Petak, 31.05.2019.

20:30

Rusi isekli homoseksualne scene i drogu iz filma o slavnom muzičaru

Izvor: Beta

Rusi isekli homoseksualne scene i drogu iz filma o slavnom muzièaru IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

78 Komentari

Sortiraj po:

Tatjana

pre 4 godine

Pa šta? Jesu li jedini na svetu isekli scene da je to vest? Ima li država koje su zabranile prikazivanje ovog filma i zašto i to ne dospeva u vest? Nego je bitno istaći Rusiju kao loš primer.

Petar

pre 4 godine

Nisam gay,nemam nikakav kontakt s lgbt zajednicom,ali mi nikako nije jasno ,koliko labilna i nesigurna osoba treba da bude da bi joj gledanje takvih filmova moglo uticati na seksualno opredjeljenje!?
(War Inside My Head, 01. jun 2019 00:33) deca npr, ona su valjda labilna i nesigurna?

Hhg

pre 4 godine

Aha, znači homoseksualne scene nisu normalne i mogu da kvare omladinu. Ok. A što se onda ne bunite protiv scena ubijanja, tuče, silovanja...? Je l vam je to normalno, prirodno i od boga? Stvarno ću početi da mislim da vam popovi pune glave glupostima samo da bi najbolje mesce ostalo za njih.

Ivan

pre 4 godine

'Homofobija je bolest latentnih homoseksualaca. Heteroseksualci nemaju taj problem i baš ih briga ko sa kime ide u krevet.'
Potpisujem i potpuno se slazem!
ALI!
LGBT zajednica za sebe trazi posebne, abnormalne povlastice! Oni su razlog sto se deci u najranijem uzrastu u skolama prica o seksu! Dovode travestite da deci od 5 godina citaju bajke! Muskarci se takmice protiv zena u sportu (skoro je jedan majmun nekoj zeni smrskao lobanju!)! Traze povlastice prilikom zaposljavanje u ume 'tolerancije'! Traze da se njihova seksualna orjentacija javno promovise!
Dakle, toliko su se smucili da mislim da ih treba potuno potisnuti i sve vratiti tamo gde je bilo pre 100 godina! Nema dana da ne citamo nekakav promotivni clanak o njihovoj 'ugrozenosti', a istina je potpuno obrnuta! Oni su poceli da ugrozavaju sve oko sebe!
Ako se nastavi ovo ludilo, ja cu 'promeniti pol' za par godina, kako bih ranije otisao u punu penziju - sa 60, a moja zena ce, cim dobije penziju da postane 'musko'! I evo Vam socijalne pravde!

Maks Levenfeld

pre 4 godine

Da je srece, ovakvo smece bi bilo zabranjeno u citavom svetu. Ova civilizacija je presla svoj zenit i sad je na putu da zavrsi kao Atlantida...
(Vasi, 31. maj 2019 21:54)

Po toj logici zenit civilizacije je prošao još u vreme starih Grka.
Homerova "Ilijada" opisuje homoseksualnu ljubav Patrokla i Ahileja a Sapfa sa Lezbosa ljubav prema drugoj ženi.

Barka

pre 4 godine

Pa realno nema tu materijala za dobar film. Čovek je i dalje živ, živi sa mužem u zamku, ima jednu sobu samo za šešire, ima dva sina, titulu...verovatno i neko kuče..svira i dalje, manje se drogira. I to je to, eno ga u Engleskoj. I da bi imao publiku uopšte, morali su da ga snime za lgbt ciljnu grupu..a kome se sviđa njegova muzika i dalje može na njegov koncert nekad..

Prle

pre 4 godine

Producenti verovatno mogu da stopiraju distribuciju filma u Rusiji. Slobodno neka to urade i svoje remek delo prikazuju tamo gde se emituje bez isecenih scena. Da li stvarno misle da u moru skaradnosti koje svakodnevno vidimo u medijima nekoga posebno sokiraju ljubavne i kokainske avanture Eltona Dzona?

Кад може Меркјури...

pre 4 godine

А шта је остало? Сем пар песама, шта је занимљиво у његовом животу? Бријање ногу или избор "пратиоца" за турнеју?

Апсолутно сам за општу једнакост по питању права, али и обавеза, у послу, социјалним односима итд. (сви имамо исто, праисторијско порекло), али могућност брака, па плаћања "носилице" и одгајање деце у истополном браку сматрам девијацијом која је и нама и њима наметнута јер се већ одавно одређена група људи која се сматра "елитом" добро зафркава са човечанством, све нам стварајући слику даје "све нормално".

Фреди Меркјури је био нормалан човек и изузетан креативац, али су га у филму представили као идиота (зар није могао да се нађе неки човеколики глумац?), могу да замислим "корак даље у рекламирању ЛГБТ" и приказивања живота Е. Д. Џона, стварне карикатуре?

Mika

pre 4 godine

@dux
Čak i da je tačan taj podatak, a nije, to ne znači da ne treba da se radi na iskorenjivanju kriminala, narkomanije...
Do sad sam čitao razne statistike o alkoholizmu... Mi se tu visoko kotiramo. To naravno može da vidi svako ko recimo ode u neku od tih zapadnih zemalja. Pa u Nemačkoj, Austriji za ručak bez 2-3 piva ne prođu. Francuska konzumora vina na svakodnevnom nivou...
Svi ti podaci su u interesu propagande.

Sumilex

pre 4 godine

...iz filma o “slavnom muzicaru”?

Rekao bih pre - o osrednjem slager pevacu. Samo u Italiji iz tog faha ima bar 50 boljih, u Francuskoj - takodje. Nemam nista protiv coveka, ali ovo je realno stanje stvari.
(Srrrrrrrrrdjan, 1. jun 2019 03:34
Na stranu privatan život ali može objašnjenje kako se odredjuje ko je bolji pevač. Nije muzika trka konja .

JosipST

pre 4 godine

@201nešto
a ja tebi odgovorno tvrdim da ti nisi čisti hetero. jer da jesi, ne bi ti nikad maštao o seksu s muškarcem.

Ja se slažem s Rusima - scene koje su isijekli djeca ne trebaju gledati. Naravno, to vrijedi za države u kojima u prajm-tajmu maloljetnice zatrudnjuju u rialitijima.

Đorđe

pre 4 godine

Tako treba. Ni onog Fredi Merkurija nisam i necu nikad gledati bas zbog toga
(Čeprtuljko, 31. maj 2019 22:24)

Film "Boemska rapsodija" je vrlo umeren i u prvom planu je posebnost i genijalnost benda. Homoseksualnih scena gotovo i da nema. Film o Eltonu Džonu neću komentarisati, jer ga nisam gledao, ako je akcenat na seksu i homoseksualnosti, nemam ni previše želje da ga pogledam.
A ti u svakom slučaju možeš da gledaš Srećne ljude, Grand, Kursadžije, to je skroz kul.
Ali nemoj da komentarišeš Fredi ja, molim te, ako ne razumeš muziku i umetnost, uzdrži se od komentarisanja iste.

Mudhoney

pre 4 godine

Hetero sam i javno tvrdim da je svaki, ali SVAKI muskarac imao bar jednom homoseksualne fantazije u svom zivotu.
(Voja, 1. jun 2019 10:01
Otkud te tvrdnje,kako neko može biti siguran da svaki ali svaki muškarac ima te fantazije. Evo ja sam jedan od tih koji nikad nisu imali te fantazije a ti nastavi da lažeš sam sebe.

dare slovenac

pre 4 godine

ponekad slušam komade eltona i freddia, filmove baš zbog tih scena neču gledati, ne gledam ni evrovizije, zato što mi se ne gleda žene sa bradama..

beogradjanin

pre 4 godine

tako se prekraja istorija. homoseksualizam niie dosao sa zapada. on je prisutan u svakom drustvu jer je posledica prirode coveka. samo neka drustva vise vole laznu sliku o sebi nego realnost.

Voja

pre 4 godine

Hetero sam i javno tvrdim da je svaki, ali SVAKI muskarac imao bar jednom homoseksualne fantazije u svom zivotu. A ti sto najglasnije protestuju protiv homoseksualaca i navodno se tako gade, e bas ti svaki dan fantaziraju na tu temu. Lazni moral krda kromanjonaca. Sad vas fino molim da napustite moj internet i vratite se u vase pecine, hvala lijepa. Tacno, ja sam i probao, nije bas nesto, oženio sam se, imam porodicu i super mi je.

umetnost dezinformisanja

pre 4 godine

"Komunizam ne treba da donese asketizam, već radost življenja i utehu, pružajući takođe potpunu ljubav".

Lenjin

Kao što vidimo i SSSR je imao modernija shvatanja od dnašnje Rusije
(Sloven)

A Lenjin je tu mislio i na ljubav između dva muškarca?

Јабучило

pre 4 godine

Lazni moralisti nasli da se izivljavaju nad homoseksualcima. Nek se odreknu onda i Cajkovskog. Bolje da su zabranili citav film i pokazu da su do kraja despotija..
(mile, 31. maj 2019 23:30)

Ценим да Чајковског одређује уметност, а не хомосексуалност. А делује ми да је у филму о Елтону Џону нагласак на хомосексуалности.

dux

pre 4 godine

Svaka cast braco. Tako se bori za zdravlje nacije. (nenad, 31. maj 2019 21:44)

Znate li da Rusija ima procentualno na hiljadu stanovnika 6 puta više narkomana nego Holandija? Imaju tri puta veću stopu ubistva od Amerike. O alkoholičarima da ne pričamo. I onda čuvaju zdravlje nacije sečući film...

Zipko

pre 4 godine

Elton ima lepu muziku,slažem se. Ali šta koga briga za njegov sexualni život? To je bolest i tačka,ne može niko da me ubedi u suprotno. Nemam ništa protiv njih, ali neka rade to u četiri zida. I mi i žene, radimo to diskretno.

Nije sve u parama nesto je i u novcu

pre 4 godine

Realno retko ko normalan zeli da gleda takve scene koje nisu normalne. Ne mora se sve stavljati da bi bilo in, pogotovo sex izmedju dva muskarca...

adriano_galliani

pre 4 godine

Svaka cast braco. Tako se bori za zdravlje nacije. (nenad, 31. maj 2019 21:44)

Zabranili bi alkohol da se bore za to, ali ne, jos imaju drzavnu vodku i cigarette za 1€ I najkraci zivotni vek na svetu. I Despota Putina.

a2b6kl0

pre 4 godine

Da je sreće da se bunimo da se svakakvo smeće i nepotrebni efekti izbace iz javnog prikazivanja i reklamiranja. Ionako smo zatrpani svime i svačime od TV do FB i dalje...

Što te biju ovi dobri ljudi?

pre 4 godine

Koliko bi se tek toga moralo iseći iz filma o Putinu,pogotovo u delu kada su kao mladi KGB-ovci jahali popove,rušili crkve,likvidirali i zatvarali nepodobnu intelektualnu elitu u komunističke gulage.

Sloven

pre 4 godine

Cenzuru su uradili ljudi koji poput Mime Karadžića u filmu Lepota poroka pre seksa stave maramu na lice žene.

"Komunizam ne treba da donese asketizam, već radost življenja i utehu, pružajući takođe potpunu ljubav".

Lenjin

Kao što vidimo i SSSR je imao modernija shvatanja od dnašnje Rusije

dejan

pre 4 godine

evidentno da NE znate STA se tamo desava gen scens I lobi su veona mocni I uticajni imaju svoje klubove restorene mesta okipljanja I Niko ih ne dira zive svoj zivot jedino zakon ogranicava emitovanje I pokazivanje na javnim mestima I tv kanalima SVE zajedno niste bas upuceni a klubovi su I'm fantastic I I'ma ih dosta pogotovo Moda I estrada I ponaljam ama bas Niko ih ne dira

Zlatan I.

pre 4 godine

Rusija, leglo narkomanije, prostitucije i alkoholizma, našla da morališe. E sad sam sve čuo. (Bgd89, 31. maj 2019 22:52)

Klasican milenipajac, znanje o zivotu 0 bodova, ali o gejevima i sodomiji moze knjigu da napise.

Catch 22

pre 4 godine

Браво Руси!! ИДЕМО!!!! (Горан, 31. maj 2019 21:57)

Gde cete? U rusku vojsku, gde vrvi od homoseksualaca? Internet je prepun slika iz ruskih kasarni gde se ruski vojnici ne libe da prikazu tu sklonost, avrlo cesto i sklonost fasizmu. Pokrij se usima i cuti.

Srrrrrrrrrdjan

pre 4 godine

...iz filma o “slavnom muzicaru”?

Rekao bih pre - o osrednjem slager pevacu. Samo u Italiji iz tog faha ima bar 50 boljih, u Francuskoj - takodje. Nemam nista protiv coveka, ali ovo je realno stanje stvari.

War Inside My Head

pre 4 godine

Nisam gay,nemam nikakav kontakt s lgbt zajednicom,ali mi nikako nije jasno ,koliko labilna i nesigurna osoba treba da bude da bi joj gledanje takvih filmova moglo uticati na seksualno opredjeljenje!?

Nighthawk

pre 4 godine

Ne bi bili Rusi a da ne vole da zabranjaju. Al' dobro, šta se filma tiče, glumac mi više liči na Đorđa iz Sajnfelda nego na Eltona Džona.

2019

pre 4 godine

Hetero sam i javno tvrdim da je svaki, ali SVAKI muskarac imao bar jednom homoseksualne fantazije u svom zivotu. A ti sto najglasnije protestuju protiv homoseksualaca i navodno se tako gade, e bas ti svaki dan fantaziraju na tu temu.

Lazni moral krda kromanjonaca. Sad vas fino molim da napustite moj internet i vratite se u vase pecine, hvala lijepa.

mile

pre 4 godine

Lazni moralisti nasli da se izivljavaju nad homoseksualcima. Nek se odreknu onda i Cajkovskog. Bolje da su zabranili citav film i pokazu da su do kraja despotija..

Iddy Beggay

pre 4 godine

Pa tako samo izazvaju još veću radoznalost i prave dodatnu reklamu...da film potraže negde drugde - van legalnih tokova, po torentima i tako to.
Čuj, Rusija - leglo lažnih moralista, a pliva u nemoralu, našla da se "čuva od homoseksualne propagande" ;)

Vasi

pre 4 godine

"Sve scene sa poljupcima, vođenjem ljubavi i oralnim seksom između muškaraca su skinute", 

Da je srece, ovakvo smece bi bilo zabranjeno u citavom svetu. Ova civilizacija je presla svoj zenit i sad je na putu da zavrsi kao Atlantida...

Istina leči...

pre 4 godine

A sto bi te scene morale uopste da se vide?
Da li ce time film biti manje vredan? Bice ako je pornografskog zanra, ako nije, onda postoje hiljade nacina da se sve to nagovesti, a da ne mora biti eksplicitno prikazano.
Uostalom, Eltona svi znaju, i ne vidim sto bi taj deo njegovog privatnog zivota morao biti toliko naglasen u fimu. Osim ako se ne zeli postici neki drugi efekat...

Vasi

pre 4 godine

"Sve scene sa poljupcima, vođenjem ljubavi i oralnim seksom između muškaraca su skinute", 

Da je srece, ovakvo smece bi bilo zabranjeno u citavom svetu. Ova civilizacija je presla svoj zenit i sad je na putu da zavrsi kao Atlantida...

Istina leči...

pre 4 godine

A sto bi te scene morale uopste da se vide?
Da li ce time film biti manje vredan? Bice ako je pornografskog zanra, ako nije, onda postoje hiljade nacina da se sve to nagovesti, a da ne mora biti eksplicitno prikazano.
Uostalom, Eltona svi znaju, i ne vidim sto bi taj deo njegovog privatnog zivota morao biti toliko naglasen u fimu. Osim ako se ne zeli postici neki drugi efekat...

Iddy Beggay

pre 4 godine

Pa tako samo izazvaju još veću radoznalost i prave dodatnu reklamu...da film potraže negde drugde - van legalnih tokova, po torentima i tako to.
Čuj, Rusija - leglo lažnih moralista, a pliva u nemoralu, našla da se "čuva od homoseksualne propagande" ;)

mile

pre 4 godine

Lazni moralisti nasli da se izivljavaju nad homoseksualcima. Nek se odreknu onda i Cajkovskog. Bolje da su zabranili citav film i pokazu da su do kraja despotija..

dux

pre 4 godine

Svaka cast braco. Tako se bori za zdravlje nacije. (nenad, 31. maj 2019 21:44)

Znate li da Rusija ima procentualno na hiljadu stanovnika 6 puta više narkomana nego Holandija? Imaju tri puta veću stopu ubistva od Amerike. O alkoholičarima da ne pričamo. I onda čuvaju zdravlje nacije sečući film...

War Inside My Head

pre 4 godine

Nisam gay,nemam nikakav kontakt s lgbt zajednicom,ali mi nikako nije jasno ,koliko labilna i nesigurna osoba treba da bude da bi joj gledanje takvih filmova moglo uticati na seksualno opredjeljenje!?

adriano_galliani

pre 4 godine

Svaka cast braco. Tako se bori za zdravlje nacije. (nenad, 31. maj 2019 21:44)

Zabranili bi alkohol da se bore za to, ali ne, jos imaju drzavnu vodku i cigarette za 1€ I najkraci zivotni vek na svetu. I Despota Putina.

beogradjanin

pre 4 godine

tako se prekraja istorija. homoseksualizam niie dosao sa zapada. on je prisutan u svakom drustvu jer je posledica prirode coveka. samo neka drustva vise vole laznu sliku o sebi nego realnost.

Zipko

pre 4 godine

Elton ima lepu muziku,slažem se. Ali šta koga briga za njegov sexualni život? To je bolest i tačka,ne može niko da me ubedi u suprotno. Nemam ništa protiv njih, ali neka rade to u četiri zida. I mi i žene, radimo to diskretno.

Catch 22

pre 4 godine

Браво Руси!! ИДЕМО!!!! (Горан, 31. maj 2019 21:57)

Gde cete? U rusku vojsku, gde vrvi od homoseksualaca? Internet je prepun slika iz ruskih kasarni gde se ruski vojnici ne libe da prikazu tu sklonost, avrlo cesto i sklonost fasizmu. Pokrij se usima i cuti.

Što te biju ovi dobri ljudi?

pre 4 godine

Koliko bi se tek toga moralo iseći iz filma o Putinu,pogotovo u delu kada su kao mladi KGB-ovci jahali popove,rušili crkve,likvidirali i zatvarali nepodobnu intelektualnu elitu u komunističke gulage.

Nije sve u parama nesto je i u novcu

pre 4 godine

Realno retko ko normalan zeli da gleda takve scene koje nisu normalne. Ne mora se sve stavljati da bi bilo in, pogotovo sex izmedju dva muskarca...

2019

pre 4 godine

Hetero sam i javno tvrdim da je svaki, ali SVAKI muskarac imao bar jednom homoseksualne fantazije u svom zivotu. A ti sto najglasnije protestuju protiv homoseksualaca i navodno se tako gade, e bas ti svaki dan fantaziraju na tu temu.

Lazni moral krda kromanjonaca. Sad vas fino molim da napustite moj internet i vratite se u vase pecine, hvala lijepa.

Sloven

pre 4 godine

Cenzuru su uradili ljudi koji poput Mime Karadžića u filmu Lepota poroka pre seksa stave maramu na lice žene.

"Komunizam ne treba da donese asketizam, već radost življenja i utehu, pružajući takođe potpunu ljubav".

Lenjin

Kao što vidimo i SSSR je imao modernija shvatanja od dnašnje Rusije

a2b6kl0

pre 4 godine

Da je sreće da se bunimo da se svakakvo smeće i nepotrebni efekti izbace iz javnog prikazivanja i reklamiranja. Ionako smo zatrpani svime i svačime od TV do FB i dalje...

Zlatan I.

pre 4 godine

Rusija, leglo narkomanije, prostitucije i alkoholizma, našla da morališe. E sad sam sve čuo. (Bgd89, 31. maj 2019 22:52)

Klasican milenipajac, znanje o zivotu 0 bodova, ali o gejevima i sodomiji moze knjigu da napise.

Mudhoney

pre 4 godine

Hetero sam i javno tvrdim da je svaki, ali SVAKI muskarac imao bar jednom homoseksualne fantazije u svom zivotu.
(Voja, 1. jun 2019 10:01
Otkud te tvrdnje,kako neko može biti siguran da svaki ali svaki muškarac ima te fantazije. Evo ja sam jedan od tih koji nikad nisu imali te fantazije a ti nastavi da lažeš sam sebe.

Voja

pre 4 godine

Hetero sam i javno tvrdim da je svaki, ali SVAKI muskarac imao bar jednom homoseksualne fantazije u svom zivotu. A ti sto najglasnije protestuju protiv homoseksualaca i navodno se tako gade, e bas ti svaki dan fantaziraju na tu temu. Lazni moral krda kromanjonaca. Sad vas fino molim da napustite moj internet i vratite se u vase pecine, hvala lijepa. Tacno, ja sam i probao, nije bas nesto, oženio sam se, imam porodicu i super mi je.

umetnost dezinformisanja

pre 4 godine

"Komunizam ne treba da donese asketizam, već radost življenja i utehu, pružajući takođe potpunu ljubav".

Lenjin

Kao što vidimo i SSSR je imao modernija shvatanja od dnašnje Rusije
(Sloven)

A Lenjin je tu mislio i na ljubav između dva muškarca?

Ivan

pre 4 godine

'Homofobija je bolest latentnih homoseksualaca. Heteroseksualci nemaju taj problem i baš ih briga ko sa kime ide u krevet.'
Potpisujem i potpuno se slazem!
ALI!
LGBT zajednica za sebe trazi posebne, abnormalne povlastice! Oni su razlog sto se deci u najranijem uzrastu u skolama prica o seksu! Dovode travestite da deci od 5 godina citaju bajke! Muskarci se takmice protiv zena u sportu (skoro je jedan majmun nekoj zeni smrskao lobanju!)! Traze povlastice prilikom zaposljavanje u ume 'tolerancije'! Traze da se njihova seksualna orjentacija javno promovise!
Dakle, toliko su se smucili da mislim da ih treba potuno potisnuti i sve vratiti tamo gde je bilo pre 100 godina! Nema dana da ne citamo nekakav promotivni clanak o njihovoj 'ugrozenosti', a istina je potpuno obrnuta! Oni su poceli da ugrozavaju sve oko sebe!
Ako se nastavi ovo ludilo, ja cu 'promeniti pol' za par godina, kako bih ranije otisao u punu penziju - sa 60, a moja zena ce, cim dobije penziju da postane 'musko'! I evo Vam socijalne pravde!

Barka

pre 4 godine

Pa realno nema tu materijala za dobar film. Čovek je i dalje živ, živi sa mužem u zamku, ima jednu sobu samo za šešire, ima dva sina, titulu...verovatno i neko kuče..svira i dalje, manje se drogira. I to je to, eno ga u Engleskoj. I da bi imao publiku uopšte, morali su da ga snime za lgbt ciljnu grupu..a kome se sviđa njegova muzika i dalje može na njegov koncert nekad..

Hhg

pre 4 godine

Aha, znači homoseksualne scene nisu normalne i mogu da kvare omladinu. Ok. A što se onda ne bunite protiv scena ubijanja, tuče, silovanja...? Je l vam je to normalno, prirodno i od boga? Stvarno ću početi da mislim da vam popovi pune glave glupostima samo da bi najbolje mesce ostalo za njih.

Đorđe

pre 4 godine

Tako treba. Ni onog Fredi Merkurija nisam i necu nikad gledati bas zbog toga
(Čeprtuljko, 31. maj 2019 22:24)

Film "Boemska rapsodija" je vrlo umeren i u prvom planu je posebnost i genijalnost benda. Homoseksualnih scena gotovo i da nema. Film o Eltonu Džonu neću komentarisati, jer ga nisam gledao, ako je akcenat na seksu i homoseksualnosti, nemam ni previše želje da ga pogledam.
A ti u svakom slučaju možeš da gledaš Srećne ljude, Grand, Kursadžije, to je skroz kul.
Ali nemoj da komentarišeš Fredi ja, molim te, ako ne razumeš muziku i umetnost, uzdrži se od komentarisanja iste.

Srrrrrrrrrdjan

pre 4 godine

...iz filma o “slavnom muzicaru”?

Rekao bih pre - o osrednjem slager pevacu. Samo u Italiji iz tog faha ima bar 50 boljih, u Francuskoj - takodje. Nemam nista protiv coveka, ali ovo je realno stanje stvari.

Prle

pre 4 godine

Producenti verovatno mogu da stopiraju distribuciju filma u Rusiji. Slobodno neka to urade i svoje remek delo prikazuju tamo gde se emituje bez isecenih scena. Da li stvarno misle da u moru skaradnosti koje svakodnevno vidimo u medijima nekoga posebno sokiraju ljubavne i kokainske avanture Eltona Dzona?

Maks Levenfeld

pre 4 godine

Da je srece, ovakvo smece bi bilo zabranjeno u citavom svetu. Ova civilizacija je presla svoj zenit i sad je na putu da zavrsi kao Atlantida...
(Vasi, 31. maj 2019 21:54)

Po toj logici zenit civilizacije je prošao još u vreme starih Grka.
Homerova "Ilijada" opisuje homoseksualnu ljubav Patrokla i Ahileja a Sapfa sa Lezbosa ljubav prema drugoj ženi.

Јабучило

pre 4 godine

Lazni moralisti nasli da se izivljavaju nad homoseksualcima. Nek se odreknu onda i Cajkovskog. Bolje da su zabranili citav film i pokazu da su do kraja despotija..
(mile, 31. maj 2019 23:30)

Ценим да Чајковског одређује уметност, а не хомосексуалност. А делује ми да је у филму о Елтону Џону нагласак на хомосексуалности.

Кад може Меркјури...

pre 4 godine

А шта је остало? Сем пар песама, шта је занимљиво у његовом животу? Бријање ногу или избор "пратиоца" за турнеју?

Апсолутно сам за општу једнакост по питању права, али и обавеза, у послу, социјалним односима итд. (сви имамо исто, праисторијско порекло), али могућност брака, па плаћања "носилице" и одгајање деце у истополном браку сматрам девијацијом која је и нама и њима наметнута јер се већ одавно одређена група људи која се сматра "елитом" добро зафркава са човечанством, све нам стварајући слику даје "све нормално".

Фреди Меркјури је био нормалан човек и изузетан креативац, али су га у филму представили као идиота (зар није могао да се нађе неки човеколики глумац?), могу да замислим "корак даље у рекламирању ЛГБТ" и приказивања живота Е. Д. Џона, стварне карикатуре?

JosipST

pre 4 godine

@201nešto
a ja tebi odgovorno tvrdim da ti nisi čisti hetero. jer da jesi, ne bi ti nikad maštao o seksu s muškarcem.

Ja se slažem s Rusima - scene koje su isijekli djeca ne trebaju gledati. Naravno, to vrijedi za države u kojima u prajm-tajmu maloljetnice zatrudnjuju u rialitijima.

Sumilex

pre 4 godine

...iz filma o “slavnom muzicaru”?

Rekao bih pre - o osrednjem slager pevacu. Samo u Italiji iz tog faha ima bar 50 boljih, u Francuskoj - takodje. Nemam nista protiv coveka, ali ovo je realno stanje stvari.
(Srrrrrrrrrdjan, 1. jun 2019 03:34
Na stranu privatan život ali može objašnjenje kako se odredjuje ko je bolji pevač. Nije muzika trka konja .

Nighthawk

pre 4 godine

Ne bi bili Rusi a da ne vole da zabranjaju. Al' dobro, šta se filma tiče, glumac mi više liči na Đorđa iz Sajnfelda nego na Eltona Džona.

dare slovenac

pre 4 godine

ponekad slušam komade eltona i freddia, filmove baš zbog tih scena neču gledati, ne gledam ni evrovizije, zato što mi se ne gleda žene sa bradama..

dejan

pre 4 godine

evidentno da NE znate STA se tamo desava gen scens I lobi su veona mocni I uticajni imaju svoje klubove restorene mesta okipljanja I Niko ih ne dira zive svoj zivot jedino zakon ogranicava emitovanje I pokazivanje na javnim mestima I tv kanalima SVE zajedno niste bas upuceni a klubovi su I'm fantastic I I'ma ih dosta pogotovo Moda I estrada I ponaljam ama bas Niko ih ne dira

Petar

pre 4 godine

Nisam gay,nemam nikakav kontakt s lgbt zajednicom,ali mi nikako nije jasno ,koliko labilna i nesigurna osoba treba da bude da bi joj gledanje takvih filmova moglo uticati na seksualno opredjeljenje!?
(War Inside My Head, 01. jun 2019 00:33) deca npr, ona su valjda labilna i nesigurna?

Mika

pre 4 godine

@dux
Čak i da je tačan taj podatak, a nije, to ne znači da ne treba da se radi na iskorenjivanju kriminala, narkomanije...
Do sad sam čitao razne statistike o alkoholizmu... Mi se tu visoko kotiramo. To naravno može da vidi svako ko recimo ode u neku od tih zapadnih zemalja. Pa u Nemačkoj, Austriji za ručak bez 2-3 piva ne prođu. Francuska konzumora vina na svakodnevnom nivou...
Svi ti podaci su u interesu propagande.

Tatjana

pre 4 godine

Pa šta? Jesu li jedini na svetu isekli scene da je to vest? Ima li država koje su zabranile prikazivanje ovog filma i zašto i to ne dospeva u vest? Nego je bitno istaći Rusiju kao loš primer.

Vasi

pre 4 godine

"Sve scene sa poljupcima, vođenjem ljubavi i oralnim seksom između muškaraca su skinute", 

Da je srece, ovakvo smece bi bilo zabranjeno u citavom svetu. Ova civilizacija je presla svoj zenit i sad je na putu da zavrsi kao Atlantida...

mile

pre 4 godine

Lazni moralisti nasli da se izivljavaju nad homoseksualcima. Nek se odreknu onda i Cajkovskog. Bolje da su zabranili citav film i pokazu da su do kraja despotija..

Istina leči...

pre 4 godine

A sto bi te scene morale uopste da se vide?
Da li ce time film biti manje vredan? Bice ako je pornografskog zanra, ako nije, onda postoje hiljade nacina da se sve to nagovesti, a da ne mora biti eksplicitno prikazano.
Uostalom, Eltona svi znaju, i ne vidim sto bi taj deo njegovog privatnog zivota morao biti toliko naglasen u fimu. Osim ako se ne zeli postici neki drugi efekat...

Iddy Beggay

pre 4 godine

Pa tako samo izazvaju još veću radoznalost i prave dodatnu reklamu...da film potraže negde drugde - van legalnih tokova, po torentima i tako to.
Čuj, Rusija - leglo lažnih moralista, a pliva u nemoralu, našla da se "čuva od homoseksualne propagande" ;)

Voja

pre 4 godine

Hetero sam i javno tvrdim da je svaki, ali SVAKI muskarac imao bar jednom homoseksualne fantazije u svom zivotu. A ti sto najglasnije protestuju protiv homoseksualaca i navodno se tako gade, e bas ti svaki dan fantaziraju na tu temu. Lazni moral krda kromanjonaca. Sad vas fino molim da napustite moj internet i vratite se u vase pecine, hvala lijepa. Tacno, ja sam i probao, nije bas nesto, oženio sam se, imam porodicu i super mi je.

Zipko

pre 4 godine

Elton ima lepu muziku,slažem se. Ali šta koga briga za njegov sexualni život? To je bolest i tačka,ne može niko da me ubedi u suprotno. Nemam ništa protiv njih, ali neka rade to u četiri zida. I mi i žene, radimo to diskretno.

Zlatan I.

pre 4 godine

Rusija, leglo narkomanije, prostitucije i alkoholizma, našla da morališe. E sad sam sve čuo. (Bgd89, 31. maj 2019 22:52)

Klasican milenipajac, znanje o zivotu 0 bodova, ali o gejevima i sodomiji moze knjigu da napise.

Nije sve u parama nesto je i u novcu

pre 4 godine

Realno retko ko normalan zeli da gleda takve scene koje nisu normalne. Ne mora se sve stavljati da bi bilo in, pogotovo sex izmedju dva muskarca...

2019

pre 4 godine

Hetero sam i javno tvrdim da je svaki, ali SVAKI muskarac imao bar jednom homoseksualne fantazije u svom zivotu. A ti sto najglasnije protestuju protiv homoseksualaca i navodno se tako gade, e bas ti svaki dan fantaziraju na tu temu.

Lazni moral krda kromanjonaca. Sad vas fino molim da napustite moj internet i vratite se u vase pecine, hvala lijepa.

dux

pre 4 godine

Svaka cast braco. Tako se bori za zdravlje nacije. (nenad, 31. maj 2019 21:44)

Znate li da Rusija ima procentualno na hiljadu stanovnika 6 puta više narkomana nego Holandija? Imaju tri puta veću stopu ubistva od Amerike. O alkoholičarima da ne pričamo. I onda čuvaju zdravlje nacije sečući film...

Srrrrrrrrrdjan

pre 4 godine

...iz filma o “slavnom muzicaru”?

Rekao bih pre - o osrednjem slager pevacu. Samo u Italiji iz tog faha ima bar 50 boljih, u Francuskoj - takodje. Nemam nista protiv coveka, ali ovo je realno stanje stvari.

beogradjanin

pre 4 godine

tako se prekraja istorija. homoseksualizam niie dosao sa zapada. on je prisutan u svakom drustvu jer je posledica prirode coveka. samo neka drustva vise vole laznu sliku o sebi nego realnost.

adriano_galliani

pre 4 godine

Svaka cast braco. Tako se bori za zdravlje nacije. (nenad, 31. maj 2019 21:44)

Zabranili bi alkohol da se bore za to, ali ne, jos imaju drzavnu vodku i cigarette za 1€ I najkraci zivotni vek na svetu. I Despota Putina.

Što te biju ovi dobri ljudi?

pre 4 godine

Koliko bi se tek toga moralo iseći iz filma o Putinu,pogotovo u delu kada su kao mladi KGB-ovci jahali popove,rušili crkve,likvidirali i zatvarali nepodobnu intelektualnu elitu u komunističke gulage.

Catch 22

pre 4 godine

Браво Руси!! ИДЕМО!!!! (Горан, 31. maj 2019 21:57)

Gde cete? U rusku vojsku, gde vrvi od homoseksualaca? Internet je prepun slika iz ruskih kasarni gde se ruski vojnici ne libe da prikazu tu sklonost, avrlo cesto i sklonost fasizmu. Pokrij se usima i cuti.

Hhg

pre 4 godine

Aha, znači homoseksualne scene nisu normalne i mogu da kvare omladinu. Ok. A što se onda ne bunite protiv scena ubijanja, tuče, silovanja...? Je l vam je to normalno, prirodno i od boga? Stvarno ću početi da mislim da vam popovi pune glave glupostima samo da bi najbolje mesce ostalo za njih.

dejan

pre 4 godine

evidentno da NE znate STA se tamo desava gen scens I lobi su veona mocni I uticajni imaju svoje klubove restorene mesta okipljanja I Niko ih ne dira zive svoj zivot jedino zakon ogranicava emitovanje I pokazivanje na javnim mestima I tv kanalima SVE zajedno niste bas upuceni a klubovi su I'm fantastic I I'ma ih dosta pogotovo Moda I estrada I ponaljam ama bas Niko ih ne dira

umetnost dezinformisanja

pre 4 godine

"Komunizam ne treba da donese asketizam, već radost življenja i utehu, pružajući takođe potpunu ljubav".

Lenjin

Kao što vidimo i SSSR je imao modernija shvatanja od dnašnje Rusije
(Sloven)

A Lenjin je tu mislio i na ljubav između dva muškarca?

Sloven

pre 4 godine

Cenzuru su uradili ljudi koji poput Mime Karadžića u filmu Lepota poroka pre seksa stave maramu na lice žene.

"Komunizam ne treba da donese asketizam, već radost življenja i utehu, pružajući takođe potpunu ljubav".

Lenjin

Kao što vidimo i SSSR je imao modernija shvatanja od dnašnje Rusije

a2b6kl0

pre 4 godine

Da je sreće da se bunimo da se svakakvo smeće i nepotrebni efekti izbace iz javnog prikazivanja i reklamiranja. Ionako smo zatrpani svime i svačime od TV do FB i dalje...

Maks Levenfeld

pre 4 godine

Da je srece, ovakvo smece bi bilo zabranjeno u citavom svetu. Ova civilizacija je presla svoj zenit i sad je na putu da zavrsi kao Atlantida...
(Vasi, 31. maj 2019 21:54)

Po toj logici zenit civilizacije je prošao još u vreme starih Grka.
Homerova "Ilijada" opisuje homoseksualnu ljubav Patrokla i Ahileja a Sapfa sa Lezbosa ljubav prema drugoj ženi.

War Inside My Head

pre 4 godine

Nisam gay,nemam nikakav kontakt s lgbt zajednicom,ali mi nikako nije jasno ,koliko labilna i nesigurna osoba treba da bude da bi joj gledanje takvih filmova moglo uticati na seksualno opredjeljenje!?

Ivan

pre 4 godine

'Homofobija je bolest latentnih homoseksualaca. Heteroseksualci nemaju taj problem i baš ih briga ko sa kime ide u krevet.'
Potpisujem i potpuno se slazem!
ALI!
LGBT zajednica za sebe trazi posebne, abnormalne povlastice! Oni su razlog sto se deci u najranijem uzrastu u skolama prica o seksu! Dovode travestite da deci od 5 godina citaju bajke! Muskarci se takmice protiv zena u sportu (skoro je jedan majmun nekoj zeni smrskao lobanju!)! Traze povlastice prilikom zaposljavanje u ume 'tolerancije'! Traze da se njihova seksualna orjentacija javno promovise!
Dakle, toliko su se smucili da mislim da ih treba potuno potisnuti i sve vratiti tamo gde je bilo pre 100 godina! Nema dana da ne citamo nekakav promotivni clanak o njihovoj 'ugrozenosti', a istina je potpuno obrnuta! Oni su poceli da ugrozavaju sve oko sebe!
Ako se nastavi ovo ludilo, ja cu 'promeniti pol' za par godina, kako bih ranije otisao u punu penziju - sa 60, a moja zena ce, cim dobije penziju da postane 'musko'! I evo Vam socijalne pravde!

JosipST

pre 4 godine

@201nešto
a ja tebi odgovorno tvrdim da ti nisi čisti hetero. jer da jesi, ne bi ti nikad maštao o seksu s muškarcem.

Ja se slažem s Rusima - scene koje su isijekli djeca ne trebaju gledati. Naravno, to vrijedi za države u kojima u prajm-tajmu maloljetnice zatrudnjuju u rialitijima.

dare slovenac

pre 4 godine

ponekad slušam komade eltona i freddia, filmove baš zbog tih scena neču gledati, ne gledam ni evrovizije, zato što mi se ne gleda žene sa bradama..

Кад може Меркјури...

pre 4 godine

А шта је остало? Сем пар песама, шта је занимљиво у његовом животу? Бријање ногу или избор "пратиоца" за турнеју?

Апсолутно сам за општу једнакост по питању права, али и обавеза, у послу, социјалним односима итд. (сви имамо исто, праисторијско порекло), али могућност брака, па плаћања "носилице" и одгајање деце у истополном браку сматрам девијацијом која је и нама и њима наметнута јер се већ одавно одређена група људи која се сматра "елитом" добро зафркава са човечанством, све нам стварајући слику даје "све нормално".

Фреди Меркјури је био нормалан човек и изузетан креативац, али су га у филму представили као идиота (зар није могао да се нађе неки човеколики глумац?), могу да замислим "корак даље у рекламирању ЛГБТ" и приказивања живота Е. Д. Џона, стварне карикатуре?

Petar

pre 4 godine

Nisam gay,nemam nikakav kontakt s lgbt zajednicom,ali mi nikako nije jasno ,koliko labilna i nesigurna osoba treba da bude da bi joj gledanje takvih filmova moglo uticati na seksualno opredjeljenje!?
(War Inside My Head, 01. jun 2019 00:33) deca npr, ona su valjda labilna i nesigurna?

Đorđe

pre 4 godine

Tako treba. Ni onog Fredi Merkurija nisam i necu nikad gledati bas zbog toga
(Čeprtuljko, 31. maj 2019 22:24)

Film "Boemska rapsodija" je vrlo umeren i u prvom planu je posebnost i genijalnost benda. Homoseksualnih scena gotovo i da nema. Film o Eltonu Džonu neću komentarisati, jer ga nisam gledao, ako je akcenat na seksu i homoseksualnosti, nemam ni previše želje da ga pogledam.
A ti u svakom slučaju možeš da gledaš Srećne ljude, Grand, Kursadžije, to je skroz kul.
Ali nemoj da komentarišeš Fredi ja, molim te, ako ne razumeš muziku i umetnost, uzdrži se od komentarisanja iste.

Nighthawk

pre 4 godine

Ne bi bili Rusi a da ne vole da zabranjaju. Al' dobro, šta se filma tiče, glumac mi više liči na Đorđa iz Sajnfelda nego na Eltona Džona.

Sumilex

pre 4 godine

...iz filma o “slavnom muzicaru”?

Rekao bih pre - o osrednjem slager pevacu. Samo u Italiji iz tog faha ima bar 50 boljih, u Francuskoj - takodje. Nemam nista protiv coveka, ali ovo je realno stanje stvari.
(Srrrrrrrrrdjan, 1. jun 2019 03:34
Na stranu privatan život ali može objašnjenje kako se odredjuje ko je bolji pevač. Nije muzika trka konja .

Јабучило

pre 4 godine

Lazni moralisti nasli da se izivljavaju nad homoseksualcima. Nek se odreknu onda i Cajkovskog. Bolje da su zabranili citav film i pokazu da su do kraja despotija..
(mile, 31. maj 2019 23:30)

Ценим да Чајковског одређује уметност, а не хомосексуалност. А делује ми да је у филму о Елтону Џону нагласак на хомосексуалности.

Mudhoney

pre 4 godine

Hetero sam i javno tvrdim da je svaki, ali SVAKI muskarac imao bar jednom homoseksualne fantazije u svom zivotu.
(Voja, 1. jun 2019 10:01
Otkud te tvrdnje,kako neko može biti siguran da svaki ali svaki muškarac ima te fantazije. Evo ja sam jedan od tih koji nikad nisu imali te fantazije a ti nastavi da lažeš sam sebe.

Barka

pre 4 godine

Pa realno nema tu materijala za dobar film. Čovek je i dalje živ, živi sa mužem u zamku, ima jednu sobu samo za šešire, ima dva sina, titulu...verovatno i neko kuče..svira i dalje, manje se drogira. I to je to, eno ga u Engleskoj. I da bi imao publiku uopšte, morali su da ga snime za lgbt ciljnu grupu..a kome se sviđa njegova muzika i dalje može na njegov koncert nekad..

Prle

pre 4 godine

Producenti verovatno mogu da stopiraju distribuciju filma u Rusiji. Slobodno neka to urade i svoje remek delo prikazuju tamo gde se emituje bez isecenih scena. Da li stvarno misle da u moru skaradnosti koje svakodnevno vidimo u medijima nekoga posebno sokiraju ljubavne i kokainske avanture Eltona Dzona?

Mika

pre 4 godine

@dux
Čak i da je tačan taj podatak, a nije, to ne znači da ne treba da se radi na iskorenjivanju kriminala, narkomanije...
Do sad sam čitao razne statistike o alkoholizmu... Mi se tu visoko kotiramo. To naravno može da vidi svako ko recimo ode u neku od tih zapadnih zemalja. Pa u Nemačkoj, Austriji za ručak bez 2-3 piva ne prođu. Francuska konzumora vina na svakodnevnom nivou...
Svi ti podaci su u interesu propagande.

Tatjana

pre 4 godine

Pa šta? Jesu li jedini na svetu isekli scene da je to vest? Ima li država koje su zabranile prikazivanje ovog filma i zašto i to ne dospeva u vest? Nego je bitno istaći Rusiju kao loš primer.