Moj ugao - nagrade za jul/avgust

Odlučili smo da kao najbolji tekst objavljen u periodu jul - avgust nagradimo prikaz filma "Mračni vitez" koji je napisao Slobodan Vučković.
Dobitniku poklone daruju Muzička produkcija B92, Samizdat B92, Izdavačka kuća "Stylos" i distributerska kuća "Tuck".

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 30.09.2008.

16:36

Default images

Pozivamo vas da i dalje saljete vase tekstove, a najbolji svakoga meseca, pored objavljivanja, očekuje i lepa nagrada.

Možete nam poslati vaše utiske sa festivala, izložbe, koncerta ili žurke, prikaz filma, performansa, pozorišne predstave, knjige ili muzičkog izdanja...

Napišite svoj tekst i pošaljite ga u word formatu prethodno popunivši polja za kontakt u našem formularu (ime pod kojim želite da tekst bude objavljen i vaš broj telefona). Ukoliko posedujete fotografije kojima želite da ilustrujete svoj tekst, neophodno je da tekst i fotografije prethodno zipujete u jedan dokument koji ćete nam potom poslati.

Rubrika „Moj ugao“ otvorena je za sve posetioce, profesionalce i amatere, koji žele da na volonterskoj bazi podele svoje mišljenje sa drugima.

Redakcija Kulture B92 zadržava pravo korekcije i izbora tekstova koji će biti objavljeni.

Odluku o dobitnicima nagrada donosi redakcija Kulture B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: