1. Ljudi ovaj film je sjajan po meni nikako drugačije nije moglo da se uradi, jer ovoliko epizoda crtanog filma nije moglo da se smesti u jedan deo, a drugi deo je najavljen i jedva cekam da ga pogledam.
  (Stevan, 11. jul 2015 10:56)

  # Link komentara

 2. Dragonball Z je duhovit, simpatičan crtać?! Yeah, ako imaš 12 godina i nikad nisi pogledao nešto iole dobro. Mislim stvarno...
  (Nemanja, 3. septembar 2010 08:48)

  # Link komentara

 3. Film je jako dobar. Dobra je prica, dobre su borbe, sta vise odlicne, glumci su odlicni, efekti takodje... Ne znam iz kog razloga neko sebi dozvoljava da pise ovako lose kritike. Odgledala sam masu filmova iz ove godine i ovo je jedan od boljih
  (Lilu, 1. septembar 2010 00:37)

  # Link komentara

 4. Dragi Prijatelji, ne znam da li svi filmovi treba da budu intelektualni radovi ili sta.
  Ja i moja deca nismo gledali niti crtace niti seriju. vec samo ovaj film.
  Po svima nama je bio odlican, zabavan i vredan ga gledati barem jos jedanput ako ne i vise. Kod nas fali 3D verzija tako da se gubi na efektima ali film je i pored toga sjajan.
  Glumci rade vezbe iz tai chija i to izvode dosta dobro. Prica je laka isvarljiva a daleko od dosadne.
  Toplo preporucujem svima sa decom da gledaju film bez nepotrebnog nasilja i seksa a sa puno maste.
  (Zoran, 27. avgust 2010 18:51)

  # Link komentara

 5. Kriticar uopste nije morao da pogleda crtanu seriju, film treba da stoji kao zasebno delo koje mora da bude jasno svima, i onima koji nisu pogledali nikada ni jednu jedinu epizodu spomenute serije (uopste ne sumnjam da je zabavna).
  I dalje sam pod utiskom cifara, 150+130 miliona za ovo, Dzizs Krajst kil'em ol
  (Kriticarov PR, 26. avgust 2010 14:28)

  # Link komentara

 6. Nadam se da kritičar čita komentare...
  ..za početak..veliki sam filmofil i osim filma iz naslova, pogledao sam sve filmove na koje se autor teksta pozvao...kritika je zanimljivo napisana i verujem potpuno merodavna..pročitao sam pre nekog vremena kritiku na imdb-u i verujem da je shamaylan potpuno omašio..
  ..ono na šta želim da skrenem pažnju je sledeće..zasmetala mi je jedna stvar..nigde u tekstu nije spomenuto, niti je povučena paralela sa crtanom serijom po kojoj je film rađen..ta crtana serija se zove Avatar:The Last Airbender...ceo serijal (koji se sastoji iz tri sezone) gledao sam dva puta...i sigurno ću odgledati još mnogo puta...crtana serija je napravljena sa toliko duha i na neki način originalnosti, da je Shamaylan imao podlogu prateći samo sezone serije (što mu je i plan koliko sam skapirao iz stranih kritika) da napravi jedan od najboljih EF filmova koji su objavljivani u poslednjih par godina...da prenese jednostavne i simpatično urađene likove na veliko platno i da nam sa današnjom tehnologijom kojom filmska industrija raspolaže pruži uživanje u jednoj fenomenalnoj bajci koji je u ovoj kritici prilično srozana pričom "o još jednom dečaku koji spašava svet"...
  ...ali ovo je kritika filma i verujem da je na mestu...filim ću pogledati jer sam možda ne neki način fan serija..
  ..kritičar je morao da pogleda originalni serijal pre nego što je napisao kritiku...
  ..za sve koji nisu imali priliiku da pogledaju crtani više nego topla preporuka...uživaćete..
  (Miloš, 26. avgust 2010 12:20)

  # Link komentara

 7. Hahaha... Dobro je bar da dotični višemilionski treš film može da izrodi jedan zabavan tekst!
  (Baraks, 26. avgust 2010 12:02)

  # Link komentara

 8. Film jeste glup i deciji ali bolje i nije moglo kad se radi o crtacu gde su glavni likovi deca.Isti problem ima Dragonball.Jednostavno prebaciti duhovit simpatican crtac u "realan" svet kroz glumu je nemoguce izvesti,jos kad se ukljuci i to da treba prevesti 200+ epizoda u jedan film od 1:40min zaista deluje nemoguce.Jedino resenje je angozovati Nolana da uradi neku dark verziju,ali to vec nema smisla raditi.Za ovakav zanr vidim jedino pixar animatore kao resnje.
  (Anony, 26. avgust 2010 11:23)

  # Link komentara