"Crowl" i "Seal team" snimani u Srbiji: Raste interesovanje stranih produkcija

Srbija je posvećena tome da postane jedna od glavnih destinacija za snimanje filmova i televizijskih serija u istočnoj Evropi, poruka je koju je delegacija Vlade Srbije prenela na sastancima s čelnicima Vorner brosa (Warner Bros), Studija Paramaunt, Netfliksa (Netflix) i CBS studija u Los Anđelesu.

Izvor: B92, Tanjug
Pošaljite komentar
 1. @doWnload: Ne pravi drzava Madjarska ogromne pare, nego strane kompanije, koje snimaju u Madjarskoj, jer tamo nadju voljne "glumice". Kasnije se ti filmovi prodaju na zapadu za velike pare. Mada ne znam ko to kupuje, kada svi gledaju besplatno preko neta...;-) Ali verovatno neko i placa za to, jer se inace ne bih isplatilo. Verovatno lojalni "fanovi". Mozda Madjarska dobio malo od poreza, ali nije bas da su potrebne neke lokacije i velika infrastruktura za te filmove. Jedini razlog su devojke, koje kostaju i zaradjuju manje nego u Parizu ili Rimu. Tako su mi barem pricali drugi... ;-)
  (Zagor, 6. decembar 2019 10:37)

  # Link komentara

 2. Podsticaji
  ?
   (Đorđe Stanić, 5. decembar 2019 13:07)

  # Link komentara

 3. Морамо се афирмисати и улагати и у филмовима за одрасле 18+. Ту такође леже паре. Наш северни сусед Мађарска од тога прави огромне паре.
   (doWnload, 5. decembar 2019 12:38)

  # Link komentara