Branislav Janković: Pisanje kao borba sa demonima

Iako po fascinaciji i žanru prepuni mistike i fantazma, romani Branislava Jankovića po svojoj dubini čuvaju segment realnosti u onoj potrebnoj količini dovoljnoj da teg ne pretegne ni na jednu stranu.

Piše: Vanja Gavrovski
Pošaljite komentar
 1. Solidan pisac, na momente dobar ali jako, jako loš čovek- primitivan, snishodljiv, uobražen i licemeran. Ja neću čitati njegove knjige.
  (Boyan, 16. maj 2015 14:08)

  # Link komentara

 2. Baneta Jankovića poznajem iz vremena kad je radio kao novinar. Rečit je, promućuran, ali primitivan i slabo obrazovan. Ipak, predstavlja materijal od kog se može napraviti kvalitetan pisac.
  (Miki, 15. maj 2015 10:47)

  # Link komentara

 3. Branislav Janković je jedan od pisaca čije romane pročitate , a onda jedva čekate da pisac napiše novi.Svaku temu , svakog junaka obrađuje sa puno pažnje i autentično. Naša književnost puno dobija na kvalitetu sa ovakvim piscima poput njega.
  (ivana, 14. maj 2015 23:03)

  # Link komentara

 4. Romani jesu interesantni, ali je stil plitak a same knjige liče na plagijanje istorije, mitologije i romana sugrađanina Dejana Stojiljkovića.
  (Jovana, 14. maj 2015 21:52)

  # Link komentara

 5. Pročitala sam sva tri romana B.Jankovića i mogu reći da su to romani koji se čitaju u jednom dahu i da ovaj pisac predstavlja pravo otkrovenje i osveženje u našoj kniževnosti. Sve preporuke za čitanje.
  (Gale, 14. maj 2015 20:09)

  # Link komentara