1. Ovo je definitivno film godine. "Irac" je samo reciklaža starih ideja, nesumnjivo velikog Skorseza i njegovih drugara, a "Joker", iako je Feniksu zlatna statua garantovana, ipak samo još jedan primer politički korektnog umetničkog bunta. Sa druge strane "Marriage Story" je svež, slojevit, glumački spektakularan film o ljubavi i život što su ipak priče koje niko nije do kraja ispričao ali je zato ovaj film u tome gotovo uspeo.
   (maliruzanglup, 10. decembar 2019 09:32)

  # Link komentara

 2. Филмове слабије гледам, али зато серије обожавам. Ја бих рекао да поред одличног Чернобиља у избору мора да се нађе и шпанска страшна серија ,,La casa de papel" уз то и Peaky blinders је јако добра, за глуму у серији Шејмлес (Shameless) треба похвалити Вилијама Х. Мејсија страшан глумац. Време је одличних серија последњих десетак година, гледајте серије људи, филмови су постали излизани и испричане приче по ко зна који пут.
   (Дарко, 10. decembar 2019 00:40)

  # Link komentara

 3. odavno bolji film gledao nisam. sad placem, sad se smejem, oci sklopio nisam. prica se verovatno nece svideti mnogima, ali kako je film genijalno uradjen, ma umetnicko delo. Driver je uvek super glumac bio, ali i Johansson u ovom filmu blista. uvek mi je bila vise lepotica, nego glumica, svaka cast za ovo.
  (www, 9. decembar 2019 22:41)

  # Link komentara

 4. Филм је одличан. Сценографија је минималистичка и цео филм подсећа на позоришну представу. Режисер је успео да одржи тензију током целог филма а Скарлет и Адам су врхунски дочарали све нијансе међусобних и унутрашњих конфликата кроз које пролази овај пар.
  (Милош, 9. decembar 2019 22:32)

  # Link komentara

 5. Sinoć sam pogledala Marriage story, odličan je, potpuno zasluženo!
  (Jelena, 9. decembar 2019 20:19)

  # Link komentara

 6. Filmcina je Marriage Story.
   (Ekso, 9. decembar 2019 19:02)

  # Link komentara

 7. Ne znam za "Marriage Story" nisam ga pogledao, čuo sam dobre kritike i hteo bi neko komentatora da mi kaže svoje utiske ako je gledao ovaj film. Od ostalih filmova "Džoker" i "Parasit" su najbolji ove godine. Joakim Finiks je rasturio u ovom filmmu i ima glatko da odnese ne samo Zlatni Globus nego i Oskar za najbolju glavnu ulogu. Zaista najbolji film ove godine, reditelj Tod Filips uspeo je potpuno da redefiniše superherojski i strip ekranizovani žanr. Od neozbiljnih i komercialnih filmova koje je Skorseze s oravom nazvao a nisu prava umetnost uspeo je da napravi odličnu mračnu dramu koja se bavi ozbiljnim temama, klasnim razlikama, siromaštvom, politikom, psihičkim bolestima, nasiljem... Veoma je sličan korejskom filmu "Burrning" to jest postavlja pitanje šta to čini čoveka da postane psihopata. Paradoksalno ali "Džoker" je luđji od korejskog iako je su praksi korejski filmovi mnogo šokantniji od američkih. "Prasit" je najbolje dosadašnje ostvarenje Bong Džun Hoa koji je za mene uz Li Čen Donga najbolji korejski reditelj. Film sa takođe bavi društvenim temama klasnim nejednakošću, siromaštvom i društvenom nepravdom. Vrlo inteligentan film sa puno obrta ih dosta humora karakterističnog za ovog reditelja. Sa druge strane "Irac" i "Bilo jednom u Holivudu" su takođe među najboljm filmovima ove godine. Glavni njihov problem je dužina trajanja filma, i dosta nepotrebnih likova i scena, prvi traje čak 3 i po sata, umesto 2 i po, a drugi 2 i po, umessto sat i po.
  (Aron, 9. decembar 2019 18:45)

  # Link komentara

 8. od ta 4 tu, joker je jedino što valja.
  ovo ostalo je težak smor.
   (Belmont, 9. decembar 2019 17:53)

  # Link komentara