1. Jedan sam od učesnika sajma i zaista je bilo loše. U hali 4. samo što nije bilo liciderskih srca u ponudi, pravoslavni štand iz Belorusije je npr. izneo odeću, lutke, meleme protiv hemoroida i dr. isceliteljske pomade. Svega je bilo, a ponajmanje knjiga. Gore u hali 1. su se prodavali kristali, feng šui kamenje i figurice. Izvinite, možda je vreme da napravite zaseban sajam ezoterije ili religije, a da se sve to ne trpa u sajam knjiga i "kulture"?
  (Nataša, 4. novembar 2017 16:41)

  # Link komentara

 2. kad napravite takav sajam mozete u pozorištu da organizujete. toliko ce izlagaca i posetioca da imate
  (sve mi smeta, 2. novembar 2017 18:53)

  Iz koje si ti priče izašao kada ti misliš da je opaska "možete i u pozorištu da organizujete" - uvreda? Doduše, sve mi je jasno. Mala slova, ćelava latinica, jedva prostoproširene rečenice, greške u pravopisu na nivou prvog srednje. Drži se kladionice i komentara, i pusti ljudima koji su inteligentniji od tebe da se bave Sajmom.
  (valenia, 3. novembar 2017 14:39)

  # Link komentara

 3. Neki izdavaci vec godinama bojkotuju sajam, vreme je da im se kolege pridruze. Pa nek ostanu samo cirkusanti.
  (drugarica, 3. novembar 2017 10:20)

  # Link komentara

 4. kad napravite takav sajam mozete u pozorištu da organizujete. toliko ce izlagaca i posetioca da imate
   (sve mi smeta, 2. novembar 2017 18:53)

  # Link komentara

 5. Sad ste se setili! A kad su vas pre nekoliko godina pozivali na bojkot sajma, niste hteli, jer vam je bilo bitno da prodate knjige. Ne može i jedno i drugo. Sad kad ste videli šta ste npravili svojom arogancijom, sad pozivate na izmene. Kasno je za to, otišao je sajam a i srpska kultura tačno tamo gde ste ih poslali.
  (Ana, 2. novembar 2017 17:59)

  # Link komentara

 6. Tacno, ovogodisnji sajam je, pre svega, bio vasar. Dok sam prilazila Hali 1 videla sam da se ne puse pljeskavice sto me je ohrabrilo da su se organizatori upristojili. ali to je bila varka jer su u Hali 1 bili standovi nekih @izdavaca@ kojima uopste nije mesto na ovakvoj manifestaciji.
  (savamala, 2. novembar 2017 17:41)

  # Link komentara

 7. Треба радикало променити концепт. Кич и шунд избацити са сајма. Дакле, без љубића, кримића, алтернативне медицине и "уради сам"...
   (aco, 2. novembar 2017 17:22)

  # Link komentara