Branka Katić: "Imala sam veliku sreću"

Glumica Branka Katić vratila se u Srbiju posle duže plodne karijere u Engleskoj i SAD i u ponedeljak je zvanično postala stalna članica Beogradskog dramskog pozorišta. U razgovoru za Tanjug kaže da glumac živi za svoju publiku i da bez nje u suštini ne postoji.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Да је та каријера била тако “плодна”, вероватно ни не би морала назад на државна јасла. Али, рачуни и муж, деца морају од нечега да се издржавају....
  (Срба, 5. mart 2021 07:48)

  # Link komentara

 2. Bolje da su to mesto dali nekoj glumici koja nije pokusala inostranu karijeru pa kako ona nije bila neka veoma uspesna, vrate se i onda preko reda dobiju posao od onih koji su svo vreme bili u zemlji. Slican scenario i sa nasim violinistom koji je dugo vremena ziveo i radio u SAD.
  (Realista, 4. mart 2021 21:46)

  # Link komentara

 3. Branku nisam video decenijama, odneo nas život sa Vračara na razne strane, ali je uvek bila, a koliko vidim i ostala jedna fina devojka, sada već, naravno, žena :)) Puno sreće :)
  (EU Citizen, 4. mart 2021 19:01)

  # Link komentara

 4. Ako se 3 sekunde kao čistačica u džon viku zove usoešnom karijerom, onda da, imala je.
  (bezobraznik, 4. mart 2021 10:27)

  # Link komentara

 5. U Londonu na Hitrou....hteo Sam njen pogled....mislila je da Sam paparaco.....nisan joj se udvarao ....oprosticu joj....hteo Sam za porodicni album.Oprosticu joj.
  (Srbijanac, 3. mart 2021 22:21)

  # Link komentara