1. Volim Emili Blant, divna je. Film je ok, za onog ko gleda skoro svaki horor kog se domogne, ovo je solidno.
  (Vagica, 9. jun 2021 19:24)

  # Link komentara

 2. Gledao prvi deo u bioskopu. Na kraju kada glumci "provaljuju" da ih mogu ubiti zvukovima neke posebne frekvencije zamalo nisam prasnuo u smeh pred svima. Zamislite sledeću situaciju: "svet napadnu vanzemaljci neverovatno dobrog i istančanog sluha i niko ni u jednoj vojsci ovog sveta se ne seti za sve te godine borbe sa njima da mozda nije lose da probaju sa glasnim zvukovima različitih frekvencija". Posebno mi je komično ono hodanje po pesku i korišćenje znakovnog jezika kada je su od te dve stvari glasnije odredjene fiziološke funkcije. Ili jednostavno mogu da zive pored onog vodopada do kojeg dolaze da razgovaraju.. Ma hiljadu gluposti..
  (peki, 8. jun 2021 22:26)

  Opusti se peki. Imas reality svaki dna na TV ako ti je do realnosti
  (peter, 9. jun 2021 09:49)

  # Link komentara

 3. @peki to je film, fikcija, nije realan zivot.
  (zmitjkoe, 9. jun 2021 08:41)

  # Link komentara

 4. Ja se jedino treso od prvog dela koliko je to teška naučna fantastika (čitaj bajka i priča i basna) da te elijeni love po zvuku. Kako su napravili zvezdane brodove i osvojili planetu ako su slepi? Drugo pustiš im radijo od par iljada wati i dok radi radio šta bih im sve radio sa mašingeverom. Pa rokaj Miško. Jako besmisleno kao tema filma iako su glumci pošteno odradili svoj posao. Nije me uopšte interesovalo čak ni trajler za drugi dao da pogledam potpuno besmisleno.
  (Djoka, 9. jun 2021 00:39)

  # Link komentara

 5. Gledao prvi deo u bioskopu. Na kraju kada glumci "provaljuju" da ih mogu ubiti zvukovima neke posebne frekvencije zamalo nisam prasnuo u smeh pred svima. Zamislite sledeću situaciju: "svet napadnu vanzemaljci neverovatno dobrog i istančanog sluha i niko ni u jednoj vojsci ovog sveta se ne seti za sve te godine borbe sa njima da mozda nije lose da probaju sa glasnim zvukovima različitih frekvencija". Posebno mi je komično ono hodanje po pesku i korišćenje znakovnog jezika kada je su od te dve stvari glasnije odredjene fiziološke funkcije. Ili jednostavno mogu da zive pored onog vodopada do kojeg dolaze da razgovaraju.. Ma hiljadu gluposti..
  (peki, 8. jun 2021 22:26)

  # Link komentara

 6. Prelepa si Engleskinjo, a film je neopevana glupost.
  (roki7, 8. jun 2021 21:43)

  # Link komentara

 7. ja mislio neki dobar film kad ono...
  (Milojko, 8. jun 2021 20:39)

  # Link komentara

 8. Ja mislio na slici Marija Sarapova
  (Shone, 8. jun 2021 14:05)

  # Link komentara