1. @ tokom balkanskih ratova

  Балкански ратови су вођени 1912. и 1913. Девесетих је вођен грађански рат у Југославији.
   (Јабучило, 9. decembar 2019 07:43)

  # Link komentara

 2. Potpuni je bezobrazluk sta rade ovom coveku koji je odavno zasluzio Nobelovu nagradu. I to oni koji ne znaju nista o onome sto se dogadjalo na ovim prostorima. I mislim da nije normalan sto je davao podrsku Milosevicu, ali to ne znaci da bih se usudila da sporim njegov doprinos u knjizevnosti.
  (Ana, 7. decembar 2019 16:33)

  # Link komentara

 3. Peter Handke je covek koga terorisu i proganjaju nazovi intelektualci i gradjani onih drzava koje najvise govore i insistiraju na slobodi misljenja i govora, a sve zbog njegovog misljenja koje ima o sukobima na teritoriji bivse Jugoslavije?! Koliko daleko ide to ludilo i licemerje, pokazuje i cinjenica da bi mu neki najradije osporili i njegovu knjizevnu umesnost i kvalitet zbog takvog misljenja?! Interesantno je da ovim svedskim akademicima i cistuncima nije zasmetala proslost Gintera Grasa, coveka koji je bio clan Hitlerjugenda i SS-a a, laureata Nobelove nagrade za knjizevnost 1999 godine?! Da li je greska i greh Handkea to sto nije bio clan Hitlerjugenda ili, to sto je pokazivao simpatije prema Srbima i to u momentu kada ih je svetska medijska masinerija satanizovala do maksimuma?
  (Zoran Knezevic, 6. decembar 2019 22:33)

  # Link komentara

 4. Kad licemeri pričaju o licemerje. Pih.....
  (Jovan, 6. decembar 2019 21:42)

  # Link komentara

 5. kako je ovo Americki, svi koji misle drugacije od nas treba da nestanu ili cute. samo mi postojimo, samo mi smo dobri...
   (Djordje, 6. decembar 2019 21:08)

  # Link komentara