1. Tito je najveći državnik u srpskoj istoriji. To nijedno internet derište koje pise nebuloze ne moze da promeni, koliko god da ima lose vaspitanje. Zvanični Beograd moze da sanja o moći koju je imao u vreme Tita. Najveća umetnicka dostignuća. U Hrvatskoj Srbi bili konstitutivni narod (sto svi znamo da vise nikad nece biti), pripojio Srem Srbiji. Najveći prirodni naraštaj u svojoj istoriji Srbija je imala u Titovo vreme. Danas o Srbiji pricaju kao koljačima srednjeg veka, a u vreme Tita najveći ugled u svojoj istoriji. O Titu je sve rečeno, a lose odgojena deca zadojena fasistickom literaturom i jačanjem fašizma u Srbiji ce biti jedini koji nece napustiti Srbiju, pa cemo videti od cega ce srpska istorija da pravi Josip Broz Tita.
  (Nisha, 14. jun 2019 14:56)

  # Link komentara

 2. Srbi promovišu Hrvata koji im je smestio. Sa komunistom u Ameriku da se napravi uspeh.
  (zvrdlkhff, 13. jun 2019 11:48)

  # Link komentara

 3. Лако је њима да га величају, није њих ћопави загорац упропастио
   (Војвода Момчило, 13. jun 2019 08:32)

  # Link komentara

 4. Tito - Afrika
  Najbolja pesma. :)
   (Jaran, 12. jun 2019 22:55)

  # Link komentara

 5. Jedna njegova poseta zemljama zapadne Afrike je trajala nekoliko meseci, što mislim da je svetski rekord, kada su u pitanju posete državnih delegacija. Na to putovanje je išao brodom, a sa sobom vodio čitavu svitu, pisce, pevače... Po povratku, kao i uvek, organizovan je veliki doček u Beogradu. Tito je bio veći hedonista od svih srpskih kraljeva i kneževa u modernoj srpskoj istoriji. Interesantno kako je od komuniste, revolucionara, borca protiv buržoazije, monarhije i kapitalizma, postao najgori primer diktatora, koji uživa u neograničenom bogatstvu i privilegijama. Posledice njegove vladavine se i dalje vide. Na žalost dobar deo građana i dalje smatra da je Tito bio pozitivna istorijska ličnost.
   (crvena buržoazija, 12. jun 2019 22:07)

  # Link komentara

 6. zbog tih nesvrstanih nas je I zadesila ova sudbina
   (ciko, 12. jun 2019 18:40)

  # Link komentara

 7. Pazite ludilo: muzej Jugoslavije koji se finansira iz budžeta Republike Srbije ide da promoviše zemlju koja više ne postoji , sistem komunistički koji je propao na celoj kugli zemaljskoj i diktatora Tita koji je poubijao dedove mnogih Srba koji danas svojim novcem koji se odvaja u budžet Srbije finansira izložbu o njegovim putešestvijama po Africi. Dakle, ludilo u Srba nema granice!
   (Iza brda, 12. jun 2019 17:48)

  # Link komentara