Ponedeljak, 15.12.2014.

16:41

Top 10: Najgori filmovi iz 2014. godine

Izvor: Izvor: B92, Time

Top 10: Najgori filmovi iz 2014. godine IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

135 Komentari

Sortiraj po:

Jap

pre 9 godina

Najgori filmovi su ruski filmovi!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milant, 15. decembar 2014 22:21)

Potpisujem.

jovanka hreee

pre 9 godina

Sta lazete,poslednji pet filmova su dobri,nemojet da lazete sami sebe zato sto svi znaju da su ti filmovi dobri i smesni a i kvalitetni,promasili ste sve !!!!!!!!!!

SrbinsonKruso

pre 9 godina

Set Mekfarlan ima isuviše posla... stoga je svugde malo slabiji, ali a million ways... nije tako loš film... Sada je pod udarom kritike i obožavaoca i njegov pokušaj da sa Family guy dostigne i da se poredi sa Simpsonovima, koji su ušli u srebrne godine( sezona 20-26, veoma dobre sezone, ne kao zlatne godine ali blizu), nakon očajnih tinejdžerskih( 13-19 sezona). On sada ima veliku krizu poput tinejdžerskih godina Simpsonovih, ali ne samo sa FG nego i sa American dad i drugim projektima... voleo sam njegov humor... ali sada moram priznati da su Simpsonovi, Bobº Burgers, a pogotovo South Park mnogo bolji. Voleo bih da se koncentriše samo na jednu stvar...bila to jedna crtana serija ili film... veoma talentovan čovek, želim mu da manje rasipa taj talenat.

good old times

pre 9 godina

(Doge, 15. decembar 2014 17:31)

Daj objasni nam kako si zaobisao ogranicenje od 1500 karaktera? Nemam nameru da pisem neke eseje, ali me nervira kad imam 200-300 karaktera viska pa moram da secem komentar.

McClane

pre 9 godina

"Ko prezivi, pricace" je ooooodlican film i retko dobra komedija. Nemojte ovako da pisete jer bi neko mogao da propusti dobru zabavu. Ko ne razume sta je parodija i ko ne voli Setov humor neka zaobidje ovaj film, ostali samo napred jer vas ceka odlican film koji ce vas, apsolutno, dovesti do suza od smejanja! Inace, jeste bio malo cudan za gledanje jer je uradjen kako je uradjen ali cudan nikako ne znaci los.
(bolimebaszanik, 15. decembar 2014 19:29)

Jedine suze koje mogu ici nakon gledanaj ovog filma su od zevanja./ Ja vrlo dobro znam ko je Set Mekfarland, volim njegov humor, ali ovaj film je besmisleno djubre. Niti jedna smesna scena nije bila u filmu i toplo preporucujem svima, preskocite ovu dosadu od "filma". Zali boze dobru ekipu glumaca.

Mikeli

pre 9 godina

A Million Ways to Die in the West to drugi najgori film godine;?? ne verovatno...film je odlican ,dugo se nisam smijao tako kao kad sam gledo taj film ..
(Vladimir_natal_Petkovic, 16. decembar 2014 00:30)

Brate na koju foru? Jedan od retkih filmova kojeg sam ugasio nakon 40 minuta. Toliku glupu , dosadnu i nezanimljviu komediju dugo nisam gledao. Naravno dodajem tu i The Other Woman sa Kameron Dijaz, nije mi jasno kako tog filma nema na listi. O Adamu Sendleru ne bih trosio reci, njegove moronske filmove ni ne gledam vec godinama, a brinem se za svakoga kome je on duhovit.

JimboJones

pre 9 godina

Volio bih da vidim,kao dio nekog eksperimenta možda,osobu,ajde neka bude starija od 18 god., koja nakon gledanja filma Walk of Shame kaže super je film,ismijao sam se ko nikad.Postoji li takva osoba na čitavoj planeti?

dalibor

pre 9 godina

Na ovu listu definitivno treba dodati i treci deo Hobita. Film je olicenje gluposti i prava bruka u odnosu na odlican film Gospodar prstenova. Ko film nije gledao u bioskopu neka ni ne pomislja to da uradi, bacice pare bezveze.

Dejan

pre 9 godina

Ukusi su različiti , neki od ovih filmova su prešli 6 na imdb sajtu (glasovi publike) a i meni su bili OK. Ajde da vidimo dobre po vama!

Nervik

pre 9 godina

E kud i citam komentare,bacih 2 sata niz vodu gledajuci Million ways to die. Film Ted je odlican i volim taj humor ali ovo nije ni blizu. Mozda 5 smesnih scena i to je sve

Miki

pre 9 godina

Ben Stiler i Adam Sendler u istom filmu - sigurica za vrh liste najlosijih filmova godine, decenije i veka u kome se pojavi.
(zt, 15. decembar 2014 18:50)

...u romantičnoj komediji u kojoj se njih dvoje bore oko srca Kameron Dijaz.

Dule Pančevo

pre 9 godina

E da, i 300:Rise of an empire je ekstremno glup film, zaobodjite ga u širokom luku. Prvo što je film naivan, drugo što je istorijski krajnje netačan. Al to su Amerikanci, šta oni znaju o istoriji, bitno im je da uzmu lovu. Samo ću reći da u ratu izmedju Atine i Persije, glavni vojskovodja persijske vojske u filmu je neka žena(?), i to dobra riba naravno. A u to vreme žene nisu imalu nikakvu ulogu u društvu, služile su samo za radjanje i robovanje, kakve crne vojskovodje. Teška glupost od filma.

Vladimir_natal_Petkovic

pre 9 godina

A Million Ways to Die in the West to drugi najgori film godine;?? ne verovatno...film je odlican ,dugo se nisam smijao tako kao kad sam gledo taj film ..

Dule Pančevo

pre 9 godina

Jedini film sa ove liste koji sam gledao je Let's be cops, i film uopšte nije loš. Naravno, nije sad ništa specijalno, tipična američka komedija, al ima baš smešnih scena. Za Transcendence mi je nekoliko ljudi reklo da je dobar film. Najgori filmovi iz 2014. koje sam gledao su Godzila i ovi novi Transformersi. Oba filma su toliko jadna i glupa, da nisam mogao da izdržim da ih odgledam do kraja. Sa zadovoljstvom sam ih obrisao.

Roditelj

pre 9 godina

Holivud je vec dugo u krizi. Dzaba onolike pare kad prave smeće.. Pogledajte bilo koji evropski film nećete se pokajati.Žao mi je samo kad vidim neke glumačke legende kako srozavaju svoj ugled glumeći u bezveznim filmovima. A tek oni hvalospevi o samom filmu i glumačkoj ekipi kad glumci hvale film i kolege.. od toga mi se povraća. Ko još veruje u te gluposti.

sirena-novinar

pre 9 godina

Walk of shame i Let's be cops sud ok filmovi ako hoćete da se nasmejete i odmorite od svega. Ne shvatam zasto su na ovoj listi.

tako

pre 9 godina

BLENDED je odlicna komedija ali nije za svakoga kao sto vam je prosle godine smetao GROWN UPS 2, ne gledate dobro film.
Najgori film je NEIGHBO(u)RS, glup dosadan svaka drug rec ruzna, bez poente.

nezaposlen

pre 9 godina

Nudim besplatne usluge prevoda imena filmova sa engleskog na srpski.
Cilj mi je da kad čujete na srpskom ime odmah znate o kom se to filmu radi u originalu...

Nikola

pre 9 godina

Lucy kad se sve sagleda uopste nije neki film, mogao bi komotno na 9. mesto da padne.Takodje remake Mutant Ninja Turtles, veliko razocarenje, ocekivao sam mnogo vise.

Bojan

pre 9 godina

Transcendence mi je sasvim ok film, ima malih rupa ali je dobar. Ninja kornjace sam batalio na pola filma, a drugi film od M. Beja Transformersi 4-ti deo nisam ni gledao (tri puta sam se presao, prvi put i u bioskopu). Kazu svi da je jako jako los i mozda treba da se nadje na ovoj listi.

NastyB

pre 9 godina

A Million Ways to Die in the West nije film za svakoga. Ko zna ko je Set MekFarlan (Ted, Family Guy, American Dad, Johnny Bravo...) i kakav je njegov humor, zaista će se oduševiti ovim filmom. Ja sam se silno ismejao scenom gađanja flaša.
I ne znam kakva gluma treba da bude u nekoj uvrnutoj komediji?? Ipak je malo onih koji svojom "ne-glumom" i stalno istim izrazom i glasom kao Lesli Nilsen od toga naprave umetnost (mislim na seriju Police Squad i Naked Gun filmove).

pavle

pre 9 godina

ova lista nema veze sa filmom komedije Ko preživi pričaće Hajde da budemo panduri i slučajno zajedno su smešni i ok filmovi neznam ko pravi ove liste ali ova lista je šit

kobidrugilibrajant

pre 9 godina

"Let's be cops"- kao iznenadili se, vidio trejler pa ocekivao neko remek delo, prosecna americka komedija, sto kazu "promucaj pa prospi".

da da

pre 9 godina

Kako amerikanci apsolutno sve gledjau kroz pare, koje su im merilo za sve na ovom svetu, tako je pretpostavljam i ova lista napravljena. Najverovatnije se radi o filmovima koji su zaradili najmanje, ali to nema apsolutno nikakve veze sa kvalitetom. Dakle, preskočiti još jednu debilnu listu.

dovlaNs

pre 9 godina

Najgori film ove godine, koji sam ja gledao je onaj sa Brosnanom, sniman u Beogradu. Novembarski čovek. Koja dosada od filma, užas. A ni odvratni Beograd nije ništa pomogao filmu.

km

pre 9 godina

blended je porodicna komedija prilagodjena za sve uzraste i uopste nije losa u tom smislu, a neighbours koji se ne pominje je npr. ocajan film koji mi se zgadio na pola da ga nisam ni odgledao do kraja, po meni je on br 1 u negativnom smislu

torr

pre 9 godina

(123, 15. decembar 2014 17:23)

slazem se! Walk of shame nije film koji cu dugo pamtiti ali je simpaticna i zabavna komedija, za ubiti sat i pol idealna. preporuke, listu zanemarite.

MyNameGuru

pre 9 godina

Tvrd orah (Nut Job) je OK film. Njegova publika su mala deca. Možda je to banalan humor, koji nama odraslima zvuči glupo i plitko, ali moje dete od 6 godina i ostala deca u bioskopu su se smejala neprestalno i oduševila filmom. Meni je to dovoljno.

NouNejmovic

pre 9 godina

E zivote robijo,kad se neko rodi kao Adam Sendler.. covek antitalenat na kub za glumu a mlati milione... doduse Klick mu je odlican film.

socrat

pre 9 godina

Sa ove liste sam gledao Herkula, neverovatno je kako Ameri mogu da upropaste stvar, Rokov Herkul je deset puta bolji, iako ni on nema veze sa mozgom, ali zasto bas u svaki film MORAJU da stave gladijatore?????

.....

pre 9 godina

Ne pamtim kad sam prekinuo film na pola ali sa Lets be cops sam morao....film je tako loš sa lošim humorom da ono nisam mogao da svarim više od 40min

Milan

pre 9 godina

Problem je što je film nekada smatran formom umetnosti i pravljena si filmovi koji su zaista imali vrednost. Danas se nažalost sve više pravi novac, a dobrih filmova sve manje.

tommy

pre 9 godina

filmovi tima BLENDED jesu pomalo glupi ali nisu dosadni za gledanje,ima dosta fora koje se vuku po filmovima,ali ipak nije to toliko strasno ako npr. hocete da gledate neki opustajuci film,pred spavanje npr.

po mom misljenju najgori film koji sam gledao ove godine je SEX TAPE.

Nikola

pre 9 godina

Transcendence nije los film,vidi se da je reziser pocetnik ima dosta gresaka ali sve u svemu nije toliko los.I ovaj cops sam gledao isto solidan film.Po meni je onaj kapetan amerika najgluplji film,jedino sto su popravili fight koreografiju ostalo sve teska glupost,jedva sam odgledao ceo film...die on west sam pola odgledao jeste bezveze ali sta znam,mislim da ima dota glupljih filmova za ovu godinu.

Nikola

pre 9 godina

Transcendence nije los film,vidi se da je reziser pocetnik ima dosta gresaka ali sve u svemu nije toliko los.I ovaj cops sam gledao isto solidan film.Po meni je onaj kapetan amerika najgluplji film,jedino sto su popravili fight koreografiju ostalo sve teska glupost,jedva sam odgledao ceo film...die on west sam pola odgledao jeste bezveze ali sta znam,mislim da ima dota glupljih filmova za ovu godinu.

Brale

pre 9 godina

Ovu "nagradu" ce uskoro nazvati po Adamu Sandleru. U poslenjih 20 godina, uvek je njegov film bio medju kandidatima za najgori, a desetak puta je i proglasen za najgori. Takodje je najvise puta proglasavan kao najgori glumac u izbori "Zlatne Maline" :)

Deutschland

pre 9 godina

Filmovi su stvar ukusa tako da je tesko raspravljati na tu temu..ali jedno je sigurno Adam Sandler je najgori glumac u isotriji filma..

bolimebaszanik

pre 9 godina

"Ko prezivi, pricace" je ooooodlican film i retko dobra komedija. Nemojte ovako da pisete jer bi neko mogao da propusti dobru zabavu. Ko ne razume sta je parodija i ko ne voli Setov humor neka zaobidje ovaj film, ostali samo napred jer vas ceka odlican film koji ce vas, apsolutno, dovesti do suza od smejanja! Inace, jeste bio malo cudan za gledanje jer je uradjen kako je uradjen ali cudan nikako ne znaci los.

79

pre 9 godina

8 od ovih 10 predloga su sasvim ok filmovi. Ja ne znam sta vi ocekujete, ili ste postali toliko razmazeni, da ocekujete svaki film da je top.

NikolaKG80

pre 9 godina

U subotu sam gledao Let's Be Cops i zaista ne razumem zašto je na ovoj listi, jako mi se dopao. Da je ovaj članak izašao u subotu, a ne danas, možda ne bih ni gledao taj film, ali mi je drago da jesam.

Hocu javno da kazem

pre 9 godina

Ahahaha pa ubedljivo najgori film ove godine je Godzilla 2014!Svako ko je video taj film je bio besan kao ris posle njega.Danas se ne isplati praviti dobre filmove.Tuzno ali istinito.

Ivan

pre 9 godina

Let's be Cops je super smesan film, sve obrnuto nego sto ste vi napisali. Prica je glipa ali ne vredja inteligenciju i ja sam se bas nasmejao.

bane

pre 9 godina

S obzirom na to da je "Blended" jedna sasvim solidna i zanimljiva komedijca za nedeljno popodne, sa zadovoljstvom ću odgledati i ostale sa liste, ako su tako "loši".

megatronman

pre 9 godina

Noah nije daleko od besmisla. A Fury koji obećava u startu radi katastrofalne pogreške. Pucnjava u filmu koji je smješten u Njemačku u 2. s.r. nalik je na Ratove zvijezda. Kao da gledamo lasere.

ZimbabWe

pre 9 godina

Blended je mozda film sa stereotipima i besmislicama, ali za razliku od vrhunskih umetnickih dela, Sendler u porodicnim romanticnim i zabavnim komedijama velica normalne vrednosti skromnosti ljubavi i porodice.... koje su dosadne i tako neumetnicke, ali osnovne i lepe. Ko nema osnovne emocije, zudi za mega umetnickim projektima ubica iz svemira i 3D efektima ne mora da gleda ovakve filmove. Inace filmic ko filmic, idealan za subotu uvece uz kokice.
Poz.

chema

pre 9 godina

A Million Ways to Die in the West
je ekstra film, svi moji prijatelji koji su gledali su rekli da su se slatko nasmejali. Preporucujem film. Ja stvarno ne znam zbog cega je stavljen u top 10.

milan26

pre 9 godina

Od svih navedenih filmova, gledao sam samo let's be cops, i film je smesan i zanimljiv! Doduse najjace fore su ubacene u trailer, pa posle istog ocekujete ludilo od filma! Ali po meni je sasvim dobra komedija, sa svim elementima! Radnja je zaokruzena sa mozda par delova u filmu od po 5min koji smaraju!

burdus

pre 9 godina

ovo za ''blended'' sa adamom sendlerom i dru barimor je bez pokrica. film je urnebesan, ima desetak fenomenalnih fora, kao npr kad vadi 20$ da platu svoj deo racuna. meni je ovaj film bio urnebesan, i ne razumem ovu listu.

niki

pre 9 godina

trancedance los film?????? mozda film koji nije privukao toliku paznju koju zasluzuje ali sigurno medju deset najboljih filmova godine iako je sve brzopleto uradjeno da ne bi trajao 4 sata koliko je realno bilo poterbno za ovakvu pricu.. iako adam sendler glumi, ovaj blended uopste nije toliko los film, gledao sam barem deset gorih ove godine tako da on sigurno nije u top 10 takodje..

Dusan Z

pre 9 godina

Odlicna lista...gledao sam "Her" koji je stvarno smoren film ali mnogo, mnogo, mnogo gori je Herkules...Herkulesa bi i Rados Bajic bolje odradio. Inache po meni je 2014-a bila veoma plodna, bilo je mnogo dobrih filmova.

Divos

pre 9 godina

У правилу сви гледамо филмске теме или жанрове које више волимо, оне друге ретко испратипмо и до пола, тако да је ово увек крајње субјективна и пристрасна процена. Када то раде филмски критичари често су то наручена мишљења и на мети филмови који доживе крах на благајнама.
Већину ових филмова нисам гледао, прокоментарисаћу 2 која сам погледао.
Филм "Зимска прича" сам погледао због глумачке екипе, и нисам погрешио, Колин Ферел и Расел Кроу уобичајено изврсни, дијалози заиста добри (за тај жанр), понекад набијени и емоцијама, филм није неко ремек дело, али сасвим пристојно одрађен, доживео је крах на благајнама (зарада тек 12,5 мил.$), једноставно није испунио очекивања такве публике, можда и превише озбиљан приступ за овај жанр.
Филм "Transcendence" (мислим да је бољи превод "узвишеност", ал ајде нека буде аутору текста) је један од бољих овог жанра ове године. Ово заиста није напети трилер, нема ту узбудљивих преокрета, клишеа које воли филмска публика, уместо 20-минутних сцена јурњаве и вратоломија ту су замена дужи (и предубоки) дијалози, са недопустиво и превише сложених реченица за такву публику, зато и крах на благајнама (зарада тек 23 мил.$). Овде се никако не могу сложити са аутором текста, глума (пре свега П.Бетанија, Џ.Депа и Р.Хал) беше и убедљива и одлична. Ове године беше свакако и бољих остварења, али ово је по мени јако добар филм.
Оба ова филма су залутала на ову листу, а бољи су од многих блокбастера који "убијају" са зарадом ове године.

Adriano_Galliani

pre 9 godina

Meni se svake godine vise dopadnu ovi Top10 najgorih neego ovi toboze "najbolji". Upravo gledam Gone Girl, covece. Ne sumnjam ni da ce Interstelar biti glupost.

Doge

pre 9 godina

? FILM/TV
Top 10: Najgori filmovi iz 2014. godine
Ponedeljak 15.12.2014 | 16:41
Kraj godine nije rezervisan samo za "najbolje od najboljih" liste. Provuče se tu i po koja lista velikih grešaka koje smo pravili, čisto da se podsetimo na šta smo traćili svoje vreme u 2014. godini.
Jesam li ono ja na vrhu liste? (Adam Sendler u filmu Slučajno zajedno)
Tim povodom američki magazin Tajm napravio je listu najlošijih filmskih ostvarenja koje je publika mogla da gleda u bioskopima tokom 2014. godine. Ukoliko i vi imate neku anti-preporuku da dodate, polja za komentare su vam "širom otvorena". Čisto da znamo šta da zaobiđemo u trenucima tradicionalno lošeg novogodišnjeg televizijskog programa.
10. Hateship, Loveship

Iako je polazna osnova bila i više nego odlična, jer je delo zasnovano na hvaljenom književnom predlošku Nobelovke Alis Manro, realizacija je negde zapela. Čak ni to što se talentovana Kristen Vig odlučila da izađe iz svoje uobičajene uloge nije urodilo plodom.

9. Virtuelna svest (Transcendence)

Skoro godinu dana nakon što su reditelj Spajki Džounz i glumac Hoakin Finiks osvojili svet dramom “Ona” (Her), reditelj Voli Fister i glumac Džoni Dep odlučili su da veštačku inteligenciju obuku u novo odelo. Sa mnogo manje uspeha. NIje pomoglo ni to što je Kristofer Nolan umešao svoje prste kao producent. Publika je umesto napetog trilera dobila film nevešto napisanog scenarija, sa predvidljivim zapletima i neubedljivom glumom.

8. Tvrd orah (Nut Job)

U moru solidnih animiranih ostvarenja sa po kojim izvanrednim dostignućem, “Tvrd orah” je ostao zabeležen kao jedan od besmislenijih crtanih filmova 2014. godine. Sasvim je nejasno kako je neko ubedio Lijama Nisona i Vila Arneta da uz odličan animirani hit “Lego”, pozajme glasove i u ovom filmu.

7. Zimska priča (Winter’s Tale)

Bestseler Marka Helprina uništen je ovom adaptacijom u kojoj je scenario sa putovanjem kroz vreme ponovo pogrešno upotrebljen. Leteći konj, poseta Luciferu i previše umrlih do kraja filmu nisu osigurali lepa iskustva za gledaoce. Ni lepa, a ni pažnje vredna. Borba dobra i zla u magičnom zimskom okruženju Njujorka sa početka XX veka nikada nije izgledala tužnije.

6. Herkul: Početak legende (The Legend of Hercules)

Teško je poverovati, ali zaista jeste tako - film o Herkulesu lošiji je od filma Dvejna Džonsona “The Rock”. Čini se kao da je ova adaptacija mita o Herkulesu na pola puta odlučila da skrene ka “Gladijatoru”, pokupivši usput i neke stopere iz priča o Mojsiju i Isusu. O (nepostojećoj) harizmi Kelana Laca teško je reći bilo šta pozitivno.

5. Hajde da budemo panduri (Let’s Be Cops)

Kada pogledate trejler krcat odličnim šalama, znate da će film biti ili urnebesan do suza, ili su za potrebe trejlera iskorišćene sve dobre fore. Nažalost, u ovom slučaju je druga opcija u pitanju. Ono sve što bi trebalo da znamo o ovom filmu (ako baš moramo) u taj trejler je stalo.

4. Najgora noć u životu (Walk of Shame)

Ne zna se da li kvalitetu ovog filma bolje pristaje naziv na engleskom ili na srpskom? Komedija koja je uvredila sve moguće koji su je gledali, a da ih pri tom nije ni nasmejala. Ono što je trebalo da bude najgora noć u životu jedne televizijske voditeljke postalo je jedna od najlošijih komedija godine.

3. Men, Women & Children

Da li ste znali da nam internet uništava život? Evo, baš ovaj tekst možda vam je uništio nekoliko minuta. Ali i to je bolje nego da dozvolite ovom filmu da vam uništi dva sata života, i još vam drži lekciju o svim pošastima koje dolaze sa interneta.

2. Ko preživi, pričaće (A Million Ways to Die in the West)

Inače duhoviti, Set Mekfarlen je režirao, producirao, delom napisao scenario i igrao glavnu ulogu u ovom filmu. I zabraljao je na svakom koraku.

1. Slučajno zajedno (Blended)

Uh, nekom je ponovo palo na pamet da spoji Dru Barimor i Adama Sendlera. Pa još i da ih pošalje na zajednički, romantični odmor. U Afriku. Teško je prebrojati sve stereotipe na kojima je zasnovan film, još teže besmislene Sendlerove šale.

 

Kejsi faca

pre 9 godina

Ukoliko i vi imate neku anti-preporuku da dodate, polja za komentare su vam "širom otvorena". Čisto da znamo šta da zaobiđemo u trenucima tradicionalno lošeg novogodišnjeg televizijskog programa. WTF!?!?!?

dzigi

pre 9 godina

"Ko preživi, pričaće" je baš ok filmić, za ljubitelje vesterna i parodija. "Hajde da budemo panduri" i "Virtuelna svest" su takođe za preporuku - naravno sve gledano kroz prizmu "gledam-kod-kuće-ne-u-bioskopu" jer ne vrede bioskopskih karata.

becks

pre 9 godina

A Million Ways to Die in the West je extra film.... gledao sam ga u bioskopu i sit sam se nasmejao......Malo je vulgaran. .. ali ko voli takve filmove extra je.... Ja bih pre stavio tu Dumb and Dumber to.....

Klovn

pre 9 godina

Hajade da budemo panduri?? Gledali smo ga u bioskpou i puna sala je tokom citavog filma plakala od smeha zajedno sa nama.. jedna od najboljih komedij ove godine, a ne najgora..

risus sardonicus

pre 9 godina

a million ways to die, ted, i let's be cops ubace sve moguce dobre fore u trejlere i onda se razocaras do koske dok gledas... takodje veliko razocarenje inbetweners 2 posle fantasticnog prvog dela. nadam se da horrible bosses 2 nije nalik ovim, jer je prvi deo bio odlican.

Dragan Torbica

pre 9 godina

Ne znam šta se dogodilo ove godine pa da su izašla 3 (?!?!?!) filma o Heraklu, a jedan gluplji od drugog.

The Legend of Hercules - promašaj, težak, očajni efekti. Jedino što vredi u filmu je prelepa Gaja Vajs koja igra Hebu.


Hercules Reborn - gledao ga u šoku pola sata, ne znam šta bi se još moglo reći osim "užas".

Hercules - relativno gledljivo, ali ponovo, po ko zna koji put, Amerikanci snimaju film koji se uopšte ne uklapa u sam mit.


Na listu bi se još morli dodati i "Pompeii" i "I, Frankenstein".

Zli

pre 9 godina

Generalno mrzim prilagodjavanje prevoda nasem okruzenju, ali moze li mi neko objasniti ovu nebulozu 'Ko prezivi pricace' kad je original prilicno jasan

raz

pre 9 godina

"milion way to die in the west" nikako ne zaslužuje da bude na listi. Film je radjen za ljubitelje "trash" humora po čemu je mc farlan poznat. Ko je imalo upoznat sa radom mc farlana njemu će film biti odličan i nikako mi nije žao što sam odgledao film, sta vise uzivao sam gledajuci. Gluma i priča u filmu su na niskom nivou ali to nije bitno kod ovakvih komedija jer se ne želi odvući pažnja sa "gagova" za koje je mc farlan majstor.

odgledao sam vecinu

pre 9 godina

Transcendence, Nut Job, Let's be Cops, Walk of Shame, A Million Ways to Die in the West i Blended ; Pa to su verovatno najbolji filmovi godine, kakvi crni najgori..
Ako je ocena na imdb manja od 7 ne znaci da je film los. Los film je film sa ocenom ispod 5 kao sto je npr. 'Left Behind' (Nicolas Cage) ili jos neki takvi filmovi..
Ali da stavite gorepomenute filmove u najgore... strasno

pera

pre 9 godina

A Million Ways to Die in the West, Let’s Be Cops i Transcendence uopste nisu losi filmovi. Gledajuci prva dva sam se poprilicno nasmejao, a Transcendence i nije za svakog tako da i razumem "genijalca" koji ga je stavio na spisak. A koliko losijih filmova ima od ovih.. Gde je i drugi film o Herkulesu sa Dvejn Dzonsonom, That Awkward Moment, Pompeii, 300: Rise of an Empire, 22 Jump Street, Transformers: Age of Extinction, Teenage Mutant Ninja Turtles, The Expendables 3...

Sandra

pre 9 godina

Ne razumem, zašto ste uzeli listu najpoznatijih i ''najboljih'' filmova iz 2014. i stavili na listu najgorih, u čemu je poenta? Filmovi su masovno gledani i uglavnom dobro ocenjeni, stoga ovaj članak nema veze s vezom.

Eh

pre 9 godina

Ne znam ko vam radi recenzije, ali Blended nije ni blizu los film kakvim ste ga predstavili. Nije vrhunac kinematografije, ali je super i zabavan porodicni film.

MyNameGuru

pre 9 godina

Tvrd orah (Nut Job) je OK film. Njegova publika su mala deca. Možda je to banalan humor, koji nama odraslima zvuči glupo i plitko, ali moje dete od 6 godina i ostala deca u bioskopu su se smejala neprestalno i oduševila filmom. Meni je to dovoljno.

Deutschland

pre 9 godina

Filmovi su stvar ukusa tako da je tesko raspravljati na tu temu..ali jedno je sigurno Adam Sandler je najgori glumac u isotriji filma..

Zli

pre 9 godina

Generalno mrzim prilagodjavanje prevoda nasem okruzenju, ali moze li mi neko objasniti ovu nebulozu 'Ko prezivi pricace' kad je original prilicno jasan

NouNejmovic

pre 9 godina

E zivote robijo,kad se neko rodi kao Adam Sendler.. covek antitalenat na kub za glumu a mlati milione... doduse Klick mu je odlican film.

NastyB

pre 9 godina

A Million Ways to Die in the West nije film za svakoga. Ko zna ko je Set MekFarlan (Ted, Family Guy, American Dad, Johnny Bravo...) i kakav je njegov humor, zaista će se oduševiti ovim filmom. Ja sam se silno ismejao scenom gađanja flaša.
I ne znam kakva gluma treba da bude u nekoj uvrnutoj komediji?? Ipak je malo onih koji svojom "ne-glumom" i stalno istim izrazom i glasom kao Lesli Nilsen od toga naprave umetnost (mislim na seriju Police Squad i Naked Gun filmove).

pavle

pre 9 godina

ova lista nema veze sa filmom komedije Ko preživi pričaće Hajde da budemo panduri i slučajno zajedno su smešni i ok filmovi neznam ko pravi ove liste ali ova lista je šit

dovlaNs

pre 9 godina

Najgori film ove godine, koji sam ja gledao je onaj sa Brosnanom, sniman u Beogradu. Novembarski čovek. Koja dosada od filma, užas. A ni odvratni Beograd nije ništa pomogao filmu.

raz

pre 9 godina

"milion way to die in the west" nikako ne zaslužuje da bude na listi. Film je radjen za ljubitelje "trash" humora po čemu je mc farlan poznat. Ko je imalo upoznat sa radom mc farlana njemu će film biti odličan i nikako mi nije žao što sam odgledao film, sta vise uzivao sam gledajuci. Gluma i priča u filmu su na niskom nivou ali to nije bitno kod ovakvih komedija jer se ne želi odvući pažnja sa "gagova" za koje je mc farlan majstor.

Hocu javno da kazem

pre 9 godina

Ahahaha pa ubedljivo najgori film ove godine je Godzilla 2014!Svako ko je video taj film je bio besan kao ris posle njega.Danas se ne isplati praviti dobre filmove.Tuzno ali istinito.

bolimebaszanik

pre 9 godina

"Ko prezivi, pricace" je ooooodlican film i retko dobra komedija. Nemojte ovako da pisete jer bi neko mogao da propusti dobru zabavu. Ko ne razume sta je parodija i ko ne voli Setov humor neka zaobidje ovaj film, ostali samo napred jer vas ceka odlican film koji ce vas, apsolutno, dovesti do suza od smejanja! Inace, jeste bio malo cudan za gledanje jer je uradjen kako je uradjen ali cudan nikako ne znaci los.

da da

pre 9 godina

Kako amerikanci apsolutno sve gledjau kroz pare, koje su im merilo za sve na ovom svetu, tako je pretpostavljam i ova lista napravljena. Najverovatnije se radi o filmovima koji su zaradili najmanje, ali to nema apsolutno nikakve veze sa kvalitetom. Dakle, preskočiti još jednu debilnu listu.

socrat

pre 9 godina

Sa ove liste sam gledao Herkula, neverovatno je kako Ameri mogu da upropaste stvar, Rokov Herkul je deset puta bolji, iako ni on nema veze sa mozgom, ali zasto bas u svaki film MORAJU da stave gladijatore?????

Klovn

pre 9 godina

Hajade da budemo panduri?? Gledali smo ga u bioskpou i puna sala je tokom citavog filma plakala od smeha zajedno sa nama.. jedna od najboljih komedij ove godine, a ne najgora..

Brale

pre 9 godina

Ovu "nagradu" ce uskoro nazvati po Adamu Sandleru. U poslenjih 20 godina, uvek je njegov film bio medju kandidatima za najgori, a desetak puta je i proglasen za najgori. Takodje je najvise puta proglasavan kao najgori glumac u izbori "Zlatne Maline" :)

NikolaKG80

pre 9 godina

U subotu sam gledao Let's Be Cops i zaista ne razumem zašto je na ovoj listi, jako mi se dopao. Da je ovaj članak izašao u subotu, a ne danas, možda ne bih ni gledao taj film, ali mi je drago da jesam.

chema

pre 9 godina

A Million Ways to Die in the West
je ekstra film, svi moji prijatelji koji su gledali su rekli da su se slatko nasmejali. Preporucujem film. Ja stvarno ne znam zbog cega je stavljen u top 10.

79

pre 9 godina

8 od ovih 10 predloga su sasvim ok filmovi. Ja ne znam sta vi ocekujete, ili ste postali toliko razmazeni, da ocekujete svaki film da je top.

Nikola

pre 9 godina

Lucy kad se sve sagleda uopste nije neki film, mogao bi komotno na 9. mesto da padne.Takodje remake Mutant Ninja Turtles, veliko razocarenje, ocekivao sam mnogo vise.

Eh

pre 9 godina

Ne znam ko vam radi recenzije, ali Blended nije ni blizu los film kakvim ste ga predstavili. Nije vrhunac kinematografije, ali je super i zabavan porodicni film.

odgledao sam vecinu

pre 9 godina

Transcendence, Nut Job, Let's be Cops, Walk of Shame, A Million Ways to Die in the West i Blended ; Pa to su verovatno najbolji filmovi godine, kakvi crni najgori..
Ako je ocena na imdb manja od 7 ne znaci da je film los. Los film je film sa ocenom ispod 5 kao sto je npr. 'Left Behind' (Nicolas Cage) ili jos neki takvi filmovi..
Ali da stavite gorepomenute filmove u najgore... strasno

dzigi

pre 9 godina

"Ko preživi, pričaće" je baš ok filmić, za ljubitelje vesterna i parodija. "Hajde da budemo panduri" i "Virtuelna svest" su takođe za preporuku - naravno sve gledano kroz prizmu "gledam-kod-kuće-ne-u-bioskopu" jer ne vrede bioskopskih karata.

ZimbabWe

pre 9 godina

Blended je mozda film sa stereotipima i besmislicama, ali za razliku od vrhunskih umetnickih dela, Sendler u porodicnim romanticnim i zabavnim komedijama velica normalne vrednosti skromnosti ljubavi i porodice.... koje su dosadne i tako neumetnicke, ali osnovne i lepe. Ko nema osnovne emocije, zudi za mega umetnickim projektima ubica iz svemira i 3D efektima ne mora da gleda ovakve filmove. Inace filmic ko filmic, idealan za subotu uvece uz kokice.
Poz.

Bojan

pre 9 godina

Transcendence mi je sasvim ok film, ima malih rupa ali je dobar. Ninja kornjace sam batalio na pola filma, a drugi film od M. Beja Transformersi 4-ti deo nisam ni gledao (tri puta sam se presao, prvi put i u bioskopu). Kazu svi da je jako jako los i mozda treba da se nadje na ovoj listi.

pera

pre 9 godina

A Million Ways to Die in the West, Let’s Be Cops i Transcendence uopste nisu losi filmovi. Gledajuci prva dva sam se poprilicno nasmejao, a Transcendence i nije za svakog tako da i razumem "genijalca" koji ga je stavio na spisak. A koliko losijih filmova ima od ovih.. Gde je i drugi film o Herkulesu sa Dvejn Dzonsonom, That Awkward Moment, Pompeii, 300: Rise of an Empire, 22 Jump Street, Transformers: Age of Extinction, Teenage Mutant Ninja Turtles, The Expendables 3...

kobidrugilibrajant

pre 9 godina

"Let's be cops"- kao iznenadili se, vidio trejler pa ocekivao neko remek delo, prosecna americka komedija, sto kazu "promucaj pa prospi".

Milan

pre 9 godina

Problem je što je film nekada smatran formom umetnosti i pravljena si filmovi koji su zaista imali vrednost. Danas se nažalost sve više pravi novac, a dobrih filmova sve manje.

tommy

pre 9 godina

filmovi tima BLENDED jesu pomalo glupi ali nisu dosadni za gledanje,ima dosta fora koje se vuku po filmovima,ali ipak nije to toliko strasno ako npr. hocete da gledate neki opustajuci film,pred spavanje npr.

po mom misljenju najgori film koji sam gledao ove godine je SEX TAPE.

torr

pre 9 godina

(123, 15. decembar 2014 17:23)

slazem se! Walk of shame nije film koji cu dugo pamtiti ali je simpaticna i zabavna komedija, za ubiti sat i pol idealna. preporuke, listu zanemarite.

Dragan Torbica

pre 9 godina

Ne znam šta se dogodilo ove godine pa da su izašla 3 (?!?!?!) filma o Heraklu, a jedan gluplji od drugog.

The Legend of Hercules - promašaj, težak, očajni efekti. Jedino što vredi u filmu je prelepa Gaja Vajs koja igra Hebu.


Hercules Reborn - gledao ga u šoku pola sata, ne znam šta bi se još moglo reći osim "užas".

Hercules - relativno gledljivo, ali ponovo, po ko zna koji put, Amerikanci snimaju film koji se uopšte ne uklapa u sam mit.


Na listu bi se još morli dodati i "Pompeii" i "I, Frankenstein".

Divos

pre 9 godina

У правилу сви гледамо филмске теме или жанрове које више волимо, оне друге ретко испратипмо и до пола, тако да је ово увек крајње субјективна и пристрасна процена. Када то раде филмски критичари често су то наручена мишљења и на мети филмови који доживе крах на благајнама.
Већину ових филмова нисам гледао, прокоментарисаћу 2 која сам погледао.
Филм "Зимска прича" сам погледао због глумачке екипе, и нисам погрешио, Колин Ферел и Расел Кроу уобичајено изврсни, дијалози заиста добри (за тај жанр), понекад набијени и емоцијама, филм није неко ремек дело, али сасвим пристојно одрађен, доживео је крах на благајнама (зарада тек 12,5 мил.$), једноставно није испунио очекивања такве публике, можда и превише озбиљан приступ за овај жанр.
Филм "Transcendence" (мислим да је бољи превод "узвишеност", ал ајде нека буде аутору текста) је један од бољих овог жанра ове године. Ово заиста није напети трилер, нема ту узбудљивих преокрета, клишеа које воли филмска публика, уместо 20-минутних сцена јурњаве и вратоломија ту су замена дужи (и предубоки) дијалози, са недопустиво и превише сложених реченица за такву публику, зато и крах на благајнама (зарада тек 23 мил.$). Овде се никако не могу сложити са аутором текста, глума (пре свега П.Бетанија, Џ.Депа и Р.Хал) беше и убедљива и одлична. Ове године беше свакако и бољих остварења, али ово је по мени јако добар филм.
Оба ова филма су залутала на ову листу, а бољи су од многих блокбастера који "убијају" са зарадом ове године.

megatronman

pre 9 godina

Noah nije daleko od besmisla. A Fury koji obećava u startu radi katastrofalne pogreške. Pucnjava u filmu koji je smješten u Njemačku u 2. s.r. nalik je na Ratove zvijezda. Kao da gledamo lasere.

km

pre 9 godina

blended je porodicna komedija prilagodjena za sve uzraste i uopste nije losa u tom smislu, a neighbours koji se ne pominje je npr. ocajan film koji mi se zgadio na pola da ga nisam ni odgledao do kraja, po meni je on br 1 u negativnom smislu

.....

pre 9 godina

Ne pamtim kad sam prekinuo film na pola ali sa Lets be cops sam morao....film je tako loš sa lošim humorom da ono nisam mogao da svarim više od 40min

niki

pre 9 godina

trancedance los film?????? mozda film koji nije privukao toliku paznju koju zasluzuje ali sigurno medju deset najboljih filmova godine iako je sve brzopleto uradjeno da ne bi trajao 4 sata koliko je realno bilo poterbno za ovakvu pricu.. iako adam sendler glumi, ovaj blended uopste nije toliko los film, gledao sam barem deset gorih ove godine tako da on sigurno nije u top 10 takodje..

Ivan

pre 9 godina

Let's be Cops je super smesan film, sve obrnuto nego sto ste vi napisali. Prica je glipa ali ne vredja inteligenciju i ja sam se bas nasmejao.

Nikola

pre 9 godina

Transcendence nije los film,vidi se da je reziser pocetnik ima dosta gresaka ali sve u svemu nije toliko los.I ovaj cops sam gledao isto solidan film.Po meni je onaj kapetan amerika najgluplji film,jedino sto su popravili fight koreografiju ostalo sve teska glupost,jedva sam odgledao ceo film...die on west sam pola odgledao jeste bezveze ali sta znam,mislim da ima dota glupljih filmova za ovu godinu.

becks

pre 9 godina

A Million Ways to Die in the West je extra film.... gledao sam ga u bioskopu i sit sam se nasmejao......Malo je vulgaran. .. ali ko voli takve filmove extra je.... Ja bih pre stavio tu Dumb and Dumber to.....

bane

pre 9 godina

S obzirom na to da je "Blended" jedna sasvim solidna i zanimljiva komedijca za nedeljno popodne, sa zadovoljstvom ću odgledati i ostale sa liste, ako su tako "loši".

Sandra

pre 9 godina

Ne razumem, zašto ste uzeli listu najpoznatijih i ''najboljih'' filmova iz 2014. i stavili na listu najgorih, u čemu je poenta? Filmovi su masovno gledani i uglavnom dobro ocenjeni, stoga ovaj članak nema veze s vezom.

burdus

pre 9 godina

ovo za ''blended'' sa adamom sendlerom i dru barimor je bez pokrica. film je urnebesan, ima desetak fenomenalnih fora, kao npr kad vadi 20$ da platu svoj deo racuna. meni je ovaj film bio urnebesan, i ne razumem ovu listu.

Nikola

pre 9 godina

Transcendence nije los film,vidi se da je reziser pocetnik ima dosta gresaka ali sve u svemu nije toliko los.I ovaj cops sam gledao isto solidan film.Po meni je onaj kapetan amerika najgluplji film,jedino sto su popravili fight koreografiju ostalo sve teska glupost,jedva sam odgledao ceo film...die on west sam pola odgledao jeste bezveze ali sta znam,mislim da ima dota glupljih filmova za ovu godinu.

Dule Pančevo

pre 9 godina

E da, i 300:Rise of an empire je ekstremno glup film, zaobodjite ga u širokom luku. Prvo što je film naivan, drugo što je istorijski krajnje netačan. Al to su Amerikanci, šta oni znaju o istoriji, bitno im je da uzmu lovu. Samo ću reći da u ratu izmedju Atine i Persije, glavni vojskovodja persijske vojske u filmu je neka žena(?), i to dobra riba naravno. A u to vreme žene nisu imalu nikakvu ulogu u društvu, služile su samo za radjanje i robovanje, kakve crne vojskovodje. Teška glupost od filma.

Adriano_Galliani

pre 9 godina

Meni se svake godine vise dopadnu ovi Top10 najgorih neego ovi toboze "najbolji". Upravo gledam Gone Girl, covece. Ne sumnjam ni da ce Interstelar biti glupost.

Dusan Z

pre 9 godina

Odlicna lista...gledao sam "Her" koji je stvarno smoren film ali mnogo, mnogo, mnogo gori je Herkules...Herkulesa bi i Rados Bajic bolje odradio. Inache po meni je 2014-a bila veoma plodna, bilo je mnogo dobrih filmova.

milan26

pre 9 godina

Od svih navedenih filmova, gledao sam samo let's be cops, i film je smesan i zanimljiv! Doduse najjace fore su ubacene u trailer, pa posle istog ocekujete ludilo od filma! Ali po meni je sasvim dobra komedija, sa svim elementima! Radnja je zaokruzena sa mozda par delova u filmu od po 5min koji smaraju!

Dule Pančevo

pre 9 godina

Jedini film sa ove liste koji sam gledao je Let's be cops, i film uopšte nije loš. Naravno, nije sad ništa specijalno, tipična američka komedija, al ima baš smešnih scena. Za Transcendence mi je nekoliko ljudi reklo da je dobar film. Najgori filmovi iz 2014. koje sam gledao su Godzila i ovi novi Transformersi. Oba filma su toliko jadna i glupa, da nisam mogao da izdržim da ih odgledam do kraja. Sa zadovoljstvom sam ih obrisao.

Miki

pre 9 godina

Ben Stiler i Adam Sendler u istom filmu - sigurica za vrh liste najlosijih filmova godine, decenije i veka u kome se pojavi.
(zt, 15. decembar 2014 18:50)

...u romantičnoj komediji u kojoj se njih dvoje bore oko srca Kameron Dijaz.

nezaposlen

pre 9 godina

Nudim besplatne usluge prevoda imena filmova sa engleskog na srpski.
Cilj mi je da kad čujete na srpskom ime odmah znate o kom se to filmu radi u originalu...

Vladimir_natal_Petkovic

pre 9 godina

A Million Ways to Die in the West to drugi najgori film godine;?? ne verovatno...film je odlican ,dugo se nisam smijao tako kao kad sam gledo taj film ..

dalibor

pre 9 godina

Na ovu listu definitivno treba dodati i treci deo Hobita. Film je olicenje gluposti i prava bruka u odnosu na odlican film Gospodar prstenova. Ko film nije gledao u bioskopu neka ni ne pomislja to da uradi, bacice pare bezveze.

sirena-novinar

pre 9 godina

Walk of shame i Let's be cops sud ok filmovi ako hoćete da se nasmejete i odmorite od svega. Ne shvatam zasto su na ovoj listi.

Nervik

pre 9 godina

E kud i citam komentare,bacih 2 sata niz vodu gledajuci Million ways to die. Film Ted je odlican i volim taj humor ali ovo nije ni blizu. Mozda 5 smesnih scena i to je sve

Kejsi faca

pre 9 godina

Ukoliko i vi imate neku anti-preporuku da dodate, polja za komentare su vam "širom otvorena". Čisto da znamo šta da zaobiđemo u trenucima tradicionalno lošeg novogodišnjeg televizijskog programa. WTF!?!?!?

Roditelj

pre 9 godina

Holivud je vec dugo u krizi. Dzaba onolike pare kad prave smeće.. Pogledajte bilo koji evropski film nećete se pokajati.Žao mi je samo kad vidim neke glumačke legende kako srozavaju svoj ugled glumeći u bezveznim filmovima. A tek oni hvalospevi o samom filmu i glumačkoj ekipi kad glumci hvale film i kolege.. od toga mi se povraća. Ko još veruje u te gluposti.

Dejan

pre 9 godina

Ukusi su različiti , neki od ovih filmova su prešli 6 na imdb sajtu (glasovi publike) a i meni su bili OK. Ajde da vidimo dobre po vama!

JimboJones

pre 9 godina

Volio bih da vidim,kao dio nekog eksperimenta možda,osobu,ajde neka bude starija od 18 god., koja nakon gledanja filma Walk of Shame kaže super je film,ismijao sam se ko nikad.Postoji li takva osoba na čitavoj planeti?

good old times

pre 9 godina

(Doge, 15. decembar 2014 17:31)

Daj objasni nam kako si zaobisao ogranicenje od 1500 karaktera? Nemam nameru da pisem neke eseje, ali me nervira kad imam 200-300 karaktera viska pa moram da secem komentar.

SrbinsonKruso

pre 9 godina

Set Mekfarlan ima isuviše posla... stoga je svugde malo slabiji, ali a million ways... nije tako loš film... Sada je pod udarom kritike i obožavaoca i njegov pokušaj da sa Family guy dostigne i da se poredi sa Simpsonovima, koji su ušli u srebrne godine( sezona 20-26, veoma dobre sezone, ne kao zlatne godine ali blizu), nakon očajnih tinejdžerskih( 13-19 sezona). On sada ima veliku krizu poput tinejdžerskih godina Simpsonovih, ali ne samo sa FG nego i sa American dad i drugim projektima... voleo sam njegov humor... ali sada moram priznati da su Simpsonovi, Bobº Burgers, a pogotovo South Park mnogo bolji. Voleo bih da se koncentriše samo na jednu stvar...bila to jedna crtana serija ili film... veoma talentovan čovek, želim mu da manje rasipa taj talenat.

risus sardonicus

pre 9 godina

a million ways to die, ted, i let's be cops ubace sve moguce dobre fore u trejlere i onda se razocaras do koske dok gledas... takodje veliko razocarenje inbetweners 2 posle fantasticnog prvog dela. nadam se da horrible bosses 2 nije nalik ovim, jer je prvi deo bio odlican.

Mikeli

pre 9 godina

A Million Ways to Die in the West to drugi najgori film godine;?? ne verovatno...film je odlican ,dugo se nisam smijao tako kao kad sam gledo taj film ..
(Vladimir_natal_Petkovic, 16. decembar 2014 00:30)

Brate na koju foru? Jedan od retkih filmova kojeg sam ugasio nakon 40 minuta. Toliku glupu , dosadnu i nezanimljviu komediju dugo nisam gledao. Naravno dodajem tu i The Other Woman sa Kameron Dijaz, nije mi jasno kako tog filma nema na listi. O Adamu Sendleru ne bih trosio reci, njegove moronske filmove ni ne gledam vec godinama, a brinem se za svakoga kome je on duhovit.

Doge

pre 9 godina

? FILM/TV
Top 10: Najgori filmovi iz 2014. godine
Ponedeljak 15.12.2014 | 16:41
Kraj godine nije rezervisan samo za "najbolje od najboljih" liste. Provuče se tu i po koja lista velikih grešaka koje smo pravili, čisto da se podsetimo na šta smo traćili svoje vreme u 2014. godini.
Jesam li ono ja na vrhu liste? (Adam Sendler u filmu Slučajno zajedno)
Tim povodom američki magazin Tajm napravio je listu najlošijih filmskih ostvarenja koje je publika mogla da gleda u bioskopima tokom 2014. godine. Ukoliko i vi imate neku anti-preporuku da dodate, polja za komentare su vam "širom otvorena". Čisto da znamo šta da zaobiđemo u trenucima tradicionalno lošeg novogodišnjeg televizijskog programa.
10. Hateship, Loveship

Iako je polazna osnova bila i više nego odlična, jer je delo zasnovano na hvaljenom književnom predlošku Nobelovke Alis Manro, realizacija je negde zapela. Čak ni to što se talentovana Kristen Vig odlučila da izađe iz svoje uobičajene uloge nije urodilo plodom.

9. Virtuelna svest (Transcendence)

Skoro godinu dana nakon što su reditelj Spajki Džounz i glumac Hoakin Finiks osvojili svet dramom “Ona” (Her), reditelj Voli Fister i glumac Džoni Dep odlučili su da veštačku inteligenciju obuku u novo odelo. Sa mnogo manje uspeha. NIje pomoglo ni to što je Kristofer Nolan umešao svoje prste kao producent. Publika je umesto napetog trilera dobila film nevešto napisanog scenarija, sa predvidljivim zapletima i neubedljivom glumom.

8. Tvrd orah (Nut Job)

U moru solidnih animiranih ostvarenja sa po kojim izvanrednim dostignućem, “Tvrd orah” je ostao zabeležen kao jedan od besmislenijih crtanih filmova 2014. godine. Sasvim je nejasno kako je neko ubedio Lijama Nisona i Vila Arneta da uz odličan animirani hit “Lego”, pozajme glasove i u ovom filmu.

7. Zimska priča (Winter’s Tale)

Bestseler Marka Helprina uništen je ovom adaptacijom u kojoj je scenario sa putovanjem kroz vreme ponovo pogrešno upotrebljen. Leteći konj, poseta Luciferu i previše umrlih do kraja filmu nisu osigurali lepa iskustva za gledaoce. Ni lepa, a ni pažnje vredna. Borba dobra i zla u magičnom zimskom okruženju Njujorka sa početka XX veka nikada nije izgledala tužnije.

6. Herkul: Početak legende (The Legend of Hercules)

Teško je poverovati, ali zaista jeste tako - film o Herkulesu lošiji je od filma Dvejna Džonsona “The Rock”. Čini se kao da je ova adaptacija mita o Herkulesu na pola puta odlučila da skrene ka “Gladijatoru”, pokupivši usput i neke stopere iz priča o Mojsiju i Isusu. O (nepostojećoj) harizmi Kelana Laca teško je reći bilo šta pozitivno.

5. Hajde da budemo panduri (Let’s Be Cops)

Kada pogledate trejler krcat odličnim šalama, znate da će film biti ili urnebesan do suza, ili su za potrebe trejlera iskorišćene sve dobre fore. Nažalost, u ovom slučaju je druga opcija u pitanju. Ono sve što bi trebalo da znamo o ovom filmu (ako baš moramo) u taj trejler je stalo.

4. Najgora noć u životu (Walk of Shame)

Ne zna se da li kvalitetu ovog filma bolje pristaje naziv na engleskom ili na srpskom? Komedija koja je uvredila sve moguće koji su je gledali, a da ih pri tom nije ni nasmejala. Ono što je trebalo da bude najgora noć u životu jedne televizijske voditeljke postalo je jedna od najlošijih komedija godine.

3. Men, Women & Children

Da li ste znali da nam internet uništava život? Evo, baš ovaj tekst možda vam je uništio nekoliko minuta. Ali i to je bolje nego da dozvolite ovom filmu da vam uništi dva sata života, i još vam drži lekciju o svim pošastima koje dolaze sa interneta.

2. Ko preživi, pričaće (A Million Ways to Die in the West)

Inače duhoviti, Set Mekfarlen je režirao, producirao, delom napisao scenario i igrao glavnu ulogu u ovom filmu. I zabraljao je na svakom koraku.

1. Slučajno zajedno (Blended)

Uh, nekom je ponovo palo na pamet da spoji Dru Barimor i Adama Sendlera. Pa još i da ih pošalje na zajednički, romantični odmor. U Afriku. Teško je prebrojati sve stereotipe na kojima je zasnovan film, još teže besmislene Sendlerove šale.

 

jovanka hreee

pre 9 godina

Sta lazete,poslednji pet filmova su dobri,nemojet da lazete sami sebe zato sto svi znaju da su ti filmovi dobri i smesni a i kvalitetni,promasili ste sve !!!!!!!!!!

tako

pre 9 godina

BLENDED je odlicna komedija ali nije za svakoga kao sto vam je prosle godine smetao GROWN UPS 2, ne gledate dobro film.
Najgori film je NEIGHBO(u)RS, glup dosadan svaka drug rec ruzna, bez poente.

McClane

pre 9 godina

"Ko prezivi, pricace" je ooooodlican film i retko dobra komedija. Nemojte ovako da pisete jer bi neko mogao da propusti dobru zabavu. Ko ne razume sta je parodija i ko ne voli Setov humor neka zaobidje ovaj film, ostali samo napred jer vas ceka odlican film koji ce vas, apsolutno, dovesti do suza od smejanja! Inace, jeste bio malo cudan za gledanje jer je uradjen kako je uradjen ali cudan nikako ne znaci los.
(bolimebaszanik, 15. decembar 2014 19:29)

Jedine suze koje mogu ici nakon gledanaj ovog filma su od zevanja./ Ja vrlo dobro znam ko je Set Mekfarland, volim njegov humor, ali ovaj film je besmisleno djubre. Niti jedna smesna scena nije bila u filmu i toplo preporucujem svima, preskocite ovu dosadu od "filma". Zali boze dobru ekipu glumaca.

Jap

pre 9 godina

Najgori filmovi su ruski filmovi!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milant, 15. decembar 2014 22:21)

Potpisujem.

Doge

pre 9 godina

? FILM/TV
Top 10: Najgori filmovi iz 2014. godine
Ponedeljak 15.12.2014 | 16:41
Kraj godine nije rezervisan samo za "najbolje od najboljih" liste. Provuče se tu i po koja lista velikih grešaka koje smo pravili, čisto da se podsetimo na šta smo traćili svoje vreme u 2014. godini.
Jesam li ono ja na vrhu liste? (Adam Sendler u filmu Slučajno zajedno)
Tim povodom američki magazin Tajm napravio je listu najlošijih filmskih ostvarenja koje je publika mogla da gleda u bioskopima tokom 2014. godine. Ukoliko i vi imate neku anti-preporuku da dodate, polja za komentare su vam "širom otvorena". Čisto da znamo šta da zaobiđemo u trenucima tradicionalno lošeg novogodišnjeg televizijskog programa.
10. Hateship, Loveship

Iako je polazna osnova bila i više nego odlična, jer je delo zasnovano na hvaljenom književnom predlošku Nobelovke Alis Manro, realizacija je negde zapela. Čak ni to što se talentovana Kristen Vig odlučila da izađe iz svoje uobičajene uloge nije urodilo plodom.

9. Virtuelna svest (Transcendence)

Skoro godinu dana nakon što su reditelj Spajki Džounz i glumac Hoakin Finiks osvojili svet dramom “Ona” (Her), reditelj Voli Fister i glumac Džoni Dep odlučili su da veštačku inteligenciju obuku u novo odelo. Sa mnogo manje uspeha. NIje pomoglo ni to što je Kristofer Nolan umešao svoje prste kao producent. Publika je umesto napetog trilera dobila film nevešto napisanog scenarija, sa predvidljivim zapletima i neubedljivom glumom.

8. Tvrd orah (Nut Job)

U moru solidnih animiranih ostvarenja sa po kojim izvanrednim dostignućem, “Tvrd orah” je ostao zabeležen kao jedan od besmislenijih crtanih filmova 2014. godine. Sasvim je nejasno kako je neko ubedio Lijama Nisona i Vila Arneta da uz odličan animirani hit “Lego”, pozajme glasove i u ovom filmu.

7. Zimska priča (Winter’s Tale)

Bestseler Marka Helprina uništen je ovom adaptacijom u kojoj je scenario sa putovanjem kroz vreme ponovo pogrešno upotrebljen. Leteći konj, poseta Luciferu i previše umrlih do kraja filmu nisu osigurali lepa iskustva za gledaoce. Ni lepa, a ni pažnje vredna. Borba dobra i zla u magičnom zimskom okruženju Njujorka sa početka XX veka nikada nije izgledala tužnije.

6. Herkul: Početak legende (The Legend of Hercules)

Teško je poverovati, ali zaista jeste tako - film o Herkulesu lošiji je od filma Dvejna Džonsona “The Rock”. Čini se kao da je ova adaptacija mita o Herkulesu na pola puta odlučila da skrene ka “Gladijatoru”, pokupivši usput i neke stopere iz priča o Mojsiju i Isusu. O (nepostojećoj) harizmi Kelana Laca teško je reći bilo šta pozitivno.

5. Hajde da budemo panduri (Let’s Be Cops)

Kada pogledate trejler krcat odličnim šalama, znate da će film biti ili urnebesan do suza, ili su za potrebe trejlera iskorišćene sve dobre fore. Nažalost, u ovom slučaju je druga opcija u pitanju. Ono sve što bi trebalo da znamo o ovom filmu (ako baš moramo) u taj trejler je stalo.

4. Najgora noć u životu (Walk of Shame)

Ne zna se da li kvalitetu ovog filma bolje pristaje naziv na engleskom ili na srpskom? Komedija koja je uvredila sve moguće koji su je gledali, a da ih pri tom nije ni nasmejala. Ono što je trebalo da bude najgora noć u životu jedne televizijske voditeljke postalo je jedna od najlošijih komedija godine.

3. Men, Women & Children

Da li ste znali da nam internet uništava život? Evo, baš ovaj tekst možda vam je uništio nekoliko minuta. Ali i to je bolje nego da dozvolite ovom filmu da vam uništi dva sata života, i još vam drži lekciju o svim pošastima koje dolaze sa interneta.

2. Ko preživi, pričaće (A Million Ways to Die in the West)

Inače duhoviti, Set Mekfarlen je režirao, producirao, delom napisao scenario i igrao glavnu ulogu u ovom filmu. I zabraljao je na svakom koraku.

1. Slučajno zajedno (Blended)

Uh, nekom je ponovo palo na pamet da spoji Dru Barimor i Adama Sendlera. Pa još i da ih pošalje na zajednički, romantični odmor. U Afriku. Teško je prebrojati sve stereotipe na kojima je zasnovan film, još teže besmislene Sendlerove šale.

 

dovlaNs

pre 9 godina

Najgori film ove godine, koji sam ja gledao je onaj sa Brosnanom, sniman u Beogradu. Novembarski čovek. Koja dosada od filma, užas. A ni odvratni Beograd nije ništa pomogao filmu.

.....

pre 9 godina

Ne pamtim kad sam prekinuo film na pola ali sa Lets be cops sam morao....film je tako loš sa lošim humorom da ono nisam mogao da svarim više od 40min

Deutschland

pre 9 godina

Filmovi su stvar ukusa tako da je tesko raspravljati na tu temu..ali jedno je sigurno Adam Sandler je najgori glumac u isotriji filma..

Adriano_Galliani

pre 9 godina

Meni se svake godine vise dopadnu ovi Top10 najgorih neego ovi toboze "najbolji". Upravo gledam Gone Girl, covece. Ne sumnjam ni da ce Interstelar biti glupost.

burdus

pre 9 godina

ovo za ''blended'' sa adamom sendlerom i dru barimor je bez pokrica. film je urnebesan, ima desetak fenomenalnih fora, kao npr kad vadi 20$ da platu svoj deo racuna. meni je ovaj film bio urnebesan, i ne razumem ovu listu.

NastyB

pre 9 godina

A Million Ways to Die in the West nije film za svakoga. Ko zna ko je Set MekFarlan (Ted, Family Guy, American Dad, Johnny Bravo...) i kakav je njegov humor, zaista će se oduševiti ovim filmom. Ja sam se silno ismejao scenom gađanja flaša.
I ne znam kakva gluma treba da bude u nekoj uvrnutoj komediji?? Ipak je malo onih koji svojom "ne-glumom" i stalno istim izrazom i glasom kao Lesli Nilsen od toga naprave umetnost (mislim na seriju Police Squad i Naked Gun filmove).

Dusan Z

pre 9 godina

Odlicna lista...gledao sam "Her" koji je stvarno smoren film ali mnogo, mnogo, mnogo gori je Herkules...Herkulesa bi i Rados Bajic bolje odradio. Inache po meni je 2014-a bila veoma plodna, bilo je mnogo dobrih filmova.

Klovn

pre 9 godina

Hajade da budemo panduri?? Gledali smo ga u bioskpou i puna sala je tokom citavog filma plakala od smeha zajedno sa nama.. jedna od najboljih komedij ove godine, a ne najgora..

79

pre 9 godina

8 od ovih 10 predloga su sasvim ok filmovi. Ja ne znam sta vi ocekujete, ili ste postali toliko razmazeni, da ocekujete svaki film da je top.

Nikola

pre 9 godina

Lucy kad se sve sagleda uopste nije neki film, mogao bi komotno na 9. mesto da padne.Takodje remake Mutant Ninja Turtles, veliko razocarenje, ocekivao sam mnogo vise.

pavle

pre 9 godina

ova lista nema veze sa filmom komedije Ko preživi pričaće Hajde da budemo panduri i slučajno zajedno su smešni i ok filmovi neznam ko pravi ove liste ali ova lista je šit

risus sardonicus

pre 9 godina

a million ways to die, ted, i let's be cops ubace sve moguce dobre fore u trejlere i onda se razocaras do koske dok gledas... takodje veliko razocarenje inbetweners 2 posle fantasticnog prvog dela. nadam se da horrible bosses 2 nije nalik ovim, jer je prvi deo bio odlican.

ZimbabWe

pre 9 godina

Blended je mozda film sa stereotipima i besmislicama, ali za razliku od vrhunskih umetnickih dela, Sendler u porodicnim romanticnim i zabavnim komedijama velica normalne vrednosti skromnosti ljubavi i porodice.... koje su dosadne i tako neumetnicke, ali osnovne i lepe. Ko nema osnovne emocije, zudi za mega umetnickim projektima ubica iz svemira i 3D efektima ne mora da gleda ovakve filmove. Inace filmic ko filmic, idealan za subotu uvece uz kokice.
Poz.

NouNejmovic

pre 9 godina

E zivote robijo,kad se neko rodi kao Adam Sendler.. covek antitalenat na kub za glumu a mlati milione... doduse Klick mu je odlican film.

niki

pre 9 godina

trancedance los film?????? mozda film koji nije privukao toliku paznju koju zasluzuje ali sigurno medju deset najboljih filmova godine iako je sve brzopleto uradjeno da ne bi trajao 4 sata koliko je realno bilo poterbno za ovakvu pricu.. iako adam sendler glumi, ovaj blended uopste nije toliko los film, gledao sam barem deset gorih ove godine tako da on sigurno nije u top 10 takodje..

odgledao sam vecinu

pre 9 godina

Transcendence, Nut Job, Let's be Cops, Walk of Shame, A Million Ways to Die in the West i Blended ; Pa to su verovatno najbolji filmovi godine, kakvi crni najgori..
Ako je ocena na imdb manja od 7 ne znaci da je film los. Los film je film sa ocenom ispod 5 kao sto je npr. 'Left Behind' (Nicolas Cage) ili jos neki takvi filmovi..
Ali da stavite gorepomenute filmove u najgore... strasno

Hocu javno da kazem

pre 9 godina

Ahahaha pa ubedljivo najgori film ove godine je Godzilla 2014!Svako ko je video taj film je bio besan kao ris posle njega.Danas se ne isplati praviti dobre filmove.Tuzno ali istinito.

bolimebaszanik

pre 9 godina

"Ko prezivi, pricace" je ooooodlican film i retko dobra komedija. Nemojte ovako da pisete jer bi neko mogao da propusti dobru zabavu. Ko ne razume sta je parodija i ko ne voli Setov humor neka zaobidje ovaj film, ostali samo napred jer vas ceka odlican film koji ce vas, apsolutno, dovesti do suza od smejanja! Inace, jeste bio malo cudan za gledanje jer je uradjen kako je uradjen ali cudan nikako ne znaci los.

Nikola

pre 9 godina

Transcendence nije los film,vidi se da je reziser pocetnik ima dosta gresaka ali sve u svemu nije toliko los.I ovaj cops sam gledao isto solidan film.Po meni je onaj kapetan amerika najgluplji film,jedino sto su popravili fight koreografiju ostalo sve teska glupost,jedva sam odgledao ceo film...die on west sam pola odgledao jeste bezveze ali sta znam,mislim da ima dota glupljih filmova za ovu godinu.

Nikola

pre 9 godina

Transcendence nije los film,vidi se da je reziser pocetnik ima dosta gresaka ali sve u svemu nije toliko los.I ovaj cops sam gledao isto solidan film.Po meni je onaj kapetan amerika najgluplji film,jedino sto su popravili fight koreografiju ostalo sve teska glupost,jedva sam odgledao ceo film...die on west sam pola odgledao jeste bezveze ali sta znam,mislim da ima dota glupljih filmova za ovu godinu.

Eh

pre 9 godina

Ne znam ko vam radi recenzije, ali Blended nije ni blizu los film kakvim ste ga predstavili. Nije vrhunac kinematografije, ali je super i zabavan porodicni film.

raz

pre 9 godina

"milion way to die in the west" nikako ne zaslužuje da bude na listi. Film je radjen za ljubitelje "trash" humora po čemu je mc farlan poznat. Ko je imalo upoznat sa radom mc farlana njemu će film biti odličan i nikako mi nije žao što sam odgledao film, sta vise uzivao sam gledajuci. Gluma i priča u filmu su na niskom nivou ali to nije bitno kod ovakvih komedija jer se ne želi odvući pažnja sa "gagova" za koje je mc farlan majstor.

Zli

pre 9 godina

Generalno mrzim prilagodjavanje prevoda nasem okruzenju, ali moze li mi neko objasniti ovu nebulozu 'Ko prezivi pricace' kad je original prilicno jasan

MyNameGuru

pre 9 godina

Tvrd orah (Nut Job) je OK film. Njegova publika su mala deca. Možda je to banalan humor, koji nama odraslima zvuči glupo i plitko, ali moje dete od 6 godina i ostala deca u bioskopu su se smejala neprestalno i oduševila filmom. Meni je to dovoljno.

Sandra

pre 9 godina

Ne razumem, zašto ste uzeli listu najpoznatijih i ''najboljih'' filmova iz 2014. i stavili na listu najgorih, u čemu je poenta? Filmovi su masovno gledani i uglavnom dobro ocenjeni, stoga ovaj članak nema veze s vezom.

da da

pre 9 godina

Kako amerikanci apsolutno sve gledjau kroz pare, koje su im merilo za sve na ovom svetu, tako je pretpostavljam i ova lista napravljena. Najverovatnije se radi o filmovima koji su zaradili najmanje, ali to nema apsolutno nikakve veze sa kvalitetom. Dakle, preskočiti još jednu debilnu listu.

kobidrugilibrajant

pre 9 godina

"Let's be cops"- kao iznenadili se, vidio trejler pa ocekivao neko remek delo, prosecna americka komedija, sto kazu "promucaj pa prospi".

Kejsi faca

pre 9 godina

Ukoliko i vi imate neku anti-preporuku da dodate, polja za komentare su vam "širom otvorena". Čisto da znamo šta da zaobiđemo u trenucima tradicionalno lošeg novogodišnjeg televizijskog programa. WTF!?!?!?

Ivan

pre 9 godina

Let's be Cops je super smesan film, sve obrnuto nego sto ste vi napisali. Prica je glipa ali ne vredja inteligenciju i ja sam se bas nasmejao.

bane

pre 9 godina

S obzirom na to da je "Blended" jedna sasvim solidna i zanimljiva komedijca za nedeljno popodne, sa zadovoljstvom ću odgledati i ostale sa liste, ako su tako "loši".

dalibor

pre 9 godina

Na ovu listu definitivno treba dodati i treci deo Hobita. Film je olicenje gluposti i prava bruka u odnosu na odlican film Gospodar prstenova. Ko film nije gledao u bioskopu neka ni ne pomislja to da uradi, bacice pare bezveze.

dzigi

pre 9 godina

"Ko preživi, pričaće" je baš ok filmić, za ljubitelje vesterna i parodija. "Hajde da budemo panduri" i "Virtuelna svest" su takođe za preporuku - naravno sve gledano kroz prizmu "gledam-kod-kuće-ne-u-bioskopu" jer ne vrede bioskopskih karata.

tommy

pre 9 godina

filmovi tima BLENDED jesu pomalo glupi ali nisu dosadni za gledanje,ima dosta fora koje se vuku po filmovima,ali ipak nije to toliko strasno ako npr. hocete da gledate neki opustajuci film,pred spavanje npr.

po mom misljenju najgori film koji sam gledao ove godine je SEX TAPE.

Bojan

pre 9 godina

Transcendence mi je sasvim ok film, ima malih rupa ali je dobar. Ninja kornjace sam batalio na pola filma, a drugi film od M. Beja Transformersi 4-ti deo nisam ni gledao (tri puta sam se presao, prvi put i u bioskopu). Kazu svi da je jako jako los i mozda treba da se nadje na ovoj listi.

becks

pre 9 godina

A Million Ways to Die in the West je extra film.... gledao sam ga u bioskopu i sit sam se nasmejao......Malo je vulgaran. .. ali ko voli takve filmove extra je.... Ja bih pre stavio tu Dumb and Dumber to.....

Divos

pre 9 godina

У правилу сви гледамо филмске теме или жанрове које више волимо, оне друге ретко испратипмо и до пола, тако да је ово увек крајње субјективна и пристрасна процена. Када то раде филмски критичари често су то наручена мишљења и на мети филмови који доживе крах на благајнама.
Већину ових филмова нисам гледао, прокоментарисаћу 2 која сам погледао.
Филм "Зимска прича" сам погледао због глумачке екипе, и нисам погрешио, Колин Ферел и Расел Кроу уобичајено изврсни, дијалози заиста добри (за тај жанр), понекад набијени и емоцијама, филм није неко ремек дело, али сасвим пристојно одрађен, доживео је крах на благајнама (зарада тек 12,5 мил.$), једноставно није испунио очекивања такве публике, можда и превише озбиљан приступ за овај жанр.
Филм "Transcendence" (мислим да је бољи превод "узвишеност", ал ајде нека буде аутору текста) је један од бољих овог жанра ове године. Ово заиста није напети трилер, нема ту узбудљивих преокрета, клишеа које воли филмска публика, уместо 20-минутних сцена јурњаве и вратоломија ту су замена дужи (и предубоки) дијалози, са недопустиво и превише сложених реченица за такву публику, зато и крах на благајнама (зарада тек 23 мил.$). Овде се никако не могу сложити са аутором текста, глума (пре свега П.Бетанија, Џ.Депа и Р.Хал) беше и убедљива и одлична. Ове године беше свакако и бољих остварења, али ово је по мени јако добар филм.
Оба ова филма су залутала на ову листу, а бољи су од многих блокбастера који "убијају" са зарадом ове године.

megatronman

pre 9 godina

Noah nije daleko od besmisla. A Fury koji obećava u startu radi katastrofalne pogreške. Pucnjava u filmu koji je smješten u Njemačku u 2. s.r. nalik je na Ratove zvijezda. Kao da gledamo lasere.

torr

pre 9 godina

(123, 15. decembar 2014 17:23)

slazem se! Walk of shame nije film koji cu dugo pamtiti ali je simpaticna i zabavna komedija, za ubiti sat i pol idealna. preporuke, listu zanemarite.

Dragan Torbica

pre 9 godina

Ne znam šta se dogodilo ove godine pa da su izašla 3 (?!?!?!) filma o Heraklu, a jedan gluplji od drugog.

The Legend of Hercules - promašaj, težak, očajni efekti. Jedino što vredi u filmu je prelepa Gaja Vajs koja igra Hebu.


Hercules Reborn - gledao ga u šoku pola sata, ne znam šta bi se još moglo reći osim "užas".

Hercules - relativno gledljivo, ali ponovo, po ko zna koji put, Amerikanci snimaju film koji se uopšte ne uklapa u sam mit.


Na listu bi se još morli dodati i "Pompeii" i "I, Frankenstein".

pera

pre 9 godina

A Million Ways to Die in the West, Let’s Be Cops i Transcendence uopste nisu losi filmovi. Gledajuci prva dva sam se poprilicno nasmejao, a Transcendence i nije za svakog tako da i razumem "genijalca" koji ga je stavio na spisak. A koliko losijih filmova ima od ovih.. Gde je i drugi film o Herkulesu sa Dvejn Dzonsonom, That Awkward Moment, Pompeii, 300: Rise of an Empire, 22 Jump Street, Transformers: Age of Extinction, Teenage Mutant Ninja Turtles, The Expendables 3...

milan26

pre 9 godina

Od svih navedenih filmova, gledao sam samo let's be cops, i film je smesan i zanimljiv! Doduse najjace fore su ubacene u trailer, pa posle istog ocekujete ludilo od filma! Ali po meni je sasvim dobra komedija, sa svim elementima! Radnja je zaokruzena sa mozda par delova u filmu od po 5min koji smaraju!

Milan

pre 9 godina

Problem je što je film nekada smatran formom umetnosti i pravljena si filmovi koji su zaista imali vrednost. Danas se nažalost sve više pravi novac, a dobrih filmova sve manje.

tako

pre 9 godina

BLENDED je odlicna komedija ali nije za svakoga kao sto vam je prosle godine smetao GROWN UPS 2, ne gledate dobro film.
Najgori film je NEIGHBO(u)RS, glup dosadan svaka drug rec ruzna, bez poente.

Vladimir_natal_Petkovic

pre 9 godina

A Million Ways to Die in the West to drugi najgori film godine;?? ne verovatno...film je odlican ,dugo se nisam smijao tako kao kad sam gledo taj film ..

Nervik

pre 9 godina

E kud i citam komentare,bacih 2 sata niz vodu gledajuci Million ways to die. Film Ted je odlican i volim taj humor ali ovo nije ni blizu. Mozda 5 smesnih scena i to je sve

Jap

pre 9 godina

Najgori filmovi su ruski filmovi!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milant, 15. decembar 2014 22:21)

Potpisujem.

chema

pre 9 godina

A Million Ways to Die in the West
je ekstra film, svi moji prijatelji koji su gledali su rekli da su se slatko nasmejali. Preporucujem film. Ja stvarno ne znam zbog cega je stavljen u top 10.

NikolaKG80

pre 9 godina

U subotu sam gledao Let's Be Cops i zaista ne razumem zašto je na ovoj listi, jako mi se dopao. Da je ovaj članak izašao u subotu, a ne danas, možda ne bih ni gledao taj film, ali mi je drago da jesam.

socrat

pre 9 godina

Sa ove liste sam gledao Herkula, neverovatno je kako Ameri mogu da upropaste stvar, Rokov Herkul je deset puta bolji, iako ni on nema veze sa mozgom, ali zasto bas u svaki film MORAJU da stave gladijatore?????

Dule Pančevo

pre 9 godina

E da, i 300:Rise of an empire je ekstremno glup film, zaobodjite ga u širokom luku. Prvo što je film naivan, drugo što je istorijski krajnje netačan. Al to su Amerikanci, šta oni znaju o istoriji, bitno im je da uzmu lovu. Samo ću reći da u ratu izmedju Atine i Persije, glavni vojskovodja persijske vojske u filmu je neka žena(?), i to dobra riba naravno. A u to vreme žene nisu imalu nikakvu ulogu u društvu, služile su samo za radjanje i robovanje, kakve crne vojskovodje. Teška glupost od filma.

Mikeli

pre 9 godina

A Million Ways to Die in the West to drugi najgori film godine;?? ne verovatno...film je odlican ,dugo se nisam smijao tako kao kad sam gledo taj film ..
(Vladimir_natal_Petkovic, 16. decembar 2014 00:30)

Brate na koju foru? Jedan od retkih filmova kojeg sam ugasio nakon 40 minuta. Toliku glupu , dosadnu i nezanimljviu komediju dugo nisam gledao. Naravno dodajem tu i The Other Woman sa Kameron Dijaz, nije mi jasno kako tog filma nema na listi. O Adamu Sendleru ne bih trosio reci, njegove moronske filmove ni ne gledam vec godinama, a brinem se za svakoga kome je on duhovit.

Brale

pre 9 godina

Ovu "nagradu" ce uskoro nazvati po Adamu Sandleru. U poslenjih 20 godina, uvek je njegov film bio medju kandidatima za najgori, a desetak puta je i proglasen za najgori. Takodje je najvise puta proglasavan kao najgori glumac u izbori "Zlatne Maline" :)

Roditelj

pre 9 godina

Holivud je vec dugo u krizi. Dzaba onolike pare kad prave smeće.. Pogledajte bilo koji evropski film nećete se pokajati.Žao mi je samo kad vidim neke glumačke legende kako srozavaju svoj ugled glumeći u bezveznim filmovima. A tek oni hvalospevi o samom filmu i glumačkoj ekipi kad glumci hvale film i kolege.. od toga mi se povraća. Ko još veruje u te gluposti.

Dule Pančevo

pre 9 godina

Jedini film sa ove liste koji sam gledao je Let's be cops, i film uopšte nije loš. Naravno, nije sad ništa specijalno, tipična američka komedija, al ima baš smešnih scena. Za Transcendence mi je nekoliko ljudi reklo da je dobar film. Najgori filmovi iz 2014. koje sam gledao su Godzila i ovi novi Transformersi. Oba filma su toliko jadna i glupa, da nisam mogao da izdržim da ih odgledam do kraja. Sa zadovoljstvom sam ih obrisao.

km

pre 9 godina

blended je porodicna komedija prilagodjena za sve uzraste i uopste nije losa u tom smislu, a neighbours koji se ne pominje je npr. ocajan film koji mi se zgadio na pola da ga nisam ni odgledao do kraja, po meni je on br 1 u negativnom smislu

nezaposlen

pre 9 godina

Nudim besplatne usluge prevoda imena filmova sa engleskog na srpski.
Cilj mi je da kad čujete na srpskom ime odmah znate o kom se to filmu radi u originalu...

Miki

pre 9 godina

Ben Stiler i Adam Sendler u istom filmu - sigurica za vrh liste najlosijih filmova godine, decenije i veka u kome se pojavi.
(zt, 15. decembar 2014 18:50)

...u romantičnoj komediji u kojoj se njih dvoje bore oko srca Kameron Dijaz.

Dejan

pre 9 godina

Ukusi su različiti , neki od ovih filmova su prešli 6 na imdb sajtu (glasovi publike) a i meni su bili OK. Ajde da vidimo dobre po vama!

JimboJones

pre 9 godina

Volio bih da vidim,kao dio nekog eksperimenta možda,osobu,ajde neka bude starija od 18 god., koja nakon gledanja filma Walk of Shame kaže super je film,ismijao sam se ko nikad.Postoji li takva osoba na čitavoj planeti?

McClane

pre 9 godina

"Ko prezivi, pricace" je ooooodlican film i retko dobra komedija. Nemojte ovako da pisete jer bi neko mogao da propusti dobru zabavu. Ko ne razume sta je parodija i ko ne voli Setov humor neka zaobidje ovaj film, ostali samo napred jer vas ceka odlican film koji ce vas, apsolutno, dovesti do suza od smejanja! Inace, jeste bio malo cudan za gledanje jer je uradjen kako je uradjen ali cudan nikako ne znaci los.
(bolimebaszanik, 15. decembar 2014 19:29)

Jedine suze koje mogu ici nakon gledanaj ovog filma su od zevanja./ Ja vrlo dobro znam ko je Set Mekfarland, volim njegov humor, ali ovaj film je besmisleno djubre. Niti jedna smesna scena nije bila u filmu i toplo preporucujem svima, preskocite ovu dosadu od "filma". Zali boze dobru ekipu glumaca.

sirena-novinar

pre 9 godina

Walk of shame i Let's be cops sud ok filmovi ako hoćete da se nasmejete i odmorite od svega. Ne shvatam zasto su na ovoj listi.

good old times

pre 9 godina

(Doge, 15. decembar 2014 17:31)

Daj objasni nam kako si zaobisao ogranicenje od 1500 karaktera? Nemam nameru da pisem neke eseje, ali me nervira kad imam 200-300 karaktera viska pa moram da secem komentar.

SrbinsonKruso

pre 9 godina

Set Mekfarlan ima isuviše posla... stoga je svugde malo slabiji, ali a million ways... nije tako loš film... Sada je pod udarom kritike i obožavaoca i njegov pokušaj da sa Family guy dostigne i da se poredi sa Simpsonovima, koji su ušli u srebrne godine( sezona 20-26, veoma dobre sezone, ne kao zlatne godine ali blizu), nakon očajnih tinejdžerskih( 13-19 sezona). On sada ima veliku krizu poput tinejdžerskih godina Simpsonovih, ali ne samo sa FG nego i sa American dad i drugim projektima... voleo sam njegov humor... ali sada moram priznati da su Simpsonovi, Bobº Burgers, a pogotovo South Park mnogo bolji. Voleo bih da se koncentriše samo na jednu stvar...bila to jedna crtana serija ili film... veoma talentovan čovek, želim mu da manje rasipa taj talenat.

jovanka hreee

pre 9 godina

Sta lazete,poslednji pet filmova su dobri,nemojet da lazete sami sebe zato sto svi znaju da su ti filmovi dobri i smesni a i kvalitetni,promasili ste sve !!!!!!!!!!