Milenijumova DVD izdanja za 19. jun

U prodaji će se od 19. juna naći DVD izdanja filmova "U potrazi za srećom", "Ko je smestio crvenkapi", "Pravda iza rešetaka", "Uhvati me ako možeš", "Noćni let", "Četvrti sprat" i "Još jednom ljubav" svi  iz distribucije Millenium film & Video.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.06.2007.

16:57

Default images

U POTRAZI ZA SREĆOM

Originalni naslov: Pursuit Of Happyness
Uloge: Will Smith, Jaden Smith
Režija: Gabriele Muccino

Sinopsis:

Vil Smit (Will Smith) osvojio je nominaciju za Oscara ulogom Krisa Gradnera (Chris Gardner), prodavca koji će učiniti sve da ostvari svoj san, te sebi i svom sinu pruži bolji život.

Kada ga Linda (Tandi Njuton) ostavi, Kris se mora sam brinuti o njihovom sinu Kristoferu (Džejden Smit).

Posao prodaje ide slabo i Kris odlučuje pružiti obojici bolji život tako što će postati broker.

Međutim, nakon što uspe postati pripravnik u velikoj brokerskoj firmi, pravi izazovi tek počinju.

Od dvadeset pripravnika, samo jedan će dobiti posao. Bez plate, Kris sa sinom biva izbačen iz stana i nađe se doslovno na ulici gde se snalaze kako znaju. Ali s verom u sebe i ljubavlju i poverenjem svog sina, Kris će učiniti sve da uspe u svojoj nameri...

KO JE SMESTIO CRVENKAPI

Uloge: Anne Hathaway, Glenn Close, James Belushi
Režija: Cory Edwards - Animirani

Sinopsis:

Ova priča počinje na kraju, i kreće se ka početku.

Krznati i pernati policajci iz životinjskog sveta istražuju kućne nemire u bakinoj kolibi - izgleda kao čist slučaj napada lovca na vuka koji se predstavlja kao baka, sa dužim spiskom optužbi: provaljivanje, uznemiravanje javnog reda i mira, namera za jelom i mahanje sekirom bez dozvole.

Ali, izgled vara. Kako šik detektiv Nikola Salto, šef policije vrhunskog njuha, Grizli i policajac Bil Stork ispituju osumnjičene, otkrivaju da svaki od njih ima potpuno drugačiju priču, jednako ludu i dlakavu. I ne samo to, izgleda da ovaj zločin može da se poveže sa zloglasnim kradljivcem hrane, koji luta šumom i krade vrlo vredne recepte za kolačiće. Niko od osumnjičenih ne pokazuje svoje pravo lice, svako ima svoje tajne i maske.

Devojčica je vrlo mudra, vuk je potpuno neshvaćen, baka vodi tajni život koji niko ne može ni da zamisli, a nesigurni lovac ima svoje skrivene ambicije. Istražitelji su na teškim mukama, jer se slučaj komplikuje sve više. Na kraju, identitet zločinca se otkriva, a devojčica, vuk, lovac i baka moraju da se udruže i pronađu svoj srećan kraj...

PRAVDA IZA REŠETAKA

Uloge: LisaRaye, N'Bushe Wright 
Režija: Neema Barnette

Sinopsis:

Frensis Šepard (Frances Shepherd) završila je u zatvoru zbog ubistva svog nasilnog muža.

Nakon što su zlostavljane i progonjene od strane zatvorskog upravnika, zatvorenice se organizuju i pobune protiv zatvorskih nepravdi i iskorištavanja njihovog rada za veliki profit.

Ništa neće zaustaviti Frensis i ostale zatvorenice u ovoj brutalnoj borbi za pravdu.

NOĆNI LET

Uloge: Rachel McAdams, Cillian Murphy 
Režija: Wes Craven

Sinopsis:

Napeti triler majstora horor filmova, Vesa Krejvena.

Lisa Rajsert ne voli da leti, ali ono što će joj se dogoditi na rutinskom letu za Majami, nema nikakve veze sa strahom od letenja.

Svega nekoliko trenutaka nakon poletanja, Lisin saputnik sa susednog sedišta, Džekson, otkriva pravi razlog svog prisustva na njenom letu: on je tajni agent čiji je zadatak da ubije bogatog i uticajnog biznismena... a Lisa je ključ njegovog uspeha. Ako odbije saradnju, njenog oca će ubiti Džeksonov saradnik, koji samo čeka njegov poziv. Uhvaćena u zamku na 10.000 metara, Lisa nema kuda da pobegne, niti od koga da traži pomoć, a da ne ugrozi svog oca, saputnike u avionu i sopstveni život. Bez obzira na sve, moraće da pronađe način da spreči okrutno ubistvo.

NOĆNI LET SPECIJALNI DODACI: • Komentar filmske ekipe • Kratki film o snimanju • Wes Craven: nova vrsta trilera • Najava filma: Just Like Heaven

ČETVRTI SPRAT

Uloge: Juliette Lewis, William Hurt 
Režija: Josh Klausner

Sinopsis:

Greg Harison ima mladu ljubavnicu, Džejn Emelin, koja ne želi da se doseli kod njega, već odlazi u stan svoje pokojne tetke.

Stan je u neobičnoj stambenoj zgradi. Sprat ispod Džejn živi neugodna komšinica Elis, na istom spratu je markantan g. Kolins, ispod njega bračni par Brajant, a u prizemlju domar Džeri, retardirani sinovac vlasnika zgrade.

Nakon useljenja Džejn provodi vreme gledajući kroz prozor komšinice. Zaintrigira je ponašanje jednog muškarca. Kod njega dolazi neka žena koja ubrzo - nestaje.

Sledeći dan Džejn nalazi poruku, gurnutu ispod vrata, kojom je neko upozorava da ne pravi buku. Sumnjivi muškarac je upozorava da ne gleda šta drugi rade, jer bi ona mogla biti "sledeća" po redu.

Neugodna komšinica ispod nje, Elis, često lupa i upozorava Džejn da ne pušta glasnu muziku. Ubrzo u Džejninom stanu počinju da se pojavljuju bube i pacovi, neko joj noću udara na vrata i ona poziva Grega u pomoć. Stan je postao pakao iz kojeg želi da pobegne. Ali, to nije tako jednostavno - pogotovu jer, izgleda da je Greg umešan u sve šta se dešava.

4. SPRAT SPECIJALNI DODACI: · bioskopska najava · alternativni završetak · komentar filmske ekipe

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: