Subota, 23.12.2017.

17:35

Kritičari složni: Ovo je najgori film u 2017. godini

Izvor: index.hr

Kritièari složni: Ovo je najgori film u 2017. godini IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

danny

pre 6 godina

Ljudi, ne slusajte kritike vec uzivajte u filmovima. Svako ima svoj ukus, nekom je los a nekom dobar film. Sve je u ocekivanjima, ako ocekujete Gradjanina Kejna bice los ako ocekujete cistu zabavu bice vam ok... Znaci uzivajte.

Mikeli

pre 6 godina

Mislim da je snowman dobio 8 procenata ako sam dobro video. Stoga je on valjda mnogo gori. U svakom slučaju ja krenuo da ga gledam. Zivo me zanima da li je bas toliko los.

kole

pre 6 godina

gledao danas,solidan film.ajer ima svoj stil,ovog puta pomesano sa orkovima i vilenjacima,deluje bezveze u teoriji,ali uopste nije los akcioni film...

Džoni

pre 6 godina

Ne volim Vila Smita, a obožavam Šarliz Teron. Ipak, Atomic Blonde je nešto neuporedivo gore čak i od Bright.
Atomic Blond je sigurno nešto najgore ove godine, a i duže možda.

Gora investicija i od beogradske jelke...

pre 6 godina

Ne može biti gori od Once Upon A Time In Venice sa Brus Vilisom. Radi se o apsolutnom smeću, priča bez priče, totalno ništavilo od filma. Rekao bih vam da pogledate film da vidite koliko je loš ali neke stvari ne poželim ni najgorim dušmanima.

Mala

pre 6 godina

Odgledao sam film i moram da kazem da nije nista posebno. Ali kada bi bila serija. ideja je extra. Moze svasta da se napravi. Ovako kao film malo je s'brzan!

sbsndj

pre 6 godina

Juce sam gledao film....na zanimljiv nacin su uspeli da uklope pricu, elfi, orci, ljudi bla bla u modernom dobu...sasvim ok. Moraju malo da isprozivaju Netflix ipak su oni postali dosta popularni..poz

Stefan

pre 6 godina

Toliku su frku napravili od Suicide Squad a film je skroz ok nesto drugacije. Jeste komercijala ali moze da se pogleda.

Ima toliko losih filmova da je to nerealno i ove i prosle godine. Hvataju se za one koji su neki osrednji standard za holivud.

Ne znam samo kako kilk bilk nije dobio oskara za najgluplji film veka

posmatrač

pre 6 godina

verovanje stavu kriticara, sto Rotten Tomatoes bas i nije, je slicno verovanju u Deda mraza. Filmove klasifikujem po sopstvenim kriterijumima i ne obazirem se sta drugi misle previse, ali im i ne pljujem po misljenju. Netflix inace trpi velike udarce od Hollywooda jer im uzima pare pa je placena kritika jos gora. Will Smith je jedan zabavan lik sa plasticnom glumom....a slazem se sa vecinom da je pre Dunkirk promasaj godine nego Bright....

neko ko zna

pre 6 godina

glupost nevidjena kriticari mu dali 30%a publica 90% gledao sinoc film je dobar sa dobrom pricom I otvoreno je dosta ptostora za pricu I pre I za nastavak filma

kam

pre 6 godina

Ja tek treba da upoznam osobu koja doživljava Vil Smita kao dobrog glumca. A kada se setim da je trebalo da glumi Nea u Matriksu naježim se... Brrr...!!!
(Unnamed, 23. decembar 2017 18:28)

Ne mislim da je Vil glumčina, ali budimo realni, nikako nije ni Kijanu...
Što se filma tiče, svakako mnogo bolji od poslednjeg star warsa, nikako najgori.

palop

pre 6 godina

Kakav je film, jel gledao neko? 
Vise verujem vama nego ovim kriticarima
(deki, 23. decembar 2017 19:38)

Nista posebno. Dobra zamisao, ali je moglo biti dosta bolje odradjeno. Sta znam, dao bih mu 6 od 10, definitivno nije najgori film ove godine...

nix

pre 6 godina

Suicide Squad je brutalan film, kladim se da ni ovaj neće biti loš... svakako neće biti najgori !!! Problem kritike je što nije neki od velikih studija Hollywood.a Kao i sve kod Amera mora dobro da se plati da bi dobio dobru kritiku...

Kriticar

pre 6 godina

Film je u najmanju ruku dobar , nije medju najboljima ali za prvi Netflix pokusaj odlican je. Treba ga pogledati definitivno i ako uzmete u obzir da ne placate kartu , kokice i tečni šecer ovaj film je super dil . Usteda vremena i dobra zabava.

DDD

pre 6 godina

Baš sam ga malo pre odgledao, i mogu da kažem da sam gledo i gore filmove snimljene u ovoj godini, a da je film glup - jeste. Po mom mišljenju.

Nemanja

pre 6 godina

Film je dobar. Ne najbolji, ali svakako nisam imao utosak da sam bacio svoje vreme gledajuci ga. Ima zanimljiv svet i likove, gluma je ok, nije toliko strasno, dobar je deo (ne)hemije izmedju will smita i orka, tacno se vidi da ne zeli da bude partner sa orkom, svi to kritikuju kao ne dostatak hemije, ali i ne treba da bude hemije. Sto se tice kriticara, oni pisu kako im se kaze. Na Trulom Paradajzu je kritika 30%, dok publika kaze 90%. Ako ne volite fantastiku necete voleti ni film, ali zva sve ostale je dobar film za nedeljno popodne.

Srba

pre 6 godina

Mama ubedljivo najgori i nepotrebno sniman neki kao art majko mila treba upustvo za upotrebu uz film ma manite me vise 2h izgubio sreca pa sam par puta zaspao al me zena budila nazalost . Nisam dobar film videl 10godina zadnji je Prestiž bio. Danas ima samo kvalitetnih serija filmovi gluposti teske ili su neki super heroji glupsoti ili rebootovi neki ili tako nepotrebno snimnjeni filmove uff..

troll level 100

pre 6 godina

ja se ne sećam kad je v.smit snimio dobar film..
(žulja klempa, 23. decembar 2017 18:52)
Pursuit of happiness jedan jedini dobar koliko se ja secam :)

Kyle and Peel

pre 6 godina

@pedu

krejg ima okej filmova. meni se "arhangelsk", na primer, bas dopao.

medjutim, on nije karakterni glumac, vec da ti dva sata zabave, kao u "kaubojima i vanzemaljcima".

a i novi film sto je snimio sa ceningom tejtumom, "logan lucky" je bas ooustajuca komedija. juznjacki akcenat mu je odlican, ali sam se navikao na to da je britanac, pa malo zvuci isforsirano.

Alija Sirotanović

pre 6 godina

Vidim da se Mother! takođe nisko kotira. Kad ono Aronofsky na steroidima. Odličan film, težak za shvatiti i težak za gledati.

Mile

pre 6 godina

Veliki sam filmofil i fan epske fantastike i sci-fi zanra. Film je sasvim ok, ideja je jako interesantna i taj koncept mitskih bica u nasem danasnjem svetu daje zanimljiv dozivljaj. Prica je naravno stereotip, ali pa sta. Dobar film za vecernju zabavu i to je to. Verujem da je Netflix to i hteo...

Ogi MNE

pre 6 godina

Prtplacen sam na Netflix i dosta toga tamo gledam (starih stvari vecinom).. Pogledao sam 2-3 trejlera za ovaj film i jasno mi je bilo da se ovo “ostvarenje” nece pustati na moj TV..Iskrwno iz aviona se vidi da je film splacina i gubljenje vremena.. Pogledajte trejlere (ima duzih) i sve ce Vam biti jasno..
Kad sam vec kod Netflixa jedva se nakanih da (probam) da gledam Crown.. Rekoh neka serija “Za mame”... ODLICNA!!!
Svaka preporuka! Barem znate sta ste pogledali.

Ivan

pre 6 godina

Film upravo gledao i zamalo zaspao. Priča konfuzna i nepovezana. Scenario katastrofa, dijalog besmislen. Akcija i vic u pokušaju. Ništa dosadnije i besmislenije nisam gledao ni u 2016 a kamo li u 2017 godini. Kakav god da si glumac ovo ne može bolje. Nije do glume.

dach

pre 6 godina

Nistaaa .. da se posvetimo onda vanvremenskim klasicima u obliku 37394 marvelovih filmova godisnje!!! To je filmska vrednost, umetnost... a ne, cek... ?!?!?!
DANASNJI HOLIVUD JE KOMPLET HOROR!!

Gde ja živim

pre 6 godina

(Kyle and Peel, 23. decembar 2017 19:04)

Ja tek sad video trejler za Gantera. Liči mi na onaj "Adrenalin" sa Stejtamom, onako besmisleno glupo zabavan film. Pogledaću ga, ne može da škodi.

sir oliver

pre 6 godina

Odgledao, i to sinhronizovan na francuski, bez titla! Pa mozete misliti onda sta je to! Tezak uzas! A za sve je kriv tvorac Avatara, pa moramo gledati ove gluposti!

Dejan

pre 6 godina

Na tom istom RT-u, gde ovaj filma ima 32% na tomatometru, The Last Jedi ima 93%.
Toliko o objektivnosti (i nepotkupljivosti) današnjih filmskih kritičara...

shape of things to come

pre 6 godina

Već duže vreme kada vidim da je američki film odmah ga preskočim. Nije da nema dobrih američkih filmova ali ko će rizikovati da gleda 9 đubradi da bi naišao na jedan dobar.

Dag Kristi

pre 6 godina

Kakav je film, jel gledao neko? 
Vise verujem vama nego ovim kriticarima
(deki, 23. decembar 2017 19:38)

Film je sasvim ok.Neces se oduseviti,a neces se razocarati kao sto ovi lupaju.Skoro sam odgledao film sa drugarom koji su ti isti kriticari ocenili sa 91%,na kraju filma smo se pogledali,nismo mogli da verujemo koju glupost smo odgledali...

zoki

pre 6 godina

Pa nije baš "sjajan" film ali može da prođe nije teško smeće od 4 do 10 5- šta ćeš volim šarenilo ))) Stvarno kritike treba pročitati ali ne uzimati zdravo za gotovo...većina je ili naručenih ili pluvačkih teško je koja iskrena.

kole

pre 6 godina

@(Mesečev Vitez, 23. decembar 2017 19:08)
u principu ne znas kako izgleda njegov suicide squad jer je umesto njegovog filma pustena verzija koju je editovala marketing agencija koja je radila trailere...

vesna xbox live

pre 6 godina

Meni je Atomic blonde tu negde. Jesu one scene hrvanja na stepeništu u redu, Šarliz je sjajna ali ukupan utisak je užasan. Mozda jer sam previše očekivala.

Kyle and Peel

pre 6 godina

ne planiram da gledam, ali sam prilicno puzdan u stavu da gore od "killing gunther" ne moze da bude. najzalije vreme u zivotu potroseno na "film".

Milan

pre 6 godina

Nisam gledao al garant ce biti jedan od najgledanijih i zaradice pristojnu kintu, kao 50 nijansi sive... Kritika ocajna, a opet vecina filmofila ce pogledati.

Mesečev Vitez

pre 6 godina

Ovaj David, reditelj je stvarno neki teški paćenik. Kao dete od sedam godina. Sve mu živo smeta.

Sećam se kada su puštali trejler za Suicide Squad da je toliko bio arogantan kako je napravio remek delo da je izjavio "F*ck Marvel". Onda izađu očajne kritike kako publike tako i kritičara i on krene da se duri kao malo dete. Evo počinje i sa ovim filmom.

Treba neko da mu objasni da on nije Tarantino. Loš si pisac i reditelj pa sad brate lepo trpi.

Gde ja živim

pre 6 godina

Ovo čudo mi dosta liči na "Alien Nation" ovako po trejleru sa različitim rasama i to. Doduše ono je bio sci fi, a ovo je neka magic fantasy papazjanija šta god. Vil nikako da zaređa par dobrih filmova sve nešto toplo hladno. Inače Netflix upumpava ozbiljne pare u anime i moglo bi da se izrodi dosta dobrih stvari.

Aron

pre 6 godina

Ne znam, videćemo. Često kritičari umeju da preteraju i da sasvim normalan film satanizuju. Kao na primer "Vodeni svet" u koji je glumio Kevin kostner, ili prošle godine nastavak filma "Dan nezavisnosti". Po meni najveće razočarenje ove godine je film "Dankirk". Potpuno besmislen i dosadan film od doduše sjajnog reditelja. Nikakva priča i dijalozi, likovi nerazvijeni, nejasna tema i poruka, scene preduge i nezanimljive. Jedina dobra scena je bombardovanje i potonuće ratnog broda.Kada sam ga gledao u bioskopu posle kraja filma ljudi su bili zbunjeni kao i ja jer su očekivali da će nešto da se desi. A trajao je samo sat i 40 minuta.Ovo je po meni potpuno potecenjen film u javnosti u kojoj je preovladao sindrom "carevog novog odela". Zato što je Nolan sjajan reditelj niko se ne usuđuje da ga kritikuje i svi ga hvale pod izgovorom nekakvog "realizma" i "originalnosti" u filmu. Ja kažem da je car go, ali je i dalje car.

Unnamed

pre 6 godina

Ja tek treba da upoznam osobu koja doživljava Vil Smita kao dobrog glumca. A kada se setim da je trebalo da glumi Nea u Matriksu naježim se... Brrr...!!!

Mix

pre 6 godina

Da je film dobar - nije. Ali da je nagori u 2017? Kriticari nisu pogledali dovoljno filmova, ove godine je stvarno bilo epskih katastrofa :)

Mika

pre 6 godina

Ja kritike i recenzije vise ne citam. Stalno se nesto zale. Ako ugode jednima, onda se ovi drugi bune zasto nije napravljeno drugacije. Ako ugode drugima i naprave kako je trazeno, onda se pobuni prva grupa i kaze da nije trebalo to tako.

A da ne pricam o visoko budzetnim filmovima, gde masa botova na reditu IMDB i po forumima, uspe da ubedi ljude kako je film (koji bi inace bio popljuvan da nema zvucna imena) dobar

ljubitelj filmova a ne umisljeni, narcisoidni i promaseni lik koji sebe naziva kriticarem

pre 6 godina

Ma da, narucena pljuvacina od starta. Film sam gledao, uopste nije tako los, nesto kao moderna pucacino-bajka za odrasle. Dobar film da se ubije vreme, solidna gluma, dobri specijalni efekti, ponekad predvidljiv ali zna da drzi paznju. Ovi narcisi koji sebe zovu kriticarima su merodavni i iskreni koliko i americka iskrenost kada treba da se brani demokratija tamo negde gde ima zlata i nafte. Kako plitki likovi. Nije im u interesu niti iskrena recenzija niti realan prikaz, samo pljuvacina da dobiju paznju. Postoji brdo filmova koje su nahvalili a realno su tesko s*anje. Zadnji dobitnik oskara je najbolji primer, dok je toboze film godine "Dunkirk" obican prosek u rangu sa filmom "Bright" koji pljuju gore navedeni. Gledljivo, ali predvidljivo, dobro da se ubije vreme i nista posebno.

Mix

pre 6 godina

Da je film dobar - nije. Ali da je nagori u 2017? Kriticari nisu pogledali dovoljno filmova, ove godine je stvarno bilo epskih katastrofa :)

ljubitelj filmova a ne umisljeni, narcisoidni i promaseni lik koji sebe naziva kriticarem

pre 6 godina

Ma da, narucena pljuvacina od starta. Film sam gledao, uopste nije tako los, nesto kao moderna pucacino-bajka za odrasle. Dobar film da se ubije vreme, solidna gluma, dobri specijalni efekti, ponekad predvidljiv ali zna da drzi paznju. Ovi narcisi koji sebe zovu kriticarima su merodavni i iskreni koliko i americka iskrenost kada treba da se brani demokratija tamo negde gde ima zlata i nafte. Kako plitki likovi. Nije im u interesu niti iskrena recenzija niti realan prikaz, samo pljuvacina da dobiju paznju. Postoji brdo filmova koje su nahvalili a realno su tesko s*anje. Zadnji dobitnik oskara je najbolji primer, dok je toboze film godine "Dunkirk" obican prosek u rangu sa filmom "Bright" koji pljuju gore navedeni. Gledljivo, ali predvidljivo, dobro da se ubije vreme i nista posebno.

Mesečev Vitez

pre 6 godina

Ovaj David, reditelj je stvarno neki teški paćenik. Kao dete od sedam godina. Sve mu živo smeta.

Sećam se kada su puštali trejler za Suicide Squad da je toliko bio arogantan kako je napravio remek delo da je izjavio "F*ck Marvel". Onda izađu očajne kritike kako publike tako i kritičara i on krene da se duri kao malo dete. Evo počinje i sa ovim filmom.

Treba neko da mu objasni da on nije Tarantino. Loš si pisac i reditelj pa sad brate lepo trpi.

Aron

pre 6 godina

Ne znam, videćemo. Često kritičari umeju da preteraju i da sasvim normalan film satanizuju. Kao na primer "Vodeni svet" u koji je glumio Kevin kostner, ili prošle godine nastavak filma "Dan nezavisnosti". Po meni najveće razočarenje ove godine je film "Dankirk". Potpuno besmislen i dosadan film od doduše sjajnog reditelja. Nikakva priča i dijalozi, likovi nerazvijeni, nejasna tema i poruka, scene preduge i nezanimljive. Jedina dobra scena je bombardovanje i potonuće ratnog broda.Kada sam ga gledao u bioskopu posle kraja filma ljudi su bili zbunjeni kao i ja jer su očekivali da će nešto da se desi. A trajao je samo sat i 40 minuta.Ovo je po meni potpuno potecenjen film u javnosti u kojoj je preovladao sindrom "carevog novog odela". Zato što je Nolan sjajan reditelj niko se ne usuđuje da ga kritikuje i svi ga hvale pod izgovorom nekakvog "realizma" i "originalnosti" u filmu. Ja kažem da je car go, ali je i dalje car.

Milan

pre 6 godina

Nisam gledao al garant ce biti jedan od najgledanijih i zaradice pristojnu kintu, kao 50 nijansi sive... Kritika ocajna, a opet vecina filmofila ce pogledati.

Unnamed

pre 6 godina

Ja tek treba da upoznam osobu koja doživljava Vil Smita kao dobrog glumca. A kada se setim da je trebalo da glumi Nea u Matriksu naježim se... Brrr...!!!

vesna xbox live

pre 6 godina

Meni je Atomic blonde tu negde. Jesu one scene hrvanja na stepeništu u redu, Šarliz je sjajna ali ukupan utisak je užasan. Mozda jer sam previše očekivala.

Mika

pre 6 godina

Ja kritike i recenzije vise ne citam. Stalno se nesto zale. Ako ugode jednima, onda se ovi drugi bune zasto nije napravljeno drugacije. Ako ugode drugima i naprave kako je trazeno, onda se pobuni prva grupa i kaze da nije trebalo to tako.

A da ne pricam o visoko budzetnim filmovima, gde masa botova na reditu IMDB i po forumima, uspe da ubedi ljude kako je film (koji bi inace bio popljuvan da nema zvucna imena) dobar

Dejan

pre 6 godina

Na tom istom RT-u, gde ovaj filma ima 32% na tomatometru, The Last Jedi ima 93%.
Toliko o objektivnosti (i nepotkupljivosti) današnjih filmskih kritičara...

Kyle and Peel

pre 6 godina

ne planiram da gledam, ali sam prilicno puzdan u stavu da gore od "killing gunther" ne moze da bude. najzalije vreme u zivotu potroseno na "film".

Gde ja živim

pre 6 godina

Ovo čudo mi dosta liči na "Alien Nation" ovako po trejleru sa različitim rasama i to. Doduše ono je bio sci fi, a ovo je neka magic fantasy papazjanija šta god. Vil nikako da zaređa par dobrih filmova sve nešto toplo hladno. Inače Netflix upumpava ozbiljne pare u anime i moglo bi da se izrodi dosta dobrih stvari.

Mile

pre 6 godina

Veliki sam filmofil i fan epske fantastike i sci-fi zanra. Film je sasvim ok, ideja je jako interesantna i taj koncept mitskih bica u nasem danasnjem svetu daje zanimljiv dozivljaj. Prica je naravno stereotip, ali pa sta. Dobar film za vecernju zabavu i to je to. Verujem da je Netflix to i hteo...

Dag Kristi

pre 6 godina

Kakav je film, jel gledao neko? 
Vise verujem vama nego ovim kriticarima
(deki, 23. decembar 2017 19:38)

Film je sasvim ok.Neces se oduseviti,a neces se razocarati kao sto ovi lupaju.Skoro sam odgledao film sa drugarom koji su ti isti kriticari ocenili sa 91%,na kraju filma smo se pogledali,nismo mogli da verujemo koju glupost smo odgledali...

dach

pre 6 godina

Nistaaa .. da se posvetimo onda vanvremenskim klasicima u obliku 37394 marvelovih filmova godisnje!!! To je filmska vrednost, umetnost... a ne, cek... ?!?!?!
DANASNJI HOLIVUD JE KOMPLET HOROR!!

Gora investicija i od beogradske jelke...

pre 6 godina

Ne može biti gori od Once Upon A Time In Venice sa Brus Vilisom. Radi se o apsolutnom smeću, priča bez priče, totalno ništavilo od filma. Rekao bih vam da pogledate film da vidite koliko je loš ali neke stvari ne poželim ni najgorim dušmanima.

Alija Sirotanović

pre 6 godina

Vidim da se Mother! takođe nisko kotira. Kad ono Aronofsky na steroidima. Odličan film, težak za shvatiti i težak za gledati.

sbsndj

pre 6 godina

Juce sam gledao film....na zanimljiv nacin su uspeli da uklope pricu, elfi, orci, ljudi bla bla u modernom dobu...sasvim ok. Moraju malo da isprozivaju Netflix ipak su oni postali dosta popularni..poz

posmatrač

pre 6 godina

verovanje stavu kriticara, sto Rotten Tomatoes bas i nije, je slicno verovanju u Deda mraza. Filmove klasifikujem po sopstvenim kriterijumima i ne obazirem se sta drugi misle previse, ali im i ne pljujem po misljenju. Netflix inace trpi velike udarce od Hollywooda jer im uzima pare pa je placena kritika jos gora. Will Smith je jedan zabavan lik sa plasticnom glumom....a slazem se sa vecinom da je pre Dunkirk promasaj godine nego Bright....

shape of things to come

pre 6 godina

Već duže vreme kada vidim da je američki film odmah ga preskočim. Nije da nema dobrih američkih filmova ali ko će rizikovati da gleda 9 đubradi da bi naišao na jedan dobar.

Kyle and Peel

pre 6 godina

@pedu

krejg ima okej filmova. meni se "arhangelsk", na primer, bas dopao.

medjutim, on nije karakterni glumac, vec da ti dva sata zabave, kao u "kaubojima i vanzemaljcima".

a i novi film sto je snimio sa ceningom tejtumom, "logan lucky" je bas ooustajuca komedija. juznjacki akcenat mu je odlican, ali sam se navikao na to da je britanac, pa malo zvuci isforsirano.

palop

pre 6 godina

Kakav je film, jel gledao neko? 
Vise verujem vama nego ovim kriticarima
(deki, 23. decembar 2017 19:38)

Nista posebno. Dobra zamisao, ali je moglo biti dosta bolje odradjeno. Sta znam, dao bih mu 6 od 10, definitivno nije najgori film ove godine...

zoki

pre 6 godina

Pa nije baš "sjajan" film ali može da prođe nije teško smeće od 4 do 10 5- šta ćeš volim šarenilo ))) Stvarno kritike treba pročitati ali ne uzimati zdravo za gotovo...većina je ili naručenih ili pluvačkih teško je koja iskrena.

kole

pre 6 godina

@(Mesečev Vitez, 23. decembar 2017 19:08)
u principu ne znas kako izgleda njegov suicide squad jer je umesto njegovog filma pustena verzija koju je editovala marketing agencija koja je radila trailere...

Mala

pre 6 godina

Odgledao sam film i moram da kazem da nije nista posebno. Ali kada bi bila serija. ideja je extra. Moze svasta da se napravi. Ovako kao film malo je s'brzan!

Gde ja živim

pre 6 godina

(Kyle and Peel, 23. decembar 2017 19:04)

Ja tek sad video trejler za Gantera. Liči mi na onaj "Adrenalin" sa Stejtamom, onako besmisleno glupo zabavan film. Pogledaću ga, ne može da škodi.

neko ko zna

pre 6 godina

glupost nevidjena kriticari mu dali 30%a publica 90% gledao sinoc film je dobar sa dobrom pricom I otvoreno je dosta ptostora za pricu I pre I za nastavak filma

kam

pre 6 godina

Ja tek treba da upoznam osobu koja doživljava Vil Smita kao dobrog glumca. A kada se setim da je trebalo da glumi Nea u Matriksu naježim se... Brrr...!!!
(Unnamed, 23. decembar 2017 18:28)

Ne mislim da je Vil glumčina, ali budimo realni, nikako nije ni Kijanu...
Što se filma tiče, svakako mnogo bolji od poslednjeg star warsa, nikako najgori.

Kriticar

pre 6 godina

Film je u najmanju ruku dobar , nije medju najboljima ali za prvi Netflix pokusaj odlican je. Treba ga pogledati definitivno i ako uzmete u obzir da ne placate kartu , kokice i tečni šecer ovaj film je super dil . Usteda vremena i dobra zabava.

troll level 100

pre 6 godina

ja se ne sećam kad je v.smit snimio dobar film..
(žulja klempa, 23. decembar 2017 18:52)
Pursuit of happiness jedan jedini dobar koliko se ja secam :)

Nemanja

pre 6 godina

Film je dobar. Ne najbolji, ali svakako nisam imao utosak da sam bacio svoje vreme gledajuci ga. Ima zanimljiv svet i likove, gluma je ok, nije toliko strasno, dobar je deo (ne)hemije izmedju will smita i orka, tacno se vidi da ne zeli da bude partner sa orkom, svi to kritikuju kao ne dostatak hemije, ali i ne treba da bude hemije. Sto se tice kriticara, oni pisu kako im se kaze. Na Trulom Paradajzu je kritika 30%, dok publika kaze 90%. Ako ne volite fantastiku necete voleti ni film, ali zva sve ostale je dobar film za nedeljno popodne.

nix

pre 6 godina

Suicide Squad je brutalan film, kladim se da ni ovaj neće biti loš... svakako neće biti najgori !!! Problem kritike je što nije neki od velikih studija Hollywood.a Kao i sve kod Amera mora dobro da se plati da bi dobio dobru kritiku...

Ivan

pre 6 godina

Film upravo gledao i zamalo zaspao. Priča konfuzna i nepovezana. Scenario katastrofa, dijalog besmislen. Akcija i vic u pokušaju. Ništa dosadnije i besmislenije nisam gledao ni u 2016 a kamo li u 2017 godini. Kakav god da si glumac ovo ne može bolje. Nije do glume.

kole

pre 6 godina

gledao danas,solidan film.ajer ima svoj stil,ovog puta pomesano sa orkovima i vilenjacima,deluje bezveze u teoriji,ali uopste nije los akcioni film...

Stefan

pre 6 godina

Toliku su frku napravili od Suicide Squad a film je skroz ok nesto drugacije. Jeste komercijala ali moze da se pogleda.

Ima toliko losih filmova da je to nerealno i ove i prosle godine. Hvataju se za one koji su neki osrednji standard za holivud.

Ne znam samo kako kilk bilk nije dobio oskara za najgluplji film veka

Ogi MNE

pre 6 godina

Prtplacen sam na Netflix i dosta toga tamo gledam (starih stvari vecinom).. Pogledao sam 2-3 trejlera za ovaj film i jasno mi je bilo da se ovo “ostvarenje” nece pustati na moj TV..Iskrwno iz aviona se vidi da je film splacina i gubljenje vremena.. Pogledajte trejlere (ima duzih) i sve ce Vam biti jasno..
Kad sam vec kod Netflixa jedva se nakanih da (probam) da gledam Crown.. Rekoh neka serija “Za mame”... ODLICNA!!!
Svaka preporuka! Barem znate sta ste pogledali.

Srba

pre 6 godina

Mama ubedljivo najgori i nepotrebno sniman neki kao art majko mila treba upustvo za upotrebu uz film ma manite me vise 2h izgubio sreca pa sam par puta zaspao al me zena budila nazalost . Nisam dobar film videl 10godina zadnji je Prestiž bio. Danas ima samo kvalitetnih serija filmovi gluposti teske ili su neki super heroji glupsoti ili rebootovi neki ili tako nepotrebno snimnjeni filmove uff..

DDD

pre 6 godina

Baš sam ga malo pre odgledao, i mogu da kažem da sam gledo i gore filmove snimljene u ovoj godini, a da je film glup - jeste. Po mom mišljenju.

Džoni

pre 6 godina

Ne volim Vila Smita, a obožavam Šarliz Teron. Ipak, Atomic Blonde je nešto neuporedivo gore čak i od Bright.
Atomic Blond je sigurno nešto najgore ove godine, a i duže možda.

danny

pre 6 godina

Ljudi, ne slusajte kritike vec uzivajte u filmovima. Svako ima svoj ukus, nekom je los a nekom dobar film. Sve je u ocekivanjima, ako ocekujete Gradjanina Kejna bice los ako ocekujete cistu zabavu bice vam ok... Znaci uzivajte.

sir oliver

pre 6 godina

Odgledao, i to sinhronizovan na francuski, bez titla! Pa mozete misliti onda sta je to! Tezak uzas! A za sve je kriv tvorac Avatara, pa moramo gledati ove gluposti!

Mikeli

pre 6 godina

Mislim da je snowman dobio 8 procenata ako sam dobro video. Stoga je on valjda mnogo gori. U svakom slučaju ja krenuo da ga gledam. Zivo me zanima da li je bas toliko los.

Unnamed

pre 6 godina

Ja tek treba da upoznam osobu koja doživljava Vil Smita kao dobrog glumca. A kada se setim da je trebalo da glumi Nea u Matriksu naježim se... Brrr...!!!

Aron

pre 6 godina

Ne znam, videćemo. Često kritičari umeju da preteraju i da sasvim normalan film satanizuju. Kao na primer "Vodeni svet" u koji je glumio Kevin kostner, ili prošle godine nastavak filma "Dan nezavisnosti". Po meni najveće razočarenje ove godine je film "Dankirk". Potpuno besmislen i dosadan film od doduše sjajnog reditelja. Nikakva priča i dijalozi, likovi nerazvijeni, nejasna tema i poruka, scene preduge i nezanimljive. Jedina dobra scena je bombardovanje i potonuće ratnog broda.Kada sam ga gledao u bioskopu posle kraja filma ljudi su bili zbunjeni kao i ja jer su očekivali da će nešto da se desi. A trajao je samo sat i 40 minuta.Ovo je po meni potpuno potecenjen film u javnosti u kojoj je preovladao sindrom "carevog novog odela". Zato što je Nolan sjajan reditelj niko se ne usuđuje da ga kritikuje i svi ga hvale pod izgovorom nekakvog "realizma" i "originalnosti" u filmu. Ja kažem da je car go, ali je i dalje car.

vesna xbox live

pre 6 godina

Meni je Atomic blonde tu negde. Jesu one scene hrvanja na stepeništu u redu, Šarliz je sjajna ali ukupan utisak je užasan. Mozda jer sam previše očekivala.

ljubitelj filmova a ne umisljeni, narcisoidni i promaseni lik koji sebe naziva kriticarem

pre 6 godina

Ma da, narucena pljuvacina od starta. Film sam gledao, uopste nije tako los, nesto kao moderna pucacino-bajka za odrasle. Dobar film da se ubije vreme, solidna gluma, dobri specijalni efekti, ponekad predvidljiv ali zna da drzi paznju. Ovi narcisi koji sebe zovu kriticarima su merodavni i iskreni koliko i americka iskrenost kada treba da se brani demokratija tamo negde gde ima zlata i nafte. Kako plitki likovi. Nije im u interesu niti iskrena recenzija niti realan prikaz, samo pljuvacina da dobiju paznju. Postoji brdo filmova koje su nahvalili a realno su tesko s*anje. Zadnji dobitnik oskara je najbolji primer, dok je toboze film godine "Dunkirk" obican prosek u rangu sa filmom "Bright" koji pljuju gore navedeni. Gledljivo, ali predvidljivo, dobro da se ubije vreme i nista posebno.

Milan

pre 6 godina

Nisam gledao al garant ce biti jedan od najgledanijih i zaradice pristojnu kintu, kao 50 nijansi sive... Kritika ocajna, a opet vecina filmofila ce pogledati.

sir oliver

pre 6 godina

Odgledao, i to sinhronizovan na francuski, bez titla! Pa mozete misliti onda sta je to! Tezak uzas! A za sve je kriv tvorac Avatara, pa moramo gledati ove gluposti!

kam

pre 6 godina

Ja tek treba da upoznam osobu koja doživljava Vil Smita kao dobrog glumca. A kada se setim da je trebalo da glumi Nea u Matriksu naježim se... Brrr...!!!
(Unnamed, 23. decembar 2017 18:28)

Ne mislim da je Vil glumčina, ali budimo realni, nikako nije ni Kijanu...
Što se filma tiče, svakako mnogo bolji od poslednjeg star warsa, nikako najgori.

Ogi MNE

pre 6 godina

Prtplacen sam na Netflix i dosta toga tamo gledam (starih stvari vecinom).. Pogledao sam 2-3 trejlera za ovaj film i jasno mi je bilo da se ovo “ostvarenje” nece pustati na moj TV..Iskrwno iz aviona se vidi da je film splacina i gubljenje vremena.. Pogledajte trejlere (ima duzih) i sve ce Vam biti jasno..
Kad sam vec kod Netflixa jedva se nakanih da (probam) da gledam Crown.. Rekoh neka serija “Za mame”... ODLICNA!!!
Svaka preporuka! Barem znate sta ste pogledali.

Mesečev Vitez

pre 6 godina

Ovaj David, reditelj je stvarno neki teški paćenik. Kao dete od sedam godina. Sve mu živo smeta.

Sećam se kada su puštali trejler za Suicide Squad da je toliko bio arogantan kako je napravio remek delo da je izjavio "F*ck Marvel". Onda izađu očajne kritike kako publike tako i kritičara i on krene da se duri kao malo dete. Evo počinje i sa ovim filmom.

Treba neko da mu objasni da on nije Tarantino. Loš si pisac i reditelj pa sad brate lepo trpi.

Srba

pre 6 godina

Mama ubedljivo najgori i nepotrebno sniman neki kao art majko mila treba upustvo za upotrebu uz film ma manite me vise 2h izgubio sreca pa sam par puta zaspao al me zena budila nazalost . Nisam dobar film videl 10godina zadnji je Prestiž bio. Danas ima samo kvalitetnih serija filmovi gluposti teske ili su neki super heroji glupsoti ili rebootovi neki ili tako nepotrebno snimnjeni filmove uff..

shape of things to come

pre 6 godina

Već duže vreme kada vidim da je američki film odmah ga preskočim. Nije da nema dobrih američkih filmova ali ko će rizikovati da gleda 9 đubradi da bi naišao na jedan dobar.

Stefan

pre 6 godina

Toliku su frku napravili od Suicide Squad a film je skroz ok nesto drugacije. Jeste komercijala ali moze da se pogleda.

Ima toliko losih filmova da je to nerealno i ove i prosle godine. Hvataju se za one koji su neki osrednji standard za holivud.

Ne znam samo kako kilk bilk nije dobio oskara za najgluplji film veka

Ivan

pre 6 godina

Film upravo gledao i zamalo zaspao. Priča konfuzna i nepovezana. Scenario katastrofa, dijalog besmislen. Akcija i vic u pokušaju. Ništa dosadnije i besmislenije nisam gledao ni u 2016 a kamo li u 2017 godini. Kakav god da si glumac ovo ne može bolje. Nije do glume.

Mika

pre 6 godina

Ja kritike i recenzije vise ne citam. Stalno se nesto zale. Ako ugode jednima, onda se ovi drugi bune zasto nije napravljeno drugacije. Ako ugode drugima i naprave kako je trazeno, onda se pobuni prva grupa i kaze da nije trebalo to tako.

A da ne pricam o visoko budzetnim filmovima, gde masa botova na reditu IMDB i po forumima, uspe da ubedi ljude kako je film (koji bi inace bio popljuvan da nema zvucna imena) dobar

Alija Sirotanović

pre 6 godina

Vidim da se Mother! takođe nisko kotira. Kad ono Aronofsky na steroidima. Odličan film, težak za shvatiti i težak za gledati.

Mix

pre 6 godina

Da je film dobar - nije. Ali da je nagori u 2017? Kriticari nisu pogledali dovoljno filmova, ove godine je stvarno bilo epskih katastrofa :)

nix

pre 6 godina

Suicide Squad je brutalan film, kladim se da ni ovaj neće biti loš... svakako neće biti najgori !!! Problem kritike je što nije neki od velikih studija Hollywood.a Kao i sve kod Amera mora dobro da se plati da bi dobio dobru kritiku...

Džoni

pre 6 godina

Ne volim Vila Smita, a obožavam Šarliz Teron. Ipak, Atomic Blonde je nešto neuporedivo gore čak i od Bright.
Atomic Blond je sigurno nešto najgore ove godine, a i duže možda.

Gde ja živim

pre 6 godina

Ovo čudo mi dosta liči na "Alien Nation" ovako po trejleru sa različitim rasama i to. Doduše ono je bio sci fi, a ovo je neka magic fantasy papazjanija šta god. Vil nikako da zaređa par dobrih filmova sve nešto toplo hladno. Inače Netflix upumpava ozbiljne pare u anime i moglo bi da se izrodi dosta dobrih stvari.

Dejan

pre 6 godina

Na tom istom RT-u, gde ovaj filma ima 32% na tomatometru, The Last Jedi ima 93%.
Toliko o objektivnosti (i nepotkupljivosti) današnjih filmskih kritičara...

posmatrač

pre 6 godina

verovanje stavu kriticara, sto Rotten Tomatoes bas i nije, je slicno verovanju u Deda mraza. Filmove klasifikujem po sopstvenim kriterijumima i ne obazirem se sta drugi misle previse, ali im i ne pljujem po misljenju. Netflix inace trpi velike udarce od Hollywooda jer im uzima pare pa je placena kritika jos gora. Will Smith je jedan zabavan lik sa plasticnom glumom....a slazem se sa vecinom da je pre Dunkirk promasaj godine nego Bright....

Kyle and Peel

pre 6 godina

ne planiram da gledam, ali sam prilicno puzdan u stavu da gore od "killing gunther" ne moze da bude. najzalije vreme u zivotu potroseno na "film".

Dag Kristi

pre 6 godina

Kakav je film, jel gledao neko? 
Vise verujem vama nego ovim kriticarima
(deki, 23. decembar 2017 19:38)

Film je sasvim ok.Neces se oduseviti,a neces se razocarati kao sto ovi lupaju.Skoro sam odgledao film sa drugarom koji su ti isti kriticari ocenili sa 91%,na kraju filma smo se pogledali,nismo mogli da verujemo koju glupost smo odgledali...

sbsndj

pre 6 godina

Juce sam gledao film....na zanimljiv nacin su uspeli da uklope pricu, elfi, orci, ljudi bla bla u modernom dobu...sasvim ok. Moraju malo da isprozivaju Netflix ipak su oni postali dosta popularni..poz

Mala

pre 6 godina

Odgledao sam film i moram da kazem da nije nista posebno. Ali kada bi bila serija. ideja je extra. Moze svasta da se napravi. Ovako kao film malo je s'brzan!

dach

pre 6 godina

Nistaaa .. da se posvetimo onda vanvremenskim klasicima u obliku 37394 marvelovih filmova godisnje!!! To je filmska vrednost, umetnost... a ne, cek... ?!?!?!
DANASNJI HOLIVUD JE KOMPLET HOROR!!

Mile

pre 6 godina

Veliki sam filmofil i fan epske fantastike i sci-fi zanra. Film je sasvim ok, ideja je jako interesantna i taj koncept mitskih bica u nasem danasnjem svetu daje zanimljiv dozivljaj. Prica je naravno stereotip, ali pa sta. Dobar film za vecernju zabavu i to je to. Verujem da je Netflix to i hteo...

neko ko zna

pre 6 godina

glupost nevidjena kriticari mu dali 30%a publica 90% gledao sinoc film je dobar sa dobrom pricom I otvoreno je dosta ptostora za pricu I pre I za nastavak filma

zoki

pre 6 godina

Pa nije baš "sjajan" film ali može da prođe nije teško smeće od 4 do 10 5- šta ćeš volim šarenilo ))) Stvarno kritike treba pročitati ali ne uzimati zdravo za gotovo...većina je ili naručenih ili pluvačkih teško je koja iskrena.

Kriticar

pre 6 godina

Film je u najmanju ruku dobar , nije medju najboljima ali za prvi Netflix pokusaj odlican je. Treba ga pogledati definitivno i ako uzmete u obzir da ne placate kartu , kokice i tečni šecer ovaj film je super dil . Usteda vremena i dobra zabava.

Gde ja živim

pre 6 godina

(Kyle and Peel, 23. decembar 2017 19:04)

Ja tek sad video trejler za Gantera. Liči mi na onaj "Adrenalin" sa Stejtamom, onako besmisleno glupo zabavan film. Pogledaću ga, ne može da škodi.

Kyle and Peel

pre 6 godina

@pedu

krejg ima okej filmova. meni se "arhangelsk", na primer, bas dopao.

medjutim, on nije karakterni glumac, vec da ti dva sata zabave, kao u "kaubojima i vanzemaljcima".

a i novi film sto je snimio sa ceningom tejtumom, "logan lucky" je bas ooustajuca komedija. juznjacki akcenat mu je odlican, ali sam se navikao na to da je britanac, pa malo zvuci isforsirano.

Nemanja

pre 6 godina

Film je dobar. Ne najbolji, ali svakako nisam imao utosak da sam bacio svoje vreme gledajuci ga. Ima zanimljiv svet i likove, gluma je ok, nije toliko strasno, dobar je deo (ne)hemije izmedju will smita i orka, tacno se vidi da ne zeli da bude partner sa orkom, svi to kritikuju kao ne dostatak hemije, ali i ne treba da bude hemije. Sto se tice kriticara, oni pisu kako im se kaze. Na Trulom Paradajzu je kritika 30%, dok publika kaze 90%. Ako ne volite fantastiku necete voleti ni film, ali zva sve ostale je dobar film za nedeljno popodne.

danny

pre 6 godina

Ljudi, ne slusajte kritike vec uzivajte u filmovima. Svako ima svoj ukus, nekom je los a nekom dobar film. Sve je u ocekivanjima, ako ocekujete Gradjanina Kejna bice los ako ocekujete cistu zabavu bice vam ok... Znaci uzivajte.

kole

pre 6 godina

@(Mesečev Vitez, 23. decembar 2017 19:08)
u principu ne znas kako izgleda njegov suicide squad jer je umesto njegovog filma pustena verzija koju je editovala marketing agencija koja je radila trailere...

troll level 100

pre 6 godina

ja se ne sećam kad je v.smit snimio dobar film..
(žulja klempa, 23. decembar 2017 18:52)
Pursuit of happiness jedan jedini dobar koliko se ja secam :)

DDD

pre 6 godina

Baš sam ga malo pre odgledao, i mogu da kažem da sam gledo i gore filmove snimljene u ovoj godini, a da je film glup - jeste. Po mom mišljenju.

palop

pre 6 godina

Kakav je film, jel gledao neko? 
Vise verujem vama nego ovim kriticarima
(deki, 23. decembar 2017 19:38)

Nista posebno. Dobra zamisao, ali je moglo biti dosta bolje odradjeno. Sta znam, dao bih mu 6 od 10, definitivno nije najgori film ove godine...

Gora investicija i od beogradske jelke...

pre 6 godina

Ne može biti gori od Once Upon A Time In Venice sa Brus Vilisom. Radi se o apsolutnom smeću, priča bez priče, totalno ništavilo od filma. Rekao bih vam da pogledate film da vidite koliko je loš ali neke stvari ne poželim ni najgorim dušmanima.

kole

pre 6 godina

gledao danas,solidan film.ajer ima svoj stil,ovog puta pomesano sa orkovima i vilenjacima,deluje bezveze u teoriji,ali uopste nije los akcioni film...

Mikeli

pre 6 godina

Mislim da je snowman dobio 8 procenata ako sam dobro video. Stoga je on valjda mnogo gori. U svakom slučaju ja krenuo da ga gledam. Zivo me zanima da li je bas toliko los.