Jelena Stupljanin: Pobedite sujetu!

"Izazov je stalno se razotkrivati, stalno tražiti po svojim emocijama, po svojim mislima. Ali, to je jedini način da se razvijaš i da budeš novi i drugačiji za sve nove uloge"

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Tačni su i bolni Bojanovi podaci, ali je njegova zavist otrežnjujuća.
  Medjutim, ZA OVAKO MALU ZEMLJU SRBIJU I MALI USPEH JE VELIKI USPEH!
  I Manojlović i Dobra i Sofrenovićeva i Katićeva i Mićanović i Mićijević i Stupljanin su deo srpskog glumišta koji je uspeo u tzv. "velikom svetu".
  Bravo!
  (Učtivko, 12. jul 2012 18:46)

  # Link komentara

 2. Bojane, tuzan ti je zivot. Mozes biti siguran u to. Cak i da uspeh nije veliki, ipak je i to neka vrsta uspeha, neko novo iskustvo koje oplemenjuje i cini osobu jacom i intelektualnijom. Mozes mili Bojane biti siguran da je Jelena vec u dosadasnjem radu postigla vise nego vecina obicnih smrtnika. Izvini znam da ti je zbog toga mnogo krivo ali ...
  (TDI, 15. januar 2012 13:20)

  # Link komentara

 3. Ah, uspeh se u Srbiji ne prasta! Samo napred Jelena, divna si!
  (Stasa, 15. januar 2012 08:01)

  # Link komentara

 4. Retko dobar intervju!
  Pametna, obrazovana, a povrh svega prelepa glumica. Samo napred Jelena i ne slusaj svakakve "Bojane" sa ovih (nesrecnih) prostora. Covek ocigledno ne zna mnogo o umetnosti, a kamoli o pravim zivotnim vrednostima.
  Pozdrav!
  (Sonja, 15. januar 2012 01:47)

  # Link komentara

 5. Bas je slatka! Ima retro look facu i bila bi sjajan izbor za serije i filmove o Serloku Holmsu ili Poarou.
  (Sergije, 14. januar 2012 14:31)

  # Link komentara

 6. Vidim da je za Bojana pojam uspeha slava, novac i sve ono sto uz njega ide..a ja mislila da uspeh svakog pojedinca podrazumeva licni razvoj,duhovno bogatstvo,bogata iskustva,ljubav kako prema sebi,tako i prema drugima..
  (Red, 14. januar 2012 13:01)

  # Link komentara

 7. ne bih rekla da je jelena neuspesna - i sama kaze da je put stranog glumca na tako velikom trzistu kakvo je americko tezak i dugotajan, da mora da se radi na sebi dosta. jelena se, ocigledno, posvetila vise pozoristu, i divno je sto je svoj talenat uspela da predstavi i publici u americi. uostalom, cemu negativan stav, uporedjivanje i cime se uopste meri uspeh ili neuspeh - jelena je mlada zena, spremna da uci, da se razvija, da postaje bolja, ocigledno ima riliku da bude tamo gde ima mogucnosti za napredovanje, ima priliku da radi, nasmejana je, pozitivna, hrabra, borac. cini mi se da su to sve odlike uspesnog coveka. jelena, hvala za pozitivan intervju i mnogo srece, gde god odlucis da zivis i radis.
  (ana, 14. januar 2012 11:13)

  # Link komentara

 8. Prekrasna žena i odlična glumica! Sretno!!! Razvali NY!
  (Hrvat, 14. januar 2012 08:57)

  # Link komentara

 9. Sujeta je takodje i kada ne priznas licni neuspeh. Jasno je da je Branka Katic glumila epizodne likove u dve, tri serije samo jer ih je rezirao njen suprug, bez kojeg ne bi snimila nista, kao sto nista nisu snimili ni Ana Sofrenovic (bese jedna epizoda u istoj seriji u kojoj glumi i Branka), Dragan Micanovic i ostali. "Uspeh" Stupljanin cak je manji i od onog koji je ostvarila Natasa Ninkovic u svetu (pored nje je glumio bar jedan poznati glumac). Uspela je da navede samo jedan fim za 10 godina boravka tamo, a i taj je sa srpskom ekipom i bavi se ovim prostorom! Nijednu seriju nema, cak ni epizodu! Jedini koji su imali uspeh su Anica Dobra u Nemackoj i Rade Serbedzija u USA (koji iskljucivo glumi strance, i to najcesce negativne junake). Dakle, NEMA tamo za nase hleba u filmskoj industriji! Da mi je znati od cega zive u svetu kada ocito tamo ne zaradjuju od glume. E to ih treba pitati - od cega zive! Po poslednjoj recenici jasno je da je pitanje dana kada ce se vratiti.
  (bojan, 14. januar 2012 08:08)

  # Link komentara

 10. Divna glumica sa osmehom koji razoružava. Samo napred!
  (slučajan susert u NYC, 13. januar 2012 18:29)

  # Link komentara

 11. Mnogo si najlepsa.
  (Nino, 13. januar 2012 15:56)

  # Link komentara