Madagaskar 2

U dugo očekivanom nastavku „Madagaskara“, Aleks, Marti, Melman, Glorija, kralj Džulijen, Moris, pingvini i šimpanze rešili su da odu sa Madagaskara i vrate se u svoj udobni gradski život u ZOO vrtu.

Start: 11. decembar

Kultura

Izvor: B92

Subota, 06.12.2008.

02:00

Default images

Kako bi napustili daleko ostrvo, ovi Njujorčani su skovali sulud plan, koji im možda i pođe za rukom da ostvare.

Vojnom preciznošću, pingvini su, u neku ruku, popravili stari srušeni avion. Ali ova čudnovata družina je vazduhu ostala tek toliko da stigne do prostrane ravnice divlje Afrike, gde su po prvi put upoznali pripadnike svoje vrste.

Afrika deluje kao divno mesto... ali da li je bolja od njihovog doma u Central Parku?

U srpskoj sinhronizaciji glas lavu Aleksu, „kralju Njujorka“ dao je Ivan Jevtović, hipohondričnoj žirafi Melmenu Nebojša Milovanović, Gloriju koja će se u Africi po prvi put zaljubiti sinhronizovala je Katarina Žutić, a brbljivu zebru Martija, Dubravko Jovanović. Glumačkoj ekipi u novom nastavku pridružili su se Feđa Stojanović kao Aleksov tata Zuba, Danica Maksimović kao Aleksova mama, Mladen Andrejević kao Džulijen, kralj lemura, Dragan Vujić kao lav Makunga, Milena Dravić kao Nana, dok su čuveni pingvini, Kovalski i Skiper, Marko Marković i Branislav Zeremski.

Među novim likovima u afričkoj avanturi je najpoznatiji zavodnik među nilskim konjima, Moto Moto, kome glas daje Andrej Srećković iz benda „Sunshine“, a kao verni pratioci glavnih junaka su i lemur Moris (Milan Antonić) i uglađeni batler majmun Mejson (Miroljub Turajlija). Režija sinhronizovanog „Madagaskara 2“ poverena je Draganu Vujiću Vujketu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: