Nedelja, 30.10.2022.

15:19

Henri Kavil izlazi iz serije "The Witcher", fanovi besni zamenom: "Najveći promašaj ikada" FOTO

Izvor: B92

Henri Kavil izlazi iz serije "The Witcher", fanovi besni zamenom: "Najveæi promašaj ikada" FOTO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

Obrad

pre 1 godinu

Toliko dobar performans da sam ga zaboravio za tačno jedan minut nakon što sam ga odgledao. Najbolji Betmen je bio i biće Majkl Kiton.

haland

pre 1 godinu

Petinson je najbolji Betmen
(haland, 31. oktobar 2022 20:34)

Koju si vakcinu uzeo?
(Lola, 01. novembar 2022 02:21)


Dve. Prva je "comic book", a druga je najbolji perfomans Betmena dosad vidjen.

Panzer

pre 1 godinu

Kavil je bukvalno bio jedina svetla tacka u seriji. Prvu sezonu sam nekako svario, drugu batalio posle 3 epizode. Prave velike kompromise sa izvornim materijalom, obiluje politickom korektnoscu i scenario nije neki. Sve u svemu, pass od mene....

Geralt

pre 1 godinu

Kao veliki fan Sapakovskovog serijala Veštac seriju, koju sam toliko očekivao, prestao sam da gledam posle prve epizode. Menjati savršenu radnju knjige i izmišljati toplu vodu, nije mi imalo smisla.

Maraja

pre 1 godinu

@Damjan U pravu si. Henri je rekao da je spreman na 7 sezona Witchera - pod jednim uslovom, da prate knjige i igrice što je bliže moguće. Nažalost, scenaristi mrze knjige, a bogami i igre, pa su hteli da napišu oni bolje od originalnog pisca. Henri je rekao doviđenja, a pogotovo što je Hamada, glavni u WB-u, konačno dobio šut kartu. Šest godina je Hamada blokirao svaki pokušaj vraćanja HK kao Supermena, jer je hteo da crni glumac bude sledeći Kal-El. Crnačka zajednica je poludela na to i poručila Warner Brosu da se drži stripova, a ako hoće crnca, onda nek ekranizuju strip sa crnim herojem, a ne da prepravljaju Supermena.

SAF

pre 1 godinu

@Wots, pa Cavill je opet Supermen. Pojavljuje se u Black Adamu u post credit sceni i pocela je produkcija Man of Steel 2. Fanovi su bili za to da se vrati kao Supermen, prethodna garnitura upravnog odbora ga nije htela ali Rock Johnson a sada i novi direktori medju kojima je James Gunn su hteli Cavilla i dobili ga. Ipak ja sam misljenja da treba da mu se da i Bind jer je covek olicenje elegancije i dobrog izgleda a videli smo kako je izneo ulogu Napoleona u filmu U.N.C.L.E, stvarno fenomenalno mu takav tip lezi.

Sauron

pre 1 godinu

Ako je zbog uloge Bonda onda ok, ali ovako je on u celoj toj seriji bio svetla tačka sve ostalo teske gluposti koje nemaju veze sa pricom vec sa woke propagandom. Te neki crnci, te feministkinje, LGBT i tako dalje a sve te grupe jako slabo prate tu Witcher fransizu tako da mi nije jasno sta su pokusavali da nametnu nesto na silu. Slovensku mitologiju sveli na tesku sprdnju jos samo plemena Zulua nisu stavili u pricu... Uzas koji nema veze sa knjigom ni igricom. Politicka korektnost je vec unistila ovih par godina dobre prilike da snime veoma dobre serije...

Ivan

pre 1 godinu

žene KAO NEPOGREŠIVI, NAJJAČIJI I NAJBOLJITIJI LIKOVI IKADA!
(Kakati, 30. oktobar 2022 17:21)

U svakakve karakondzule i super heroje mozes da verujes, ali samo u zene ne. Kakav si ti tezak pacenik, majko mila :) Ti i stotine tih bednika koji ti lupjau pluseve. Povraca mi se od takvih gmizavaca kao sto ste vi.

maneken

pre 1 godinu

....
Evo ga još jedan sumanuti levičar.
....
(Kakati, 30. oktobar 2022 23:34) # Link komentara

Odkud znas da je levicar, mozda je crnac. A i realno ti je rekao. Fantazijska prica u kojoj je sve dozvoljeno pa i da crnci glume izmisljene likove.
Ali donekle te razumem. Meni kao fanu Asimove zaduzbine, trebalo je da prodje dve tri epizode da pohvatam ko gde (zamisli glavni lik u knjizi belac muskarac, a u seriji zena crnac :D :D). Sto se mene tice odgledao kao totalno nezavisno delo i ono nije lose al nije ni nesto. Knjiga 10 u glavu za seriju. E sad ja nisam citao vichera niti sam igrao igricu, i sto se mene tice isti je mogao da bude i marsovac.

Harvi Dent ?

pre 1 godinu

Serija se ne dešava u srednjovekovnoj Evropi nego u izmišljenoj zemlji, ne čudiš se svim onim zverima nego što su se pojavili zamisli crnci. Biće da ti mrziš žene i crnce pa ti to i smeta.
(Vlada, 30. oktobar 2022 21:32)

Alo, legendo informiši se malo, svet je baziran na srednjovekovnoj €vripi, pre svega na slovenskoj i nordijskoj mitologij, samim tim nema smisla da crnci budu prisutni u tom svetu, jer nisu biIli prisutni u srednjem veku. Samo zato što je serija ili film po žanru fantastika ne znači da može da se ubacuje šta bilo. I dalje mora da postoji neka logika, a crnci u ovoj verziji srednjeg veka to nisu, već samo ubacivanje trenutnih politickih trendova, ili ti tokenizacij. Tako da, da, raznorazna čudovišta imaju logike, ali crnci nemaju. I sjaši malo sa tim optužbama da je neko rasista, ispadaš jadan u nedostatku nekog boljeg argumenta.

April O'Neal

pre 1 godinu

Šteta. Serija je imala potencijala da bude vrhunska, da su je pisali ovi što su radili Game of thrones, ovako je bezveze, scenario očajan, jedina svetla tačka je Henry Cavill. Prvu sezonu sam odgledala nekako, ali mi je scenario bio nedovoljno dobar, drugu nikako, očaj živi. Forsiranje manjina i prava, ova mala našminkana sve vreme, u srednjem veku, dok se valja po blatu i živi sa muškarcima, ma bezveze bre. Cavill se stvarno trudio, više je od lepog lica i zgodnog tela, i ja bih se smorila da sam na njegovom mestu.

Kakati

pre 1 godinu

Serija se ne dešava u srednjovekovnoj Evropi nego u izmišljenoj zemlji, ne čudiš se svim onim zverima nego što su se pojavili zamisli crnci. Biće da ti mrziš žene i crnce pa ti to i smeta.
(Vlada, 30. oktobar 2022 21:32)

Evo ga još jedan sumanuti levičar.
Mrzim kada neko ne predstavlja stvari kakve jesu. Svet je očigledno baziran na srednjevekovnoj Evropi, slovenskoj i donekle nordskoj mitologiji.
Pročitaj knjige, odigraj igre ako želiš nešto da naučiš.

Pisac knjiga ih nije tako predstavio, igre nisu tako predstavljene.

Serija nije bolja zbog tih odluka. Samo je gora jer nema više tu imerzivnost.

Wllaxy

pre 1 godinu

Serija se ne dešava u srednjovekovnoj Evropi nego u izmišljenoj zemlji, ne čudiš se svim onim zverima nego što su se pojavili zamisli crnci. Biće da ti mrziš žene i crnce pa ti to i smeta.
(Vlada, 30. oktobar 2022 21:32)

Ili je pre to što u toj izmišljenoj zemlji ni Sapkovski koji je u svoje knjige uveo slovensku mitologiju u priču, niti CDPR koji su napravili veoma uspešnu igračku trilogiju nisu smestili crnce pa verovatno to ljudima smeta, šta misliš o tome?

Jagodinac

pre 1 godinu

Druga sezona užasna, prvu sam nekako pogledao ali drugu posle prve epizode shvatio fa nije za mene.
Sa druge strane Gospodar Prstenova na Amazonu, takođe užas od dosade. Serija ne drži pažnju. Jednostavno nije ni 10% onoga što nam je film doneo.
Serije su Otac, majka, sin i naravno Ozark. Sve ostalo jako loše urađeno.

Cika

pre 1 godinu

Promašaj jeste, ali moglo je i gore ... recimo tamnoputi Geralt .
(hypatija, 30. oktobar 2022 21:54)

Pre bih gledao Idrisa Elbu nego ovoga...

River

pre 1 godinu

Šta?! Belac heteroseksualnog opredeljenja koji se izjašnjava kao obični muškarac?! Ima da ih cancel-uju momentalno! To što je Kevil stvoren za ulogu i mnogima prva asocijacija na Geralta je sasvim sporedno.

Vlada

pre 1 godinu

@Kakati

Serija se ne dešava u srednjovekovnoj Evropi nego u izmišljenoj zemlji, ne čudiš se svim onim zverima nego što su se pojavili zamisli crnci. Biće da ti mrziš žene i crnce pa ti to i smeta.

Čeki opinionista del cazzo

pre 1 godinu

Kavil je čovek- faca .
Realno i treba da budeš faca, da bi ti dali ulogu " Supermena".

Ekipa oko Bonda, Džejmsa Bonda , Brokoli & Co. ozbiljno greše ako ne uzmu Henrija u razmatranje za novog 007 !
Dostojna zamena za Krejga Danijela mogu biti samo on ( Kavil ) ili Tom Hardi .
( Javilo mi se u snu, koji je posle postao košmar, da Bonda glumi Patison aka novi Betmen , no to je druga priča )
Što se tiče Lijama , žgoljavijeg od braće Hemsvort , hronologija ide ovako :
Oženi se on novom Madonom ( čitaj : Majli Sajrus ).
Ja apelovah da to ne radi .Vidim da je dobar dečko pa rekoh: Daj da ga spasim, posavetujem ga...
Znadoh od pre da je Majli luda kao struja.
Dadoh mi 18 meseci.
Možda su spojili malo više, ne sećam se...

Epilog:

Drago mi je da je dečku bolje.
Viđali su ga posle razvoda ljudi na plaži , ali u nebulozne sate i sa ludačkim sjajem u očima.
Strepelo se da ne digne ruku na samog sebe...
To što ga je žena ostavila zbog druge žene ,takođe nije bilo od pomoći ...

All the best , mate ...

WotS

pre 1 godinu

Ne bi Cavill napuštao tako lukrativnu priliku da nema bolju ... a isto se odnosi i na Supermena. Sve "miriše" da će preuzeti ulogu Bonda, jer producentski tim traži da novi 007 bude na ekskluzivnom raspolaganju na duži rok. To, naravno, ne znači da neće moći da snima filmove sa strane (kao što je bilo omogućeno i Brosnanu i Craigu), ali samo i jedino ako se to uklapa u Bond "schedule". Serije ovakvog profila ili veliki projekti kao "Superman" se u to ne uklapaju, pa se sa značajnom dozom verovatnoće cela priča može povezati sa Bond franšizom. Na koncu, ne treba zaboraviti da je Cavill svojevremeno bio glavni takmac Craigu posle odlaska Brosnana, ali je tada na kraju procenjeno da je premlad za ulogu. Mislim da bi Cavill bio vrlo dobar Bond. Sigurno ne najbolji, ali bi to svakako bio više nego dobrodošao povratak na onaj džentlmenski, šmekerski, puno sofisticiraniji, opušteniji i duhovitiji profil tajnog agenta kakvog je Ian Fleming originalno zamislio. Ukratko - sve deluje logično, ali hajde da ipak vidimo ...

kojo

pre 1 godinu

Njegova uloga jeste glavna ali lik nije toliko karakteran da se ne moze menjati, ali kakav god da je, nisu trebali to raditi. Kavil je ok glumac, šteta što nema vise uloga, kao supermen je ok ali filmovi su sra..e, u filmi Uncle je extra odigrao.

miki

pre 1 godinu

kad pomisliš na prototip balvana sa glavom ko sunđer bob dobiješ kavila! toliko očajan glumac da boli,retko glup i antitalenat lik još plava perika pa isti mi je ko brankica branka sovrlić na steroidima svega mi!

Vlade

pre 1 godinu

Mads Mikkelsen kao pravljen za witcher-a ne mogu da verujem da on nije angazovan
(karlito, 30. oktobar 2022 17:39)


Slažem se pre, ali godine. Čudno bi bilo sada, pre 15 godina idealno.

tkt nuk

pre 1 godinu

@karlito
Bukvalno kad malo bolje razmislim, mada u holivudu dosta promašaja zadnjih par godina, sve više političke korektnosti i cgi-a, sve manje dobrih scenarista

Kakati

pre 1 godinu

Šteta.
Jedini pravi witcher može biti
Mads Mikkelsen
(Ds, 30. oktobar 2022 16:01)

Previše je star, uz to je još i nizak i slabe konstitucije.

Kevil voli igre i knjige, i pride je dobar glumac koji je želeo da sve odradi savršeno, što je i uradio.

Seriju je napustio kada je saznao da pisci bukvalno mrze sve ono što knjiga i igre predstavljaju. Videlo se to od starta jer su gurali feminacističke, politički korektne, "woke" povraćotine. Crnci u srednjevekovnoj Evropi, crnci vilenjaci, žene KAO NEPOGREŠIVI, NAJJAČIJI I NAJBOLJITIJI LIKOVI IKADA!

Kevil je bio jedina svetla tačka te serije. Šteta što je došlo do ovoga.

badem

pre 1 godinu

Meni Kavil nije nešto posebno ni legao kao Geralt. Bio je ok, ali daleko da nije bilo boljih opcij.
Jedino što smo se svi nekako navikli na njega, a u praksi se pokazalo loše po seriju kada se glavni lik, ili jedan od glavnih likova, zameni.

Живчани лик

pre 1 godinu

Кажу да напушта серију, јер ће да се врати улози коју је такође напустио - Супермену.

Nik

pre 1 godinu

Ništa, mi ćemo da nastavimo sa svojim životima a ti ćeš danas da na svaka 3 minuta ulaziš u post i brojiš minuse na komentar

.......

Bas steta.
(gorilaumagli

bolje sutra

pre 1 godinu

Definitivno ne cenim Cavila, ako ti se nije svidjao projekat, vidis da nesto ne stima...
Sramotno je napustiti projekat na pola puta..
Ali dobro, kako ti prema drugima, tako ce i oni prema tebi.

Kakati

pre 1 godinu

Šteta.
Jedini pravi witcher može biti
Mads Mikkelsen
(Ds, 30. oktobar 2022 16:01)

Previše je star, uz to je još i nizak i slabe konstitucije.

Kevil voli igre i knjige, i pride je dobar glumac koji je želeo da sve odradi savršeno, što je i uradio.

Seriju je napustio kada je saznao da pisci bukvalno mrze sve ono što knjiga i igre predstavljaju. Videlo se to od starta jer su gurali feminacističke, politički korektne, "woke" povraćotine. Crnci u srednjevekovnoj Evropi, crnci vilenjaci, žene KAO NEPOGREŠIVI, NAJJAČIJI I NAJBOLJITIJI LIKOVI IKADA!

Kevil je bio jedina svetla tačka te serije. Šteta što je došlo do ovoga.

WotS

pre 1 godinu

Ne bi Cavill napuštao tako lukrativnu priliku da nema bolju ... a isto se odnosi i na Supermena. Sve "miriše" da će preuzeti ulogu Bonda, jer producentski tim traži da novi 007 bude na ekskluzivnom raspolaganju na duži rok. To, naravno, ne znači da neće moći da snima filmove sa strane (kao što je bilo omogućeno i Brosnanu i Craigu), ali samo i jedino ako se to uklapa u Bond "schedule". Serije ovakvog profila ili veliki projekti kao "Superman" se u to ne uklapaju, pa se sa značajnom dozom verovatnoće cela priča može povezati sa Bond franšizom. Na koncu, ne treba zaboraviti da je Cavill svojevremeno bio glavni takmac Craigu posle odlaska Brosnana, ali je tada na kraju procenjeno da je premlad za ulogu. Mislim da bi Cavill bio vrlo dobar Bond. Sigurno ne najbolji, ali bi to svakako bio više nego dobrodošao povratak na onaj džentlmenski, šmekerski, puno sofisticiraniji, opušteniji i duhovitiji profil tajnog agenta kakvog je Ian Fleming originalno zamislio. Ukratko - sve deluje logično, ali hajde da ipak vidimo ...

Kakati

pre 1 godinu

Serija se ne dešava u srednjovekovnoj Evropi nego u izmišljenoj zemlji, ne čudiš se svim onim zverima nego što su se pojavili zamisli crnci. Biće da ti mrziš žene i crnce pa ti to i smeta.
(Vlada, 30. oktobar 2022 21:32)

Evo ga još jedan sumanuti levičar.
Mrzim kada neko ne predstavlja stvari kakve jesu. Svet je očigledno baziran na srednjevekovnoj Evropi, slovenskoj i donekle nordskoj mitologiji.
Pročitaj knjige, odigraj igre ako želiš nešto da naučiš.

Pisac knjiga ih nije tako predstavio, igre nisu tako predstavljene.

Serija nije bolja zbog tih odluka. Samo je gora jer nema više tu imerzivnost.

Vlade

pre 1 godinu

Mads Mikkelsen kao pravljen za witcher-a ne mogu da verujem da on nije angazovan
(karlito, 30. oktobar 2022 17:39)


Slažem se pre, ali godine. Čudno bi bilo sada, pre 15 godina idealno.

Wllaxy

pre 1 godinu

Serija se ne dešava u srednjovekovnoj Evropi nego u izmišljenoj zemlji, ne čudiš se svim onim zverima nego što su se pojavili zamisli crnci. Biće da ti mrziš žene i crnce pa ti to i smeta.
(Vlada, 30. oktobar 2022 21:32)

Ili je pre to što u toj izmišljenoj zemlji ni Sapkovski koji je u svoje knjige uveo slovensku mitologiju u priču, niti CDPR koji su napravili veoma uspešnu igračku trilogiju nisu smestili crnce pa verovatno to ljudima smeta, šta misliš o tome?

River

pre 1 godinu

Šta?! Belac heteroseksualnog opredeljenja koji se izjašnjava kao obični muškarac?! Ima da ih cancel-uju momentalno! To što je Kevil stvoren za ulogu i mnogima prva asocijacija na Geralta je sasvim sporedno.

Живчани лик

pre 1 godinu

Кажу да напушта серију, јер ће да се врати улози коју је такође напустио - Супермену.

kojo

pre 1 godinu

Njegova uloga jeste glavna ali lik nije toliko karakteran da se ne moze menjati, ali kakav god da je, nisu trebali to raditi. Kavil je ok glumac, šteta što nema vise uloga, kao supermen je ok ali filmovi su sra..e, u filmi Uncle je extra odigrao.

tkt nuk

pre 1 godinu

@karlito
Bukvalno kad malo bolje razmislim, mada u holivudu dosta promašaja zadnjih par godina, sve više političke korektnosti i cgi-a, sve manje dobrih scenarista

Čeki opinionista del cazzo

pre 1 godinu

Kavil je čovek- faca .
Realno i treba da budeš faca, da bi ti dali ulogu " Supermena".

Ekipa oko Bonda, Džejmsa Bonda , Brokoli & Co. ozbiljno greše ako ne uzmu Henrija u razmatranje za novog 007 !
Dostojna zamena za Krejga Danijela mogu biti samo on ( Kavil ) ili Tom Hardi .
( Javilo mi se u snu, koji je posle postao košmar, da Bonda glumi Patison aka novi Betmen , no to je druga priča )
Što se tiče Lijama , žgoljavijeg od braće Hemsvort , hronologija ide ovako :
Oženi se on novom Madonom ( čitaj : Majli Sajrus ).
Ja apelovah da to ne radi .Vidim da je dobar dečko pa rekoh: Daj da ga spasim, posavetujem ga...
Znadoh od pre da je Majli luda kao struja.
Dadoh mi 18 meseci.
Možda su spojili malo više, ne sećam se...

Epilog:

Drago mi je da je dečku bolje.
Viđali su ga posle razvoda ljudi na plaži , ali u nebulozne sate i sa ludačkim sjajem u očima.
Strepelo se da ne digne ruku na samog sebe...
To što ga je žena ostavila zbog druge žene ,takođe nije bilo od pomoći ...

All the best , mate ...

badem

pre 1 godinu

Meni Kavil nije nešto posebno ni legao kao Geralt. Bio je ok, ali daleko da nije bilo boljih opcij.
Jedino što smo se svi nekako navikli na njega, a u praksi se pokazalo loše po seriju kada se glavni lik, ili jedan od glavnih likova, zameni.

Harvi Dent ?

pre 1 godinu

Serija se ne dešava u srednjovekovnoj Evropi nego u izmišljenoj zemlji, ne čudiš se svim onim zverima nego što su se pojavili zamisli crnci. Biće da ti mrziš žene i crnce pa ti to i smeta.
(Vlada, 30. oktobar 2022 21:32)

Alo, legendo informiši se malo, svet je baziran na srednjovekovnoj €vripi, pre svega na slovenskoj i nordijskoj mitologij, samim tim nema smisla da crnci budu prisutni u tom svetu, jer nisu biIli prisutni u srednjem veku. Samo zato što je serija ili film po žanru fantastika ne znači da može da se ubacuje šta bilo. I dalje mora da postoji neka logika, a crnci u ovoj verziji srednjeg veka to nisu, već samo ubacivanje trenutnih politickih trendova, ili ti tokenizacij. Tako da, da, raznorazna čudovišta imaju logike, ali crnci nemaju. I sjaši malo sa tim optužbama da je neko rasista, ispadaš jadan u nedostatku nekog boljeg argumenta.

Jagodinac

pre 1 godinu

Druga sezona užasna, prvu sam nekako pogledao ali drugu posle prve epizode shvatio fa nije za mene.
Sa druge strane Gospodar Prstenova na Amazonu, takođe užas od dosade. Serija ne drži pažnju. Jednostavno nije ni 10% onoga što nam je film doneo.
Serije su Otac, majka, sin i naravno Ozark. Sve ostalo jako loše urađeno.

Maraja

pre 1 godinu

@Damjan U pravu si. Henri je rekao da je spreman na 7 sezona Witchera - pod jednim uslovom, da prate knjige i igrice što je bliže moguće. Nažalost, scenaristi mrze knjige, a bogami i igre, pa su hteli da napišu oni bolje od originalnog pisca. Henri je rekao doviđenja, a pogotovo što je Hamada, glavni u WB-u, konačno dobio šut kartu. Šest godina je Hamada blokirao svaki pokušaj vraćanja HK kao Supermena, jer je hteo da crni glumac bude sledeći Kal-El. Crnačka zajednica je poludela na to i poručila Warner Brosu da se drži stripova, a ako hoće crnca, onda nek ekranizuju strip sa crnim herojem, a ne da prepravljaju Supermena.

Nik

pre 1 godinu

Ništa, mi ćemo da nastavimo sa svojim životima a ti ćeš danas da na svaka 3 minuta ulaziš u post i brojiš minuse na komentar

.......

Bas steta.
(gorilaumagli

Vlada

pre 1 godinu

@Kakati

Serija se ne dešava u srednjovekovnoj Evropi nego u izmišljenoj zemlji, ne čudiš se svim onim zverima nego što su se pojavili zamisli crnci. Biće da ti mrziš žene i crnce pa ti to i smeta.

Cika

pre 1 godinu

Promašaj jeste, ali moglo je i gore ... recimo tamnoputi Geralt .
(hypatija, 30. oktobar 2022 21:54)

Pre bih gledao Idrisa Elbu nego ovoga...

SAF

pre 1 godinu

@Wots, pa Cavill je opet Supermen. Pojavljuje se u Black Adamu u post credit sceni i pocela je produkcija Man of Steel 2. Fanovi su bili za to da se vrati kao Supermen, prethodna garnitura upravnog odbora ga nije htela ali Rock Johnson a sada i novi direktori medju kojima je James Gunn su hteli Cavilla i dobili ga. Ipak ja sam misljenja da treba da mu se da i Bind jer je covek olicenje elegancije i dobrog izgleda a videli smo kako je izneo ulogu Napoleona u filmu U.N.C.L.E, stvarno fenomenalno mu takav tip lezi.

miki

pre 1 godinu

kad pomisliš na prototip balvana sa glavom ko sunđer bob dobiješ kavila! toliko očajan glumac da boli,retko glup i antitalenat lik još plava perika pa isti mi je ko brankica branka sovrlić na steroidima svega mi!

Sauron

pre 1 godinu

Ako je zbog uloge Bonda onda ok, ali ovako je on u celoj toj seriji bio svetla tačka sve ostalo teske gluposti koje nemaju veze sa pricom vec sa woke propagandom. Te neki crnci, te feministkinje, LGBT i tako dalje a sve te grupe jako slabo prate tu Witcher fransizu tako da mi nije jasno sta su pokusavali da nametnu nesto na silu. Slovensku mitologiju sveli na tesku sprdnju jos samo plemena Zulua nisu stavili u pricu... Uzas koji nema veze sa knjigom ni igricom. Politicka korektnost je vec unistila ovih par godina dobre prilike da snime veoma dobre serije...

Geralt

pre 1 godinu

Kao veliki fan Sapakovskovog serijala Veštac seriju, koju sam toliko očekivao, prestao sam da gledam posle prve epizode. Menjati savršenu radnju knjige i izmišljati toplu vodu, nije mi imalo smisla.

April O'Neal

pre 1 godinu

Šteta. Serija je imala potencijala da bude vrhunska, da su je pisali ovi što su radili Game of thrones, ovako je bezveze, scenario očajan, jedina svetla tačka je Henry Cavill. Prvu sezonu sam odgledala nekako, ali mi je scenario bio nedovoljno dobar, drugu nikako, očaj živi. Forsiranje manjina i prava, ova mala našminkana sve vreme, u srednjem veku, dok se valja po blatu i živi sa muškarcima, ma bezveze bre. Cavill se stvarno trudio, više je od lepog lica i zgodnog tela, i ja bih se smorila da sam na njegovom mestu.

Ivan

pre 1 godinu

žene KAO NEPOGREŠIVI, NAJJAČIJI I NAJBOLJITIJI LIKOVI IKADA!
(Kakati, 30. oktobar 2022 17:21)

U svakakve karakondzule i super heroje mozes da verujes, ali samo u zene ne. Kakav si ti tezak pacenik, majko mila :) Ti i stotine tih bednika koji ti lupjau pluseve. Povraca mi se od takvih gmizavaca kao sto ste vi.

Panzer

pre 1 godinu

Kavil je bukvalno bio jedina svetla tacka u seriji. Prvu sezonu sam nekako svario, drugu batalio posle 3 epizode. Prave velike kompromise sa izvornim materijalom, obiluje politickom korektnoscu i scenario nije neki. Sve u svemu, pass od mene....

bolje sutra

pre 1 godinu

Definitivno ne cenim Cavila, ako ti se nije svidjao projekat, vidis da nesto ne stima...
Sramotno je napustiti projekat na pola puta..
Ali dobro, kako ti prema drugima, tako ce i oni prema tebi.

Obrad

pre 1 godinu

Toliko dobar performans da sam ga zaboravio za tačno jedan minut nakon što sam ga odgledao. Najbolji Betmen je bio i biće Majkl Kiton.

maneken

pre 1 godinu

....
Evo ga još jedan sumanuti levičar.
....
(Kakati, 30. oktobar 2022 23:34) # Link komentara

Odkud znas da je levicar, mozda je crnac. A i realno ti je rekao. Fantazijska prica u kojoj je sve dozvoljeno pa i da crnci glume izmisljene likove.
Ali donekle te razumem. Meni kao fanu Asimove zaduzbine, trebalo je da prodje dve tri epizode da pohvatam ko gde (zamisli glavni lik u knjizi belac muskarac, a u seriji zena crnac :D :D). Sto se mene tice odgledao kao totalno nezavisno delo i ono nije lose al nije ni nesto. Knjiga 10 u glavu za seriju. E sad ja nisam citao vichera niti sam igrao igricu, i sto se mene tice isti je mogao da bude i marsovac.

haland

pre 1 godinu

Petinson je najbolji Betmen
(haland, 31. oktobar 2022 20:34)

Koju si vakcinu uzeo?
(Lola, 01. novembar 2022 02:21)


Dve. Prva je "comic book", a druga je najbolji perfomans Betmena dosad vidjen.

bolje sutra

pre 1 godinu

Definitivno ne cenim Cavila, ako ti se nije svidjao projekat, vidis da nesto ne stima...
Sramotno je napustiti projekat na pola puta..
Ali dobro, kako ti prema drugima, tako ce i oni prema tebi.

miki

pre 1 godinu

kad pomisliš na prototip balvana sa glavom ko sunđer bob dobiješ kavila! toliko očajan glumac da boli,retko glup i antitalenat lik još plava perika pa isti mi je ko brankica branka sovrlić na steroidima svega mi!

Vlada

pre 1 godinu

@Kakati

Serija se ne dešava u srednjovekovnoj Evropi nego u izmišljenoj zemlji, ne čudiš se svim onim zverima nego što su se pojavili zamisli crnci. Biće da ti mrziš žene i crnce pa ti to i smeta.

badem

pre 1 godinu

Meni Kavil nije nešto posebno ni legao kao Geralt. Bio je ok, ali daleko da nije bilo boljih opcij.
Jedino što smo se svi nekako navikli na njega, a u praksi se pokazalo loše po seriju kada se glavni lik, ili jedan od glavnih likova, zameni.

Cika

pre 1 godinu

Promašaj jeste, ali moglo je i gore ... recimo tamnoputi Geralt .
(hypatija, 30. oktobar 2022 21:54)

Pre bih gledao Idrisa Elbu nego ovoga...

Jagodinac

pre 1 godinu

Druga sezona užasna, prvu sam nekako pogledao ali drugu posle prve epizode shvatio fa nije za mene.
Sa druge strane Gospodar Prstenova na Amazonu, takođe užas od dosade. Serija ne drži pažnju. Jednostavno nije ni 10% onoga što nam je film doneo.
Serije su Otac, majka, sin i naravno Ozark. Sve ostalo jako loše urađeno.

Čeki opinionista del cazzo

pre 1 godinu

Kavil je čovek- faca .
Realno i treba da budeš faca, da bi ti dali ulogu " Supermena".

Ekipa oko Bonda, Džejmsa Bonda , Brokoli & Co. ozbiljno greše ako ne uzmu Henrija u razmatranje za novog 007 !
Dostojna zamena za Krejga Danijela mogu biti samo on ( Kavil ) ili Tom Hardi .
( Javilo mi se u snu, koji je posle postao košmar, da Bonda glumi Patison aka novi Betmen , no to je druga priča )
Što se tiče Lijama , žgoljavijeg od braće Hemsvort , hronologija ide ovako :
Oženi se on novom Madonom ( čitaj : Majli Sajrus ).
Ja apelovah da to ne radi .Vidim da je dobar dečko pa rekoh: Daj da ga spasim, posavetujem ga...
Znadoh od pre da je Majli luda kao struja.
Dadoh mi 18 meseci.
Možda su spojili malo više, ne sećam se...

Epilog:

Drago mi je da je dečku bolje.
Viđali su ga posle razvoda ljudi na plaži , ali u nebulozne sate i sa ludačkim sjajem u očima.
Strepelo se da ne digne ruku na samog sebe...
To što ga je žena ostavila zbog druge žene ,takođe nije bilo od pomoći ...

All the best , mate ...

Nik

pre 1 godinu

Ništa, mi ćemo da nastavimo sa svojim životima a ti ćeš danas da na svaka 3 minuta ulaziš u post i brojiš minuse na komentar

.......

Bas steta.
(gorilaumagli

Kakati

pre 1 godinu

Šteta.
Jedini pravi witcher može biti
Mads Mikkelsen
(Ds, 30. oktobar 2022 16:01)

Previše je star, uz to je još i nizak i slabe konstitucije.

Kevil voli igre i knjige, i pride je dobar glumac koji je želeo da sve odradi savršeno, što je i uradio.

Seriju je napustio kada je saznao da pisci bukvalno mrze sve ono što knjiga i igre predstavljaju. Videlo se to od starta jer su gurali feminacističke, politički korektne, "woke" povraćotine. Crnci u srednjevekovnoj Evropi, crnci vilenjaci, žene KAO NEPOGREŠIVI, NAJJAČIJI I NAJBOLJITIJI LIKOVI IKADA!

Kevil je bio jedina svetla tačka te serije. Šteta što je došlo do ovoga.

Ivan

pre 1 godinu

žene KAO NEPOGREŠIVI, NAJJAČIJI I NAJBOLJITIJI LIKOVI IKADA!
(Kakati, 30. oktobar 2022 17:21)

U svakakve karakondzule i super heroje mozes da verujes, ali samo u zene ne. Kakav si ti tezak pacenik, majko mila :) Ti i stotine tih bednika koji ti lupjau pluseve. Povraca mi se od takvih gmizavaca kao sto ste vi.

maneken

pre 1 godinu

....
Evo ga još jedan sumanuti levičar.
....
(Kakati, 30. oktobar 2022 23:34) # Link komentara

Odkud znas da je levicar, mozda je crnac. A i realno ti je rekao. Fantazijska prica u kojoj je sve dozvoljeno pa i da crnci glume izmisljene likove.
Ali donekle te razumem. Meni kao fanu Asimove zaduzbine, trebalo je da prodje dve tri epizode da pohvatam ko gde (zamisli glavni lik u knjizi belac muskarac, a u seriji zena crnac :D :D). Sto se mene tice odgledao kao totalno nezavisno delo i ono nije lose al nije ni nesto. Knjiga 10 u glavu za seriju. E sad ja nisam citao vichera niti sam igrao igricu, i sto se mene tice isti je mogao da bude i marsovac.

Kakati

pre 1 godinu

Serija se ne dešava u srednjovekovnoj Evropi nego u izmišljenoj zemlji, ne čudiš se svim onim zverima nego što su se pojavili zamisli crnci. Biće da ti mrziš žene i crnce pa ti to i smeta.
(Vlada, 30. oktobar 2022 21:32)

Evo ga još jedan sumanuti levičar.
Mrzim kada neko ne predstavlja stvari kakve jesu. Svet je očigledno baziran na srednjevekovnoj Evropi, slovenskoj i donekle nordskoj mitologiji.
Pročitaj knjige, odigraj igre ako želiš nešto da naučiš.

Pisac knjiga ih nije tako predstavio, igre nisu tako predstavljene.

Serija nije bolja zbog tih odluka. Samo je gora jer nema više tu imerzivnost.

kojo

pre 1 godinu

Njegova uloga jeste glavna ali lik nije toliko karakteran da se ne moze menjati, ali kakav god da je, nisu trebali to raditi. Kavil je ok glumac, šteta što nema vise uloga, kao supermen je ok ali filmovi su sra..e, u filmi Uncle je extra odigrao.

River

pre 1 godinu

Šta?! Belac heteroseksualnog opredeljenja koji se izjašnjava kao obični muškarac?! Ima da ih cancel-uju momentalno! To što je Kevil stvoren za ulogu i mnogima prva asocijacija na Geralta je sasvim sporedno.

Obrad

pre 1 godinu

Toliko dobar performans da sam ga zaboravio za tačno jedan minut nakon što sam ga odgledao. Najbolji Betmen je bio i biće Majkl Kiton.

WotS

pre 1 godinu

Ne bi Cavill napuštao tako lukrativnu priliku da nema bolju ... a isto se odnosi i na Supermena. Sve "miriše" da će preuzeti ulogu Bonda, jer producentski tim traži da novi 007 bude na ekskluzivnom raspolaganju na duži rok. To, naravno, ne znači da neće moći da snima filmove sa strane (kao što je bilo omogućeno i Brosnanu i Craigu), ali samo i jedino ako se to uklapa u Bond "schedule". Serije ovakvog profila ili veliki projekti kao "Superman" se u to ne uklapaju, pa se sa značajnom dozom verovatnoće cela priča može povezati sa Bond franšizom. Na koncu, ne treba zaboraviti da je Cavill svojevremeno bio glavni takmac Craigu posle odlaska Brosnana, ali je tada na kraju procenjeno da je premlad za ulogu. Mislim da bi Cavill bio vrlo dobar Bond. Sigurno ne najbolji, ali bi to svakako bio više nego dobrodošao povratak na onaj džentlmenski, šmekerski, puno sofisticiraniji, opušteniji i duhovitiji profil tajnog agenta kakvog je Ian Fleming originalno zamislio. Ukratko - sve deluje logično, ali hajde da ipak vidimo ...

Wllaxy

pre 1 godinu

Serija se ne dešava u srednjovekovnoj Evropi nego u izmišljenoj zemlji, ne čudiš se svim onim zverima nego što su se pojavili zamisli crnci. Biće da ti mrziš žene i crnce pa ti to i smeta.
(Vlada, 30. oktobar 2022 21:32)

Ili je pre to što u toj izmišljenoj zemlji ni Sapkovski koji je u svoje knjige uveo slovensku mitologiju u priču, niti CDPR koji su napravili veoma uspešnu igračku trilogiju nisu smestili crnce pa verovatno to ljudima smeta, šta misliš o tome?

April O'Neal

pre 1 godinu

Šteta. Serija je imala potencijala da bude vrhunska, da su je pisali ovi što su radili Game of thrones, ovako je bezveze, scenario očajan, jedina svetla tačka je Henry Cavill. Prvu sezonu sam odgledala nekako, ali mi je scenario bio nedovoljno dobar, drugu nikako, očaj živi. Forsiranje manjina i prava, ova mala našminkana sve vreme, u srednjem veku, dok se valja po blatu i živi sa muškarcima, ma bezveze bre. Cavill se stvarno trudio, više je od lepog lica i zgodnog tela, i ja bih se smorila da sam na njegovom mestu.

Живчани лик

pre 1 godinu

Кажу да напушта серију, јер ће да се врати улози коју је такође напустио - Супермену.

Vlade

pre 1 godinu

Mads Mikkelsen kao pravljen za witcher-a ne mogu da verujem da on nije angazovan
(karlito, 30. oktobar 2022 17:39)


Slažem se pre, ali godine. Čudno bi bilo sada, pre 15 godina idealno.

Sauron

pre 1 godinu

Ako je zbog uloge Bonda onda ok, ali ovako je on u celoj toj seriji bio svetla tačka sve ostalo teske gluposti koje nemaju veze sa pricom vec sa woke propagandom. Te neki crnci, te feministkinje, LGBT i tako dalje a sve te grupe jako slabo prate tu Witcher fransizu tako da mi nije jasno sta su pokusavali da nametnu nesto na silu. Slovensku mitologiju sveli na tesku sprdnju jos samo plemena Zulua nisu stavili u pricu... Uzas koji nema veze sa knjigom ni igricom. Politicka korektnost je vec unistila ovih par godina dobre prilike da snime veoma dobre serije...

tkt nuk

pre 1 godinu

@karlito
Bukvalno kad malo bolje razmislim, mada u holivudu dosta promašaja zadnjih par godina, sve više političke korektnosti i cgi-a, sve manje dobrih scenarista

Harvi Dent ?

pre 1 godinu

Serija se ne dešava u srednjovekovnoj Evropi nego u izmišljenoj zemlji, ne čudiš se svim onim zverima nego što su se pojavili zamisli crnci. Biće da ti mrziš žene i crnce pa ti to i smeta.
(Vlada, 30. oktobar 2022 21:32)

Alo, legendo informiši se malo, svet je baziran na srednjovekovnoj €vripi, pre svega na slovenskoj i nordijskoj mitologij, samim tim nema smisla da crnci budu prisutni u tom svetu, jer nisu biIli prisutni u srednjem veku. Samo zato što je serija ili film po žanru fantastika ne znači da može da se ubacuje šta bilo. I dalje mora da postoji neka logika, a crnci u ovoj verziji srednjeg veka to nisu, već samo ubacivanje trenutnih politickih trendova, ili ti tokenizacij. Tako da, da, raznorazna čudovišta imaju logike, ali crnci nemaju. I sjaši malo sa tim optužbama da je neko rasista, ispadaš jadan u nedostatku nekog boljeg argumenta.

SAF

pre 1 godinu

@Wots, pa Cavill je opet Supermen. Pojavljuje se u Black Adamu u post credit sceni i pocela je produkcija Man of Steel 2. Fanovi su bili za to da se vrati kao Supermen, prethodna garnitura upravnog odbora ga nije htela ali Rock Johnson a sada i novi direktori medju kojima je James Gunn su hteli Cavilla i dobili ga. Ipak ja sam misljenja da treba da mu se da i Bind jer je covek olicenje elegancije i dobrog izgleda a videli smo kako je izneo ulogu Napoleona u filmu U.N.C.L.E, stvarno fenomenalno mu takav tip lezi.

Maraja

pre 1 godinu

@Damjan U pravu si. Henri je rekao da je spreman na 7 sezona Witchera - pod jednim uslovom, da prate knjige i igrice što je bliže moguće. Nažalost, scenaristi mrze knjige, a bogami i igre, pa su hteli da napišu oni bolje od originalnog pisca. Henri je rekao doviđenja, a pogotovo što je Hamada, glavni u WB-u, konačno dobio šut kartu. Šest godina je Hamada blokirao svaki pokušaj vraćanja HK kao Supermena, jer je hteo da crni glumac bude sledeći Kal-El. Crnačka zajednica je poludela na to i poručila Warner Brosu da se drži stripova, a ako hoće crnca, onda nek ekranizuju strip sa crnim herojem, a ne da prepravljaju Supermena.

haland

pre 1 godinu

Petinson je najbolji Betmen
(haland, 31. oktobar 2022 20:34)

Koju si vakcinu uzeo?
(Lola, 01. novembar 2022 02:21)


Dve. Prva je "comic book", a druga je najbolji perfomans Betmena dosad vidjen.

Geralt

pre 1 godinu

Kao veliki fan Sapakovskovog serijala Veštac seriju, koju sam toliko očekivao, prestao sam da gledam posle prve epizode. Menjati savršenu radnju knjige i izmišljati toplu vodu, nije mi imalo smisla.

Panzer

pre 1 godinu

Kavil je bukvalno bio jedina svetla tacka u seriji. Prvu sezonu sam nekako svario, drugu batalio posle 3 epizode. Prave velike kompromise sa izvornim materijalom, obiluje politickom korektnoscu i scenario nije neki. Sve u svemu, pass od mene....