Četvrtak, 23.11.2017.

15:08

"The Walking Dead": Gledanost počela da pada, oni nemaju nameru da stanu...

Izvor: B92

"The Walking Dead": Gledanost poèela da pada, oni nemaju nameru da stanu... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

56 Komentari

Sortiraj po:

Rade

pre 6 godina

Jedna od najglupljih scena u poslednjih par epizoda je kad nekoliko polutrulih setaca ( koji bi se raspali samo da padnu sa metra visine) uspeju da savladaju onolikog tigra u punoj snazi.

realno....

pre 6 godina

@low key
ono kao...jel ti nije glupo malo sad kad pročitaš svoj komentar, čemu ovi engleski izrazi? jel si načitan pametan informisan filolog šta li....

Sime

pre 6 godina

Uništili su genijalnu seriju, već sezonama je poenta (zombi apokalipsa) postala usputna radnja, znači mogli su bez problema da naprave apokalipsu bilo koje vrste za ovakvu radnju. Razlog velike gledanosti je bio zbog ljubitelja tzv zombie flick- a, a sada je najobičnija pucačina sa konfuznom radnjom. Prva i druga sezona pun pogodak ostale sve gore i gore.

DonnieDarko

pre 6 godina

Slazem se da je losa sezona, razvodnjena do maksimuma.
Ali mozda bi mogli da poprave ako pokusaju da oslusnu gledaoce.
Mora se raditi na tome da bi kvalitet bio kao prve dve sezone...

Blackman

pre 6 godina

@ msm
Slazem se za TWD. Sto se spinofa tice, nisam mogao da predjem preko situacije kada klinka jedina prezivi u podrumu. Prvo je za minut uspela da izracuna da imaju vazduha smo za dva sata. Svi se podavise zbog nedostatka vazduha, samo ona prezivi... I uspe da pobije sve setace. Zbog ovoga sam odlucio da ne pogledam finale sezone. Barem dok mi se sve malo ne slegne...

Rebus

pre 6 godina

Bila mi je dosadna i prethodna sezona.
Pratim, zelim da zaokruzim ono sto sam zapoceo ali svakako mislim da bi trebalo da seriju privedu kraju. Na istu foru su unistili i "Bones" u zelji da je beskrajno razvuku i tu seriju sam nazalost prestao da gledam nakon jedne sezone.

msm

pre 6 godina

Meni je ok. Nisam hiperegzaltiran ali moze da prodje. Pucnjava je smesno uradjena kao i jurnjava sa dzipovima (kao da je Tropical Heat :) ali vise volim neko brzo dogadjanje nego deo sa trilemama glavnih junaka...scena sa Kingom i puskomitraljezima je dobra..pa kad setaci pojedu komplet tigra..ima tu jos svasta da se dogodi ali i svasta da se popravi..uzgred, zanimljivo je da je spinoff Fear the walking dead imao super zavrsetak poslednje sezone...

constance

pre 6 godina

Kakav krsh od serije postade... Skoro svaka epizoda u novoj sezoni ima gomilu a la "rados bajic" kadrova, plot katastrofa, prazan hod itd. osim mozda epizode "the big scary u" koja je donekle i zanimljiva.

Low Key Lyesmith

pre 6 godina

@realno, 23. novembar 2017 16:07
Realistične slike apokalipse??? Stvarno? Realistična slika apokalipse u stripu koji za temu ima zombie apocalypse? OK... Usput, i u samom stripu su zombies, basically, statisti - ili bi možda bolje bilo reći backdrop, kulisa - focus je na humans are the real monsters pristupu. Uglavnom. U seriji je to, očekivano, još izraženije.

Serija je, da se poslužim tim engleskim idiomom, overstayed its welcome negde tokom 4. ili 5. sezone. Nažalost, čini se da i strip ide u sličnom pravcu - u biti je počelo negde oko 50. epizode, da bi kulminiralo s epizodama nakon 126. I s pojavom The Whisperers. Najgore je to što Kirkman, čini se, nema želju završiti strip - uostalom, The Walking Dead se pretvorio u cash cow franchise - niti, pak, ima ideju kako ga završiti. Ili ispričati kakvu-takvu smislenu i zaokruženu priču. Šteta. Still, strip će možda i zauvek ostati zapamćen kao jedan od najboljih primer američkog black-and-white stripa (black-and-white je prilično nepopularna tehnika u US of A), a serija kao polovično uspešan pokušaj kreiranja TV horror franžize. I ekranizacije stripa.

Luka

pre 6 godina

Meni je dobra serija.. ima dinamicnosti i promjena i ok je to.
Samo mislim da ce morati uskoro nesto znacajnije da promjene oko price kako bi nastavila biti zanimljiva

Serijal

pre 6 godina

Na stranu što je postala linearna sad su jos poceli da snimaju nelogično prvi primjer Rik I Deril se napatiše da dodju do onih Browing mitraljeza (pola epizode) da bi se na kraju potukli i to sve izgorilo u onom Hamer džipu mislim ko piše scenario?! Druga stvar Nigan i pop izlaze iz one kamp prikolice oko njih dvjesta zombija koji su po svemu sudeci slijepi i bauljaju onako oko njih, a ovi ih tamane ko da su bandere. Loša gluma loš scenario ne mogu više da se uzivim u to postalo je onako baš za djecu da tako kažem.

Petar

pre 6 godina

Gledam i gledacu,istina,malo nekada ubrzam,ali to radim sa vecinom serija.Inace serije gledma godinama, razlicitih formata zanrova i kome se ne dopada, ne treba da gleda. Sto se mene tice, serija je ono sto i ocekujem, sa manje ili vise varijacija,ali to je to. Licno, imao bih bolje ideje kako bi se mogla razviti u kom pravcu da ide,ali boze moj. Neverovatno da ima ovoliko cepidlaka.

oglo

pre 6 godina

obzirom da sam pratio sve vreme strip impresivno je koliko je scenario kako serija odmice sve dalji i losiji od stripa koji uopste ne gubi na intenzitetu. problem stripa je sto je mozda presurov za tv.

danny

pre 6 godina

Teško mi je da priznam jer sam stvarno veeeeliki ljubitelj ali stvarno su upropastili ovu sezonu... gomila trećerazrednih akcionih scena, zaplet tanak, gluma (čast izuzecima) bledunjava. Pratim tek toliko da vidim šta biva na kraju epizode/sezone.

z

pre 6 godina

Snimace je dok god budu zaradjivali od nje. Na zalost, serija je postala repetitivna. Stripovi mogu da se stampaju unedogled ali serija je drugaciji format i zato je postala dosadna. Sam autor stripova je rekao da zeli da radi strip kao i bilo koji drugi, bez kraja i neke glavne price. To u stripu moze da prodje, ali u seriji se vec pokazuje koliko to brzo dosadi.

Baquero

pre 6 godina

@student
Breaking Bad je trebao da se završi u staračkom domu posle velike eksplozije ali su zbog popularnosti nastavili da snimaju...
The Walking Dead gledam i dalje samo zbog toga što osam godina pratim nešto pa mi glupo da prestanem. :)

mrk

pre 6 godina

zadnja i predzadnja, smece... 6 automatskih pusaka, pucaju 15 min, nikom ne fali dlaka sa glave :D nigan i svestenik iz suprotnog tabora zajedno, svestenik ga ne ubije itd, ma smehoteka :D sve manje i manje serija gledam. cisto stancovanje bez ikakve ideje...

Š

pre 6 godina

Može da se gleda. Od početka do sada se promenio smisao, Džefri Morgan je užasan i odličan kao Nigan. Karl je porastao. Malo smaraju, ali šta sad... To mi je kao kada komšinica dolazi sa tračevima, pa, da bi bila zanimljiva, počne da lupeta da nadoknadi.

Petar

pre 6 godina

Otpad od serije. Gluma i kulise snimanja kao sa pozorisne predstave namenjene mladjim tinejdzerima. Plus, koliko je to zombija izginulo za svih ovih godina trebalo bi da ispune jedno 3 planete njima. I oped izlaze odnekud...
(OX, 23. novembar 2017 18:49)
Dakle,ipak gledas.

Nemanja

pre 6 godina

Mislim da je serija dobra, jeste izgubila na gledanosti ali to je cena koju su morali da plate. Razlog za to je sto su Rikovu grupu stavili pred razlicite izazove i likove i prikazuju uspon i pad Rika i njegove grupe. Generalno se to ljudima ne svidja,navikli su da Rik pobedjuje u svakom slucaju, ovako ih je malo zatekla situacija gde grupa gubi na vaznosti... Slazem se da je treba zavrsiti uskoro jer ce onda nacisto propasti serija, nemoguce je naci nove ideje u tom univerzumu

PetarII

pre 6 godina

Znaci ne gledam od ko zna kad i kad sam procito da ce jos da snimaju skroz sam se smorio, a pomalo sam i tuzan sto se jos snima. Muka je za te glumce..

katatonia

pre 6 godina

Da budem iskren,stvarno su ovu sezonu malo zabrljali.Radnja je usporena,nema vise spletki,neke akcije... Trebalo bi da ubacuju Nigana malo vise,a Rick mi je uvek isti,sto je najgore postaje mi dosadan. I da,usput da kazem da oni zombiji uopste i nisu bitni u neku ruku...

sasa

pre 6 godina

Pa ovi postali gori od onih indijskih,turskih i ostalih serija,batalio sam gledanje nakon 4 sezone,čak i mojih nekoliko prijatelja koji su zagriženi ljubitelji ove serije su jednostavno digli ruke od gledanja...

????

pre 6 godina

Da li vi znate da je ovo i predobra gledanost bila s obzitom na ' Thanksgiving Day '. Pa taj dan oni uglavnom provode sa porodicom.Mislim bilo sta da pisem je suvisno.Mnogo glup naslov.

OX

pre 6 godina

Otpad od serije. Gluma i kulise snimanja kao sa pozorisne predstave namenjene mladjim tinejdzerima. Plus, koliko je to zombija izginulo za svih ovih godina trebalo bi da ispune jedno 3 planete njima. I oped izlaze odnekud...

student

pre 6 godina

Ja shvatam da oni rade seriju na osnovu stripa, ali ovo šaltanje u nedogled je apsurdno. Serija time i gubi na kvalitetu.
Zašto je Breaking Bad najbolja serija ikad!? Zato što je završena tačno na vreme.

Ненад

pre 6 godina

Колико год обожавао ову серију, заиста су почели да смарају... Неган је велико разочарење, и физички и карактерно. Али, то не значи да ћу престати да је гледам;-)

karlito

pre 6 godina

Monotona serija,svaka sezona ista samo negativce menjaju. Da kinezu nisu rascopali glavu,zadnje tri sezone ne bi imale po cemu da se pamte :)

objavite kom

pre 6 godina

Prve 3, pa i 4 sezone odlične, ali nema priča toliko potencijala.
Bojim se da se neće nikad kvalitet povratiti, a broj gledalaca stalno padati.
Sami pali sami se ubili.

infidel

pre 6 godina

Puno love zarađuju od igrica, knjiga, igračaka i drugih fora vezanih za seriju - imaju lovu da je sami produciraju a i nije nešto visokobudžetna...

The Walker

pre 6 godina

Како то мислите, последња епизода је доживела фијаско? Гледало ју је само 7.850.000 гледалаца? Па то је цела Република Србија! Имајте на уму да је то викенд пред Дан захвалности. Иначе епизода је била одлична.

coki

pre 6 godina

koliko je samo dobra serija bila prvoh sezona.Slucajno sam jedne kasne noci poceo da je gledam na tv-u i od prve epizode,prve sezone se navukao.Predobra je bila,zombiji su totalno nevazna stvar,sporedna,ali prica,likovi su bili odlicni.Prestao sam da gledam seriju pre dolaska cuvenog lika sa drvenom palicom sa siljcima,jednostavno,nije vise vredna blejanja do kasno u noc zarad nje.Nisu ni prvi ni poslednji koji su napravili odlicne prve dve sezone a onda na staru slavu razvlacili epizode i cele sezone zarad novca,ne brinuci sto vise nece niko na tu seriju geldati kao sto se gledalo posle prve sezone.Zato ce serije poput Crne Guje,Mucki,Sajnfelda,Treceg kamena od Sunca i slicnih biti uvek pamcene jer su kada je ponestalo dobre ideje za epizode jednistavno zavrsili seriju a nisu je mrcvarili jos 3-4 sezone da zarade.

Neki Lik

pre 6 godina

Veliki sam fan The Walking Dead serije, ali stvarno ova 8. sezona je baš dosadna... Svaku epizodu očekiješ da se nešto desi, ali ništa. Verovatno će poslednje dve epizode u sezoni koje izlaze u februaru da budu odlične, ali da odgledaš, lupam 16 epizoda od koje 2 valjaju, onda nema smisla... Mnogo su razvukli bez potrebe.

realno

pre 6 godina

Mozda da malo odstupe od stripa.Realno odlutali su iz realisticne slike apokalipse u simulaciju koliko ljudi mogu da budu losi .Zombiji su postali nebitni

Gargamel

pre 6 godina

Ja sam razočaran, serija je duže vreme u padu, al pratim jer sam pratio od početka, sve u nadi da će postati bolje, al nema od toga ništa, najbolje su serije koje su se završile kad je i priča zaokružena, bez dodatnog silovanja scenarija i produžavanja agonije...

znaju svi da Nis je Radnicki

pre 6 godina

uzas,ali uzas oni ovako mogu do 2300 god da snimaju,toliko je sve postalo bezveze,bukvalno se epizode samo preslikavaju i nista se ne desava,sad u narednom serijalu opet novi negativac i opet desetine epizoda kako doci do hrane i municije,stvarno postaje nenormalno dosadna

student

pre 6 godina

Ja shvatam da oni rade seriju na osnovu stripa, ali ovo šaltanje u nedogled je apsurdno. Serija time i gubi na kvalitetu.
Zašto je Breaking Bad najbolja serija ikad!? Zato što je završena tačno na vreme.

realno

pre 6 godina

Mozda da malo odstupe od stripa.Realno odlutali su iz realisticne slike apokalipse u simulaciju koliko ljudi mogu da budu losi .Zombiji su postali nebitni

Gargamel

pre 6 godina

Ja sam razočaran, serija je duže vreme u padu, al pratim jer sam pratio od početka, sve u nadi da će postati bolje, al nema od toga ništa, najbolje su serije koje su se završile kad je i priča zaokružena, bez dodatnog silovanja scenarija i produžavanja agonije...

coki

pre 6 godina

koliko je samo dobra serija bila prvoh sezona.Slucajno sam jedne kasne noci poceo da je gledam na tv-u i od prve epizode,prve sezone se navukao.Predobra je bila,zombiji su totalno nevazna stvar,sporedna,ali prica,likovi su bili odlicni.Prestao sam da gledam seriju pre dolaska cuvenog lika sa drvenom palicom sa siljcima,jednostavno,nije vise vredna blejanja do kasno u noc zarad nje.Nisu ni prvi ni poslednji koji su napravili odlicne prve dve sezone a onda na staru slavu razvlacili epizode i cele sezone zarad novca,ne brinuci sto vise nece niko na tu seriju geldati kao sto se gledalo posle prve sezone.Zato ce serije poput Crne Guje,Mucki,Sajnfelda,Treceg kamena od Sunca i slicnih biti uvek pamcene jer su kada je ponestalo dobre ideje za epizode jednistavno zavrsili seriju a nisu je mrcvarili jos 3-4 sezone da zarade.

znaju svi da Nis je Radnicki

pre 6 godina

uzas,ali uzas oni ovako mogu do 2300 god da snimaju,toliko je sve postalo bezveze,bukvalno se epizode samo preslikavaju i nista se ne desava,sad u narednom serijalu opet novi negativac i opet desetine epizoda kako doci do hrane i municije,stvarno postaje nenormalno dosadna

Neki Lik

pre 6 godina

Veliki sam fan The Walking Dead serije, ali stvarno ova 8. sezona je baš dosadna... Svaku epizodu očekiješ da se nešto desi, ali ništa. Verovatno će poslednje dve epizode u sezoni koje izlaze u februaru da budu odlične, ali da odgledaš, lupam 16 epizoda od koje 2 valjaju, onda nema smisla... Mnogo su razvukli bez potrebe.

karlito

pre 6 godina

Monotona serija,svaka sezona ista samo negativce menjaju. Da kinezu nisu rascopali glavu,zadnje tri sezone ne bi imale po cemu da se pamte :)

infidel

pre 6 godina

Puno love zarađuju od igrica, knjiga, igračaka i drugih fora vezanih za seriju - imaju lovu da je sami produciraju a i nije nešto visokobudžetna...

objavite kom

pre 6 godina

Prve 3, pa i 4 sezone odlične, ali nema priča toliko potencijala.
Bojim se da se neće nikad kvalitet povratiti, a broj gledalaca stalno padati.
Sami pali sami se ubili.

Ненад

pre 6 godina

Колико год обожавао ову серију, заиста су почели да смарају... Неган је велико разочарење, и физички и карактерно. Али, то не значи да ћу престати да је гледам;-)

danny

pre 6 godina

Teško mi je da priznam jer sam stvarno veeeeliki ljubitelj ali stvarno su upropastili ovu sezonu... gomila trećerazrednih akcionih scena, zaplet tanak, gluma (čast izuzecima) bledunjava. Pratim tek toliko da vidim šta biva na kraju epizode/sezone.

Baquero

pre 6 godina

@student
Breaking Bad je trebao da se završi u staračkom domu posle velike eksplozije ali su zbog popularnosti nastavili da snimaju...
The Walking Dead gledam i dalje samo zbog toga što osam godina pratim nešto pa mi glupo da prestanem. :)

mrk

pre 6 godina

zadnja i predzadnja, smece... 6 automatskih pusaka, pucaju 15 min, nikom ne fali dlaka sa glave :D nigan i svestenik iz suprotnog tabora zajedno, svestenik ga ne ubije itd, ma smehoteka :D sve manje i manje serija gledam. cisto stancovanje bez ikakve ideje...

OX

pre 6 godina

Otpad od serije. Gluma i kulise snimanja kao sa pozorisne predstave namenjene mladjim tinejdzerima. Plus, koliko je to zombija izginulo za svih ovih godina trebalo bi da ispune jedno 3 planete njima. I oped izlaze odnekud...

The Walker

pre 6 godina

Како то мислите, последња епизода је доживела фијаско? Гледало ју је само 7.850.000 гледалаца? Па то је цела Република Србија! Имајте на уму да је то викенд пред Дан захвалности. Иначе епизода је била одлична.

Petar

pre 6 godina

Otpad od serije. Gluma i kulise snimanja kao sa pozorisne predstave namenjene mladjim tinejdzerima. Plus, koliko je to zombija izginulo za svih ovih godina trebalo bi da ispune jedno 3 planete njima. I oped izlaze odnekud...
(OX, 23. novembar 2017 18:49)
Dakle,ipak gledas.

z

pre 6 godina

Snimace je dok god budu zaradjivali od nje. Na zalost, serija je postala repetitivna. Stripovi mogu da se stampaju unedogled ali serija je drugaciji format i zato je postala dosadna. Sam autor stripova je rekao da zeli da radi strip kao i bilo koji drugi, bez kraja i neke glavne price. To u stripu moze da prodje, ali u seriji se vec pokazuje koliko to brzo dosadi.

sasa

pre 6 godina

Pa ovi postali gori od onih indijskih,turskih i ostalih serija,batalio sam gledanje nakon 4 sezone,čak i mojih nekoliko prijatelja koji su zagriženi ljubitelji ove serije su jednostavno digli ruke od gledanja...

Nemanja

pre 6 godina

Mislim da je serija dobra, jeste izgubila na gledanosti ali to je cena koju su morali da plate. Razlog za to je sto su Rikovu grupu stavili pred razlicite izazove i likove i prikazuju uspon i pad Rika i njegove grupe. Generalno se to ljudima ne svidja,navikli su da Rik pobedjuje u svakom slucaju, ovako ih je malo zatekla situacija gde grupa gubi na vaznosti... Slazem se da je treba zavrsiti uskoro jer ce onda nacisto propasti serija, nemoguce je naci nove ideje u tom univerzumu

Š

pre 6 godina

Može da se gleda. Od početka do sada se promenio smisao, Džefri Morgan je užasan i odličan kao Nigan. Karl je porastao. Malo smaraju, ali šta sad... To mi je kao kada komšinica dolazi sa tračevima, pa, da bi bila zanimljiva, počne da lupeta da nadoknadi.

Serijal

pre 6 godina

Na stranu što je postala linearna sad su jos poceli da snimaju nelogično prvi primjer Rik I Deril se napatiše da dodju do onih Browing mitraljeza (pola epizode) da bi se na kraju potukli i to sve izgorilo u onom Hamer džipu mislim ko piše scenario?! Druga stvar Nigan i pop izlaze iz one kamp prikolice oko njih dvjesta zombija koji su po svemu sudeci slijepi i bauljaju onako oko njih, a ovi ih tamane ko da su bandere. Loša gluma loš scenario ne mogu više da se uzivim u to postalo je onako baš za djecu da tako kažem.

katatonia

pre 6 godina

Da budem iskren,stvarno su ovu sezonu malo zabrljali.Radnja je usporena,nema vise spletki,neke akcije... Trebalo bi da ubacuju Nigana malo vise,a Rick mi je uvek isti,sto je najgore postaje mi dosadan. I da,usput da kazem da oni zombiji uopste i nisu bitni u neku ruku...

constance

pre 6 godina

Kakav krsh od serije postade... Skoro svaka epizoda u novoj sezoni ima gomilu a la "rados bajic" kadrova, plot katastrofa, prazan hod itd. osim mozda epizode "the big scary u" koja je donekle i zanimljiva.

PetarII

pre 6 godina

Znaci ne gledam od ko zna kad i kad sam procito da ce jos da snimaju skroz sam se smorio, a pomalo sam i tuzan sto se jos snima. Muka je za te glumce..

????

pre 6 godina

Da li vi znate da je ovo i predobra gledanost bila s obzitom na ' Thanksgiving Day '. Pa taj dan oni uglavnom provode sa porodicom.Mislim bilo sta da pisem je suvisno.Mnogo glup naslov.

Sime

pre 6 godina

Uništili su genijalnu seriju, već sezonama je poenta (zombi apokalipsa) postala usputna radnja, znači mogli su bez problema da naprave apokalipsu bilo koje vrste za ovakvu radnju. Razlog velike gledanosti je bio zbog ljubitelja tzv zombie flick- a, a sada je najobičnija pucačina sa konfuznom radnjom. Prva i druga sezona pun pogodak ostale sve gore i gore.

Petar

pre 6 godina

Gledam i gledacu,istina,malo nekada ubrzam,ali to radim sa vecinom serija.Inace serije gledma godinama, razlicitih formata zanrova i kome se ne dopada, ne treba da gleda. Sto se mene tice, serija je ono sto i ocekujem, sa manje ili vise varijacija,ali to je to. Licno, imao bih bolje ideje kako bi se mogla razviti u kom pravcu da ide,ali boze moj. Neverovatno da ima ovoliko cepidlaka.

msm

pre 6 godina

Meni je ok. Nisam hiperegzaltiran ali moze da prodje. Pucnjava je smesno uradjena kao i jurnjava sa dzipovima (kao da je Tropical Heat :) ali vise volim neko brzo dogadjanje nego deo sa trilemama glavnih junaka...scena sa Kingom i puskomitraljezima je dobra..pa kad setaci pojedu komplet tigra..ima tu jos svasta da se dogodi ali i svasta da se popravi..uzgred, zanimljivo je da je spinoff Fear the walking dead imao super zavrsetak poslednje sezone...

DonnieDarko

pre 6 godina

Slazem se da je losa sezona, razvodnjena do maksimuma.
Ali mozda bi mogli da poprave ako pokusaju da oslusnu gledaoce.
Mora se raditi na tome da bi kvalitet bio kao prve dve sezone...

oglo

pre 6 godina

obzirom da sam pratio sve vreme strip impresivno je koliko je scenario kako serija odmice sve dalji i losiji od stripa koji uopste ne gubi na intenzitetu. problem stripa je sto je mozda presurov za tv.

Luka

pre 6 godina

Meni je dobra serija.. ima dinamicnosti i promjena i ok je to.
Samo mislim da ce morati uskoro nesto znacajnije da promjene oko price kako bi nastavila biti zanimljiva

Low Key Lyesmith

pre 6 godina

@realno, 23. novembar 2017 16:07
Realistične slike apokalipse??? Stvarno? Realistična slika apokalipse u stripu koji za temu ima zombie apocalypse? OK... Usput, i u samom stripu su zombies, basically, statisti - ili bi možda bolje bilo reći backdrop, kulisa - focus je na humans are the real monsters pristupu. Uglavnom. U seriji je to, očekivano, još izraženije.

Serija je, da se poslužim tim engleskim idiomom, overstayed its welcome negde tokom 4. ili 5. sezone. Nažalost, čini se da i strip ide u sličnom pravcu - u biti je počelo negde oko 50. epizode, da bi kulminiralo s epizodama nakon 126. I s pojavom The Whisperers. Najgore je to što Kirkman, čini se, nema želju završiti strip - uostalom, The Walking Dead se pretvorio u cash cow franchise - niti, pak, ima ideju kako ga završiti. Ili ispričati kakvu-takvu smislenu i zaokruženu priču. Šteta. Still, strip će možda i zauvek ostati zapamćen kao jedan od najboljih primer američkog black-and-white stripa (black-and-white je prilično nepopularna tehnika u US of A), a serija kao polovično uspešan pokušaj kreiranja TV horror franžize. I ekranizacije stripa.

Rebus

pre 6 godina

Bila mi je dosadna i prethodna sezona.
Pratim, zelim da zaokruzim ono sto sam zapoceo ali svakako mislim da bi trebalo da seriju privedu kraju. Na istu foru su unistili i "Bones" u zelji da je beskrajno razvuku i tu seriju sam nazalost prestao da gledam nakon jedne sezone.

Blackman

pre 6 godina

@ msm
Slazem se za TWD. Sto se spinofa tice, nisam mogao da predjem preko situacije kada klinka jedina prezivi u podrumu. Prvo je za minut uspela da izracuna da imaju vazduha smo za dva sata. Svi se podavise zbog nedostatka vazduha, samo ona prezivi... I uspe da pobije sve setace. Zbog ovoga sam odlucio da ne pogledam finale sezone. Barem dok mi se sve malo ne slegne...

Rade

pre 6 godina

Jedna od najglupljih scena u poslednjih par epizoda je kad nekoliko polutrulih setaca ( koji bi se raspali samo da padnu sa metra visine) uspeju da savladaju onolikog tigra u punoj snazi.

realno....

pre 6 godina

@low key
ono kao...jel ti nije glupo malo sad kad pročitaš svoj komentar, čemu ovi engleski izrazi? jel si načitan pametan informisan filolog šta li....

OX

pre 6 godina

Otpad od serije. Gluma i kulise snimanja kao sa pozorisne predstave namenjene mladjim tinejdzerima. Plus, koliko je to zombija izginulo za svih ovih godina trebalo bi da ispune jedno 3 planete njima. I oped izlaze odnekud...

The Walker

pre 6 godina

Како то мислите, последња епизода је доживела фијаско? Гледало ју је само 7.850.000 гледалаца? Па то је цела Република Србија! Имајте на уму да је то викенд пред Дан захвалности. Иначе епизода је била одлична.

student

pre 6 godina

Ja shvatam da oni rade seriju na osnovu stripa, ali ovo šaltanje u nedogled je apsurdno. Serija time i gubi na kvalitetu.
Zašto je Breaking Bad najbolja serija ikad!? Zato što je završena tačno na vreme.

????

pre 6 godina

Da li vi znate da je ovo i predobra gledanost bila s obzitom na ' Thanksgiving Day '. Pa taj dan oni uglavnom provode sa porodicom.Mislim bilo sta da pisem je suvisno.Mnogo glup naslov.

karlito

pre 6 godina

Monotona serija,svaka sezona ista samo negativce menjaju. Da kinezu nisu rascopali glavu,zadnje tri sezone ne bi imale po cemu da se pamte :)

coki

pre 6 godina

koliko je samo dobra serija bila prvoh sezona.Slucajno sam jedne kasne noci poceo da je gledam na tv-u i od prve epizode,prve sezone se navukao.Predobra je bila,zombiji su totalno nevazna stvar,sporedna,ali prica,likovi su bili odlicni.Prestao sam da gledam seriju pre dolaska cuvenog lika sa drvenom palicom sa siljcima,jednostavno,nije vise vredna blejanja do kasno u noc zarad nje.Nisu ni prvi ni poslednji koji su napravili odlicne prve dve sezone a onda na staru slavu razvlacili epizode i cele sezone zarad novca,ne brinuci sto vise nece niko na tu seriju geldati kao sto se gledalo posle prve sezone.Zato ce serije poput Crne Guje,Mucki,Sajnfelda,Treceg kamena od Sunca i slicnih biti uvek pamcene jer su kada je ponestalo dobre ideje za epizode jednistavno zavrsili seriju a nisu je mrcvarili jos 3-4 sezone da zarade.

Low Key Lyesmith

pre 6 godina

@realno, 23. novembar 2017 16:07
Realistične slike apokalipse??? Stvarno? Realistična slika apokalipse u stripu koji za temu ima zombie apocalypse? OK... Usput, i u samom stripu su zombies, basically, statisti - ili bi možda bolje bilo reći backdrop, kulisa - focus je na humans are the real monsters pristupu. Uglavnom. U seriji je to, očekivano, još izraženije.

Serija je, da se poslužim tim engleskim idiomom, overstayed its welcome negde tokom 4. ili 5. sezone. Nažalost, čini se da i strip ide u sličnom pravcu - u biti je počelo negde oko 50. epizode, da bi kulminiralo s epizodama nakon 126. I s pojavom The Whisperers. Najgore je to što Kirkman, čini se, nema želju završiti strip - uostalom, The Walking Dead se pretvorio u cash cow franchise - niti, pak, ima ideju kako ga završiti. Ili ispričati kakvu-takvu smislenu i zaokruženu priču. Šteta. Still, strip će možda i zauvek ostati zapamćen kao jedan od najboljih primer američkog black-and-white stripa (black-and-white je prilično nepopularna tehnika u US of A), a serija kao polovično uspešan pokušaj kreiranja TV horror franžize. I ekranizacije stripa.

Ненад

pre 6 godina

Колико год обожавао ову серију, заиста су почели да смарају... Неган је велико разочарење, и физички и карактерно. Али, то не значи да ћу престати да је гледам;-)

Petar

pre 6 godina

Otpad od serije. Gluma i kulise snimanja kao sa pozorisne predstave namenjene mladjim tinejdzerima. Plus, koliko je to zombija izginulo za svih ovih godina trebalo bi da ispune jedno 3 planete njima. I oped izlaze odnekud...
(OX, 23. novembar 2017 18:49)
Dakle,ipak gledas.

msm

pre 6 godina

Meni je ok. Nisam hiperegzaltiran ali moze da prodje. Pucnjava je smesno uradjena kao i jurnjava sa dzipovima (kao da je Tropical Heat :) ali vise volim neko brzo dogadjanje nego deo sa trilemama glavnih junaka...scena sa Kingom i puskomitraljezima je dobra..pa kad setaci pojedu komplet tigra..ima tu jos svasta da se dogodi ali i svasta da se popravi..uzgred, zanimljivo je da je spinoff Fear the walking dead imao super zavrsetak poslednje sezone...

Petar

pre 6 godina

Gledam i gledacu,istina,malo nekada ubrzam,ali to radim sa vecinom serija.Inace serije gledma godinama, razlicitih formata zanrova i kome se ne dopada, ne treba da gleda. Sto se mene tice, serija je ono sto i ocekujem, sa manje ili vise varijacija,ali to je to. Licno, imao bih bolje ideje kako bi se mogla razviti u kom pravcu da ide,ali boze moj. Neverovatno da ima ovoliko cepidlaka.

Baquero

pre 6 godina

@student
Breaking Bad je trebao da se završi u staračkom domu posle velike eksplozije ali su zbog popularnosti nastavili da snimaju...
The Walking Dead gledam i dalje samo zbog toga što osam godina pratim nešto pa mi glupo da prestanem. :)

PetarII

pre 6 godina

Znaci ne gledam od ko zna kad i kad sam procito da ce jos da snimaju skroz sam se smorio, a pomalo sam i tuzan sto se jos snima. Muka je za te glumce..

sasa

pre 6 godina

Pa ovi postali gori od onih indijskih,turskih i ostalih serija,batalio sam gledanje nakon 4 sezone,čak i mojih nekoliko prijatelja koji su zagriženi ljubitelji ove serije su jednostavno digli ruke od gledanja...

Gargamel

pre 6 godina

Ja sam razočaran, serija je duže vreme u padu, al pratim jer sam pratio od početka, sve u nadi da će postati bolje, al nema od toga ništa, najbolje su serije koje su se završile kad je i priča zaokružena, bez dodatnog silovanja scenarija i produžavanja agonije...

znaju svi da Nis je Radnicki

pre 6 godina

uzas,ali uzas oni ovako mogu do 2300 god da snimaju,toliko je sve postalo bezveze,bukvalno se epizode samo preslikavaju i nista se ne desava,sad u narednom serijalu opet novi negativac i opet desetine epizoda kako doci do hrane i municije,stvarno postaje nenormalno dosadna

objavite kom

pre 6 godina

Prve 3, pa i 4 sezone odlične, ali nema priča toliko potencijala.
Bojim se da se neće nikad kvalitet povratiti, a broj gledalaca stalno padati.
Sami pali sami se ubili.

Neki Lik

pre 6 godina

Veliki sam fan The Walking Dead serije, ali stvarno ova 8. sezona je baš dosadna... Svaku epizodu očekiješ da se nešto desi, ali ništa. Verovatno će poslednje dve epizode u sezoni koje izlaze u februaru da budu odlične, ali da odgledaš, lupam 16 epizoda od koje 2 valjaju, onda nema smisla... Mnogo su razvukli bez potrebe.

Nemanja

pre 6 godina

Mislim da je serija dobra, jeste izgubila na gledanosti ali to je cena koju su morali da plate. Razlog za to je sto su Rikovu grupu stavili pred razlicite izazove i likove i prikazuju uspon i pad Rika i njegove grupe. Generalno se to ljudima ne svidja,navikli su da Rik pobedjuje u svakom slucaju, ovako ih je malo zatekla situacija gde grupa gubi na vaznosti... Slazem se da je treba zavrsiti uskoro jer ce onda nacisto propasti serija, nemoguce je naci nove ideje u tom univerzumu

realno

pre 6 godina

Mozda da malo odstupe od stripa.Realno odlutali su iz realisticne slike apokalipse u simulaciju koliko ljudi mogu da budu losi .Zombiji su postali nebitni

mrk

pre 6 godina

zadnja i predzadnja, smece... 6 automatskih pusaka, pucaju 15 min, nikom ne fali dlaka sa glave :D nigan i svestenik iz suprotnog tabora zajedno, svestenik ga ne ubije itd, ma smehoteka :D sve manje i manje serija gledam. cisto stancovanje bez ikakve ideje...

Luka

pre 6 godina

Meni je dobra serija.. ima dinamicnosti i promjena i ok je to.
Samo mislim da ce morati uskoro nesto znacajnije da promjene oko price kako bi nastavila biti zanimljiva

constance

pre 6 godina

Kakav krsh od serije postade... Skoro svaka epizoda u novoj sezoni ima gomilu a la "rados bajic" kadrova, plot katastrofa, prazan hod itd. osim mozda epizode "the big scary u" koja je donekle i zanimljiva.

infidel

pre 6 godina

Puno love zarađuju od igrica, knjiga, igračaka i drugih fora vezanih za seriju - imaju lovu da je sami produciraju a i nije nešto visokobudžetna...

Š

pre 6 godina

Može da se gleda. Od početka do sada se promenio smisao, Džefri Morgan je užasan i odličan kao Nigan. Karl je porastao. Malo smaraju, ali šta sad... To mi je kao kada komšinica dolazi sa tračevima, pa, da bi bila zanimljiva, počne da lupeta da nadoknadi.

z

pre 6 godina

Snimace je dok god budu zaradjivali od nje. Na zalost, serija je postala repetitivna. Stripovi mogu da se stampaju unedogled ali serija je drugaciji format i zato je postala dosadna. Sam autor stripova je rekao da zeli da radi strip kao i bilo koji drugi, bez kraja i neke glavne price. To u stripu moze da prodje, ali u seriji se vec pokazuje koliko to brzo dosadi.

oglo

pre 6 godina

obzirom da sam pratio sve vreme strip impresivno je koliko je scenario kako serija odmice sve dalji i losiji od stripa koji uopste ne gubi na intenzitetu. problem stripa je sto je mozda presurov za tv.

Sime

pre 6 godina

Uništili su genijalnu seriju, već sezonama je poenta (zombi apokalipsa) postala usputna radnja, znači mogli su bez problema da naprave apokalipsu bilo koje vrste za ovakvu radnju. Razlog velike gledanosti je bio zbog ljubitelja tzv zombie flick- a, a sada je najobičnija pucačina sa konfuznom radnjom. Prva i druga sezona pun pogodak ostale sve gore i gore.

katatonia

pre 6 godina

Da budem iskren,stvarno su ovu sezonu malo zabrljali.Radnja je usporena,nema vise spletki,neke akcije... Trebalo bi da ubacuju Nigana malo vise,a Rick mi je uvek isti,sto je najgore postaje mi dosadan. I da,usput da kazem da oni zombiji uopste i nisu bitni u neku ruku...

danny

pre 6 godina

Teško mi je da priznam jer sam stvarno veeeeliki ljubitelj ali stvarno su upropastili ovu sezonu... gomila trećerazrednih akcionih scena, zaplet tanak, gluma (čast izuzecima) bledunjava. Pratim tek toliko da vidim šta biva na kraju epizode/sezone.

Serijal

pre 6 godina

Na stranu što je postala linearna sad su jos poceli da snimaju nelogično prvi primjer Rik I Deril se napatiše da dodju do onih Browing mitraljeza (pola epizode) da bi se na kraju potukli i to sve izgorilo u onom Hamer džipu mislim ko piše scenario?! Druga stvar Nigan i pop izlaze iz one kamp prikolice oko njih dvjesta zombija koji su po svemu sudeci slijepi i bauljaju onako oko njih, a ovi ih tamane ko da su bandere. Loša gluma loš scenario ne mogu više da se uzivim u to postalo je onako baš za djecu da tako kažem.

Rebus

pre 6 godina

Bila mi je dosadna i prethodna sezona.
Pratim, zelim da zaokruzim ono sto sam zapoceo ali svakako mislim da bi trebalo da seriju privedu kraju. Na istu foru su unistili i "Bones" u zelji da je beskrajno razvuku i tu seriju sam nazalost prestao da gledam nakon jedne sezone.

Blackman

pre 6 godina

@ msm
Slazem se za TWD. Sto se spinofa tice, nisam mogao da predjem preko situacije kada klinka jedina prezivi u podrumu. Prvo je za minut uspela da izracuna da imaju vazduha smo za dva sata. Svi se podavise zbog nedostatka vazduha, samo ona prezivi... I uspe da pobije sve setace. Zbog ovoga sam odlucio da ne pogledam finale sezone. Barem dok mi se sve malo ne slegne...

DonnieDarko

pre 6 godina

Slazem se da je losa sezona, razvodnjena do maksimuma.
Ali mozda bi mogli da poprave ako pokusaju da oslusnu gledaoce.
Mora se raditi na tome da bi kvalitet bio kao prve dve sezone...

realno....

pre 6 godina

@low key
ono kao...jel ti nije glupo malo sad kad pročitaš svoj komentar, čemu ovi engleski izrazi? jel si načitan pametan informisan filolog šta li....

Rade

pre 6 godina

Jedna od najglupljih scena u poslednjih par epizoda je kad nekoliko polutrulih setaca ( koji bi se raspali samo da padnu sa metra visine) uspeju da savladaju onolikog tigra u punoj snazi.