Ponedeljak, 13.09.2021.

13:28

"Smela promena" - sledeći Indijana Džouns biće žena

Izvor: B92

"Smela promena" - sledeæi Indijana Džouns biæe žena IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

119 Komentari

Sortiraj po:

Drug kontraš

pre 2 godine

Polako ljudi, neće ona biti Indijana Džons. Koliko sam ja razumeo, Ford će opet glumiti Indijanu, ali će se ova Fibi pojaviti kao neka njegova saradnica koja će posle tog filma imati neki (spin-off) serijal koji se odvija u "Indina Jones Cinematic Universe-u".
Provereni Diznijev recept za mužu neke franšize (feminizam dodje tu kao šlag na tortu).

No1

pre 2 godine

eh..kad se setim da sam prvi primetio i pisao o ovome..pre dvadesetak godina kad su tek počinjali feministi iz Holivuda, stidljivo..baš na b92 komentarima..99.9%ljudi nije imalo pojma o ovoj pojavi. Sad kad vas vidim koliko vas ima..malo mi oko zasuzi od sreće..ipak nedovoljno nas je. Širi dalje da se zgadi većini, moramo spasiti akcione filmove

Režiser

pre 2 godine

Još da snime "Mućke" sa ženskim Del Bojem.... kad će više taj meteor?
(Sitkom lover, 14. septembar 2021 09:10)

Misliš Del Girl?

EU Citizen

pre 2 godine

Ma super ste, samo od mene ni centa, neka vam to. gledaju woke milenijalci ispranog mozga, neomarksistički bolesnici i neprijatelji civilizacije i svega zdravog i normalnog :))) Nećete još dugo, svakako...

Mladen

pre 2 godine

To niko ziv nece da gleda ko i zenskog Dzejms Bonda, zene prve. Ja ne znam na kojim teskim drogama su ti ludaci tamo kad hoce da gube pare.

putnik

pre 2 godine

Manje više nevezano za temu, ali.. Jeste znali da u USA samo 13% populacije čine afroamerikanci? Kladim se da ste mislili da je broj mnoogo veći. Od tog broja 9% žive kao životinje u kavezima koje su sami sebi napravili. Ali hajmo svi da im podilazimo, jer je to korektno.

R49

pre 2 godine

Smela promena" - sledeći Indijana Džouns biće žena

To je sledeći film koji neću gledati. Producentske idiotarije su sve češće i veće. Ubiće filmsku industriju za šaku dolara.

Looking Forward

pre 2 godine

Predlažem da novi Indijana Džons bude inteligentna svinja sa govornim modulatorom, koja bi osim od nacista, verskih fanatika i kriminalaca bila prinuđena da beži i od kasapina.
(Života, 14. septembar 2021 11:03)
Života ti, Života, dalsi normalan? Zamisli epizodu "Indijana Džons: Krmak u Teheranu". To sa svinjom, to ništa, ne biva, zaboravi. Ali sviđa mi se kako razmišljaš. Jesi li razmatrao da bude jarac? To bi bilo bolje, zar ne?

Milos Miletic

pre 2 godine

Ne dirajte mi Indija! Mog heroja iz detinjstva (on i Džejms bond).
očigledno je woke culture, krajnji levičari i svakvi čudaci koji sede po čitav dan na tviteru vrše kulturne promene koje se dešavaju u Americi i tužno je šta se dešava tamo. Filmovi im više nemaju nikakvu vrednost. Politička korektnost donosi sve samo ne progres društva. Kao i feminizam uostalom. OStavite muške likove i muškarce na miru! da nema njih, ne bi ni bilo ovog sveta.

Milos Miletic

pre 2 godine

Indijana Dzons, bio i ostao trilogija. Ne znam sta im je trebao cetvrti deo, a ovo sledece ne vredi ni komentarisati

četvrti deo je super. ne razumem toliki hejt. ajd da je ovo nešto, ali super je film.

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Zovu se WOKE, jer su navodno osvesceni, probudjeni, a oni sve suprotno. Zatupeli, mozak ugasen i rade po instrukcijama. Gade mi se svi ti WOKE imbecili, kao i sve sto je proizvod toga.

Miloš

pre 2 godine

Ne dirajte mi heroja iz detinjstva! Liberalni, feministički paćenici.
A i čak i da uradite takvu blasfemiju, to će vam propasti na bioskopima kao balon.

muska svinja

pre 2 godine

Ok, neka bude zena, ali zasto ne uzmu neku lepu zenu? Dr Who su totalno unistili kad su napravili takvu zamenu, jer Dzodi Vitajker jednostavno ima izgled i harizmu nadzak babe. Jasno je da je Karen Gilan kao Ejmi Pond bila glavna zvezda serije, pa kad je ona otisla nisu znali sta da rade i zato su napravili tu zamenu, ali onda su trebali ili da vrate Karen ovog puta u naslovnoj ulozi ili da pronadju adekvatnu zamenu. Sa Larom Kroft su bar imali mladu Angelinu Dzoli, pa posle Alisiju Vikander koja je bila pun pogodak. A to da ova bude Idijana Dzons je isto kao da su npr u originalnom filmu tu ulogu dali Denholmu Eliotu, ili kao da je Deni DeVito bio glavna uloga u Lovu na zeleni dijamant.

ako već neko ne može da izvuče pouke iz ženskog Ghostbuster-a...

pre 2 godine

Već postoji ženski Indijana Džons. Zove se Lara Kroft. Ona je i pravljena mahom po njegovom uzoru.

A Harison Ford je više puta rekao da dok god je on živ drugog Indijane Džonsa neće biti. On umire sa njim - a tako i treba da bude. Jesu spekulisali i o Matu Vilijamsu, njegovom sinu iz četvrtog dela da je predviđen da preuzme franšizu? I šta se desilo od toga?

Života

pre 2 godine

Zašto se zaustaviti na ženi, transvestitu, drugoj boji kože? Predlažem da novi Indijana Džons bude inteligentna svinja sa govornim modulatorom, koja bi osim od nacista, verskih fanatika i kriminalaca bila prinuđena da beži i od kasapina.

W

pre 2 godine

Što kažu braća Ameri get woke, go broke. Ali profit je odavno u pedesetom planu Holivuda . Nekad im je bio važniji od nosača aviona ,sad smeće ni Amerima ne mogu da prodaju.

cvele

pre 2 godine

> Holivud ne cilja Srbe ili bilo koje druge narode da gledaju njihove filmove. Ovo je film sto ce mnogi ostrasceni BLM, Antifa, woke liberali pogledati

Nisam bas siguran. Slicnu budalastinu su napravili sa Ghostbustersima pa su pukli i sad dovlace originalnu ekipu za sledeci nastavak.

XP

pre 2 godine

Kejtlin Kenedi ne može da napravi "velike smele promene", jer je jedino što zna da radi, da uzme muške likove i pretvori ih u ženske.
Naravno, kad taj film "flopne" na blagajnama, okriviće muškarce, jer neće da gledaju "jake žene" (namerno zaboravljajući "Osmog putnika", "Terminatora", pa i "Laru Kroft" i "Alitu", gde su stvoreni ženski likovi, a ne prepravljeni muški).

Inače, pomenu neko Spajdermena. Spiderwoman strip sam čitao početkom osamdesetih, ali je njena priča drugačija, nije preslikan Piter Parker.

meda

pre 2 godine

Narode, pošto ova Holivudska sr&nja ne vredi gledati već godinama, preporučujem korejsku TV produkciju (kineska, hongkongška, tajvanska, japanska su već dosta slabije).
Nema tih raznoraznih gadosti i gluposti.
Pogledajte npr. od istorijskih "Mr. Sunshine" ili od modernih dramedy "Another Miss Oh" (te sigurno imaju na Netflixu, ja korejce gledam na Viki Rakuten streamingu ali ne znam jel to ima u Srbiji, tamo ima bukvalno sve).

Kritičar

pre 2 godine

Drago mi je da se i same žene već sprdaju sa ovim femi fazonom... Svi počeli da budu politički korektni, ako film flopuje kako inače biva da mogu da kažu "bojkotuju nas, mrze nas, fašizam, šovinizam, homofobi..." Bukvalno nijedan od tih pokušaja nije uspeo, niti će, jer se akcenat baca na to umesto na scenario, pre svega...

Živadin

pre 2 godine

Čekam ratove zvezda gde je glavna negativka Dart Vejderka koja kad diše kroz onu masku, čuje se zvuka kao iz pornića. I ima velike… koje joj vire ispod oklopa na izvolte…

Takođe, Supermenka koja se svako malo presvlači i oblači tanga seksi crvene gaćice preko plavog kostima i naravno, osim gaćica preko kostima oblači i brus preko kostima jer drugačije ne ide.

Jako dugo, godinama ne gledam američke novije filmove. Npr. nikad nisam odgledao ove novije Dzems Bondove, zadnje verzije kojekakvih spajdermena, hulkova… Čak nisam gledao ni hiperprodukovane Ratove Zvezda - sve samo kompjuterska animacija i beskrajno preterivanje: kad mi se gleda animacija, odgledam stari crtani film jer ni ovi novi radjeni na računarima u 90% slučajeva nisu nizašta.

Nisam uopšte siguran na koji to način Holivud opstaje sa takvim bljuvotinama, ali kada uporedite filmove do neke 2005. godine i ovo od zadnjih 15 godina, da se čoveku smuci.

Postojao je radnja, drama, realnost, tenzija… Danas je priča mršava da mršavija ne može biti ali važno da je sve u CGI-ju da ti se želudac okrene.

U pravu si

pre 2 godine

Dobro je što su na vreme najavili da će biti ženski Indijana Džons, pa odmah znam da neću gledati film.
Bukvalno svaki film gde urade tu zamenu pola, ispadne teško sTanje.

Milos Radunkovic

pre 2 godine

Трећи треба да буде геј, затим лезбијка, а после њих, ко зна измислићесе веч нешто.

Sanja87

pre 2 godine

Ja se kao feministkinja protivim ovome. Ovo nema nikakve veze sa borbom za jednaka prava, ovo je potpuna dekonstrukcija svega. Evo, prva ne bih gledala ovaj film. A da li bi gledala neki novi film o nekoj arheoloskinji kao Ejlin Foks, npr? Da.

max

pre 2 godine

Kada ce snimiti neki film o zenama rudarima, gradjevinskim radnicama na visini, elektromonterkama, radnicama na naftnim busotinama? Bili bi uverljivi kao i zenski Indijana Dzons. Sve najteze i najopasnije poslove na planeti rade muskarci. Zivimo u svetu koji su izgradili i odrzavaju muskarci. Te cinjenice nece nista promeniti. Ni jedna ideologija, ni jedan film. Zenama je dovoljno da samo postoje i da ih drustvo ceni i uvazava, muskarac je taj koji mora da se dokazuje delima i postignucima. Muskarca bez postignuca niko ne ceni. Za zenu to ne vazi. Zato zena ne mora da bude Indijana Dzons i gotovo nikada i nije.

miki

pre 2 godine

Stvarno mi postaje muka od vas degenirika sa zapada.Indijana kao zena??TO sto su oni bolesni nikako ne mora da znaci da i ja treba da budem bolestan i gledam njihove bljuvotine!Indijana kao zena,bolesnici!!!

Flying Dutchman

pre 2 godine

Nije dovoljno da bude samo zena. Treba da je homoseksualne orijentacije i po mogucnosti crnkinja. Onda ce sve biti kako treba...

only fools and horses

pre 2 godine

Pored cinjenice da ce to onda biti kopije Tomb Raidera ostaje i problem da je u poslednjem filmu vec vidjen njegov sin kome, kad pokusa da uzme fedoru, Indiana kaze "Not yet". Ne znam kako misle da izvedu da taj sin odjednom nestane, ali se umesto njega pojavi cerka.
(vampirbg, 13. septembar 2021 20:22)

Pa to barem nije problem. Taj sin će shvatiti da je celog života on zapravo žena zarobljena u muškom telu i promeniće pol.

Čupa

pre 2 godine

A u fransizi Tomb Raider... nova Lara ce biti Kristijan Bejl. Promenice fransizu i videcemo nesto totalno smelo i nevidjeno do sada.
(mr.wolf, 13. septembar 2021 20:42)

Da, Lorens "Leri" Kroft, Larin davno izgubljeni brat.

Dejanmi

pre 2 godine

Holivud ne cilja Srbe ili bilo koje druge narode da gledaju njihove filmove. Ovo je film sto ce mnogi ostrasceni BLM, Antifa, woke liberali pogledati i to njima donosi trzite 70/80 miliona ljudi koji su spremni platiti 20/30$ da pogledaju film u kinu ili kuci preko neke streaming aplikacije.
Pa vi racunajte profit a profit je sve..

Wllaxy

pre 2 godine

Šta je sledeće - da u filmu o WW2 Hitlera glumi žena? Da u eventualnom nastavku imamo Kumu a ne Kuma? Da u nekom prikvelu Sauron bude transrodna osoba? Neke stvari ne treba dirati ali pojedinci u pokušaju političke korektnosti ne znaju gde udaraju!

vampirbg

pre 2 godine

Pored cinjenice da ce to onda biti kopije Tomb Raidera ostaje i problem da je u poslednjem filmu vec vidjen njegov sin kome, kad pokusa da uzme fedoru, Indiana kaze "Not yet". Ne znam kako misle da izvedu da taj sin odjednom nestane, ali se umesto njega pojavi cerka.

Ser Kokeza od FSS-a

pre 2 godine

Holivud je već godinama nesposoban da napravi dobru akcionu junakinju. U većini filmova i serija koje sam gledao tokom protekle decenije, primetio sam isti obrazac: ženska junakinja je uvek savršena, bezgrešna, lako savladava sve izazove, pametnija je od svih muškaraca koji su gotovo uvek tupavi i nesposobni, a takođe je i sva usk**čena i iritantna, prosto puna sebe. Da ne pominjem koliko njih su samo kopije postojećih muških likova, evo sada će čak i Natali Portman da glumi Tora (ne pitajte ništa). Ja ne znam kako ijedna odrasla, zrela i zdravorazumna osoba može da pomisli da će se takav lik ikome dopasti. Ako vam treba primer kako treba da izgleda snažan ženski lik, uzmite Ripli iz "Osmog putnika" ili Saru Konor iz "Terminatora" - dve žene koje ni izbliza nisu savršene, pune su mana, boje se svojih neprijatelja, ali zato i jačaju kroz film, uče na svojim greškama i kada na kraju pobede svog neprijatelja, zadovoljne su i one a i mi koji gledamo. A ove gluposti su obično gubljenje vremena, energije i para koje su mogle biti mnogo pametnije utrošene bilo gde drugde.

Баки

pre 2 godine

Ово је пројект за нашу децу, изокренуће им све, то што ми пенимо нема никаквог утицаја, то је то.

w.w.

pre 2 godine

Takav lik vec postoji...zove se Lara Kroft aka Tomb Raider...ovaj bezobrazluk,ne znam kako bih ga drugacije nazvao,je otisao predaleko. Ako se ovo ostvari nadam se da ce sledeca Wonder Woman biti Idris Elba pa da vidimo kako bi im se to svidelo...ustvari,sto je najgore verovatno bi im se i svidelo...

Mile

pre 2 godine

Trebala je biti žena, ne-belkinja, gej jevrejka ili muslimanka, invalid.
Valjda bi tad svi bili zadovoljni.

Jbt politička korektnost ubijasvu draž filmova.

motamkabloveza200evra

pre 2 godine

.... a ja se taman ponadao da će biti trans afro-amerikanka binarno- homoseksualnog opredeljenja, sa pomakom ka neutralno-rasnoj definiciji vegana- antivaksera...

lalalaland

pre 2 godine

Nije li to onda Tomb rajder ? Jos jedna katastrofa u najavi. Fibi Valer iza sebe nema gotovo nijednu zapazenu ulogu, sem sto je glumila robota u filmu Solo. Poznata je po svom feminacizmu i "woke" agendi. Ja sam vec neko vreme batalio americke blokbastere, jer je politika uzela Holivud pod svoje, a svaki film koji uz sve to ima za producenta Ketlin Kenedi treba zaobilaziti u sirokom luku.

Dejan

pre 2 godine

Indijanka Džouns, zvuči kao dobrovoljkinja (valjda se ovako kaže) iz WWI. Holivud je u dekadenciji koja je veća nego što je Stari Rim ikada uspeo da posrne. Razvrat, lažni moral i plitkoumlje. A pre samo 20-30 god je tamo stvorena gomila filmova koji će zauvek ostati upamćeni kao remek dela. Žalosno.

w.w.

pre 2 godine

Takav lik vec postoji...zove se Lara Kroft aka Tomb Raider...ovaj bezobrazluk,ne znam kako bih ga drugacije nazvao,je otisao predaleko. Ako se ovo ostvari nadam se da ce sledeca Wonder Woman biti Idris Elba pa da vidimo kako bi im se to svidelo...ustvari,sto je najgore verovatno bi im se i svidelo...

motamkabloveza200evra

pre 2 godine

.... a ja se taman ponadao da će biti trans afro-amerikanka binarno- homoseksualnog opredeljenja, sa pomakom ka neutralno-rasnoj definiciji vegana- antivaksera...

Mile

pre 2 godine

Trebala je biti žena, ne-belkinja, gej jevrejka ili muslimanka, invalid.
Valjda bi tad svi bili zadovoljni.

Jbt politička korektnost ubijasvu draž filmova.

Flying Dutchman

pre 2 godine

Nije dovoljno da bude samo zena. Treba da je homoseksualne orijentacije i po mogucnosti crnkinja. Onda ce sve biti kako treba...

only fools and horses

pre 2 godine

Pored cinjenice da ce to onda biti kopije Tomb Raidera ostaje i problem da je u poslednjem filmu vec vidjen njegov sin kome, kad pokusa da uzme fedoru, Indiana kaze "Not yet". Ne znam kako misle da izvedu da taj sin odjednom nestane, ali se umesto njega pojavi cerka.
(vampirbg, 13. septembar 2021 20:22)

Pa to barem nije problem. Taj sin će shvatiti da je celog života on zapravo žena zarobljena u muškom telu i promeniće pol.

Wllaxy

pre 2 godine

Šta je sledeće - da u filmu o WW2 Hitlera glumi žena? Da u eventualnom nastavku imamo Kumu a ne Kuma? Da u nekom prikvelu Sauron bude transrodna osoba? Neke stvari ne treba dirati ali pojedinci u pokušaju političke korektnosti ne znaju gde udaraju!

Ser Kokeza od FSS-a

pre 2 godine

Holivud je već godinama nesposoban da napravi dobru akcionu junakinju. U većini filmova i serija koje sam gledao tokom protekle decenije, primetio sam isti obrazac: ženska junakinja je uvek savršena, bezgrešna, lako savladava sve izazove, pametnija je od svih muškaraca koji su gotovo uvek tupavi i nesposobni, a takođe je i sva usk**čena i iritantna, prosto puna sebe. Da ne pominjem koliko njih su samo kopije postojećih muških likova, evo sada će čak i Natali Portman da glumi Tora (ne pitajte ništa). Ja ne znam kako ijedna odrasla, zrela i zdravorazumna osoba može da pomisli da će se takav lik ikome dopasti. Ako vam treba primer kako treba da izgleda snažan ženski lik, uzmite Ripli iz "Osmog putnika" ili Saru Konor iz "Terminatora" - dve žene koje ni izbliza nisu savršene, pune su mana, boje se svojih neprijatelja, ali zato i jačaju kroz film, uče na svojim greškama i kada na kraju pobede svog neprijatelja, zadovoljne su i one a i mi koji gledamo. A ove gluposti su obično gubljenje vremena, energije i para koje su mogle biti mnogo pametnije utrošene bilo gde drugde.

U pravu si

pre 2 godine

Dobro je što su na vreme najavili da će biti ženski Indijana Džons, pa odmah znam da neću gledati film.
Bukvalno svaki film gde urade tu zamenu pola, ispadne teško sTanje.

miki

pre 2 godine

Stvarno mi postaje muka od vas degenirika sa zapada.Indijana kao zena??TO sto su oni bolesni nikako ne mora da znaci da i ja treba da budem bolestan i gledam njihove bljuvotine!Indijana kao zena,bolesnici!!!

max

pre 2 godine

Kada ce snimiti neki film o zenama rudarima, gradjevinskim radnicama na visini, elektromonterkama, radnicama na naftnim busotinama? Bili bi uverljivi kao i zenski Indijana Dzons. Sve najteze i najopasnije poslove na planeti rade muskarci. Zivimo u svetu koji su izgradili i odrzavaju muskarci. Te cinjenice nece nista promeniti. Ni jedna ideologija, ni jedan film. Zenama je dovoljno da samo postoje i da ih drustvo ceni i uvazava, muskarac je taj koji mora da se dokazuje delima i postignucima. Muskarca bez postignuca niko ne ceni. Za zenu to ne vazi. Zato zena ne mora da bude Indijana Dzons i gotovo nikada i nije.

Živadin

pre 2 godine

Čekam ratove zvezda gde je glavna negativka Dart Vejderka koja kad diše kroz onu masku, čuje se zvuka kao iz pornića. I ima velike… koje joj vire ispod oklopa na izvolte…

Takođe, Supermenka koja se svako malo presvlači i oblači tanga seksi crvene gaćice preko plavog kostima i naravno, osim gaćica preko kostima oblači i brus preko kostima jer drugačije ne ide.

Jako dugo, godinama ne gledam američke novije filmove. Npr. nikad nisam odgledao ove novije Dzems Bondove, zadnje verzije kojekakvih spajdermena, hulkova… Čak nisam gledao ni hiperprodukovane Ratove Zvezda - sve samo kompjuterska animacija i beskrajno preterivanje: kad mi se gleda animacija, odgledam stari crtani film jer ni ovi novi radjeni na računarima u 90% slučajeva nisu nizašta.

Nisam uopšte siguran na koji to način Holivud opstaje sa takvim bljuvotinama, ali kada uporedite filmove do neke 2005. godine i ovo od zadnjih 15 godina, da se čoveku smuci.

Postojao je radnja, drama, realnost, tenzija… Danas je priča mršava da mršavija ne može biti ali važno da je sve u CGI-ju da ti se želudac okrene.

Čupa

pre 2 godine

A u fransizi Tomb Raider... nova Lara ce biti Kristijan Bejl. Promenice fransizu i videcemo nesto totalno smelo i nevidjeno do sada.
(mr.wolf, 13. septembar 2021 20:42)

Da, Lorens "Leri" Kroft, Larin davno izgubljeni brat.

Milos Radunkovic

pre 2 godine

Трећи треба да буде геј, затим лезбијка, а после њих, ко зна измислићесе веч нешто.

Dejan

pre 2 godine

Indijanka Džouns, zvuči kao dobrovoljkinja (valjda se ovako kaže) iz WWI. Holivud je u dekadenciji koja je veća nego što je Stari Rim ikada uspeo da posrne. Razvrat, lažni moral i plitkoumlje. A pre samo 20-30 god je tamo stvorena gomila filmova koji će zauvek ostati upamćeni kao remek dela. Žalosno.

Sanja87

pre 2 godine

Ja se kao feministkinja protivim ovome. Ovo nema nikakve veze sa borbom za jednaka prava, ovo je potpuna dekonstrukcija svega. Evo, prva ne bih gledala ovaj film. A da li bi gledala neki novi film o nekoj arheoloskinji kao Ejlin Foks, npr? Da.

Života

pre 2 godine

Zašto se zaustaviti na ženi, transvestitu, drugoj boji kože? Predlažem da novi Indijana Džons bude inteligentna svinja sa govornim modulatorom, koja bi osim od nacista, verskih fanatika i kriminalaca bila prinuđena da beži i od kasapina.

vampirbg

pre 2 godine

Pored cinjenice da ce to onda biti kopije Tomb Raidera ostaje i problem da je u poslednjem filmu vec vidjen njegov sin kome, kad pokusa da uzme fedoru, Indiana kaze "Not yet". Ne znam kako misle da izvedu da taj sin odjednom nestane, ali se umesto njega pojavi cerka.

Баки

pre 2 godine

Ово је пројект за нашу децу, изокренуће им све, то што ми пенимо нема никаквог утицаја, то је то.

lalalaland

pre 2 godine

Nije li to onda Tomb rajder ? Jos jedna katastrofa u najavi. Fibi Valer iza sebe nema gotovo nijednu zapazenu ulogu, sem sto je glumila robota u filmu Solo. Poznata je po svom feminacizmu i "woke" agendi. Ja sam vec neko vreme batalio americke blokbastere, jer je politika uzela Holivud pod svoje, a svaki film koji uz sve to ima za producenta Ketlin Kenedi treba zaobilaziti u sirokom luku.

ako već neko ne može da izvuče pouke iz ženskog Ghostbuster-a...

pre 2 godine

Već postoji ženski Indijana Džons. Zove se Lara Kroft. Ona je i pravljena mahom po njegovom uzoru.

A Harison Ford je više puta rekao da dok god je on živ drugog Indijane Džonsa neće biti. On umire sa njim - a tako i treba da bude. Jesu spekulisali i o Matu Vilijamsu, njegovom sinu iz četvrtog dela da je predviđen da preuzme franšizu? I šta se desilo od toga?

XP

pre 2 godine

Kejtlin Kenedi ne može da napravi "velike smele promene", jer je jedino što zna da radi, da uzme muške likove i pretvori ih u ženske.
Naravno, kad taj film "flopne" na blagajnama, okriviće muškarce, jer neće da gledaju "jake žene" (namerno zaboravljajući "Osmog putnika", "Terminatora", pa i "Laru Kroft" i "Alitu", gde su stvoreni ženski likovi, a ne prepravljeni muški).

Inače, pomenu neko Spajdermena. Spiderwoman strip sam čitao početkom osamdesetih, ali je njena priča drugačija, nije preslikan Piter Parker.

Dejanmi

pre 2 godine

Holivud ne cilja Srbe ili bilo koje druge narode da gledaju njihove filmove. Ovo je film sto ce mnogi ostrasceni BLM, Antifa, woke liberali pogledati i to njima donosi trzite 70/80 miliona ljudi koji su spremni platiti 20/30$ da pogledaju film u kinu ili kuci preko neke streaming aplikacije.
Pa vi racunajte profit a profit je sve..

Milos Miletic

pre 2 godine

Ne dirajte mi Indija! Mog heroja iz detinjstva (on i Džejms bond).
očigledno je woke culture, krajnji levičari i svakvi čudaci koji sede po čitav dan na tviteru vrše kulturne promene koje se dešavaju u Americi i tužno je šta se dešava tamo. Filmovi im više nemaju nikakvu vrednost. Politička korektnost donosi sve samo ne progres društva. Kao i feminizam uostalom. OStavite muške likove i muškarce na miru! da nema njih, ne bi ni bilo ovog sveta.

R49

pre 2 godine

Smela promena" - sledeći Indijana Džouns biće žena

To je sledeći film koji neću gledati. Producentske idiotarije su sve češće i veće. Ubiće filmsku industriju za šaku dolara.

W

pre 2 godine

Što kažu braća Ameri get woke, go broke. Ali profit je odavno u pedesetom planu Holivuda . Nekad im je bio važniji od nosača aviona ,sad smeće ni Amerima ne mogu da prodaju.

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Zovu se WOKE, jer su navodno osvesceni, probudjeni, a oni sve suprotno. Zatupeli, mozak ugasen i rade po instrukcijama. Gade mi se svi ti WOKE imbecili, kao i sve sto je proizvod toga.

Looking Forward

pre 2 godine

Predlažem da novi Indijana Džons bude inteligentna svinja sa govornim modulatorom, koja bi osim od nacista, verskih fanatika i kriminalaca bila prinuđena da beži i od kasapina.
(Života, 14. septembar 2021 11:03)
Života ti, Života, dalsi normalan? Zamisli epizodu "Indijana Džons: Krmak u Teheranu". To sa svinjom, to ništa, ne biva, zaboravi. Ali sviđa mi se kako razmišljaš. Jesi li razmatrao da bude jarac? To bi bilo bolje, zar ne?

meda

pre 2 godine

Narode, pošto ova Holivudska sr&nja ne vredi gledati već godinama, preporučujem korejsku TV produkciju (kineska, hongkongška, tajvanska, japanska su već dosta slabije).
Nema tih raznoraznih gadosti i gluposti.
Pogledajte npr. od istorijskih "Mr. Sunshine" ili od modernih dramedy "Another Miss Oh" (te sigurno imaju na Netflixu, ja korejce gledam na Viki Rakuten streamingu ali ne znam jel to ima u Srbiji, tamo ima bukvalno sve).

Miloš

pre 2 godine

Ne dirajte mi heroja iz detinjstva! Liberalni, feministički paćenici.
A i čak i da uradite takvu blasfemiju, to će vam propasti na bioskopima kao balon.

putnik

pre 2 godine

Manje više nevezano za temu, ali.. Jeste znali da u USA samo 13% populacije čine afroamerikanci? Kladim se da ste mislili da je broj mnoogo veći. Od tog broja 9% žive kao životinje u kavezima koje su sami sebi napravili. Ali hajmo svi da im podilazimo, jer je to korektno.

Milos Miletic

pre 2 godine

Indijana Dzons, bio i ostao trilogija. Ne znam sta im je trebao cetvrti deo, a ovo sledece ne vredi ni komentarisati

četvrti deo je super. ne razumem toliki hejt. ajd da je ovo nešto, ali super je film.

Kritičar

pre 2 godine

Drago mi je da se i same žene već sprdaju sa ovim femi fazonom... Svi počeli da budu politički korektni, ako film flopuje kako inače biva da mogu da kažu "bojkotuju nas, mrze nas, fašizam, šovinizam, homofobi..." Bukvalno nijedan od tih pokušaja nije uspeo, niti će, jer se akcenat baca na to umesto na scenario, pre svega...

No1

pre 2 godine

eh..kad se setim da sam prvi primetio i pisao o ovome..pre dvadesetak godina kad su tek počinjali feministi iz Holivuda, stidljivo..baš na b92 komentarima..99.9%ljudi nije imalo pojma o ovoj pojavi. Sad kad vas vidim koliko vas ima..malo mi oko zasuzi od sreće..ipak nedovoljno nas je. Širi dalje da se zgadi većini, moramo spasiti akcione filmove

cvele

pre 2 godine

> Holivud ne cilja Srbe ili bilo koje druge narode da gledaju njihove filmove. Ovo je film sto ce mnogi ostrasceni BLM, Antifa, woke liberali pogledati

Nisam bas siguran. Slicnu budalastinu su napravili sa Ghostbustersima pa su pukli i sad dovlace originalnu ekipu za sledeci nastavak.

muska svinja

pre 2 godine

Ok, neka bude zena, ali zasto ne uzmu neku lepu zenu? Dr Who su totalno unistili kad su napravili takvu zamenu, jer Dzodi Vitajker jednostavno ima izgled i harizmu nadzak babe. Jasno je da je Karen Gilan kao Ejmi Pond bila glavna zvezda serije, pa kad je ona otisla nisu znali sta da rade i zato su napravili tu zamenu, ali onda su trebali ili da vrate Karen ovog puta u naslovnoj ulozi ili da pronadju adekvatnu zamenu. Sa Larom Kroft su bar imali mladu Angelinu Dzoli, pa posle Alisiju Vikander koja je bila pun pogodak. A to da ova bude Idijana Dzons je isto kao da su npr u originalnom filmu tu ulogu dali Denholmu Eliotu, ili kao da je Deni DeVito bio glavna uloga u Lovu na zeleni dijamant.

Režiser

pre 2 godine

Još da snime "Mućke" sa ženskim Del Bojem.... kad će više taj meteor?
(Sitkom lover, 14. septembar 2021 09:10)

Misliš Del Girl?

EU Citizen

pre 2 godine

Ma super ste, samo od mene ni centa, neka vam to. gledaju woke milenijalci ispranog mozga, neomarksistički bolesnici i neprijatelji civilizacije i svega zdravog i normalnog :))) Nećete još dugo, svakako...

Mladen

pre 2 godine

To niko ziv nece da gleda ko i zenskog Dzejms Bonda, zene prve. Ja ne znam na kojim teskim drogama su ti ludaci tamo kad hoce da gube pare.

Drug kontraš

pre 2 godine

Polako ljudi, neće ona biti Indijana Džons. Koliko sam ja razumeo, Ford će opet glumiti Indijanu, ali će se ova Fibi pojaviti kao neka njegova saradnica koja će posle tog filma imati neki (spin-off) serijal koji se odvija u "Indina Jones Cinematic Universe-u".
Provereni Diznijev recept za mužu neke franšize (feminizam dodje tu kao šlag na tortu).

Dejanmi

pre 2 godine

Holivud ne cilja Srbe ili bilo koje druge narode da gledaju njihove filmove. Ovo je film sto ce mnogi ostrasceni BLM, Antifa, woke liberali pogledati i to njima donosi trzite 70/80 miliona ljudi koji su spremni platiti 20/30$ da pogledaju film u kinu ili kuci preko neke streaming aplikacije.
Pa vi racunajte profit a profit je sve..

max

pre 2 godine

Kada ce snimiti neki film o zenama rudarima, gradjevinskim radnicama na visini, elektromonterkama, radnicama na naftnim busotinama? Bili bi uverljivi kao i zenski Indijana Dzons. Sve najteze i najopasnije poslove na planeti rade muskarci. Zivimo u svetu koji su izgradili i odrzavaju muskarci. Te cinjenice nece nista promeniti. Ni jedna ideologija, ni jedan film. Zenama je dovoljno da samo postoje i da ih drustvo ceni i uvazava, muskarac je taj koji mora da se dokazuje delima i postignucima. Muskarca bez postignuca niko ne ceni. Za zenu to ne vazi. Zato zena ne mora da bude Indijana Dzons i gotovo nikada i nije.

Milos Miletic

pre 2 godine

Indijana Dzons, bio i ostao trilogija. Ne znam sta im je trebao cetvrti deo, a ovo sledece ne vredi ni komentarisati

četvrti deo je super. ne razumem toliki hejt. ajd da je ovo nešto, ali super je film.

miki

pre 2 godine

Stvarno mi postaje muka od vas degenirika sa zapada.Indijana kao zena??TO sto su oni bolesni nikako ne mora da znaci da i ja treba da budem bolestan i gledam njihove bljuvotine!Indijana kao zena,bolesnici!!!

motamkabloveza200evra

pre 2 godine

.... a ja se taman ponadao da će biti trans afro-amerikanka binarno- homoseksualnog opredeljenja, sa pomakom ka neutralno-rasnoj definiciji vegana- antivaksera...

Sanja87

pre 2 godine

Ja se kao feministkinja protivim ovome. Ovo nema nikakve veze sa borbom za jednaka prava, ovo je potpuna dekonstrukcija svega. Evo, prva ne bih gledala ovaj film. A da li bi gledala neki novi film o nekoj arheoloskinji kao Ejlin Foks, npr? Da.

Mile

pre 2 godine

Trebala je biti žena, ne-belkinja, gej jevrejka ili muslimanka, invalid.
Valjda bi tad svi bili zadovoljni.

Jbt politička korektnost ubijasvu draž filmova.

Živadin

pre 2 godine

Čekam ratove zvezda gde je glavna negativka Dart Vejderka koja kad diše kroz onu masku, čuje se zvuka kao iz pornića. I ima velike… koje joj vire ispod oklopa na izvolte…

Takođe, Supermenka koja se svako malo presvlači i oblači tanga seksi crvene gaćice preko plavog kostima i naravno, osim gaćica preko kostima oblači i brus preko kostima jer drugačije ne ide.

Jako dugo, godinama ne gledam američke novije filmove. Npr. nikad nisam odgledao ove novije Dzems Bondove, zadnje verzije kojekakvih spajdermena, hulkova… Čak nisam gledao ni hiperprodukovane Ratove Zvezda - sve samo kompjuterska animacija i beskrajno preterivanje: kad mi se gleda animacija, odgledam stari crtani film jer ni ovi novi radjeni na računarima u 90% slučajeva nisu nizašta.

Nisam uopšte siguran na koji to način Holivud opstaje sa takvim bljuvotinama, ali kada uporedite filmove do neke 2005. godine i ovo od zadnjih 15 godina, da se čoveku smuci.

Postojao je radnja, drama, realnost, tenzija… Danas je priča mršava da mršavija ne može biti ali važno da je sve u CGI-ju da ti se želudac okrene.

lalalaland

pre 2 godine

Nije li to onda Tomb rajder ? Jos jedna katastrofa u najavi. Fibi Valer iza sebe nema gotovo nijednu zapazenu ulogu, sem sto je glumila robota u filmu Solo. Poznata je po svom feminacizmu i "woke" agendi. Ja sam vec neko vreme batalio americke blokbastere, jer je politika uzela Holivud pod svoje, a svaki film koji uz sve to ima za producenta Ketlin Kenedi treba zaobilaziti u sirokom luku.

Wllaxy

pre 2 godine

Šta je sledeće - da u filmu o WW2 Hitlera glumi žena? Da u eventualnom nastavku imamo Kumu a ne Kuma? Da u nekom prikvelu Sauron bude transrodna osoba? Neke stvari ne treba dirati ali pojedinci u pokušaju političke korektnosti ne znaju gde udaraju!

Dejan

pre 2 godine

Indijanka Džouns, zvuči kao dobrovoljkinja (valjda se ovako kaže) iz WWI. Holivud je u dekadenciji koja je veća nego što je Stari Rim ikada uspeo da posrne. Razvrat, lažni moral i plitkoumlje. A pre samo 20-30 god je tamo stvorena gomila filmova koji će zauvek ostati upamćeni kao remek dela. Žalosno.

putnik

pre 2 godine

Manje više nevezano za temu, ali.. Jeste znali da u USA samo 13% populacije čine afroamerikanci? Kladim se da ste mislili da je broj mnoogo veći. Od tog broja 9% žive kao životinje u kavezima koje su sami sebi napravili. Ali hajmo svi da im podilazimo, jer je to korektno.

only fools and horses

pre 2 godine

Pored cinjenice da ce to onda biti kopije Tomb Raidera ostaje i problem da je u poslednjem filmu vec vidjen njegov sin kome, kad pokusa da uzme fedoru, Indiana kaze "Not yet". Ne znam kako misle da izvedu da taj sin odjednom nestane, ali se umesto njega pojavi cerka.
(vampirbg, 13. septembar 2021 20:22)

Pa to barem nije problem. Taj sin će shvatiti da je celog života on zapravo žena zarobljena u muškom telu i promeniće pol.

Flying Dutchman

pre 2 godine

Nije dovoljno da bude samo zena. Treba da je homoseksualne orijentacije i po mogucnosti crnkinja. Onda ce sve biti kako treba...

U pravu si

pre 2 godine

Dobro je što su na vreme najavili da će biti ženski Indijana Džons, pa odmah znam da neću gledati film.
Bukvalno svaki film gde urade tu zamenu pola, ispadne teško sTanje.

Života

pre 2 godine

Zašto se zaustaviti na ženi, transvestitu, drugoj boji kože? Predlažem da novi Indijana Džons bude inteligentna svinja sa govornim modulatorom, koja bi osim od nacista, verskih fanatika i kriminalaca bila prinuđena da beži i od kasapina.

Ser Kokeza od FSS-a

pre 2 godine

Holivud je već godinama nesposoban da napravi dobru akcionu junakinju. U većini filmova i serija koje sam gledao tokom protekle decenije, primetio sam isti obrazac: ženska junakinja je uvek savršena, bezgrešna, lako savladava sve izazove, pametnija je od svih muškaraca koji su gotovo uvek tupavi i nesposobni, a takođe je i sva usk**čena i iritantna, prosto puna sebe. Da ne pominjem koliko njih su samo kopije postojećih muških likova, evo sada će čak i Natali Portman da glumi Tora (ne pitajte ništa). Ja ne znam kako ijedna odrasla, zrela i zdravorazumna osoba može da pomisli da će se takav lik ikome dopasti. Ako vam treba primer kako treba da izgleda snažan ženski lik, uzmite Ripli iz "Osmog putnika" ili Saru Konor iz "Terminatora" - dve žene koje ni izbliza nisu savršene, pune su mana, boje se svojih neprijatelja, ali zato i jačaju kroz film, uče na svojim greškama i kada na kraju pobede svog neprijatelja, zadovoljne su i one a i mi koji gledamo. A ove gluposti su obično gubljenje vremena, energije i para koje su mogle biti mnogo pametnije utrošene bilo gde drugde.

Баки

pre 2 godine

Ово је пројект за нашу децу, изокренуће им све, то што ми пенимо нема никаквог утицаја, то је то.

Čupa

pre 2 godine

A u fransizi Tomb Raider... nova Lara ce biti Kristijan Bejl. Promenice fransizu i videcemo nesto totalno smelo i nevidjeno do sada.
(mr.wolf, 13. septembar 2021 20:42)

Da, Lorens "Leri" Kroft, Larin davno izgubljeni brat.

meda

pre 2 godine

Narode, pošto ova Holivudska sr&nja ne vredi gledati već godinama, preporučujem korejsku TV produkciju (kineska, hongkongška, tajvanska, japanska su već dosta slabije).
Nema tih raznoraznih gadosti i gluposti.
Pogledajte npr. od istorijskih "Mr. Sunshine" ili od modernih dramedy "Another Miss Oh" (te sigurno imaju na Netflixu, ja korejce gledam na Viki Rakuten streamingu ali ne znam jel to ima u Srbiji, tamo ima bukvalno sve).

w.w.

pre 2 godine

Takav lik vec postoji...zove se Lara Kroft aka Tomb Raider...ovaj bezobrazluk,ne znam kako bih ga drugacije nazvao,je otisao predaleko. Ako se ovo ostvari nadam se da ce sledeca Wonder Woman biti Idris Elba pa da vidimo kako bi im se to svidelo...ustvari,sto je najgore verovatno bi im se i svidelo...

Milos Radunkovic

pre 2 godine

Трећи треба да буде геј, затим лезбијка, а после њих, ко зна измислићесе веч нешто.

W

pre 2 godine

Što kažu braća Ameri get woke, go broke. Ali profit je odavno u pedesetom planu Holivuda . Nekad im je bio važniji od nosača aviona ,sad smeće ni Amerima ne mogu da prodaju.

ako već neko ne može da izvuče pouke iz ženskog Ghostbuster-a...

pre 2 godine

Već postoji ženski Indijana Džons. Zove se Lara Kroft. Ona je i pravljena mahom po njegovom uzoru.

A Harison Ford je više puta rekao da dok god je on živ drugog Indijane Džonsa neće biti. On umire sa njim - a tako i treba da bude. Jesu spekulisali i o Matu Vilijamsu, njegovom sinu iz četvrtog dela da je predviđen da preuzme franšizu? I šta se desilo od toga?

R49

pre 2 godine

Smela promena" - sledeći Indijana Džouns biće žena

To je sledeći film koji neću gledati. Producentske idiotarije su sve češće i veće. Ubiće filmsku industriju za šaku dolara.

vampirbg

pre 2 godine

Pored cinjenice da ce to onda biti kopije Tomb Raidera ostaje i problem da je u poslednjem filmu vec vidjen njegov sin kome, kad pokusa da uzme fedoru, Indiana kaze "Not yet". Ne znam kako misle da izvedu da taj sin odjednom nestane, ali se umesto njega pojavi cerka.

Miloš

pre 2 godine

Ne dirajte mi heroja iz detinjstva! Liberalni, feministički paćenici.
A i čak i da uradite takvu blasfemiju, to će vam propasti na bioskopima kao balon.

EU Citizen

pre 2 godine

Ma super ste, samo od mene ni centa, neka vam to. gledaju woke milenijalci ispranog mozga, neomarksistički bolesnici i neprijatelji civilizacije i svega zdravog i normalnog :))) Nećete još dugo, svakako...

Kritičar

pre 2 godine

Drago mi je da se i same žene već sprdaju sa ovim femi fazonom... Svi počeli da budu politički korektni, ako film flopuje kako inače biva da mogu da kažu "bojkotuju nas, mrze nas, fašizam, šovinizam, homofobi..." Bukvalno nijedan od tih pokušaja nije uspeo, niti će, jer se akcenat baca na to umesto na scenario, pre svega...

XP

pre 2 godine

Kejtlin Kenedi ne može da napravi "velike smele promene", jer je jedino što zna da radi, da uzme muške likove i pretvori ih u ženske.
Naravno, kad taj film "flopne" na blagajnama, okriviće muškarce, jer neće da gledaju "jake žene" (namerno zaboravljajući "Osmog putnika", "Terminatora", pa i "Laru Kroft" i "Alitu", gde su stvoreni ženski likovi, a ne prepravljeni muški).

Inače, pomenu neko Spajdermena. Spiderwoman strip sam čitao početkom osamdesetih, ali je njena priča drugačija, nije preslikan Piter Parker.

cvele

pre 2 godine

> Holivud ne cilja Srbe ili bilo koje druge narode da gledaju njihove filmove. Ovo je film sto ce mnogi ostrasceni BLM, Antifa, woke liberali pogledati

Nisam bas siguran. Slicnu budalastinu su napravili sa Ghostbustersima pa su pukli i sad dovlace originalnu ekipu za sledeci nastavak.

muska svinja

pre 2 godine

Ok, neka bude zena, ali zasto ne uzmu neku lepu zenu? Dr Who su totalno unistili kad su napravili takvu zamenu, jer Dzodi Vitajker jednostavno ima izgled i harizmu nadzak babe. Jasno je da je Karen Gilan kao Ejmi Pond bila glavna zvezda serije, pa kad je ona otisla nisu znali sta da rade i zato su napravili tu zamenu, ali onda su trebali ili da vrate Karen ovog puta u naslovnoj ulozi ili da pronadju adekvatnu zamenu. Sa Larom Kroft su bar imali mladu Angelinu Dzoli, pa posle Alisiju Vikander koja je bila pun pogodak. A to da ova bude Idijana Dzons je isto kao da su npr u originalnom filmu tu ulogu dali Denholmu Eliotu, ili kao da je Deni DeVito bio glavna uloga u Lovu na zeleni dijamant.

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Zovu se WOKE, jer su navodno osvesceni, probudjeni, a oni sve suprotno. Zatupeli, mozak ugasen i rade po instrukcijama. Gade mi se svi ti WOKE imbecili, kao i sve sto je proizvod toga.

Milos Miletic

pre 2 godine

Ne dirajte mi Indija! Mog heroja iz detinjstva (on i Džejms bond).
očigledno je woke culture, krajnji levičari i svakvi čudaci koji sede po čitav dan na tviteru vrše kulturne promene koje se dešavaju u Americi i tužno je šta se dešava tamo. Filmovi im više nemaju nikakvu vrednost. Politička korektnost donosi sve samo ne progres društva. Kao i feminizam uostalom. OStavite muške likove i muškarce na miru! da nema njih, ne bi ni bilo ovog sveta.

Looking Forward

pre 2 godine

Predlažem da novi Indijana Džons bude inteligentna svinja sa govornim modulatorom, koja bi osim od nacista, verskih fanatika i kriminalaca bila prinuđena da beži i od kasapina.
(Života, 14. septembar 2021 11:03)
Života ti, Života, dalsi normalan? Zamisli epizodu "Indijana Džons: Krmak u Teheranu". To sa svinjom, to ništa, ne biva, zaboravi. Ali sviđa mi se kako razmišljaš. Jesi li razmatrao da bude jarac? To bi bilo bolje, zar ne?

Mladen

pre 2 godine

To niko ziv nece da gleda ko i zenskog Dzejms Bonda, zene prve. Ja ne znam na kojim teskim drogama su ti ludaci tamo kad hoce da gube pare.

No1

pre 2 godine

eh..kad se setim da sam prvi primetio i pisao o ovome..pre dvadesetak godina kad su tek počinjali feministi iz Holivuda, stidljivo..baš na b92 komentarima..99.9%ljudi nije imalo pojma o ovoj pojavi. Sad kad vas vidim koliko vas ima..malo mi oko zasuzi od sreće..ipak nedovoljno nas je. Širi dalje da se zgadi većini, moramo spasiti akcione filmove

Režiser

pre 2 godine

Još da snime "Mućke" sa ženskim Del Bojem.... kad će više taj meteor?
(Sitkom lover, 14. septembar 2021 09:10)

Misliš Del Girl?

Drug kontraš

pre 2 godine

Polako ljudi, neće ona biti Indijana Džons. Koliko sam ja razumeo, Ford će opet glumiti Indijanu, ali će se ova Fibi pojaviti kao neka njegova saradnica koja će posle tog filma imati neki (spin-off) serijal koji se odvija u "Indina Jones Cinematic Universe-u".
Provereni Diznijev recept za mužu neke franšize (feminizam dodje tu kao šlag na tortu).