1. Pa šta? Jesu li jedini na svetu isekli scene da je to vest? Ima li država koje su zabranile prikazivanje ovog filma i zašto i to ne dospeva u vest? Nego je bitno istaći Rusiju kao loš primer.
  (Tatjana, 3. jun 2019 10:39)

  # Link komentara

 2. Bolece me da gledam ovaj film.
  (NR, 2. jun 2019 18:51)

  # Link komentara

 3. Nisam gay,nemam nikakav kontakt s lgbt zajednicom,ali mi nikako nije jasno ,koliko labilna i nesigurna osoba treba da bude da bi joj gledanje takvih filmova moglo uticati na seksualno opredjeljenje!?
  (War Inside My Head, 01. jun 2019 00:33) deca npr, ona su valjda labilna i nesigurna?
   (Petar, 2. jun 2019 12:49)

  # Link komentara

 4. Aha, znači homoseksualne scene nisu normalne i mogu da kvare omladinu. Ok. A što se onda ne bunite protiv scena ubijanja, tuče, silovanja...? Je l vam je to normalno, prirodno i od boga? Stvarno ću početi da mislim da vam popovi pune glave glupostima samo da bi najbolje mesce ostalo za njih.
  (Hhg, 1. jun 2019 18:06)

  # Link komentara

 5. 'Homofobija je bolest latentnih homoseksualaca. Heteroseksualci nemaju taj problem i baš ih briga ko sa kime ide u krevet.'
  Potpisujem i potpuno se slazem!
  ALI!
  LGBT zajednica za sebe trazi posebne, abnormalne povlastice! Oni su razlog sto se deci u najranijem uzrastu u skolama prica o seksu! Dovode travestite da deci od 5 godina citaju bajke! Muskarci se takmice protiv zena u sportu (skoro je jedan majmun nekoj zeni smrskao lobanju!)! Traze povlastice prilikom zaposljavanje u ume 'tolerancije'! Traze da se njihova seksualna orjentacija javno promovise!
  Dakle, toliko su se smucili da mislim da ih treba potuno potisnuti i sve vratiti tamo gde je bilo pre 100 godina! Nema dana da ne citamo nekakav promotivni clanak o njihovoj 'ugrozenosti', a istina je potpuno obrnuta! Oni su poceli da ugrozavaju sve oko sebe!
  Ako se nastavi ovo ludilo, ja cu 'promeniti pol' za par godina, kako bih ranije otisao u punu penziju - sa 60, a moja zena ce, cim dobije penziju da postane 'musko'! I evo Vam socijalne pravde!
  (Ivan, 1. jun 2019 16:31)

  # Link komentara

 6. Da je srece, ovakvo smece bi bilo zabranjeno u citavom svetu. Ova civilizacija je presla svoj zenit i sad je na putu da zavrsi kao Atlantida...
  (Vasi, 31. maj 2019 21:54)

  Po toj logici zenit civilizacije je prošao još u vreme starih Grka.
  Homerova "Ilijada" opisuje homoseksualnu ljubav Patrokla i Ahileja a Sapfa sa Lezbosa ljubav prema drugoj ženi.
  (Maks Levenfeld, 1. jun 2019 14:48)

  # Link komentara

 7. Nisu "isekli" već su uklonili scene.
  (Oleg, 1. jun 2019 14:46)

  # Link komentara

 8. Pa realno nema tu materijala za dobar film. Čovek je i dalje živ, živi sa mužem u zamku, ima jednu sobu samo za šešire, ima dva sina, titulu...verovatno i neko kuče..svira i dalje, manje se drogira. I to je to, eno ga u Engleskoj. I da bi imao publiku uopšte, morali su da ga snime za lgbt ciljnu grupu..a kome se sviđa njegova muzika i dalje može na njegov koncert nekad..
  (Barka, 1. jun 2019 13:21)

  # Link komentara

 9. Producenti verovatno mogu da stopiraju distribuciju filma u Rusiji. Slobodno neka to urade i svoje remek delo prikazuju tamo gde se emituje bez isecenih scena. Da li stvarno misle da u moru skaradnosti koje svakodnevno vidimo u medijima nekoga posebno sokiraju ljubavne i kokainske avanture Eltona Dzona?
   (Prle, 1. jun 2019 12:45)

  # Link komentara

 10. @dux
  Čak i da je tačan taj podatak, a nije, to ne znači da ne treba da se radi na iskorenjivanju kriminala, narkomanije...
  Do sad sam čitao razne statistike o alkoholizmu... Mi se tu visoko kotiramo. To naravno može da vidi svako ko recimo ode u neku od tih zapadnih zemalja. Pa u Nemačkoj, Austriji za ručak bez 2-3 piva ne prođu. Francuska konzumora vina na svakodnevnom nivou...
  Svi ti podaci su u interesu propagande.
   (Mika, 1. jun 2019 12:43)

  # Link komentara

 11. А шта је остало? Сем пар песама, шта је занимљиво у његовом животу? Бријање ногу или избор "пратиоца" за турнеју?

  Апсолутно сам за општу једнакост по питању права, али и обавеза, у послу, социјалним односима итд. (сви имамо исто, праисторијско порекло), али могућност брака, па плаћања "носилице" и одгајање деце у истополном браку сматрам девијацијом која је и нама и њима наметнута јер се већ одавно одређена група људи која се сматра "елитом" добро зафркава са човечанством, све нам стварајући слику даје "све нормално".

  Фреди Меркјури је био нормалан човек и изузетан креативац, али су га у филму представили као идиота (зар није могао да се нађе неки човеколики глумац?), могу да замислим "корак даље у рекламирању ЛГБТ" и приказивања живота Е. Д. Џона, стварне карикатуре?
  (Кад може Меркјури..., 1. jun 2019 12:11)

  # Link komentara

 12. ...iz filma o “slavnom muzicaru”?

  Rekao bih pre - o osrednjem slager pevacu. Samo u Italiji iz tog faha ima bar 50 boljih, u Francuskoj - takodje. Nemam nista protiv coveka, ali ovo je realno stanje stvari.
  (Srrrrrrrrrdjan, 1. jun 2019 03:34
  Na stranu privatan život ali može objašnjenje kako se odredjuje ko je bolji pevač. Nije muzika trka konja .
  (Sumilex, 1. jun 2019 12:01)

  # Link komentara

 13. Tako treba. Ni onog Fredi Merkurija nisam i necu nikad gledati bas zbog toga
  (Čeprtuljko, 31. maj 2019 22:24)

  Film "Boemska rapsodija" je vrlo umeren i u prvom planu je posebnost i genijalnost benda. Homoseksualnih scena gotovo i da nema. Film o Eltonu Džonu neću komentarisati, jer ga nisam gledao, ako je akcenat na seksu i homoseksualnosti, nemam ni previše želje da ga pogledam.
  A ti u svakom slučaju možeš da gledaš Srećne ljude, Grand, Kursadžije, to je skroz kul.
  Ali nemoj da komentarišeš Fredi ja, molim te, ako ne razumeš muziku i umetnost, uzdrži se od komentarisanja iste.
  (Đorđe, 1. jun 2019 11:48)

  # Link komentara

 14. Hetero sam i javno tvrdim da je svaki, ali SVAKI muskarac imao bar jednom homoseksualne fantazije u svom zivotu.
  (Voja, 1. jun 2019 10:01
  Otkud te tvrdnje,kako neko može biti siguran da svaki ali svaki muškarac ima te fantazije. Evo ja sam jedan od tih koji nikad nisu imali te fantazije a ti nastavi da lažeš sam sebe.
  (Mudhoney, 1. jun 2019 11:42)

  # Link komentara

 15. @201nešto
  a ja tebi odgovorno tvrdim da ti nisi čisti hetero. jer da jesi, ne bi ti nikad maštao o seksu s muškarcem.

  Ja se slažem s Rusima - scene koje su isijekli djeca ne trebaju gledati. Naravno, to vrijedi za države u kojima u prajm-tajmu maloljetnice zatrudnjuju u rialitijima.
  (JosipST, 1. jun 2019 11:36)

  # Link komentara

 16. Homofobija je bolest latentnih homoseksualaca. Heteroseksualci nemaju taj problem i baš ih briga ko sa kime ide u krevet.
  (zmitjkoe, 1. jun 2019 11:12)

  # Link komentara

 17. ponekad slušam komade eltona i freddia, filmove baš zbog tih scena neču gledati, ne gledam ni evrovizije, zato što mi se ne gleda žene sa bradama..
  (dare slovenac, 1. jun 2019 11:07)

  # Link komentara

 18. tako se prekraja istorija. homoseksualizam niie dosao sa zapada. on je prisutan u svakom drustvu jer je posledica prirode coveka. samo neka drustva vise vole laznu sliku o sebi nego realnost.
   (beogradjanin, 1. jun 2019 10:29)

  # Link komentara

 19. "Komunizam ne treba da donese asketizam, već radost življenja i utehu, pružajući takođe potpunu ljubav".

  Lenjin

  Kao što vidimo i SSSR je imao modernija shvatanja od dnašnje Rusije
  (Sloven)

  A Lenjin je tu mislio i na ljubav između dva muškarca?
  (umetnost dezinformisanja, 1. jun 2019 10:26)

  # Link komentara

 20. Hetero sam i javno tvrdim da je svaki, ali SVAKI muskarac imao bar jednom homoseksualne fantazije u svom zivotu. A ti sto najglasnije protestuju protiv homoseksualaca i navodno se tako gade, e bas ti svaki dan fantaziraju na tu temu. Lazni moral krda kromanjonaca. Sad vas fino molim da napustite moj internet i vratite se u vase pecine, hvala lijepa. Tacno, ja sam i probao, nije bas nesto, oženio sam se, imam porodicu i super mi je.
  (Voja, 1. jun 2019 10:01)

  # Link komentara

 21. Lazni moralisti nasli da se izivljavaju nad homoseksualcima. Nek se odreknu onda i Cajkovskog. Bolje da su zabranili citav film i pokazu da su do kraja despotija..
  (mile, 31. maj 2019 23:30)

  Ценим да Чајковског одређује уметност, а не хомосексуалност. А делује ми да је у филму о Елтону Џону нагласак на хомосексуалности.
   (Јабучило, 1. jun 2019 09:47)

  # Link komentara

 22. Ja ne znam dal iko normalan ima želju da gleda homoseksualnu scenu sa Eltonom Džonom?
   (Miki, 1. jun 2019 09:36)

  # Link komentara

 23. Зашто уопште приказују тај филм о настраном музиканту?
  (Звездан, 1. jun 2019 09:31)

  # Link komentara

 24. Onda ne gledaju film o Eltonu. To je sve dio njega hteli ne hteli. Na kraju ne zasto ga uopste prikazuju.
   (brt, 1. jun 2019 09:30)

  # Link komentara

 25. Elton ima lepu muziku,slažem se. Ali šta koga briga za njegov sexualni život? To je bolest i tačka,ne može niko da me ubedi u suprotno. Nemam ništa protiv njih, ali neka rade to u četiri zida. I mi i žene, radimo to diskretno.
   (Zipko, 1. jun 2019 08:59)

  # Link komentara

 26. Svaka cast braco. Tako se bori za zdravlje nacije. (nenad, 31. maj 2019 21:44)

  Znate li da Rusija ima procentualno na hiljadu stanovnika 6 puta više narkomana nego Holandija? Imaju tri puta veću stopu ubistva od Amerike. O alkoholičarima da ne pričamo. I onda čuvaju zdravlje nacije sečući film...
   (dux, 1. jun 2019 08:51)

  # Link komentara

 27. I treba... Pa nisu oni budale ko mi da sve što dođe sa zapada prigrle oberučke.
   (It iz Aj LeKler, 1. jun 2019 08:48)

  # Link komentara

 28. Realno retko ko normalan zeli da gleda takve scene koje nisu normalne. Ne mora se sve stavljati da bi bilo in, pogotovo sex izmedju dva muskarca...
   (Nije sve u parama nesto je i u novcu, 1. jun 2019 08:48)

  # Link komentara

 29. Svaka cast braco. Tako se bori za zdravlje nacije. (nenad, 31. maj 2019 21:44)

  Zabranili bi alkohol da se bore za to, ali ne, jos imaju drzavnu vodku i cigarette za 1€ I najkraci zivotni vek na svetu. I Despota Putina.
   (adriano_galliani, 1. jun 2019 08:37)

  # Link komentara

 30. Sve filmove sa zapada bi trebalo zabraniti.
  (KozakNS, 1. jun 2019 08:30)

  # Link komentara

 31. Njihov izbor...
   (Cica D., 1. jun 2019 08:28)

  # Link komentara

 32. Da je sreće da se bunimo da se svakakvo smeće i nepotrebni efekti izbace iz javnog prikazivanja i reklamiranja. Ionako smo zatrpani svime i svačime od TV do FB i dalje...
   (a2b6kl0, 1. jun 2019 07:39)

  # Link komentara

 33. Oni da mogu "isekli" bi čitav život Rudolfa Nurejeva, pokušali su to sa Čajkovskim, ali bezuspešno.
  (licemerstvo sa istoka, 1. jun 2019 07:33)

  # Link komentara

 34. Koliko bi se tek toga moralo iseći iz filma o Putinu,pogotovo u delu kada su kao mladi KGB-ovci jahali popove,rušili crkve,likvidirali i zatvarali nepodobnu intelektualnu elitu u komunističke gulage.
   (Što te biju ovi dobri ljudi?, 1. jun 2019 07:33)

  # Link komentara

 35. evidentno da NE znate STA se tamo desava gen scens I lobi su veona mocni I uticajni imaju svoje klubove restorene mesta okipljanja I Niko ih ne dira zive svoj zivot jedino zakon ogranicava emitovanje I pokazivanje na javnim mestima I tv kanalima SVE zajedno niste bas upuceni a klubovi su I'm fantastic I I'ma ih dosta pogotovo Moda I estrada I ponaljam ama bas Niko ih ne dira
   (dejan, 1. jun 2019 06:58)

  # Link komentara

 36. Tako treba. Ni onog Fredi Merkurija nisam i necu nikad gledati bas zbog toga (Čeprtuljko, 31. maj 2019 22:24)

  Izadji iz ormana više.
  (neopterecen, 1. jun 2019 06:42)

  # Link komentara

 37. Cenzuru su uradili ljudi koji poput Mime Karadžića u filmu Lepota poroka pre seksa stave maramu na lice žene.

  "Komunizam ne treba da donese asketizam, već radost življenja i utehu, pružajući takođe potpunu ljubav".

  Lenjin

  Kao što vidimo i SSSR je imao modernija shvatanja od dnašnje Rusije
  (Sloven, 1. jun 2019 06:41)

  # Link komentara

 38. ma svida se to vise nama nego svi se usrali i se prave neki moraliste, a imaju mozak velicune oraha
   (boban, 1. jun 2019 06:31)

  # Link komentara

 39. Međunarodnim zakonom je zabranjeno bez pristanka autora bilo kakva "prepravka" filma. Ili ceo film ili ne prikazivati ga.
   (dragan, 1. jun 2019 06:27)

  # Link komentara

 40. Bravo majstori. Sad ste me oduševili
   (SUPER HIK, 1. jun 2019 06:10)

  # Link komentara

 41. Rusija, leglo narkomanije, prostitucije i alkoholizma, našla da morališe. E sad sam sve čuo. (Bgd89, 31. maj 2019 22:52)

  Klasican milenipajac, znanje o zivotu 0 bodova, ali o gejevima i sodomiji moze knjigu da napise.
  (Zlatan I., 1. jun 2019 05:57)

  # Link komentara

 42. po komentarima je lako videti ko ima rasturenu porodicu. Meni je tih ljudi zao.
  (alan ford, 1. jun 2019 05:28)

  # Link komentara

 43. @mile

  Ја сам се одавно одрекао Чајковског.
   (Еустахије Брзић, 1. jun 2019 05:13)

  # Link komentara

 44. Pa koliko traje film onda, 20 minuta?
  (sasa jokic, 1. jun 2019 05:08)

  # Link komentara

 45. Браво Руси!! ИДЕМО!!!! (Горан, 31. maj 2019 21:57)

  Gde cete? U rusku vojsku, gde vrvi od homoseksualaca? Internet je prepun slika iz ruskih kasarni gde se ruski vojnici ne libe da prikazu tu sklonost, avrlo cesto i sklonost fasizmu. Pokrij se usima i cuti.
   (Catch 22, 1. jun 2019 03:37)

  # Link komentara

 46. ...iz filma o “slavnom muzicaru”?

  Rekao bih pre - o osrednjem slager pevacu. Samo u Italiji iz tog faha ima bar 50 boljih, u Francuskoj - takodje. Nemam nista protiv coveka, ali ovo je realno stanje stvari.
  (Srrrrrrrrrdjan, 1. jun 2019 03:34)

  # Link komentara

 47. U medjuvremenu, predsednik im se skida go do pojasa I bode botoksom...
  (Samo latentno, 1. jun 2019 02:08)

  # Link komentara

 48. Svaka cast braco. Tako se bori za zdravlje nacije. (nenad, 31. maj 2019 21:44)

  Baš kao nekoć sa "Serbian movie"
   (Stojko Gaboli, 1. jun 2019 01:11)

  # Link komentara

 49. Браво Руси!! ИДЕМО!!!! (Горан, 31. maj 2019 21:57)

  Đe ćeš bolan?
   (Stojko Gaboli, 1. jun 2019 01:10)

  # Link komentara

 50. Ne bi bili Rusi a da ne vole da zabranjaju. Al' dobro, šta se filma tiče, glumac mi više liči na Đorđa iz Sajnfelda nego na Eltona Džona.
   (Nighthawk, 1. jun 2019 00:59)

  # Link komentara

 51. I takvoj nakaradi od coveka zakon VB je dozvolio da usvoji dete i dodelio titulu .
   (Mile, 1. jun 2019 00:56)

  # Link komentara

 52. Hetero sam i javno tvrdim da je svaki, ali SVAKI muskarac imao bar jednom homoseksualne fantazije u svom zivotu. A ti sto najglasnije protestuju protiv homoseksualaca i navodno se tako gade, e bas ti svaki dan fantaziraju na tu temu.

  Lazni moral krda kromanjonaca. Sad vas fino molim da napustite moj internet i vratite se u vase pecine, hvala lijepa.
  (2019, 1. jun 2019 00:44)

  # Link komentara

 53. Nisam gay,nemam nikakav kontakt s lgbt zajednicom,ali mi nikako nije jasno ,koliko labilna i nesigurna osoba treba da bude da bi joj gledanje takvih filmova moglo uticati na seksualno opredjeljenje!?
   (War Inside My Head, 1. jun 2019 00:33)

  # Link komentara

 54. OBAVEZNO prikazivati u originalu u S. Arabiji.
  (Sale, 1. jun 2019 00:30)

  # Link komentara

 55. Bravo Rusi....
   (Srbija, 1. jun 2019 00:26)

  # Link komentara

 56. Pa ko jos želi da gleda homoseksualne scene? Osim njih
   (MARKONI, 31. maj 2019 23:52)

  # Link komentara

 57. Lazni moralisti nasli da se izivljavaju nad homoseksualcima. Nek se odreknu onda i Cajkovskog. Bolje da su zabranili citav film i pokazu da su do kraja despotija..
   (mile, 31. maj 2019 23:30)

  # Link komentara

 58. Ulepsali ga
   (srbenda biz, 31. maj 2019 23:00)

  # Link komentara

 59. Rusija, leglo narkomanije, prostitucije i alkoholizma, našla da morališe. E sad sam sve čuo.
   (Bgd89, 31. maj 2019 22:52)

  # Link komentara

 60. Ocigledno se plase da ce im se svideti.
   (Firestarter, 31. maj 2019 22:46)

  # Link komentara

 61. Tako treba. Ni onog Fredi Merkurija nisam i necu nikad gledati bas zbog toga
  (Čeprtuljko, 31. maj 2019 22:24)

  # Link komentara

 62. Pa tako samo izazvaju još veću radoznalost i prave dodatnu reklamu...da film potraže negde drugde - van legalnih tokova, po torentima i tako to.
  Čuj, Rusija - leglo lažnih moralista, a pliva u nemoralu, našla da se "čuva od homoseksualne propagande" ;)
  (Iddy Beggay, 31. maj 2019 22:21)

  # Link komentara

 63. Bravo!!!
  (Ševarice, 31. maj 2019 22:14)

  # Link komentara

 64. Bravo!!!@
   (Gica, 31. maj 2019 22:05)

  # Link komentara

 65. Drzim da ce ovaj film da dobije oskara
   (xs, 31. maj 2019 22:02)

  # Link komentara

 66. Ruska posla.. Gluposti ne viđeni.. Isto kao mi zatucan narod.. Nemaju ništa pametnije..
   (HanSolo, 31. maj 2019 22:00)

  # Link komentara

 67. Браво Руси!! ИДЕМО!!!!
  (Горан, 31. maj 2019 21:57)

  # Link komentara

 68. "Sve scene sa poljupcima, vođenjem ljubavi i oralnim seksom između muškaraca su skinute", 

  Da je srece, ovakvo smece bi bilo zabranjeno u citavom svetu. Ova civilizacija je presla svoj zenit i sad je na putu da zavrsi kao Atlantida...
   (Vasi, 31. maj 2019 21:54)

  # Link komentara

 69. A sto bi te scene morale uopste da se vide?
  Da li ce time film biti manje vredan? Bice ako je pornografskog zanra, ako nije, onda postoje hiljade nacina da se sve to nagovesti, a da ne mora biti eksplicitno prikazano.
  Uostalom, Eltona svi znaju, i ne vidim sto bi taj deo njegovog privatnog zivota morao biti toliko naglasen u fimu. Osim ako se ne zeli postici neki drugi efekat...
  (Istina leči..., 31. maj 2019 21:54)

  # Link komentara

 70. Secenje filmova - bolest.
   (Vlad Rad, 31. maj 2019 21:51)

  # Link komentara

 71. Svaka cast braco. Tako se bori za zdravlje nacije.
   (nenad, 31. maj 2019 21:44)

  # Link komentara

 72. pa fala Bogu
   (Gorgonzola, 31. maj 2019 21:43)

  # Link komentara

 73. ljolj, pa jel sta onda ostalo od filma........
   (kiselo_mleko, 31. maj 2019 21:40)

  # Link komentara

 74. Pravna drzava, tako i treba
   (Aco, 31. maj 2019 21:34)

  # Link komentara

 75. Svaka zabrana na kraju ima suprotan efekat.
   (vlasta, 31. maj 2019 21:28)

  # Link komentara

 76. Nije ni cudo sto sve vise Rusa bezi iz te bedne drzave koja postaje druga Severna Koreja..
   (Xman, 31. maj 2019 21:14)

  # Link komentara

 77. Hvala za upozorenje, nemam nista protiv LGBT populacije, ali ne mogu to da gledam.
   (vlada, 31. maj 2019 21:07)

  # Link komentara

 78. Pa onda je ostala samo uvodna i odjavna spica :)
   (Aleksandar, 31. maj 2019 21:03)

  # Link komentara