DVD izdanja Milenijuma za 26. jun

Milenijum film & video objaviće 26. juna na DVD-u obnovljene verzije Zvezdanih staza, kao i filmove "Šarlotina mreža", "Huligani", "Svadbena torta", "Crna rupa", "Škola straha" i "Špijuni, laži i alibiji".

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 26.06.2007.

00:01

Default images

ŠARLOTINA MREŽA

Uloge: Julia Roberts, Steve Buscemi, John Cleese
Režija: Gary Winick

Sinopsis:

Devojčica Fern spašava malog prasca Vilbura i odgaja ga kao kućnog ljubimca. Ali kada postane prevelik mora da ode preko ulice u štalu. 

Tamo nalazi još jednu pravu prijateljicu, paučicu Šarlotu, a njihovo prijateljstvo nadahne i ostale životinje da postanu kao porodica. Ali kako se bliži zima i praznici, Vilbur je u strahnu da su mu dani odbrojani i da će završiti na prazničnoj trpezi. Šarlota je odlučna da to spreši...

Posebni dodaci:

• Komentari redatelja Gerija Vinika (Gary Winick), producenta Džordana Kernera (Jordan Kerner) te nadzornika specijalnih efekata Džona Endrua Bertona mlađeg (John Andrew Berton Jr.)
• Muzički spot „Ordinary Miracle“ Sare Meklahlan (Sarah McLachlan) i „Make a Wish" od Boba Karlajla (Bob Carlisle) i Lusi Kejn (Lucy Kane)
• Izbačene scene 
• I mnogo više...

SVADBENA TORTA

Uloge: Heather Graham, David Sutcliffe 
Režija: Nisha Ganatra

Sinopsis

Romantična komedija o bračnoj groznici koja pogađa toliko mnogo ljudi. Brak nije za svakoga.

Kako se poslužiti komadićem ljubavi?

Pipa MekGi (Heather Graham) je deveruša. Opet. Odmarajući se od svoje svakodnevnice, od pisanja putopisa i samačkog života, Pipa dolazi u svoj rodni grad kako bi opet bila deveruša na još jednom venčanju. Od trenutka silaska iz aviona, sve je krenulo naopako. Umorna od puta, Pipa kasni, pa priređuje veliku predstavu - ispija martinije i koketira sa muškarcima. Jedva dolazi kući, pijana, a onda otkriva da je njen otac, udovac i tiranin, pretrpeo srčani udar. Ležeći jako slab u bolničkom krevetu, on misli samo na jedno: potreban mu je urednik za jedan od njegovih časopisa. Pipa se oduševljeno prihvata posla, ali, kakav je časopis? O putovanjima? Politici? Ne. Ona mora da uređuje "Svadbena zvona". Hoće li Pipa uspeti da se prilagodi radnom vremenu od 9-17 h? Može li da piše o svečanim haljinama nakon penjanja po brdima na Baliju? Može li se svaki dan podsećati da joj je 29 godina i da u njenom životu ne postoji ni jedan muškarac? Okrutnom igrom sudbine, otac joj dodjeljuje mentora, Jana Greja. On je njegov zamenik, ali i čovek sa kojim je Pipa imala i neuspeli flert na prijateljičinom venčanju...

CRNA RUPA

Uloge: Adrian Paul, Amanda Tapping, Andrew McIlroy
Režija: Gilbert M. Shilton

Sinopsis

Korporacija Filadajan je razvila uređaj koji može da reši sve svetske probleme. Eva Soberstrom je članica korporacijskog tima koji radi sa doktorom Abernatijem, najvećim svetskim stručnjakom za ubrzanje čestica. Kada se uređaj greškom aktivira, pokreće lančanu reakciju koja počinje da stvara ogromnu crnu rupu. Eva ima tačno 24 sata kako bi sprečila crnu rupu da proguta Zemlju!

ZVEZDANE STAZE 1: IGRANI FILM

Uloge: William Shatner, Leonard Nimoy 
Režija: Robert Wise

Sinopsis:

Prvi film legendarnih "Zvezdanih staza" u kome se originalna posada Enterprajza susreće sa opasnom, nepoznatom i superiornom civilizacijom. Ljudska avantura tek započinje.

USS Enterprajz ponovno ponosno leti u ovom novom, divno obnovljenom rediteljskom izdanju originalnog filmskog klasika "Zvezdanih staza". 

Ova nova rediteljska verzija sadrži poboljšane specijalne efekte i novi miks zvuka, nadgledan od strane legendarnog reditelja Roberta Vajza. 

Posebni dodaci:
 • Komentari redatelja Roberta Vajza, reditelja specijalnih efekata Daglasa Trumbula, producenta specijalnih efekata Džona Dikstra, kompozitora Džerija Goldsmita i glumca Stivena Kolinsa
• Komentar Majkla Okuda

ZVEZDANE STAZE 2: KANOV BES

Uloge: William Shatner, Leonard Nimoy 
Režija: Nicholas Meyer

Sinopsis:

XXIII vek... Federacijski svemirski brod USS Enterprajz se nalazi se na rutinskim manevrima i admiral Džejms T. Kirk (William Shatner) je izgleda pomiren s tim da bi ovo mogla da bude njegova poslednja svemirska misija u karijeri. Ali Kan se vratio. Uz pomoć grupe genetski nadmoćnih ljudi, Kan (Ricardo Montalban) - briljantni odmetnik sa Zemlje 20. veka - napao je svemirsku stanicu Regula One, ukrao strogo poverljivi uređaj zvan "Projekt Dženesis", preuzeo kontrolu nad drugim federacijskim svemirskim brodom, a sada planira smrtonosnu zamku za svog starog neprijatelja, Kirka... počastiće ga sveopštim Armagedonom!

ZVEZDANE STAZE 3: POTRAGA ZA SPOKOM

Uloge: William Shatner, Leonard Nimoy 
Režija: Leonard Nimoy

Sinopsis:

Pobeda nad Kanom i stvaranje planete Dženesis samo su nevažni uspesi za admirala Kirka. Spok je mrtav, a MekKoj je neobjašnjivo doveden do ludila. Tada iznenadna poseta Sareka, Spokovog oca, donosi zapanjujuće otkriće: U MekKoju se nalazi Spokova životna esencija. S jednim prijateljem živim, a drugim ne, i obojicom u agoniji, Kirk pokušava da pomogne svojim prijateljima ukravši USS Enterprajz i suprotstavivši se federacijskom karantinu Dženesisa. Ali i Klingonci su saznali za Genesis i kreću prema Kirku u planiranom smrtonosnom susretu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: