1. U slobodnoj državi sudovi rade svoj posao, a umetnički žiriji svoj,

  (EU Citizen, 14. februar 2020 22:25) # Link komentara

  Pa njega sud onomad osudi a on pobeze u svajcarsku. Nemam ja nista protiv njegovog umetnickog stvaralastva. nek se vrati u Ameriku da odsluzi svoju kaznu pa posle nek nastavi da stvara, ko mu brani.

  Ako je mogao Lausevic da odlezi kaznu za ubistvo i nastavi dalje sto bi ovaj bio povlascen.
  (daTiObjasnim, 16. februar 2020 15:16)

  # Link komentara

 2. jeste, silovao je sve živo oko sebe sa metar i po i 35 kila s krevetom! Ja uopšte ne kapiram kako poznate žene vole da skreću pažnju čim im pada karijera na temu( verovatno izmisljenog silovanja) , ne razmišljajući o pravim žrtvama! Ja prosto ne mogu da verujem da neko moze biti toliko dno dna!
   (dragan, 15. februar 2020 11:21)

  # Link komentara

 3. @EU Citizen
  Ti si najveca opasnost po normalnost pa obitavas ipak tako da je sve dozvoljeno i moguce...
  (crna rupa, 15. februar 2020 01:22)

  # Link komentara

 4. Neka su te optuzbe i tacne, ali kakve to veze ima sa filmom i njegovim doprinosom filmskoj umetnosti? Da li znamo kako su se pre sto ili vise stotina godina ponasali velikani koje sada slavimo kao najvece umetnike svih vremena? Da li stvarno treba da dozvolimo da nam se ne-umetnicke stvari umesaju u umetnost i zblate i vrhunske stvaralacke domete?
  (Ana, 15. februar 2020 00:25)

  # Link komentara

 5. Neokomunisti opet napadaju? Kakve veze te optužbe, čak i da su tačne, a ova optužba iz 1975. definitivno zaudara na MeToo perfidne laži imaju sa kvalitetom filma koji je nominovan? Da li zapadna Evropa i obalska Amerika ne više ni tako polako idu prema klasičnom staljinizmu gde je moralno-politička podobnost glavni kriterijum za sve? U slobodnoj državi sudovi rade svoj posao, a umetnički žiriji svoj, u diktaturi, a savremeni Zapad se sve manje razlikuje od Kine ili od Rusije, naročito trula Evropa, i sve manje ima razloga da se brani od varvara, njihove jurisdikcije se mešaju, jer postoji samo jedan sud koji ne priznaje ni stvarnost, ni dokaze, ni porotu, onaj ideološke boleštine i konformiranja sa njom. Moramo da budemo svesni da su potoisnici ovakvih apela za račun svojih mračnih državnih i crony gazda direktni neprijatelji naših građanskih sloboda, naše pravne sigurnosti, našeg ekonomskog prosperiteta i naše budućnosti, ako ništa drugo, barem znamo ko su, imenom i. prezimenom, a znamo,. manje-više, i ko su te gazde.
   (EU Citizen, 14. februar 2020 22:25)

  # Link komentara

 6. Kako je samo našla da ga optuži pred samu premijeru filma za nešto što je bilo pre toliko godina!?
  I kakve veze ima to sa njegovim filmom i našim stavom o tom filmu?!
  (Predrag, 14. februar 2020 21:57)

  # Link komentara