Šta bi bilo da je Hilari pobedila

U nekom trenutku stvarnost uvek postane čudnija od fikcije. Tako je i TV serija „Kuća od karata“ sa dolaskom Donalda Trampa na mesto američkog predsednika, u potpunosti izgubila svoju subverzivnost jer je stvarnost odavno prevazišla.

Pošaljite komentar
 1. Pokušavam da Trampa stavim u kontekst ove serije ali mi nikako neide.
  (Zex69, 4. jun 2017 23:24)

  # Link komentara

 2. Totalni promasaj autora teksta. Kome nije jasno da je Hilari Klinton u stvari Kler Undervud, trebalo bi da se bolje upozna sa politikom u Americi i pogotovo sa krvozednom Hilari, a nakon toga ponovo odgleda seriju. Hilari je vuk u jagnjecoj kozi, a Tramp je shvatio da je danas sve samo reality show i populizam i sjajno odigra tu ulogu kao kandidat za predsednika.
  (Vlada, 4. jun 2017 22:10)

  # Link komentara

 3. Rekao bih da serija nije za svakoga. Potrebna je odredjena doza ozbiljnosti i interesovanja za temu. Koga zanimaju psiha likova, celokupni americki i globalni sistem delovanja i mesetarenja bice uzasnut i odusevljen. Kao sto postoje filmovi koji su remek delo, ali nekima su dosadni, tako i ovu seriju neki smaraju dosadnom. . Ja mogu na prste da nabrojim kompleksnije likove od ovih u seriji. Gluma fantasticna. Plitak opis u tekstu, tvrdim da autor nije pogledao vise od par epizoda.
  (burgos, 4. jun 2017 20:57)

  # Link komentara

 4. Svako u Americi ima pravo da kritikuje.
  (demokratija, sta je to, 4. jun 2017 19:13)

  # Link komentara

 5. Nije tačno pristup Netflix-u se plaća na mesečnom nivou a ne po epizodi. Pay per view je nešto sasvim drugačije i skuplje tu se svaka epizoda posebno naplaćuje a i dosta je skuplje od Netflix-a koji je odprilike oko $15 mesečno a imate neograničen pristup, kod pay per view svako gledanje se plaća.
  (Frankie, 4. jun 2017 15:06)

  # Link komentara

 6. Bil bi bio prva dama.
   (sto, konap, redna!, 4. jun 2017 12:07)

  # Link komentara

 7. Bez namere da uvredim autora teksta ali totalno pogresna i plitka analiza serije i danasnje politicke situacije.
   (vuk, 4. jun 2017 11:56)

  # Link komentara

 8. Prva sezona je bila ok sledeca je pocela da smara ...no interesantno je videti na koji nacin funkcionise Americka politika,sam Klinton je rekao da je serija vrlo blizu autenticnosti...
  (ZVudo, 4. jun 2017 11:47)

  # Link komentara