Dodela Oskara pomerena zbog sporta

Ceremonija uručenja Oskara, kulminacija dodele filmskih nagrada u SAD, biće održana krajem februara 2021. i 2022. godine da bi se izbeglo podudaranje sa sportskim događajima koji se održavaju u to vreme, saopštili su organizatori.

Izvor: B92, Tanjug
Pošaljite komentar
 1. @Mediocritical:odlican komentar,pravo u centar!
   (SKARLET, 13. jun 2019 11:00)

  # Link komentara

 2. Sve sami strucnjaci u komentarima.Kao da ih neko puskom tera da gledaju Oskare.Pritom, Holivud toliko filmova godisnje proizvede, nece propasti pa tacno dok je covecanstva.Ne vidim ni razlog da se radujem i ako propadne, kao pojedini.Vi snimite bolje filmove ako umete, pa cemo gledati.Pozdrav.
  (Goldenage, 12. jun 2019 22:47)

  # Link komentara

 3. Ova je fotka, u stvari (gay)ikona, koja sve drži u zagljaju, kao decu svoju... Ona je baš moćna, jer je grešna, iz prevelike ljubavi prema deci.
   (Mediocritical, 12. jun 2019 14:56)

  # Link komentara

 4. Ocekivana odlluka s obzirom na to su rejtinzi dodele oskara zadnjih godina vrlo niski. Sportske priredbe bi ih još više dodukle. Da se ne lažemo Oskar je odavno izgubio na kvalitetu koji je nekada imao. Pogotovo zzadnjih 20 godina, poslednjih nekoliko se baš upropastio,politizovao i komercijalizovao. Na primer ove godine je u kategoriju za najbolji film ušao "Crni Panter" a prošle "Get Out". Što je baš forsitanje političke korektnosti,neozbiljnosti i banalizacije ovog nekada kredibilne manifestacije. Nagrade su dodeljivane filmovima koji too uopšte nisu zaslužili. Ove goddine je bio izuzetak jer je film "Green Book" zaista bio najbolji za nijansu od drugih. prošle godine recimo dobio je "The Shape of Water" umesto "Three Billboards". pre toga "Moonlight" umesto "Hacksaw Ridge"-a, itd. Bukvalno je to postalo pravilo. Nekada je takođe bilo grešaka ali su one bile izuzetak kao recimo kada je oskar dobio "How Green Was My Valley" umesto sadaveć kultnog "Građanina Kejna". Ili "The Greatest Show on Earth" umesto filma "Tačno u Podne".
  (Aron, 12. jun 2019 14:06)

  # Link komentara

 5. Mogu opušteno i da ga ukinu....
   (ja, 12. jun 2019 13:35)

  # Link komentara

 6. Od dodele oskara jedino besmislenije je gledati prenos naše skupštine.
   (Nebojša, 12. jun 2019 13:27)

  # Link komentara

 7. Nevidjena glupost, losi filmovi vecinom .Holivud je propao....
  (golijat, 12. jun 2019 12:31)

  # Link komentara