1. Šta će nam taj muzej! Mogli su još da ga rade, i drže zatvorenog....šta fali, bolje je tako, a i kome još, treba muzej!
   (Smuleco, 21. jun 2018 23:56)

  # Link komentara

 2. ja vam lepo rekoh da Srbe ne zanima kultura, umetnost pa ni taj Narodni Muzej u Beogradu. Za svoja vremena Narodni Muzej je uvek bio prazan a to je, recimo 60 i kusur godina. Bude otvaranje, skupi se nešto naroda, održe se govorancije, pojedu se sendviči, popije se koja čaša vina i, onda, mesecima prazno. Nisu krivi kustosi već Srbe ne zanima umetnost. Takozvana Noć Muzeja je gubljenje vremena i para, tek da se deca zezaju. Vi zaista ne želite da ljudima kažete istinu: SRBE NE ZANIMA KULTURA. DA NIJE TAKO NEKO BI SE VEĆ JAVIO DA PROKOMENTARIŠE VAŠE OBAVEŠTENJE O OTVARANJU NARODNOG MUZEJA. ZAŠTO TAKVIH KOMENTARA NEMA. SKRIVATE OČIGLEDNU PROSTOTU OVE NACIJE.
  (Radovan, 20. jun 2018 16:27)

  # Link komentara

 3. Srbe ne zanima kultura. Nema više ni starih dobrih viceva. Zavladala je elementarna tupost. Mnogi moji rođaci su napustili Beograd. Otišli su u omiljenu zemlju srpske mržnje: USA. Sada žive dobro i znaju zašto. A vi niste na vidiku njihovog interesovanja.
  (Radovan, 20. jun 2018 14:34)

  # Link komentara

 4. Imam 20 godina i ovo je prvi put da ću imati priliku da posetim Narodni muzej. Gde god išli na ekskurziju sa školom, ustanove sličnog ranga su bile nezaobilazne. Izgubili smo i mi kao zemlja i svi posetioci Beograda što 10 godina nismo imali ni Muzej savremene umetnosti ni Narodni muzej. Nadam se da će opravdati sve ove godine odsustva, kultura je iznad svake vlasti i državnog uredjenja. Muzej savremene umetnosti je lepo uredjen, naravno, ima manjkavosti, ali je na sjajnoj lokaciji i u predivnom zdanju. Od Narodnog očekujem više
  (Marko, 20. jun 2018 13:56)

  # Link komentara