"Poslednji džedaj" stiže 15. decembra / VIDEO

Za tačno mesec dana, 15. decembra, održaće se svetska premijera osmog nastavka serijala "Ratovi zvezda", pod naslovom "Poslednji džedaj", od koga se očekuje da bude najgledaniji film u ovoj godini.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Reciklirane ideje sa starim copy-paste likovima i novim specijalnim efektima......i naravno gledacu ga....
  (Djordje Toplicic, 24. novembar 2017 23:49)

  # Link komentara

 2. Snegohotke su ružne, ni nalik onim ranijim.
  Odgledaću još ovo zbog poštovanja prema epizodama 4,5 i 6 i tačka.
  Nikave nove 3 ili 33 epizode me ne zanimaju.
  (Lastrapađos, 19. novembar 2017 23:34)

  # Link komentara

 3. veceras pretpremijera Justice league!!!!!!!!!
   (MrMojoRisin, 15. novembar 2017 15:12)

  # Link komentara

 4. Čekaj. „Ballance to the force“ će doneti savez tamne i svetle strane i kraj sitha i jedi vitezova? Je l to poruka trailera? Bludni sin i oceubica se kaje i na majku pucati nije mogao? Zabranite bre trailere. Ako ispadne ovako, gde je tu iznenađenje? To kao da su Rusi i Ameri od jednom najbolji drugari.
  (Sir Giles, 15. novembar 2017 12:16)

  Zašto tražiš zaumnu filozofiju u filmskoj limunadi koja služi da se prodaju kokice i lego kocke? Ratovi zvezda su proizvod, a ne umetničko delo, i reklamiraju se kao i svaki proizvod, tako da upoznaju buduće "korisnike" sa svim svojim osobinama pre nego što daju pare za bioskop. Ukoliko hoćeš visoku estetiku, gledaj autorske filmove, a ne plastiku sa holivudske pokretne trake.
  (valencia, 15. novembar 2017 14:37)

  # Link komentara

 5. Pretpremijera je kod nas 13 Decembra :)
  (NekoIzMase, 15. novembar 2017 12:43)

  # Link komentara

 6. Čekaj. „Ballance to the force“ će doneti savez tamne i svetle strane i kraj sitha i jedi vitezova? Je l to poruka trailera? Bludni sin i oceubica se kaje i na majku pucati nije mogao? Zabranite bre trailere. Ako ispadne ovako, gde je tu iznenađenje? To kao da su Rusi i Ameri od jednom najbolji drugari.
   (Sir Giles, 15. novembar 2017 12:16)

  # Link komentara

 7. Ne znam da li ste primetili, ali sve velike filmove, u kojima su glavne uloge imali muskarci, zamenile su zene. Dok nijedna zenska uloga nije pripala muskarcu.. Nista lose ne mislim, ali neke uloge su prosto rezervisane za zene, a neke za muskarce.. Nije to to kada se okrene
  (Milos, 15. novembar 2017 10:39)

  # Link komentara

 8. Teško je zaključiti, videćemo šta će biti. "Buđenje sile" nije bio nešto specijalno što se tiče priče, bio je dosta isforsiran i precenjen u javnosti. Reditelja Rajana Džonsona znam samo iz filma "Looper" i film je dobar. Moje mišljenje da je jedino sigurno da će specijalni efaekti biti sjajno jer Dizni to shvata veoma ozbiljjno. Kao i da film neće biti neka katastrofa.
  (Aron, 15. novembar 2017 10:23)

  # Link komentara