobu i jedna osoba može preuzeti maksimalno dve. Broj narukvica je ograničen!

Informacije na converse.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: