DVD izdanja u julu kuće MCF MegaCom

Distributerska kuća MCF MegaCom Film objaviće 4 nova DVD izdanja koja će se od jula nalaziti u prodaji.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 29.06.2007.

00:09

Default images

Među novim izdanjima su filmovi “U dolini vukova, Irak”, do sada najskuplja produkcija turske kinematografije, film koji govori o zlodelima američke vojske u okupiranom Iraku i koji je izazvao velike polemike širom sveta.
Na DVD-u će se naći španski film "Moja dobra vila" i nemačko ostvarenje "Elementarne čestice", koje je nastalo po istoimenoj knjizi kontroverznog pisca Mišela Uelbeka i koje je premijerno prikazano na FEST-u.
Početkom jula MCF izdaje i film "Napad na stanicu Ekspres", po scenariju Vudu Popaja, a u režiji Branislava Radovanovića i Vudu Popaja. Film je uzbudljiva priča u kojoj glavni junaci filma žive u disharmoniji sa mislima i govorom. Iz tog razloga ni ton se ne poklapa sa slikom, kao rezultat globalne disharmonije u kojoj se svet danas nalazi. Ova disharmonija će postojati kako u filmu čiji protagonisti streme ka slobodi, tako i u životima gledaoca koji žele tu slobodu a ne znaju od čega zapravo treba da se oslobode.

Uloge u filmu tumače Vudu Popaj, Uroš Urošević, Žika Milenković, Voja Brajović, Pavle Janković, Milena Mandić, Miloš Samolov,Gordan Stanišić i mnogi drugi a kao specijalni gosti pojavljuju se Ana Stanić, Vanja Bulić,Goran Šobić Sirano, Snežana Arnautović, Taurunum boys, Joca Ćuran Šućur...

Cena svih DVD izdanja je 199 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: