Poznata klizačica: "Ne želim da gledam film. Ja sam bila žrtva"

Film "Ja, Tonja", u kojem glavnu ulogu tumači Margo Robi, ovih dana privlači veliku medijsku pažnju. Ipak, neće ga pogledati najmanje jedna osoba - klizačica Nensi Kerigan, jer napad na nju predstavlja središnji deo radnje filma.

Izvor: news.com.au
Pošaljite komentar
 1. Dovoljno je odgledati nekoliko intervjua na YT da shvatite da ta zena (Tonja Harding) ima ozbiljne psihicke probleme. Najtuznije je sto se ocigledno nikada nece leciti i prevazici ih.
  (N, 13. januar 2018 16:40)

  # Link komentara

 2. I ono sto se desilo Moniki Seles je neshvatljivo. Nikad nisam razumela tu vrstu takmicenja.
  (ovo nije sport, 12. januar 2018 18:02)

  # Link komentara

 3. Iskreno, obe deluju kao zene spremne na bilo sta radi karijere. U nekom uvrnutom smislu, verujem da su bile u jednom periodu prijateljice, jer slican se slicnom uvek raduje, sve dok imaju koristi jedno od drugog. Ni ovu drugu, sto tera decu da prave salto unazad, ne bih volela ni blizu na 500 metara od sebe.
  (Jeka, 12. januar 2018 17:29)

  # Link komentara

 4. Gledala sam film i ne mislim da je u bilo kojem smislu abolira ili predstavlja kao žrtvu. Istina, u najavi filma se spominje neka konraverza, ali film prikazuje svu njenu ličnu unutrašnju bijedu i siromaštvo, realan prikaz narcisoidnog poremećaja ličnosti.
  U Holivudskim likovima inače zlo mistifikuju naglašenim karikiranjem, u stvarnom životu to je profil čovjeka kao što je Tonja Harding.
  I to što je bila okružena polupanim i lošim ljudima ništa ne mijenja. U svakom trenutku mogla je drugačije odabrati/odlučiti a nije. Mogla je ostaviti muža, cigarete, ne visiti po kafićima čim je ostvarila prvi značajniji uspjeh. Mogla je sve postući pošteno da je to imala u sebi.
  Bila je alava, lijena, mentalno zapuštena i zla.
  (Dobar je film, 12. januar 2018 15:18)

  # Link komentara