Predstavljena knjiga Ž. Lauševića

Autobiografija jednog od najboljih glumaca njegove generacije Žarka Lauševića "Godina prođe, dan nikad", u izdanju kompanije "Novosti", predstavljena je 29. novembra u prepunom Muzeju Jugoslovenske kinoteke u prisustvu njegovih brojnih kolega i prijatelja.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. on nije pobegao vec je otisao u sad da zivi ,citala sam knjigu i jako sam potresena i jako mi ga je zao ,kroz pakao kroz koji je prosao retkoko bi ostao normalan,podrska njemu i njegovoj porodici ,ko je citao knjigu zna da je vrsena rekonstrukcija dogadjaja tj on je vrsioo nad ocevima ubijenih momaka ,da je neko hteo da ga smakne ubio bi ga jos davne 94,.procitajte knjigu pa ce vam biti sve jasno nista tu nije izmisljeno .......
  (maja, 14. decembar 2011 23:28)

  # Link komentara

 2. @prolaznik i homemaster,
  vise puta je do sada pisano o imenima dvojice mladica.drugo,nije on nikada rekao da mu je mnogo 4 godine,on je osudjen na 13 godina plus,nakon sto je odlezao 4.trece,pobegao je u ameriku zbog krvne osvete kojom mu je pretila familija dvojice mladica.cetvrto,Zarko je bio smeker,a mangup ne bi bio ni kada bi se vratio da dokaze da nije kriv,posto je priznao da je kriv jos pre skoro 20 godina.Zato,ne pisite komentare tek da bi ih pisali.
  (Johnny, 30. novembar 2011 16:59)

  # Link komentara

 3. Svaka čast ŠMEKERU naše scene na knjizi!!!
   (Goran, 30. novembar 2011 02:25)

  # Link komentara

 4. Zao mi je Lausevica, ali mi jos zalije tih momaka kojima je on uskratio pravo na zivot. Licemerje kolega i ostalih na promociji je neverovatno, prosto sam zgadjen nasim glumcima koji svaku priliku koriste za licnu promociju. A u kakvom drustvu zivimo, u njemu pevacica moze da utaji milione i da ne bude kaznjena prakticno, u njemu 4 godine za ubistvo dva mlada zivota je puno...strasno. A i vi sa B92..gde vam je principijelno novinarstvo,napisite kako su se zvali ti koje je ubio Lausevic,koliko su godina imali, budite novinari i dajte nam i te podatke. Hvala.
  (Prolaznik, 29. novembar 2011 22:52)

  # Link komentara

 5. [link]
  (Jelena, 29. novembar 2011 22:11)

  # Link komentara

 6. Nikad mi nece biti jasno zasto osuditi nekoga zbog samoodbrane?
  (DraganH, 29. novembar 2011 19:46)

  # Link komentara

 7. da je mangup,vratio bi se pa bi probao da dokaze da nije kriv,medjutim ipak je zbrisao
  (homemaster, 29. novembar 2011 18:38)

  # Link komentara