Andrićev muzej obilaze najviše turisti, a posebno Turci

Spomen-muzej Ive Andrića, spada sigurno u najposećenije muzeje ove vrste u Beogradu, i mada pred zgradom na Andrićevom vencu 8, posetioci ne stoje u redovima primetno je, pored interesovanja koje za ovaj muzej vlada kod poštovalaca književnosti i dela našeg nobelovca, i sve veće interesovanje stranih turista.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. @Ivan Jovic
  Још неки хот-дог да убаце у музеј, кока-кола на точење... Их, какав би то дан био за Вас!
   (Мулутин, 8. jul 2018 23:37)

  # Link komentara

 2. @Ivan Jovic
  Te centralne muzeje sa velikim parkinzima i kupus postavkama da se popuni dan imaju jedino Amerikanci. Muzeji i ne treba da se obidju za jedan dan. Svjda u evropi ti mozes da kupis mesecni ili godisnji pass i onda zaista obilaz te muzeje danima i zaista im posvetis paznju... i u ponekim gradovima ni za godinu dana neces moci sve da obidjes...a ko hoce parking i zabavu neka ide na vasar....

  Ono sto treba Beogradu je da.se predsednistvo vrati narodnom muzeju jer je tu nekada i bila galerija kneza pavla. Takodje stara zgrada NBS u Kralja Petra je idealna za galerijsko muzejski prostor A NBS ima vec i preeveliku novu zgradu na Slaviji.
   (Baranko, 7. jul 2018 22:11)

  # Link komentara

 3. Treba ih prvo poslati da vide cele kulu da shave ko su oni
  (cuki, 7. jul 2018 11:44)

  # Link komentara

 4. Beogradu fali jedan ogroman centralni muzej da objedini Narodni muzej savremene umetnosti Nikole Tesle , tehnike i desetine legata i manjih muzeja u jednu celinu. Tako da se napravi celodnevna aktivnost sa parkingom.
   (Ivan Jović, 7. jul 2018 11:33)

  # Link komentara