1. Zesci sund
  (Misa, 2. april 2021 20:26)

  # Link komentara

 2. zavrsice serijal isto kao sto ce i rotfus ime vetra!! z?radis lovu i sto bi se cimao dalje. lakse napisati scenario nego knjigu. a i unosnije.
  (ceca, 1. april 2021 23:30)

  # Link komentara

 3. debeli jede i pije "osmocifrenu" cifru i nema novih knjiga. a mi smo dobili najgori završetak ičega otkad je televizije.
  (dubrovnik, 1. april 2021 20:02)

  # Link komentara

 4. Džaba im te serije kada nema glavne Cice koja vodi ceo šou. A ta CICA je junik nezamenljiva, jedina i neponovljiva. Bez nje Vesteros ne postoji.
  (Djoka, 1. april 2021 18:58)

  # Link komentara

 5. Sve mi se čini da ko što Robert Džordan nije završio serijal knjiga o točku vremena , tako neće izgleda ni Martin .
  (Godet, 1. april 2021 14:05)

  # Link komentara

 6. Steta je sto Martin nije jos zavrsio ni ove knjige koje je zapoceo i koke se pominju u tekstu. Serijal o SerDankanu je odlican, ali stao je posle samo tri price od najavljenih sedam.

  Sto se tice Vatre i Krvi, po kojoj se radi Kuca Zmaja je tek na pola, odnosno imamo samo prvi tom od predvidjena dva. Istorija Targerijena je manje vise poznata, jer je opisana u Svetu Leda i Vatre, ali u serijalu Vatra i Krv ima vise detalja.

  Ja se iskreno nadam da ce zavrsiti zapoceto, i da cemo imati prilike da procitamo Vetrove Zime i Vreme za Prolece kao finale Pesme Leda i Vatre, a ove druge, pa i to zasto da ne... Radi se
  (chupavi, 1. april 2021 11:27)

  # Link komentara

 7. Matori daj završi knjige leba ti...
  (stefan, 1. april 2021 09:39)

  # Link komentara

 8. Neće on serijal ni da završi. Dobra je stvar to što je odredio naslednike koji će nastaviti da pišu ako on umre, ali je problem to što verujem da ni on sam ne zna kakav treba da bude završetak, pa ni ne može da im da jasne instrukcije kako da pišu kad njega ne bude bilo. Jedino što je uvek pominjao je da će kraj biti gorko-sladak, tj. da neće biti nekog spektakularnog hepi enda, u skladu sa celim tonom serijala. Inače, knjige se značajno razlikuju od serije i ima nekoliko likova koji mogu da budu vrlo bitni za završetak, a koji se u seriji uopšte i ne spominju. Npr. nemrtva Kejtlin Stark, koja je u knjizi vođa Bratstva bez zastava, ili Egon Targerijan (sin Regara, kojeg je navodno ubio Planina) koji je živ i okuplja vojsku da preuzme Vesteros...
  (ja, 1. april 2021 09:31)

  # Link komentara

 9. ...potpisao za "nekoliko serija"... baš skromno..,. spasavaj se ko može!
  (Činjenice opominju, 1. april 2021 09:28)

  # Link komentara

 10. Pesma leda i vatre je klasican primer precenjenog serijala. Dok je prvi deo romana i dobar, pa i drugi vec od treceg dela pada kvalitet i poslednji deo je jedna zbrka dogadjaja i nekohrenetne radnje. Nije ni cudo sto serijal knjiga jos nije zavrsen. Treba se ispetljati iz gluposti koje sam napravis.
  Serija je jos daleko losija od knjiga. Maksimalni hype bez pokrica. Gde se serija drzala knjiga to je jos i podnosljivo ali tamo gde nema literarnog predloska serija je apsolutni uzas. Ne postoji niko na svetu ko nije bio razocaran poslednjom, pa i pretposlednjom sezonom.
  (Deus, 1. april 2021 09:15)

  # Link komentara

 11. Nek je ziv jos 100 god.
  Ali ocigledno da ce Senderson ili Erikson ili neko treci da zavrsi izvorni serijal.
  Jer je debeli poleteo za lovom.
  (bolje sutra, 1. april 2021 09:15)

  # Link komentara

 12. Све је то сасвим у реду. Али седи брате, и заврши оне књиге.
  (Homer, 1. april 2021 09:10)

  # Link komentara